Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim 14000 adim 700 puan oluyor, ev isiyle toplam puanin 820

ellerine saglik kuzum:)

Kızlaar bugünde kilo bildrimi yapıyoduk sankii

Cuma günü kilom 71.80
Pazartesi 70.65

Bu hafta inşallah vererek bitiririm
Guzel bir baslangic canim :)

Bol kacamakli olmus canim..

yuzmenin dakikasi 2 puan kuzum, 50dk 100 puan demistik ama bu cok adaletsiz olmus simdi farkediyorum.
Yuzmenin dakikasina 5 puan diyelim.
50dk = 250 puan olsun.

Canim buhun icinde ceza gelecek kek, cikolata olmamis...

Aksam yemegi olmamis ama kalori olarak kotu degil menun canim.

Canim hayirli olsun, hem mezuniyetin , hem yuksek lisansin :)

Ne guzel canim , keyifli vakit gecirmeler :)

Aynen canımm yüksek lisansa başlıyorum inşallah.. bu sene KPSS, yüksek lisans, bi de diyanet kursları üçlüsüyle bir voltran oluşturacağım gibi galiba
Masallah sana :)

Yeni girdim canim eve. Isten sonra kizimi aldim kresten bu saate kadar disardaydik.
Bende canim kosturuyorum cocuklarla, oyun parki, kres, simdi yine parka gidecegim cocuklarla oy oyyy :)

Aynen ya. Dur daha gencligimizin baharindayiz. Sanki 31 cok gec yasmis gibi. Zaten gencsin canim
Hakkaten gencecigiz :)

Guzel menu canim, kosturmani egzersize saydim..

Bir deee bayrakları asınnnm fatma en son gördüğüme göre küçülmüşsün yüzün göbeğin vs duydum ilk kezzzzzz
Ne guzel motivasyon olmus sana canim :)

Spor 750 yürüyüş şu an ama yatmadan mekik diğer karın hareketleri be pilatesle 1000 olacak inşallah gaza geldim resmen
1000 olarak not ettim :)

Cok guzel kuzum :)

Veririz kilolari elbette kuzum , korksun kilolar bizden :)

Cok guzel canim, hele spor puanin :))

Selammm :) Çok şükür her şey mükemmel gidiyor. İnşallah senin de öyledirr İşte ablamın çeyiz bohça telaşları olmasa daha güzel geçecek :) Tartı fotoğrafını çekemedim ama güncel kilomu belirteyim:
-105.700 (Başlamadan birkaç hafta önce tartıldığımda 107.60 - 108 gibiydim.) O yüzden o kilodan baz alıyorum :)

Güncel menü:
-Sabah
1 tane domates
1 kibrit ktuusu gibi peynir
4 tane zeytin
1 bardak çay
Öğle:
1 kase tavuk çorbası
5 yk falan tauklu mantarlı sote
1 kaseden az olacak kadar bulgur pilavı
akşam:
1 kase ayranlı çorba (Bazı yerlerde yoğurt çorba, soğuk çorba falan da deniyormuş o çorbadan işte:)

Bugün bütün gün dışarıdaydım birazdan Leslie 3 mil yapacağım. Baya yorucu ve koşuşturmalı bir gündü.

ne guzel telaslar, ne zamana dugununuz?
Sporunu yapinca ilk sayfada puanlar var canim, oradan bakip hesaplamayi unutma.
Bu hafta ikimiz esiz, spor puanlarimiz toplanacak cuma gunune kadar, kendi aramizda diger eslerle yarisiyoruz.
O yuzden guzel spor puanlari toplamaliyiz :)

Listen cok guzell olmuş :)

O zaman biraz daha artırayım sporu ilk haftadan sonuncu olmayalımmm 6 Ekimde ama bohça gibi işler var ablam da haftaiçi çalışıyor oyüzden yetişemediği yerde ben koşturmak zorunda kalıyorum

Teşekkür ederim. Aslında bütün gün dışarda olduğum için bozarım diye çok korktum ama şansıma buluştuğum arkadaşımda diyetteydi beraber ev yemekleri yiyebileceğimiz bir yere gittik
Guzel denk gelmis canim :)

O zaman biraz daha artırayım sporu ilk haftadan sonuncu olmayalımmm 6 Ekimde ama bohça gibi işler var ablam da haftaiçi çalışıyor oyüzden yetişemediği yerde ben koşturmak zorunda kalıyorum
Hepinize kolay gelsin o halde :)
Darisi zamani gelince sana insallah..

