Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

New York ta büyük bir outlet var Gucci’nin Pradanın falan olduğu. Oraya gideceğim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Tavuklu sandviç yapabilirim

Benim pazartesi sporum eksik canim.
Ben bugunki menu ile butun sporlari hesaplayip sana gun gun etiketleme yaparım. Birde bugun saat 10 da baslayip aksam 8 e kadar bahcede domates yaptik yaklasik 300 kavanoz fazlasida olabilir sence nasil bir puanlama getirmeliyim ölüyorum suannnn

Canim ev isi kategorisinden sayabilirsin.300 kavanoz mu Ben 10kavanozu yapamiyorum.Hey masallah ellerinize saglik.
Salca mi ,sos mu yaptiniz?

Ev yapımı birşeyler mi satiyorsunuz canım internetten. Öyle anladım siparişler hazır deyince. Çalışmak kadınlara ayrı bi yakışıyor bence
Gecem ve ben iyi geceler tatlı rüyalar diliyoruz hepinize
Canım kedi bakımı zor mu? Yazsana bana bu konuda (beni etiketle de kaçırmayın. Çok mesaj kaçırdım şu sıra)? Çok istiyorum ama apartman katında zor olur mu acaba diye cekincelerim de var. Geceyi mırmır diyene kadar bi sev benim için
bende bundan var ,hem komsuya ses gidmiyo hem ayaklarim acimiyo ,ikea dan almistik ,kizim cok zipliyodu diye simdi anasi zipliyo
Bizim okullardaki matlar gibi, ne güzelmiş Ayaklarım daha bugün düzeldi ama bugün de çok yordum onları
Menün çok güzel akşam az olmuş biraz ama net temiz bir menü Özlemcim
Bugünküne de baktım göz ucuyla o da iyi, sanırım sen çabuk vereceksin kiloları canımcım
bunu ben de düşünmüştüm aslında. (Dün iyiydi de bugün karın çalışmadım
Benim de en çok karın omuz kol çalışmaya ihtiyacım var
Di mi ama bu spor haftası oldu resmen hepimiz için. Cuma sonuçlari nasıl etkileyecek acaba
iyiyim canım bunu sorduğun günlerde sanırsam ya geziyordum ya denizdeydim sen nasılsın? gitti mi kilolar ben yokken? neler yaptınız bakalım:)
Hoşgeldinn harpycim

soz veriyorum kaptanim.

Tamam canım ohhh masallah ya 300 kavonoz nedemek tatlım.

Sorma canım ya hep iç içeyiz ayıp olur diye giremiyorum. Onlarda da iki küçük çocuk var ortalık curcuna ,
En sevdigim ortam Filizcim, curcuna :))

Tmm canim. Asiri yogunum tatil oncesi.
Kolaylikla tatil hazirligni tamamlarsin umarim canim, kuzun nasil?

Sen nasilsin canim?
Bende cok iyiyim canim, her zamanki seyler:)

soz veriyorum kaptanim.
Harika canim:)

bende her geldigimde Ankaraya mutlaka giderim, esimin ailesi mebusevlerinde oturuyor, tandoganda, yani balkonlarindan anitkabiri goruyorsun, yuruyerek 2 dakika oyle yakin :)
Seneye seninle beraber gideriz insallah canim:)
Off aoc dondurmasi hic dayanamam ,afiyet olsun..

Ayni seyler canim ya degisen birsey yok bende ya ayni seyler hep de grup niye sessiz bu kadar ona sasirdim
Ben yetisemiyorum Tugbacim gruba inanki :)
Ama haklisin bugun biraz sessiz..

Canim ev isi kategorisinden sayabilirsin.300 kavanoz mu Ben 10kavanozu yapamiyorum.Hey masallah ellerinize saglik.
Salca mi ,sos mu yaptiniz?
Tesekkurlerr. Sos yaptik 4 eve. Peki son sorum saat basimi hesapliyim dakika mi ev isi nasil oluyor kasa indir kaldir yika kaynat doldur bi suru sey yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…