Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pop kek, pogaca, manti oy oy oyyyyy
Misafirlikteydim teyzeme gittim oda markete gidelim dedi cayin yanina kadincagiz biseyler aldi ama hic birini yemedim yarim popkek yedim okadar
Kuru fasulyede oglumun tabagindaydi 1 dilim ekmek dogramistim cogunu yedi 2 3 kasik kaldi onu yedim
Manti guzeldi
Pogacada oglumun artaniydi
Kimdi o biri bana hep oglunun artanlari seni yakiyor demisti ne kadar hakliymis

Bosuna mi su saatte tepindim canim benim ama bak bak kaloriye bak

Canim zumbayida ilk sayfaya ekleyeyim, dakikasi 3 puan olsun puanin 150 oluyor.
Zumba hocanida tuttum :))

slm.oglen pizzayi yemesen super olurmus.

Kizlar evden cikiyorum, cikmadan yazayim.
kanadali35 , besive , madamesnow kizlar bu hafta ucunuzde listeye giriyorsunuz.
Cabalarinizdan oturu kutluyorum sizi fakat hedef kilolarinizdan emin misiniz?
Hedef kilolarinizi istediginiz zaman asagi cekebilirsiniz, o yuzden cok zor hedefler koymaniza gerek yok.
Mesela atiyorum ben 70 kiloyum , hedefime 65 kilo deyip, 65 olunca 60a dusurebilirim.
Hedef kilolariniz aynen kalsin mi, yoksa guncellemek ister misiniz?
Simdi cikiyorum hepinize iyi geceelr, listenin sorumluluklarini gelince sizler icin yazacagim.

Çokkk sevindim daha az önce içimden geçirmiştim inşallah girebilmişimdir diye..o zaman adım adım gideyim ben çünkü 60-62 benim kırılma noktam mesela orada çok zorlanıyorum bi süre oralarda dolaşırım gibime geliyor. Zaten kendime yeni beslenme alışkanlıkları ve sporu hayatıma sokarak başarmak için 8- 9 ay gibi bir süre vermiştim 16 kiloyailk hedefim 62 olsun o zaman çoook uzun zamandır göremediğim eskiden kıymetini bilmediğim sabit kilom

Kizlar hayirli olsun insallah cok cok gider kilollariniz azminiz ve isteginiz daim olsun insallah tebrikler besive kanadali35

benim normal kilom 62 ,hedefim 58 suan icin degistirmeyelim .

Hep diyorum kendi kendime kışın buse yeni kazak mont almak zorunda kalacaksın nasıl mutlu oluyorum hep aklıma o geliyor

Çok teşekkür ediyorum benim aslında aşama aşama hedef noktalarım ilk 70 sonra 60 sonra 50 abla asıl hedefim tam zayıflamak bu sefer yarıda birakmicam yaptım mi tam yapmak lazım hatta diyorum her 10 kiloda kendime güzel ödül vericem 1 gün boyunca ama 9 kilo bile versem o 1 kilo kalsa bile ödül vermicem yani o kadar kararlıyım:)

Olur ablacım çünkü 1 saat yüzme neredeyse 700 kalori yakmak demek oluyor abla adımları nasıl hesapliyoruz puan olarak benim 12 bin hergun oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…