- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
hic oyle dusunme canim ,listede olmamana ,hedefine ulasmis olmana ragmen halen burdasin ve desteksin, senin varligin yeter
New York ta büyük bir outlet var Gucci’nin Pradanın falan olduğu. Oraya gideceğim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Tavuklu sandviç yapabilirimTesekkur ederim canim haber verdigin icin.
Her sey yolundadir umarim , gezmeye vs.ye gidiyorsundur.
Yarin yanina haslanmis tavuktan sandvic yapip goturebilirsin, ya da salatanin uzerine tavuk ekleyebilirsin.
Peynirli yesillikli bir sandvic hazirlayabilirsin, yanina 1 salatalik, 1 adet meyve alabilirsin.
Aklima bunlar geldi canim yine gelirse yazayim..
Benim pazartesi sporum eksik canim.Kizlar 3 gunluk puanları yazdım.Herkes kendi puanına bi gözatsın.Eksik,fazla yazılan varsa söyleyin düzeltmeleri yapim yanlıslık olmasın.
CUMARTESI GUNU EGZERSIZ PUANLARI
*Minnakeller = 1260 puan
*Yawrukush = 830 puan
*cool_lime = 800 puan
* @madamesnow = 640 puan
*kanadali35 = 585 puan
* @DeryaOnDiet = 530 puan
*Kozmogirl17 = 175 puan
* @besive = 110 puan
* @april22 = 30 puan
*FitFiliz = 645 puan
* @LaMademoiselle =360 puan
PAZAR GUNU EGZERSIZ PUANLARI* @LaMademoiselle =360 puan
* @Akrrep =800 puan
*Minnakeller =2510 puan
*kanadali35 = 2086 puan
* @besive =30 puan
*Kozmogirl17 =520 puan
*FitFiliz = 1875
*cool_lime = 1320
*Yawrukush = 870 puan
PAZARTESİ GUNU EGZERSIZ PUANLARI* @Yawrukush = 900 puan
* @MigiMadid = 342 puan
*kanadali35 = 1090 puan
*Kozmogirl17 = 740 puan
* @madamesnow = 1100 puan
* @DeryaOnDiet = 360 puan
* @besive = 250 puan
* @Konus dinliyorum =820 puan
Hayirdir canim ne sorunu?Ya grup bu ara ne sessiz ben sorunlardan pek giremiyorum gireyim vakit bulmuşken dedim kac sayfa oldu Allah bilir diye düşünerek. pek sohbet edilmemis sasirdim herkes nerde grup pek ıssız
Yarin mi gidiyorsun outlete harikaNew York ta büyük bir outlet var Gucci’nin Pradanın falan olduğu. Oraya gideceğim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Tavuklu sandviç yapabilirim
Canim ev isi kategorisinden sayabilirsin.300 kavanoz mu Ben 10kavanozu yapamiyorum.Hey masallah ellerinize saglik.Benim pazartesi sporum eksik canim.
Ben bugunki menu ile butun sporlari hesaplayip sana gun gun etiketleme yaparım. Birde bugun saat 10 da baslayip aksam 8 e kadar bahcede domates yaptik yaklasik 300 kavanoz fazlasida olabilirsence nasil bir puanlama getirmeliyim ölüyorum suannnn
Ev yapımı birşeyler mi satiyorsunuz canım internetten. Öyle anladım siparişler hazır deyince. Çalışmak kadınlara ayrı bi yakışıyor benceKizlar yarin kargo gunumuz eltimle siparisleri hazirladik butun aksam simdi bir geçmiş taramasi yapip geliyorum
Bu arada kurabiye efsaneydi sekersiz olmasina ragmen cok tatliydi 1 tane ondan 1 tame tam taze ceviz yedim aksam. Hindistan cevizi sekeri yerine 60 gr. Pekmez koyuluyor aslinda
Canım kedi bakımı zor mu? Yazsana bana bu konuda (beni etiketle de kaçırmayın. Çok mesaj kaçırdım şu sıra)? Çok istiyorum ama apartman katında zor olur mu acaba diye cekincelerim de var. Geceyi mırmır diyene kadar bi sev benim içinGecem ve ben iyi geceler tatlı rüyalar diliyoruz hepinize
Bizim okullardaki matlar gibi, ne güzelmişbende bundan var ,hem komsuya ses gidmiyo hem ayaklarim acimiyo ,ikea dan almistik ,kizim cok zipliyodu diye simdi anasi zipliyo
Menün çok güzel akşam az olmuş biraz ama net temiz bir menü Özlemcimagustos 25 menum
sabah 9'da
iki yumurta tavada , domates ,salatalik
ara ogun : sutlu neskahve
oglen : 1 kase tavuk corbasi ,1 kase salata ,1 dilim ekmek
aksam 6'da
1 kase yogurt,1 yk keten tohumu ,1 tk cekilmis ceviz
su:3lt
spor :j.j150*3=450
oldugun yerde dizleri karna cekip kosma :400*3=1200
ip atlama :218*2=436
toplam :2086
FitFiliz
Yawrukush
kaptan dizleri karna cekme hareketinde iki dizimi indirip kaldirdigimda 1 saydim ,dogrumudur.
