Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

M Mutlu2890
Canim tekrardan hosgeldin.Biraz kurallarımızdan bahsedim sana. 2hafta deneme süremiz var. Duzenli katılım sart.Her akşam gunluk menumuzu saatiyle birlikte su ve yaptigimiz sporuda ekleyip yaziyoruz.Arkadaslarimizin menulerine yorumlar yapıp elimizden geldigince forumda aktif olmaya calisiyoruz.Pazartesi gunleri kontrol tartımöz var cuma gunleride yarisma icin resimli tartımız var, bunlari kacirmamaya calisiyoruz.Bunlarin haricinde kendi takimımizin icinde esli yarismalarimiz oluyor birincilere ödullerimiz oluyor. Eger aktif bi sekilde takimımızda devam edersen 3.cuma asıl takımıma girebiliyorsun.1.sayfada hersey detayli yazıyor orayi oku istersen.Eminim bizimle birlikte çok güzel kilolar vericeksin buna inanıyorum.Ayrica hedefini biraz fazla koymussun bence ilk hedef 70 yapmalısın,buyuk hedefler uzun diyetler bazen sıkıci olabiliyor.

Son düzenleme:
Canim afiyet olsun.Bence beyaz ekmekten azda olsa vazgecmelisin ayrica ana ogünlerinle birlikte meyve tüketmemelisin. Canim plates tarzi bi spor anladigim gordügüm kadariyla arastirdim biraz bence platesle agni puan olmalı 1 dakikasi 3 puan yani.Ama buna net kararı Yawrukush versin bence.

Canim uzum ve muz kalorili meyveler ve gunder 1 porsiyonu asmamali bence. O nedenle ara ogunde muz yiyeceksen, kahvaltina meyve eklememeni oneririm.

Canim uzum ve muz kalorili meyveler ve gunder 1 porsiyonu asmamali bence. O nedenle ara ogunde muz yiyeceksen, kahvaltina meyve eklememeni oneririm.
Canim bence meyvelerin cogu dogal sekerde olsa sekerli ben de arkadaslara genellikle ara ogunde tuketmelerini tavsiye ediyorum.

dogru soyluyosunuz meyveyi abartiyorum bazen ara ogunu sade kahveyle degistirdim o zaman beyaz ekmek tuketmiyorum normalde hep bugday ekmegi alınıyor eve ama dun kalmamisti o yuzden boyle oldu

Kızlar naber ? Bugün küçük yeğenime hayırlı olsuna kuzenler filan gelecek aşırı yoğunluk var.. çok aktif olamıyorum .. keyifler yerinde mi herkesin ? Gününüz nasıl geçiyor ?
Iyi canim sen nasilsin yenimi dogduu ayy nasil mis gibi kokardır oo dimi..

Tesekkurler canim
Evet haklisin.Fazla bir hedef olmus. Oncelik 70..Insallah basarriim.bu konuda elimden gekeni yapacagim.Arkadaslari da takipteyim.

Kuzum benim Pazartesi 1770 p var.
Seni sporuma etiketleyeyim mi? Saat farkından dolayı görünmüyor sanırım benim mesajlarım

Kızlar ben yarın tüm gün dışarıda olacağım. Yawrukush canım muhtemelen yarın uğrayamayabilirim buraya haberin olsun.
Şimdi benim sorum; sizce 2. Öğün için yanımda bişi götürebilir miyim? Bozulmayacak bi yemek?
Dışarıda yemek istemedim, hem damak zevkine uygun olmuyor, hem de çok tuzlu oluyor. Tuz da ben de fena ödem yapıyor.

Kizlar 3 gunluk puanları yazdım.Herkes kendi puanına bi gözatsın.Eksik,fazla yazılan varsa söyleyin düzeltmeleri yapim yanlıslık olmasın.

CUMARTESI GUNU EGZERSIZ PUANLARI

* Minnakeller = 1260 puan
* Yawrukush = 830 puan
* cool_lime = 800 puan
* madamesnow = 640 puan
* kanadali35 = 585 puan
* DeryaOnDiet = 530 puan
* Kozmogirl17 = 175 puan
* besive = 110 puan
* april22 = 30 puan
* @Derya_the_queen = 645 puan
* @LaMademoiselle =360 puan

PAZAR GUNU EGZERSIZ PUANLARI
* @LaMademoiselle =360 puan
* Ellssa =800 puan
* Minnakeller =2510 puan
* kanadali35 = 2086 puan
* besive =30 puan
* Kozmogirl17 =520 puan
* @Derya_the_queen = 1875
* cool_lime = 1320
* Yawrukush = 870 puan

PAZARTESİ GUNU EGZERSIZ PUANLARI
* @Yawrukush = 900 puan
* @MigiMadid = 342 puan
* kanadali35 = 1090 puan
* Kozmogirl17 = 740 puan
* madamesnow = 1100 puan
* DeryaOnDiet = 360 puan
* besive = 250 puan
* @Konus dinliyorum =820 puan
* Minnakeller = 1770 puan

besive esim nerdesin neler yapiyorsun kaldim buralarda tek fıstıkım
Ablacım çalışıyorum yoğun bugün burası bide başımda bir tane usta var çok tembel sabahtan beri şimdi tuvalete geldim öyle oturdum 12 de geldim işe sebzeleri bile dolaba yerlestirmemis beni beklemiş ben yapayım diye ne eksiklere bakmış gelmiş telefonunda bütün gün iddaa oynuyor sinır oluyorum sipariş geliyor onları bile aksatıyor tek.basima calsiyorum sanki onun kuzeni var diğer ustam o çok çalışkan hatta ben bazen oturuyorum o iş yapıyor nazım ona iyi geçiyor:) Ama diğeri izinli şuan köle gibi oldum burda yaa

Kolay gelsin canim.

Ablacim yürümeyi de hesapliyoruz demiştin dün 11 bin adım yürümüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…