- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Degilmi uygulama cok hos ben eskiden bunla 5 kilo vermistimPAZARTESI MENUM
Kizlar menulerimi boyle paylascam bundan sonra kalorileride yazıyor hem guzel oldu bole valla
Eki Görüntüle 2301956
Eki Görüntüle 2301958 Eki Görüntüle 2301959 Eki Görüntüle 2301960 Eki Görüntüle 2301961
Yemek pisirmek tumgun toplam
120 dakika =120 puan
Eliptik
35 dakika =70 puan
Leslie
20 dakika =40 puan
Mekik
50 adet =50 puan
Alisveris i ev islerine dahil ettim
15 dakika=15 puan
Ayaklarini yukari cekerek kosma hareketi
50 adet =150 puan
Yürüyüs
5912 adım= 295 puan
TOPLAM=740
Su 3 litre
Aynen öyle bir daha 25 yaş altına inemicem diye üzülüyorum bazen ya ne saçma dimiBende aynen senin gibiyim depresyona girdim 30 yaklasti diye. Kucuk gosteriyorum ama yas ilerliyor yani nasil gösterirsen göster
O zaman hedef kilonu 70 yapiyorum canimÇok teşekkür ediyorumbenim aslında aşama aşama hedef noktalarım ilk 70 sonra 60 sonra 50 abla asıl hedefim tam zayıflamak bu sefer yarıda birakmicam yaptım mi tam yapmak lazım hatta diyorum her 10 kiloda kendime güzel ödül vericem 1 gün boyunca ama 9 kilo bile versem o 1 kilo kalsa bile ödül vermicem yani o kadar kararlıyım:)
100adim 5 puan canimOlur ablacım çünkü 1 saat yüzme neredeyse 700 kalori yakmak demek oluyorabla adımları nasıl hesapliyoruz puan olarak benim 12 bin hergun oluyor yani
Bide erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük ben büyüyorum ama o sanki hep yerinde kalıyor bide 7 sene oldu bizim beraber büyüdük yani ama sanki ben yaşlanıyorum gibi geliyor saçımda beyaz bile çıktı 4 taneBende aynen senin gibiyim depresyona girdim 30 yaklasti diye. Kucuk gosteriyorum ama yas ilerliyor yani nasil gösterirsen göster
Bende de 25 den sonraoldu o aynen biranda yaslandim gibi geldiAynen öyle bir daha 25 yaş altına inemicem diye üzülüyorum bazen ya ne saçma dimi
Ay benimkide benden kucuk ahaha neyseki ben kucuk o buyuk duruyorBide erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük ben büyüyorum ama o sanki hep yerinde kalıyor bide 7 sene oldu bizim beraber büyüdük yani ama sanki ben yaşlanıyorum gibi geliyor saçımda beyaz bile çıktı 4 tane
Hayirli olsun tatlimSağol kuzum.. birkaç bölüm ve okul gezdim aslında da sonuç için işletme mezunuyum
Ooo süpermiş ya bugün 11 bin adım atmışım bende yarından itibaren çekerim kolumdaki bilekligi:) o zaman 11 bin adım 550 bide yuzme 250 eşittir 800 puan100adim 5 puan canim
Küçük duruyorum ama kilo olunca çok da küçük olmuyor hele bir vereyim liseli olcam yenidenAy benimkide benden kucuk ahaha neyseki ben kucuk o buyuk duruyorsende kucuk duruyorsun sanki ama ya
Çok iyisinSabahilik limonlu su
Kahvalti: 10:00
2 yumurtadan mantarli biberli omlet
Suzme peynir domates salatalik ve çay
Öğle 15:40
3 cig badem
2 dilim kavun
1 elma
Ufak bir kase bulgur(kizimi yedirirken fazlasi en fazla 4,5 çorba kaşığı )
19:15
Izgara "tavuk-biber-kabak"
Yogurt biberiye tursusu coban salata
☆su 3 litreyi bulur.