FitFiliz kiz kanki bidaha bana j.j deme dun 50 yapmistim iyidi ,bugun gazina geldim 150 yaptim zorlandim ,dizileri karna cekip kosma benlik , ip atlamada iyiydi ,benim karin bolgesine calismam lazim kanka ,puan alcaz diye yanlis bolgelere calismayayim
Di mi ama bu spor haftası oldu resmen hepimiz için. Cuma sonuçlari nasıl etkileyecek acabaCanim cok sIk olmuyor ama nadiren ses vs olunca uyaniyor , cok hafif uykusu, sonrada tekrar uykuya dalamiyor
Salona mecburen goturdum canim cunku Akinla ayni odayi paylasiyor o aglayip ses yaptikca bu sefer Akinda uyaniyor.
Yanina yatiyorum boyle zamanlard bir surec diyorum gececek insallah...
Canim kusura bakma gozumden kacmis, arada kaciriyorum boyle
Tamam canim elbette, mezunsun sen bizim gibi misin :))
aahaahha :)
Canim karbonhidrati agir bir menu olmus ama 2 ogun yedigin icin kalori olarak iyi, peki egzersiz var mi?
Canim hergun menu tablosu hazirliyorum, o tablodaki ilk emoji menuler ,2. emoji egzersizler icin.Eger emoji almissan cezan yok demektir.Ama eger o listede mesela 100ia, 15dk yuruyus, 100m gibi seyler yaziyorsa, demekki menun olmamis, ya da egzersiz yapmamis ve ceza almissin demektir.O zamanda o cezalari yapman gerekiyor.
Canim biraz karbonhidrati fazla bir menu olmus.
Sporun icin ise ilk sayfada spor puanlarimiz var , oradan puanlari hesaplamalisin. @madamesnow
Yok beee aslanlar hic zor degil bence, sadece cok mukemmelliyetciler bu belki insanlari bunaltabilir, biraz sabirsizlar.Yinede bu ozelliklerden en cok biz kendimiz cekiyoruz :)
Evet spor olarak yazan seyler sana ogun verilen cezalar oluyor.
Bunlar nasil sporlar ohanneees burger :))
Hoşgeldinn harpycimiyiyim canım bunu sorduğun günlerde sanırsam ya geziyordum ya denizdeydimsen nasılsın? gitti mi kilolar ben yokken? neler yaptınız bakalım:)
Hoşgeldin takımımıza, çok az kilon var. Ne güzel hemen önlem alman. Ben yurtta ilk senemde şişmiştim hem de kilo aldığımi hiç farketmedenKullanıcı Adı : cherrycola
İsim (İsteğe Bağlı ): eylem
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 160
Kilonuz: 55
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : kyk yurdunun berbat yağlı yemekleri yurtta ac kalma sonucu gece söylenen yemekler(
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? aynaya baktigimda gördüğüm kisiden mutlu olmak istiyorum giydigim seyler uzerime yakissin ve esneklik kazanayim istiyorumm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayir ama keske katılsaydım simdiden daha motive hissediyorum
dukkani kapatıp yemek hazirligina basliycaz hemen aksam ogunumu ve puanimi hesaplayip yazarimm ama bir sorum var callaneticsi kaç puandan hesaplayayim?
soz veriyorum kaptanim.@madamesnow ,kanadali35 , @besive arkadaslar takimda 2 haftalik deneme sureniz bitti , bizde @stitch ve Kozmogirl17 kaptanlarimizla aramizda konustuk, hepinizin gayretli oldugunuzun farkindayiz ve esas listemizde yarismanizdan mutluluk duyacagiz.
