Ben bikac gun zumba puanimi 2 den hesapladim ama.Canim zumbayida ilk sayfaya ekleyeyim, dakikasi 3 puan olsun puanin 150 oluyor.
Zumba hocanida tuttum :))
Birde takima giren arkadaslari tebrik ediyorum.fakat hedefleri benimkinden cokta fazla degil ben niye giremedim takima Yawrukush
dans zumba sayılıyor mu bak onu yazmadmBen bikac gun zumba puanimi 2 den hesapladim ama.
Yok dansla zumba ayri benim zumba videolarim var onu yapiyodum dans olarak hesapladım hep. Bu spor puanlari isimize yaricak mi cuma gunudans zumba sayılıyor mu bak onu yazmadm
Ben listede devam etmek isterim ablacım söz veriyorum her gün zamanında burda olucam:)@madamesnow , @kanadali35 ,besive arkadaslar takimda 2 haftalik deneme sureniz bitti , bizde stitch ve Kozmogirl17 kaptanlarimizla aramizda konustuk, hepinizin gayretli oldugunuzun farkindayiz ve esas listemizde yarismanizdan mutluluk duyacagiz.
*Fakat listeye girmenin bazi sorumluluklari var.
Mesela listeye girdikten sonra ilk 8 hafta izne ayrilamiyorsunuz, 8 hafta boyunca yarismak zorundasiniz.
Hergun menu- spor paylasimlarinizi yapmalisiniz, takimda aktif olmalisiniz.
Yilda 2 kez izin kullanma hakkiniz var.Daha fazla izin kullanamiyorsunuz.
Hedef kilonuza ulastiginizda mezun olup, karne aliyorsunuz.
Her cuma yarisma gunu en gec saat 17.00 ye kadar kilo bildirimlerinizi yapmalisiniz.
*Verdiginiz kilolar takimimizin yuzdesini yukseltiyor ve takimimizin derece almasini sagliyor.Dolayisiyla kilo alirsanizda takimin yuzdesi dusuyor.Tum bu bilgilerin isiginda listenin sorumlulugunu alacaginiza, kilo bildirimlerinizi vaktinde yapacaginiza, takimda aktif olmaya devam edeceginize soz veriyor musunuz?
Senin kilon az girmene gerek yok demislerdide o yuzden sordum canimCANIM GİRELİ 2 hafta olması gerekiyor 3. hafta listeye giriyorsun diye biliyorum
ben listedeymiş gibi hissediyorum ama her daim free olarak kalacagim.Birde takima giren arkadaslari tebrik ediyorum.fakat hedefleri benimkinden cokta fazla degil ben niye giremedim takima Yawrukush
gider tabi:)Arkadaşlar dün 82.4 dum bi yuzmeyle 1 kilo gider mi acaba ya şok oldum ben çünkü sudan mi gitti acaba ne dersiniz ama bol bol su içiyorum ben anlamadım biri aydınlatsın
Ayyy şuan çok mutlu oldumgider tabi:)
yüzme baya kalori yakıyor.
ben tatildeyken1 haftada 6 kg verdiğimi bilirim.
bol bol yüz bak etkisini vucudundaki değişkliği göreceksin:)
Gunaydin canim tatli uykullar sanadaGunaydin guzel arkadaslarim guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
Cok guzel canim bitek kavun u aksam yemegi ile birlikte yemen kotu olmus .dünkü menüm
sabah 5:30
peynir 5 zeytin
1 kahve.
öğlen: 12:00
çorba ( bi kase)
taze fasulye ( bi tabak )
közde patlıcan / biber ( 2-3 kaşık)
akşam;
taze fasulye ( bi tabak)
salata ( 2+3 kaşık)
kavun ( 4-5 çatal)
spor
50 kez atlama skoru= 100
40 kez mekik= 40
30 sn prank=2
20+20 bacak skoru :40
1 saat+20 dk yürüyüş=80
1 saat ev işleri =60
toplam puan =342 :)
su: 3,5 tl
Verilir kuzum neden bverilmesin.tebrik ederim.Arkadaşlar dün 82.4 dum bi yuzmeyle 1 kilo gider mi acaba ya şok oldum ben çünkü sudan mi gitti acaba ne dersiniz ama bol bol su içiyorum ben anlamadım biri aydınlatsın
kavun doğal meyve neden kötü kiGunaydin canim tatli uykullar sanada
Cok guzel canim bitek kavun u aksam yemegi ile birlikte yemen kotu olmus .
Verilir kuzum neden bverilmesin.tebrik ederim.
Gunaydin canim tatli uykullar sanada
Cok guzel canim bitek kavun u aksam yemegi ile birlikte yemen kotu olmus .
Verilir kuzum neden bverilmesin.tebrik ederim.
Çok teşekkürler ablacim:)
Canim sen de haftaya girebiliyorsun. Baktim hedefine, min 58.5 olmasi gerekiyor sen 58 olarak belirtmissin. O yuzden istersen sen de haftaya girebilirsinBirde takima giren arkadaslari tebrik ediyorum.fakat hedefleri benimkinden cokta fazla degil ben niye giremedim takima Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?