- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
ben evdeyim suan dogum iznindeyim mayisa kadarCanim hedefin 70 diyorum ilk etapta, sonra hedefine ulastiginda revize ederiz yeniden.
Cok guzel canim, sen calisiyor musun suan Ozlemcim , yoksa cocuklardan dolayi evde misin?
Cok guzel Aysegulcum:)
Harika kucugunle ilgilenirsin bu surecte canim doyasiya :)ben evdeyim suan dogum iznindeyim mayisa kadar, lisada haftaya okula basliyo ,cok guzel olucak
evet ,iyi olucak denizle bol bol yuruyese cikicazHarika kucugunle ilgilenirsin bu surecte canim doyasiya :)
spor super ,menun doyduysan super26 Ağustos Menüm
09:30
Klasik yulaflı omletim
Salatalık, domates
Ceviz
Şekersiz çay
15:30
1 porsiyon nohutlu tavuk sote
16:00
Yoğurt kürü
20:30 yeşil çay
2,5 lt su
Spor (toplam 1770p)
750 ip atlama (1500p)
60 yerinde koşma (180p)
30dk fitness (90p)
Doyuyorum artıkspor super ,menun doyduysan super
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | ||||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 10 DK Y | ||||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | 10DK Y | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
Cool_lime | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | 200IA | ||||||
MigiMadid | |||||||
kiloverirkenben | |||||||
cherrycola |
Canim 200 adet oldugun yerde ipsiz ip atlama yapabilirsin.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DK ELIPTIK Mavi boncukkk Gonulmeyvesi 10 DK Y LaMademoiselle Harpy DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush 10DK Y Patlicanmoru Madamesnow Falanfilannnn Pembecanavar besive Cool_lime Akrrep Konus dinliyorum april22 200IA MigiMadid kiloverirkenben cherrycola SPOR? *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
o zaman yuruyus yap canim, hadi insallah canim, en hayirli zamanda olsun :)Tatlm şimdi bebek istiyoruz ya nolır olmaz diye spırdada ip atlamıyorum bunun yerine başka ne yapabilirim
50 mekiği çekicem tamam
Evet canim 10 dakika yuruyus, senin icin de en guvenli ve saglikli egzrsiz olur :)10DK Y demek 10 dk yürüyüş mü demek kaptan
Evet canim 10 dakika yuruyus, senin icin de en guvenli ve saglikli egzrsiz olur :)
[/QUOTE
Tamam canım bu listede olan benim yaptığım mı yapmam gereken mii
Eğer yaptığımsa ben 15 er dk yaptım dünn eliptik ve nornal bisiklette 15 er dk toplam 45 dk kardio yapmış oldum
Bide leslie gibi bişey diyoaunuz ya o ne
o zaman yuruyus yap canim, hadi insallah canim, en hayirli zamanda olsun :)
Amin inşallah 8 aydır bekliyoruz hayırlısı
Hoşbulduk canım benimGuzel denk gelmis canim :)
Hepinize kolay gelsin o halde :)
Darisi zamani gelince sana insallah..
Hosgeldin ablacim ,haydi devam kaldigimiz yerden :)
Öyleyse sende hoş geldiniyiyim canım tatil bitti eve döndüm sonra da gruba döndüm tabiki :) kilo aldım bol bol :) şimdi verme zamanı..
evet dünkü spor bide 1 saat yürüyüş var : 60 puan:) 20 dk da var 80 pıanOyle tek tek ogunlerini tutmak zor oluyor fakat hrgun duzenli osekilde yapabileceksin olur canim..
Dakikasini tut canim pilates puanindan hesapla :)
Bereketli , bol kazanclariniz olsun :)
Harika, daha ne olsun :)
Neden o kadar temizlige bogdun kendini?
Zaten henuz cocuk yok evinizde kirlenmez, dagilmaz bile kuzum :)
50 atlama (ziplama) 50*2=100 puan
40 mekik= 40 puan
30sn prank 2 puan diyelim.
40 bacak*1 (sguat puaniyla hesaplariz)= 40 puan
20 dk yuruyus= 20 puan
toplamda= 202 puan
bu bugunun sporlari mi canim?
Selamlar esim, nasilsin gunun, diyetin nasil gecti?
Menu guzel, puanlama dogru canim, egzerszi biraz daha arttirabilirsin :)
o da sayilir :)
hatta 30 puan.
Iyi olmana sevindim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?