*Fakat listeye girmenin bazi sorumluluklari var.
Mesela listeye girdikten sonra ilk 8 hafta izne ayrilamiyorsunuz, 8 hafta boyunca yarismak zorundasiniz.
Hergun menu- spor paylasimlarinizi yapmalisiniz, takimda aktif olmalisiniz.
Yilda 2 kez izin kullanma hakkiniz var.Daha fazla izin kullanamiyorsunuz.
Hedef kilonuza ulastiginizda mezun olup, karne aliyorsunuz.
Her cuma yarisma gunu en gec saat 17.00 ye kadar kilo bildirimlerinizi yapmalisiniz.
*Verdiginiz kilolar takimimizin yuzdesini yukseltiyor ve takimimizin derece almasini sagliyor.Dolayisiyla kilo alirsanizda takimin yuzdesi dusuyor.Tum bu bilgilerin isiginda listenin sorumlulugunu alacaginiza, kilo bildirimlerinizi vaktinde yapacaginiza, takimda aktif olmaya devam edeceginize soz veriyor musunuz?
Çok güzeldi, Anıtkabir zaten hep çok etkiler canım beni. Yalnız hazırlıksiz yakalandim ordaki cafede bir AOÇ dondurması yedim öğle yemeği yerine. Sen nasılsın, okula adapte oldu mu Akın? Aras'inki ne zaman başlıyor?FitFiliz canim nasil gecti geziniz?
Ayni seyler canim ya degisen birsey yok bende ya ayni seyler hep de grup niye sessiz bu kadar ona sasirdimHayirdir canim ne sorunu?
Herkes yogun su sifalar Tugbacim..
Sessiz miAyni seyler canim ya degisen birsey yok bende ya ayni seyler hep de grup niye sessiz bu kadar ona sasirdim
Tamam canım ohhh masallah ya 300 kavonoz nedemek tatlım.Benim pazartesi sporum eksik canim.
Ben bugunki menu ile butun sporlari hesaplayip sana gun gun etiketleme yaparım. Birde bugun saat 10 da baslayip aksam 8 e kadar bahcede domates yaptik yaklasik 300 kavanoz fazlasida olabilirsence nasil bir puanlama getirmeliyim ölüyorum suannnn
En sevdigim ortam Filizcim, curcuna :))Sorma canım ya hep iç içeyiz ayıp olur diye giremiyorum. Onlarda da iki küçük çocuk var ortalık curcuna ,
Kolaylikla tatil hazirligni tamamlarsin umarim canim, kuzun nasil?Tmm canim. Asiri yogunum tatil oncesi.
Bende cok iyiyim canim, her zamanki seyler:)Sen nasilsin canim?
Harika canim:)soz veriyorum kaptanim.
bende her geldigimde Ankaraya mutlaka giderim, esimin ailesi mebusevlerinde oturuyor, tandoganda, yani balkonlarindan anitkabiri goruyorsun, yuruyerek 2 dakika oyle yakin :)Çok güzeldi, Anıtkabir zaten hep çok etkiler canım beni. Yalnız hazırlıksiz yakalandim ordaki cafede bir AOÇ dondurması yedim öğle yemeği yerine. Sen nasılsın, okula adapte oldu mu Akın? Aras'inki ne zaman başlıyor?
Ben yetisemiyorum Tugbacim gruba inanki :)Ayni seyler canim ya degisen birsey yok bende ya ayni seyler hep de grup niye sessiz bu kadar ona sasirdim
canim indian marketten aliyorum orda kendi dillerinde yaziyor ismi ama diger marketlerde watercress diye goruyorum.burda da yok semizotu ,Yawrukush ne diye geciyo acaba ismi ?
Tesekkurlerr. Sos yaptik 4 eve. Peki son sorum saat basimi hesapliyim dakika mi ev isi nasil oluyorCanim ev isi kategorisinden sayabilirsin.300 kavanoz mu Ben 10kavanozu yapamiyorum.Hey masallah ellerinize saglik.
Salca mi ,sos mu yaptiniz?
Harikasin canim :)Esim aksam evde olmayinca su saat benim spor saatim oluyor birazdanda dunku gibi cocuklari uyuturum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?