Merhaba canım hoşgeldin:)Ben bugun basladim.baslangic kilom 82.6.cuma gunu rapir verecegim insallah.Bu sefer baslamak istiyorum. Hedefim 60
Hos geldim canimBen bugun basladim.baslangic kilom 82.6.cuma gunu rapir verecegim insallah.Bu sefer baslamak istiyorum. Hedefim 60
550 puan yapar canim pazartesinin mi.Ablacim yürümeyi de hesapliyoruz demiştin dün 11 bin adım yürümüşüm
Hangi program canim? Ben kendi kendime sectim kaloriyi 1500un altinda her halukarda veririm diye dusundum. Ama 2000 cok gibi.Ee kaptan ayricaligi olsun kuzum azıcık.
Ya bende o programi indirdim bana 2000 kal verdi bitiremiyorum umarim kilo almam
Grup psikolojisi
Menu ve egzersiz guzel canim, bu haftadünkü menüm
sabah 5:30
peynir 5 zeytin
1 kahve.
öğlen: 12:00
çorba ( bi kase)
taze fasulye ( bi tabak )
közde patlıcan / biber ( 2-3 kaşık)
akşam;
taze fasulye ( bi tabak)
salata ( 2+3 kaşık)
kavun ( 4-5 çatal)
spor
50 kez atlama skoru= 100
40 kez mekik= 40
30 sn prank=2
20+20 bacak skoru :40
1 saat+20 dk yürüyüş=80
1 saat ev işleri =60
toplam puan =342 :)
su: 3,5 tl
Gamzecim cumartesiden itibaren hesapliyoruz canim puanlari :)günaydın
cuma günü dahil mi değil mi bilemediğim için şöyle yapayım yeni paunalama sistemiyle
cumartesi
5 saat temizlik =300
1 saat misafir sonrası bulaşık etraf =60
pazar
yüzme 30*30 iki set 60dk*5=300
tekrar bir genel temizlik 60 dk = 60
misafir sonrası temizlikleri de unutmuştum geçen-
pazartesi
15 dk yürüyüş = 15 puan
cuma 3 saat temizliğim var = 180 puan
cuma dahilse 915 cuma sayılmıyorsa 735 puan
canim sen onlari yeni puanindan hesaplayip ,yeniden yaz haksizlik olmasin ben not edeyim tekrar.Ben bikac gun zumba puanimi 2 den hesapladim ama.
Canim takima ilk geldiginde verilecek kilon cok degil dilersen liste disinda da bizimle kilo verebilirsin demistim sana fakat listeye girmeyi istiyorsan bu seni daha cok motive edecekse haftaya 2 haftan doluyor listeye dahil olabilirsin.Birde takima giren arkadaslari tebrik ediyorum.fakat hedefleri benimkinden cokta fazla degil ben niye giremedim takima Yawrukush
Tamam canim anlastik:)Ben listede devam etmek isterim ablacım söz veriyorum her gün zamanında burda olucam:)
Olabilir canim kalici bir eksi olmayabilir fakat dunku egzersizinden oturu kilon azalmistir canim:)Arkadaşlar dün 82.4 dum bi yuzmeyle 1 kilo gider mi acaba ya şok oldum ben çünkü sudan mi gitti acaba ne dersiniz ama bol bol su içiyorum ben anlamadım biri aydınlatsın
Gecmis olsun akrepcim neyin var, daha iyi misin?26 Ağustos Pazartesi menüm
Öğle 12:30
Soğanlı yumurta (3 tane)
1 domates
7 zeytin
1kase yoğurt
Akşam 18:00
1 porsiyon türlü (kabak patlican)
4 biber dolma (bulgurlu)
Reyhanlı domates salata
2 kaşık yoğurt
Spor yok
Rahatsızım biraz yattım devamlı. Çabuk toparlarım inşallahYawrukush
Buluyorum canim, her turlu sebzeyi rahatlikla buluyorum.semizotu bulabiliyor musun orada? burada ben hic bulamiyorum maalesef, yoksa ben de denemek isterdim bu tarifi, cok guzel gorunuyor @Akrrep
Canim keyifli gezmeler, keyifli zaman gecirmeler.:)Kızlar merhaba ☺☺ özlüyorum sizi ama çok yogunum. Misafir ağırlamak kolay değil, ben de rahat etsinler istiyorum dört dönüyom etrafta. Şimdi çıktık.
İstikamet, Anıtkabir
fatsecret canim uygulamanin adi, nasilsin Deryacim, gunun nasil gecti?Hangi program canim? Ben kendi kendime sectim kaloriyi 1500un altinda her halukarda veririm diye dusundum. Ama 2000 cok gibi.
Olsun canim. Tadini cikardin mi tatilin? Nerelere gittin? Neler yaptin?iyiyim canım tatil bitti eve döndüm sonra da gruba döndüm tabiki :) kilo aldım bol bol :) şimdi verme zamanı..
Sorma canım ya hep iç içeyiz ayıp olur diye giremiyorum. Onlarda da iki küçük çocuk var ortalık curcuna ,Bizde seni ozluyoruz filizcim.
5 ogun canim. Ben kendim yesem 1000 kaloriyi maksimum 2 ogunde bitiririm.Yaaa... geçen haftaki menülerin dolu dolu görünüyordu. Yada herşeyden azıcık olduğu için bana öyle göründü. Sen menülerine bi sürü şey yazıyordun
Tmm canim. Asiri yogunum tatil oncesi.fatsecret canim uygulamanin adi, nasilsin Deryacim, gunun nasil gecti?
