Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ee kaptan ayricaligi olsun kuzum azıcık.

Ya bende o programi indirdim bana 2000 kal verdi bitiremiyorum umarim kilo almam

Grup psikolojisi
Hangi program canim? Ben kendi kendime sectim kaloriyi 1500un altinda her halukarda veririm diye dusundum. Ama 2000 cok gibi.

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Bu sabah gec uyandik oyle olunca bilgisayari hic elime alamadim.
Direk cocuklarin kahvaltisi, Akinin okul beslenmesi ,okul hazirligi , okula birakmasi kosturduk.
Eve donup kahvalti yaptim, simdi size bakabildim.
Alintilarimi yazayim hemen...

Menu ve egzersiz guzel canim, bu hafta stitch kaptanimiz yogun, takima pek ugrayamayacak o yuzden seni Harpy arkadasimiz ile es yapalim :)

Gamzecim cumartesiden itibaren hesapliyoruz canim puanlari :)

Ben bikac gun zumba puanimi 2 den hesapladim ama.
canim sen onlari yeni puanindan hesaplayip ,yeniden yaz haksizlik olmasin ben not edeyim tekrar.
Ilk haftamiz oldugu icin bu puanlama olayinda, duzene girmesi birkac gun aldi, kusura bakmayin...

Birde takima giren arkadaslari tebrik ediyorum. fakat hedefleri benimkinden cokta fazla degil ben niye giremedim takima Yawrukush
Canim takima ilk geldiginde verilecek kilon cok degil dilersen liste disinda da bizimle kilo verebilirsin demistim sana fakat listeye girmeyi istiyorsan bu seni daha cok motive edecekse haftaya 2 haftan doluyor listeye dahil olabilirsin.
Herkesin deneme suresi dolunca zaten fikrini soruyoruz , bu haftaki arkadaslara yaptigimiz gibi, haftaya sanada soracagiz.:)

Ben listede devam etmek isterim ablacım söz veriyorum her gün zamanında burda olucam:)
Tamam canim anlastik:)

Arkadaşlar dün 82.4 dum bi yuzmeyle 1 kilo gider mi acaba ya şok oldum ben çünkü sudan mi gitti acaba ne dersiniz ama bol bol su içiyorum ben anlamadım biri aydınlatsın
Olabilir canim kalici bir eksi olmayabilir fakat dunku egzersizinden oturu kilon azalmistir canim:)

Gecmis olsun akrepcim neyin var, daha iyi misin?

semizotu bulabiliyor musun orada? burada ben hic bulamiyorum maalesef, yoksa ben de denemek isterdim bu tarifi, cok guzel gorunuyor @Akrrep
Buluyorum canim, her turlu sebzeyi rahatlikla buluyorum.
Cok lezzetli oldu gercekten..
Sen bulamiyor musun, belki asian marketlerde bulursun , her turlu ot oluyor oralarda..

Kızlar merhaba ☺☺ özlüyorum sizi ama çok yogunum. Misafir ağırlamak kolay değil, ben de rahat etsinler istiyorum dört dönüyom etrafta. Şimdi çıktık.
İstikamet, Anıtkabir
Canim keyifli gezmeler, keyifli zaman gecirmeler.:)

Yaaa... geçen haftaki menülerin dolu dolu görünüyordu. Yada herşeyden azıcık olduğu için bana öyle göründü. Sen menülerine bi sürü şey yazıyordun
5 ogun canim. Ben kendim yesem 1000 kaloriyi maksimum 2 ogunde bitiririm.

Sağol Özge'cim

M Mutlu2890 Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge , 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.
Beraber cok guzel kilolar verecegimize eminim:)

Afiyet olsun canim, nasilsin, diyetin nasil gidiyor?
Cok gecmis olsun, eger agrin olursa, mutlaka doktora goster kulagini..
callaneticsin 1 dakikasini 3 puan sayabilirsin canim, bende hemen 1. sayfaya ekliyorum:)

Kızlar naber ? Bugün küçük yeğenime hayırlı olsuna kuzenler filan gelecek aşırı yoğunluk var.. çok aktif olamıyorum .. keyifler yerinde mi herkesin ? Gününüz nasıl geçiyor ?
Keyifli vakit gecirmeler canim.
Senin hedef kilonu 61 yapiyoruz kuzum, daha sonra dilersen yine asagiya cekeriz :)

Tesekkur ederim canim haber verdigin icin.
Her sey yolundadir umarim , gezmeye vs.ye gidiyorsundur.
Yarin yanina haslanmis tavuktan sandvic yapip goturebilirsin, ya da salatanin uzerine tavuk ekleyebilirsin.
Peynirli yesillikli bir sandvic hazirlayabilirsin, yanina 1 salatalik, 1 adet meyve alabilirsin.
Aklima bunlar geldi canim yine gelirse yazayim..

Kolay gelsin canim..

Ablacim yürümeyi de hesapliyoruz demiştin dün 11 bin adım yürümüşüm
dun 250 puan egzersiz puanindi, 11000adimda 550 puan ediyor, pazartesi toplam 800 puan olarak hesapladim puanini..

hic oyle dusunme canim ,listede olmamana ,hedefine ulasmis olmana ragmen halen burdasin ve desteksin, senin varligin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…