Misafirlikteydim teyzeme gittim oda markete gidelim dedi cayin yanina kadincagiz biseyler aldi ama hic birini yemedim yarim popkek yedim okadarpop kek, pogaca, manti oy oy oyyyyy
Canim zumbayida ilk sayfaya ekleyeyim, dakikasi 3 puan olsun puanin 150 oluyor.menüm
sabah
3-4 dlm hellim
1,5 yumurta
1 dlm denge
domates salatalık
3 zeytin
öğlen
1 dlm ince kenar margarita pizza
somon ızgara
yağsız yeşillik
ara
1 şeftali
3-5 adet üzüm
2 kare bittter
akşam
yeşil salata
4 ince dlm ızgara hellim
1 sk kıymalı makarna
yoğurt
ara
sütlü kahve
spor
50 dk zumba= 75 p
sizin sporların arasında benim spor çok kıytırık kaldı ama tüm gün görünmez ev işi yaptım baksan bişey yok ama hiç oturmadım neredeyse..
bu arada bugün başka bi zumba hocası geldi, dersin sonunda squat yaptırdı.. ve gelip belimden bastırdı benidedim noluyoruz yanlış yaptım herhalde.. dersin sonunda "çok güzel yapıyordun ondan sana yüklendim" dedi kadın biraz deliydi onu söylememe gerek yok sanırsam..
slm.oglen pizzayi yemesen super olurmus.menüm
sabah
3-4 dlm hellim
1,5 yumurta
1 dlm denge
domates salatalık
3 zeytin
öğlen
1 dlm ince kenar margarita pizza
somon ızgara
yağsız yeşillik
ara
1 şeftali
3-5 adet üzüm
2 kare bittter
akşam
yeşil salata
4 ince dlm ızgara hellim
1 sk kıymalı makarna
yoğurt
ara
sütlü kahve
spor
50 dk zumba= 75 p
sizin sporların arasında benim spor çok kıytırık kaldı ama tüm gün görünmez ev işi yaptım baksan bişey yok ama hiç oturmadım neredeyse..
bu arada bugün başka bi zumba hocası geldi, dersin sonunda squat yaptırdı.. ve gelip belimden bastırdı benidedim noluyoruz yanlış yaptım herhalde.. dersin sonunda "çok güzel yapıyordun ondan sana yüklendim" dedi kadın biraz deliydi onu söylememe gerek yok sanırsam..
Canim 2000 kalori yemedim 1200 kusur kalori ama miktarlari cok azdi dikkatini cekerim.bana menun fazla geldi .2000 kalori fazla olmus, kek ,pogaca,manti,sosis, sucuk ,herseyi yemisin kiz :) spor harika
Canim 2000 kalori yemedim 1200 kusur kalori ama miktarlari cok azdi dikkatini cekerim.
Zaten bu program kilo aldirdi bana,kendimi yerken hayalettim cok geldi gozume
Çokkk sevindimKizlar evden cikiyorum, cikmadan yazayim.
kanadali35 , besive , madamesnow kizlar bu hafta ucunuzde listeye giriyorsunuz.
Cabalarinizdan oturu kutluyorum sizi fakat hedef kilolarinizdan emin misiniz?
Hedef kilolarinizi istediginiz zaman asagi cekebilirsiniz, o yuzden cok zor hedefler koymaniza gerek yok.
Mesela atiyorum ben 70 kiloyum , hedefime 65 kilo deyip, 65 olunca 60a dusurebilirim.
Hedef kilolariniz aynen kalsin mi, yoksa guncellemek ister misiniz?
Simdi cikiyorum hepinize iyi geceelr, listenin sorumluluklarini gelince sizler icin yazacagim.
Kizlar hayirli olsun insallah cok cok gider kilollariniz azminiz ve isteginiz daim olsun insallah tebriklerÇokkk sevindimdaha az önce içimden geçirmiştim inşallah girebilmişimdir diye..o zaman adım adım gideyim ben çünkü 60-62 benim kırılma noktam mesela orada çok zorlanıyorum bi süre oralarda dolaşırım gibime geliyor. Zaten kendime yeni beslenme alışkanlıkları ve sporu hayatıma sokarak başarmak için 8- 9 ay gibi bir süre vermiştim 16 kiloya ilk hedefim 62 olsun o zaman çoook uzun zamandır göremediğim eskiden kıymetini bilmediğim sabit kilom
Sağol kuzum.. birkaç bölüm ve okul gezdim aslında da sonuç için işletme mezunuyumHayirli olsun kuzum ne mezunuydun
benim normal kilom 62 ,hedefim 58 suan icin degistirmeyelim .Kizlar evden cikiyorum, cikmadan yazayim.
Hedef kilolarinizi istediginiz zaman asagi cekebilirsiniz, o yuzden cok zor hedefler koymaniza gerek yok.
Mesela atiyorum ben 70 kiloyum , hedefime 65 kilo deyip, 65 olunca 60a dusurebilirim.
Simdi cikiyorum hepinize iyi geceelr, listenin sorumluluklarini gelince sizler icin yazacagim.
grubumuza layik olmaya calisacagimKizlar hayirli olsun insallah cok cok gider kilollariniz azminiz ve isteginiz daim olsun insallah tebriklerbesive kanadali35
Hep diyorum kendi kendime kışın buse yeni kazak mont almak zorunda kalacaksın nasıl mutlu oluyorum hep aklıma o geliyorCanim bugun ki kalorim 1200 kusurmus 2000 i tamamlayamiyorum zaten cok su iciyorum ama o sisiriyor beni gibi.
Geldi kuzum geldi yoruldum valla
Tabiki cezalar kralicesi.
Kolay gelsin kuzum.
Bence o hazir makarnaya 50 mekikte benden olsun.
Sakın dinleme kuzum nasil zayif olucagimiz dusun
Çok teşekkür ediyorumKizlar evden cikiyorum, cikmadan yazayim.
Çok Teşekkürler ablacım 2 hafta ne çabuk geçti hiç anlamadım vallahi benKizlar hayirli olsun insallah cok cok gider kilollariniz azminiz ve isteginiz daim olsun insallah tebriklerbesive kanadali35
Iyi geceler eşimKizlar ben kacar hepinize hayirli geceler
Olur ablacım çünkü 1 saat yüzme neredeyse 700 kalori yakmak demek oluyorcanim 14000 adim 700 puan oluyor, ev isiyle toplam puanin 820
ellerine saglik kuzum:)
Guzel bir baslangic canim :)
Bol kacamakli olmus canim..
yuzmenin dakikasi 2 puan kuzum, 50dk 100 puan demistik ama bu cok adaletsiz olmus simdi farkediyorum.
Yuzmenin dakikasina 5 puan diyelim.
50dk = 250 puan olsun.
Canim buhun icinde ceza gelecek kek, cikolata olmamis...
Aksam yemegi olmamis ama kalori olarak kotu degil menun canim.
Canim hayirli olsun, hem mezuniyetin , hem yuksek lisansin :)
Ne guzel canim , keyifli vakit gecirmeler :)
Masallah sana :)
Bende canim kosturuyorum cocuklarla, oyun parki, kres, simdi yine parka gidecegim cocuklarla oy oyyy :)
Hakkaten gencecigiz :)
Guzel menu canim, kosturmani egzersize saydim..
Ne guzel motivasyon olmus sana canim :)
Bende aynen senin gibiyim depresyona girdim 30 yaklasti diye. Kucuk gosteriyorum ama yas ilerliyor yani nasil gösterirsen gösterAbla benimde 4 senem kaldı ama ben simdiden depresyona girdim bilehani sen 25 felan en fazla gosteriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?