Sen nasilsin canim?fatsecret canim uygulamanin adi, nasilsin Deryacim, gunun nasil gecti?
Sağol Özge'cimSelamlar kizlar nasilsiniz?
Bu sabah gec uyandik oyle olunca bilgisayari hic elime alamadim.
Direk cocuklarin kahvaltisi, Akinin okul beslenmesi ,okul hazirligi , okula birakmasi kosturduk.
Eve donup kahvalti yaptim, simdi size bakabildim.
Alintilarimi yazayim hemen...
Menu ve egzersiz guzel canim, bu haftastitch kaptanimiz yogun, takima pek ugrayamayacak o yuzden seni Harpy arkadasimiz ile es yapalim :)
Gamzecim cumartesiden itibaren hesapliyoruz canim puanlari :)
canim sen onlari yeni puanindan hesaplayip ,yeniden yaz haksizlik olmasin ben not edeyim tekrar.
Ilk haftamiz oldugu icin bu puanlama olayinda, duzene girmesi birkac gun aldi, kusura bakmayin...
Canim takima ilk geldiginde verilecek kilon cok degil dilersen liste disinda da bizimle kilo verebilirsin demistim sana fakat listeye girmeyi istiyorsan bu seni daha cok motive edecekse haftaya 2 haftan doluyor listeye dahil olabilirsin.
Herkesin deneme suresi dolunca zaten fikrini soruyoruz , bu haftaki arkadaslara yaptigimiz gibi, haftaya sanada soracagiz.:)
Tamam canim anlastik:)
Olabilir canim kalici bir eksi olmayabilir fakat dunku egzersizinden oturu kilon azalmistir canim:)
Gecmis olsun akrepcim neyin var, daha iyi misin?
Buluyorum canim, her turlu sebzeyi rahatlikla buluyorum.
Cok lezzetli oldu gercekten..
Sen bulamiyor musun, belki asian marketlerde bulursun , her turlu ot oluyor oralarda..
Canim keyifli gezmeler, keyifli zaman gecirmeler.:)
Afiyet olsun canim, nasilsin, diyetin nasil gidiyor?günaydınlar kizlar nasilsinizz kahvaltım bu sekildeydi birazdan yarim muz ve biraz sütü lapa yapip ara öğün olarak yiycem ama sol kulağım tikali 2 gündür denizde su kaçtı hiç tadım tuzum yok hasta hissediyorum bas dönmesi yapıyor ve ne hikmetse yediklerimden de tat alamiyorumara ogunden sonra callanetics vaktii 4. günüm olacak umarim artik ağrılarım gecer daha kolay yaparim boynumu bile et kesmisti:)) kaptanlariimm bana hala bir sey soylemediniz call'i kac puandan hesaplayayım
Keyifli vakit gecirmeler canim.Kızlar naber ? Bugün küçük yeğenime hayırlı olsuna kuzenler filan gelecek aşırı yoğunluk var.. çok aktif olamıyorum .. keyifler yerinde mi herkesin ? Gününüz nasıl geçiyor ?
Tesekkur ederim canim haber verdigin icin.Kızlar ben yarın tüm gün dışarıda olacağım.Yawrukush canım muhtemelen yarın uğrayamayabilirim buraya haberin olsun.
Şimdi benim sorum; sizce 2. Öğün için yanımda bişi götürebilir miyim? Bozulmayacak bi yemek?
Dışarıda yemek istemedim, hem damak zevkine uygun olmuyor, hem de çok tuzlu oluyor. Tuz da ben de fena ödem yapıyor.
Kolay gelsin canim..Ablacım çalışıyorum yoğun bugün burası bide başımda bir tane usta var çok tembel sabahtan beri şimdi tuvalete geldim öyle oturdum12 de geldim işe sebzeleri bile dolaba yerlestirmemis beni beklemiş ben yapayım diye ne eksiklere bakmış gelmiş telefonunda bütün gün iddaa oynuyor sinır oluyorum sipariş geliyor onları bile aksatıyor tek.basima calsiyorum sanki onun kuzeni var diğer ustam o çok çalışkan hatta ben bazen oturuyorum o iş yapıyor nazım ona iyi geçiyor:) Ama diğeri izinli şuan köle gibi oldum burda yaa
dun 250 puan egzersiz puanindi, 11000adimda 550 puan ediyor, pazartesi toplam 800 puan olarak hesapladim puanini..Ablacim yürümeyi de hesapliyoruz demiştin dün 11 bin adım yürümüşüm
Hosbuldum canımMerhaba canım hoşgeldin:)
Memnun oldum yawrukussKizlar bir yarim saatligine Arasi on bahceye cikariyorum (bilgisayara bakiyorum diye evi birbirine katti), buralardayim, gorusuruz..
hic oyle dusunme canim ,listede olmamana ,hedefine ulasmis olmana ragmen halen burdasin ve desteksinkanadali35 Özlemcim, senlenolan haftama denk geldiler, ne olur kusuruma bakma yalnız bırakmış gibi oldum
Bugün yürüyüş rekoru kırmışimdir. Adimsayarim da yoktu dünkü sporları not etmiştim bir kağıda ama bugünkü nasıl hesaplanır bilmiyorum. Koca gün 5 dk anca oturmuşumdur
spor yapmadigin icin kucuk bir ceza gelecek canim ama menun ilk gun icin gayet guzel olmus :)Bugun spor yapmadim.Butun gun kuafordeydim.Sabah ve aksam yemegi yedim.sabah Peynir,zeytin ,yumurta ve iki dilik ekmek.Aksam 3 kasik bulgur pilavi ve etli sebze yemegi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?