arkadaşlar çarşamba ve perşenme günü hypatia nin 2 günlük diyetini yapacağım bana katılmak isteyen varmı bir an önce kilo vermem lazım yoksa kaptan canımızı okuyacak
ayy benim anneciğim hiiiç şikayet etmez ama kıyamıyorum diye yapacağım, geldiğinde derli toplu görsün...
2 günde 10 kg diyeti:
"1. gun: marulu al, yika.
2. gun: op kokla.
not: ne oldu veremedin mi hala? verene kadar devam et."
2 günde 10 kg diyeti:
ben de çoook güldüm valla
şimdi bi bayan geldi. en son 31 ocak'ta görmüştüm faturaları getirmişti. bir de şimdi gördüm. tam 29 gün, bir ay sonra yani.. incecik olmuş. 8 kg vermiş, 15 gün lahana diyeti yaptım dedi.
akşama araştırayım bakayım nasıl bir şeymiş..
arkadaşlar çarşamba ve perşenme günü hypatia nin 2 günlük diyetini yapacağım bana katılmak isteyen varmı bir an önce kilo vermem lazım yoksa kaptan canımızı okuyacak
valla karcıcegım guya bende bugun baslamıstım ama goruyorsun sonuclarımı, yarın baslıyım dıycem yarın aksam hanı bugun anlattımya sıze kızlar arkadasım nısanlısından ayrılmıs ıste o gelıcek bana oyuzden yarında yapamam herhalde ama gunduz cok cok dıkkat etmem lazım zaten sabaha eksıye ınmemıssem meyvem benı vurucaak artıkımarkadaşlar çarşamba ve perşenme günü hypatia nin 2 günlük diyetini yapacağım bana katılmak isteyen varmı bir an önce kilo vermem lazım yoksa kaptan canımızı okuyacak
anna cok merak edıyorum acaba yarına kılo vermıs olurmusun canım ya hemen haber et bana olurmu
canım ben bugün başladım bu diyete yarın 2. günüm sana destek olurum ama yarın senin ilk günü olcak sonuçta
2 günde 10 kg diyeti:
ayy meyvemmm allah askına su kızın fotograflarına bak yaa şok oldumm resmenn kız bambaska bırı olmus hele en sondakı halını görunce kalbım sıkıstı nerdeyse 55 kılo halıne bır bak yaa delı olucam yaa mıne ye ye nereye kadar ya:84::84::84::84:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/423539-basardim-sizde-basarabilirsiniz-3.html
minnosum biz bunu gördük hafta sonu o şoku yasadık canım bende görünce ağlıcak gibi oldum ..
hakkaten büyük basarı 8 ayda 40 kilo valla resim olmasa yalan söylüyo derdim ama öyle böyle bir basarı değill aslında bu resimden sonra kendime geldim biraz bende 55 olmak istiyorumm...
ayy ben haftasonu burda degıldım ya ancak sımdı oturabıldım rahat rahat bılgısayarın basına bıseylere bakıyordum ıste meyvem valla utandım kendımden hee kıza bak fıstık gıbı olmuus tam tamına 40 kılo vermıs . resımlerdekı acaba ıkısı aynımı dıye dusunuyorum allah nazarlardan saklasın ınsallah bıdaha o kılolara donmezz bende karar verdım meyvem ben de 55 kılo olucamm bende oyle fıstık gıbı olucam benımde ıncecık bacaklarım olucakk benımde hıc gobegım olmıycak ay ben bu kızın rsımlerını bıle cıkartıp buzdolabıma mı assam ayy ama harıka yaa utan mıne utann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?