Iyı geceler canlar internetsizlikten gelemedim günlerdir. Bu gece paketim yenileniyor neyse ki yakında eve de bağlanır umarım. Bugün kilom 67.8. Kaldığım yerden devam edebilirim umarım.
Hosgeldin ablacim ,haydi devam kaldigimiz yerden :)

Tamam ablacım etiket yaparım bir dahaki sefere benim günüm durgundu işler yoğun değildi canım çok tatlı ve çıtır çıtır yağlı magli şeyler istedi ama yemedim sen neler yaptın bugün nasıl geçti

PAZARTESI MENUM
Kizlar menulerimi boyle paylascam bundan sonra kalorileride yazıyor hem guzel oldu bole valla

Yemek pisirmek tumgun toplam
120 dakika =120 puan
Eliptik
35 dakika =70 puan
Leslie
20 dakika =40 puan
Mekik
50 adet =50 puan
Alisveris i ev islerine dahil ettim
15 dakika=15 puan
Ayaklarini yukari cekerek kosma hareketi
50 adet =150 puan
Yürüyüs
5912 adım= 295 puan
TOPLAM=740
Su 3 litre

pop kek, pogaca, manti oy oy oyyyyy

2000 kalori cok canisi benim gibi 1500 dene bakalim bu hafta..
Canim bugun ki kalorim 1200 kusurmus 2000 i tamamlayamiyorum zaten cok su iciyorum ama o sisiriyor beni gibi.
Kolay gelsin canim :)
Geldi kuzum geldi yoruldum valla
Dünkü menümdü canım evet iyi olmadı
Dün sporda yapamdım çok suda içmedim bir litre falandır anca
Bana ceza kim vwrecek bekliyorım hazırım yapmaya
Tabiki cezalar kralicesi.
Kizlar yarin spor yapamam buyuk ihtimal. Eltimle domates konservesi yapicaz. Kv yede biz yapıyoruz o yuzden butun gunumuzu alir buyuk ihtimall.
Kolay gelsin kuzum.
Canim 200 adet oldugun yerde ipsiz ip atlama yapabilirsin.
Bence o hazir makarnaya 50 mekikte benden olsun.
Sakın dinleme kuzum nasil zayif olucagimiz dusun

menüm
sabah
3-4 dlm hellim
1,5 yumurta
1 dlm denge
domates salatalık
3 zeytin

öğlen
1 dlm ince kenar margarita pizza
somon ızgara
yağsız yeşillik

ara
1 şeftali
3-5 adet üzüm
2 kare bittter

akşam
yeşil salata
4 ince dlm ızgara hellim
1 sk kıymalı makarna
yoğurt

ara
sütlü kahve

spor
50 dk zumba= 75 p
sizin sporların arasında benim spor çok kıytırık kaldı ama tüm gün görünmez ev işi yaptım baksan bişey yok ama hiç oturmadım neredeyse..
bu arada bugün başka bi zumba hocası geldi, dersin sonunda squat yaptırdı.. ve gelip belimden bastırdı beni dedim noluyoruz yanlış yaptım herhalde.. dersin sonunda "çok güzel yapıyordun ondan sana yüklendim" dedi kadın biraz deliydi onu söylememe gerek yok sanırsam..

bana menun fazla geldi .2000 kalori fazla olmus, kek ,pogaca,manti,sosis, sucuk ,herseyi yemisin kiz :) spor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…