☆spor
1000 ip = 2000
1 saat pilates = 180
60 karin hareketi= 120
Toplam 2300
Yawrukush @DeryaOnDiet
Menün ve sporun çok iyi
Yaaa... geçen haftaki menülerin dolu dolu görünüyordu. Yada herşeyden azıcık olduğu için bana öyle göründü. Sen menülerine bi sürü şey yazıyordunCanim bu hafta 1200 kalori. Gecen hafta biraz ac kaldim.
HarikasınSelammm :) Çok şükür her şey mükemmel gidiyor. İnşallah senin de öyledirrİşte ablamın çeyiz bohça telaşları olmasa daha güzel geçecek :) Tartı fotoğrafını çekemedim ama güncel kilomu belirteyim:
-105.700 (Başlamadan birkaç hafta önce tartıldığımda 107.60 - 108 gibiydim.) O yüzden o kilodan baz alıyorum :)
Güncel menü:
-Sabah
1 tane domates
1 kibrit ktuusu gibi peynir
4 tane zeytin
1 bardak çay
Öğle:
1 kase tavuk çorbası
5 yk falan tauklu mantarlı sote
1 kaseden az olacak kadar bulgur pilavı
akşam:
1 kase ayranlı çorba (Bazı yerlerde yoğurt çorba, soğuk çorba falan da deniyormuş o çorbadan işte:)
Bugün bütün gün dışarıdaydım birazdan Leslie 3 mil yapacağım. Baya yorucu ve koşuşturmalı bir gündü.
Çay kalorili mi? Yada şekerli içtiğin için mi öyle yazdı orada acabaPAZARTESI MENUM
Kizlar menulerimi boyle paylascam bundan sonra kalorileride yazıyor hem guzel oldu bole valla
Eki Görüntüle 2301956
Eki Görüntüle 2301958 Eki Görüntüle 2301959 Eki Görüntüle 2301960 Eki Görüntüle 2301961
Yemek pisirmek tumgun toplam
120 dakika =120 puan
Eliptik
35 dakika =70 puan
Leslie
20 dakika =40 puan
Mekik
50 adet =50 puan
Alisveris i ev islerine dahil ettim
15 dakika=15 puan
Ayaklarini yukari cekerek kosma hareketi
50 adet =150 puan
Yürüyüs
5912 adım= 295 puan
TOPLAM=740
Su 3 litre
j.j zorlaniyorum ben , yerinde kosmak daha rahat bana goreMenün ve sporun çok iyiyerinde koşma çok zor geliyor bana sen iyi yapmışsın maşallah
Canimcayim sekersizdi evet katilliyorum sanaÇay kalorili mi? Yada şekerli içtiğin için mi öyle yazdı orada acaba
Bu arada bugün çok kötü beslenmişsinkek, poğaça, mantı, sosis..... yarın dikkat et kuzum
Canim hedefin 70 diyorum ilk etapta, sonra hedefine ulastiginda revize ederiz yeniden.Çok teşekkür ediyorumbenim aslında aşama aşama hedef noktalarım ilk 70 sonra 60 sonra 50 abla asıl hedefim tam zayıflamak bu sefer yarıda birakmicam yaptım mi tam yapmak lazım hatta diyorum her 10 kiloda kendime güzel ödül vericem 1 gün boyunca ama 9 kilo bile versem o 1 kilo kalsa bile ödül vermicem yani o kadar kararlıyım:)
Cok guzel canim, sen calisiyor musun suan Ozlemcim , yoksa cocuklardan dolayi evde misin?
Cok guzel Aysegulcum:)26 Ağustos Menüm
09:30
Klasik yulaflı omletim
Salatalık, domates
Ceviz
Şekersiz çay
15:30
1 porsiyon nohutlu tavuk sote
16:00
Yoğurt kürü
20:30 yeşil çay
2,5 lt su
Spor (toplam 1770p)
750 ip atlama (1500p)
60 yerinde koşma (180p)
30dk fitness (90p)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?