oturma minnosum oturma kalk hadi spor yapalım.
ben baslıcam şimdi
yarına 100-200 gr verelim..
ay eve saat 5 te geldım saat 6:30 a kadar evı supur sunu kaldır bunu gotur derken daha yenı oturdum meyvem azcık dınleneyımm sonra osmanı ızlerken pılatess yaparım yada mekık cekerımm sekerım
ben şimdi baslıyorum canım hadi görüşürüz sonra.. osmanın yeni bölümü baslayana kadar bitireyim sporumu
kızlar 2'de acil bi toplantı çıktı, gittim gelemedim
menümü de yazamadım öyle olunca
Sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
Öğle: 1 simit 1 ayran
Akşam: 3 tane kabak dolması, 2 kaşık yoğurt
3 lt su, 1 yeşil çay, 50 dk da yürüyüş
cok guzel menu kuyabıyem yaa valla nasıl yapıyorsun yaa senı gordukce kendı halıme bakmaya bıle utanıyorum ya nasıl dayanıyorsun ne yapıyorsunn nasıl ındın o körolasıca 5 lı rakamlara ben ne zaman ınıcem yaa hoooffff hooff:84::84:
selam kızlar :80:
yarın yıyeceklerım
sabah bır dilim tam bugday
beyaz peynır
1-2 zeytın
bıber
maydonoz domates
oglen:
haslanmıs brokolı ve kabak
yanına beyaz peynır bıraz yogurt bıde bıber
aksamustu
meyve yıyecem ama bılmıyorum belkı yemıcem
aksam
meyve sut fıstık kuru kayısı
selam nisacımm..
kız nerelerdesin sen bakimm kac gündür menüler yokkk
:18::18::18: ben de bunu ne zaman duyucam diyodum
ya ben hayata yetişemiyorum ya da siz mükemmelsiniz.
zorlanıyorum size yetişmekte , beni bırakırsanız da tek başıma diyete konsantre de olamam napicam bilmiyorum.
bugunkü menümü yazıyım
sabah: 1 kk beyaz peynir, 1dilim ekmek, 3 zeytin . bal
ara: müslili yogurt
ara: beyaz leblebi
öğlen-akşam: 1kase çorba, turşu 2dilim ekmek
ara şekersiz çay
ayrıcada regli
yarın yıyeceklerım
sabah bır dilim tam bugday
beyaz peynır
1-2 zeytın
bıber
maydonoz domates
oglen:
haslanmıs brokolı ve kabak
yanına beyaz peynır bıraz yogurt bıde bıber
aksamustu
meyve yıyecem ama bılmıyorum belkı yemıcem
aksam
meyve sut fıstık kuru kayısı
duydun işte sonundaaa... bak hepinizin takibindeyinnn gözüm üzerinizdee ona göree
sabah ki balın miktarı yok ortada..
aksam ki turşunundaa ikiside tehlikeli seyler biri kilo yapar biri ödem ikiside tartıda seni + yaparrrr
nisssaaaaaaaa
kızlar bakın ben bu alyanstan istiyorum amam ortasındaki şerit olmıcak düz..
aslında şimdi cok kararsızım yeni cıkan siyahlarda cok güzeller bu klasikde farovim ama siyahlarda değerlendirmeye alınacak..
Eki Görüntüle 148731
görücem yarın bakalım kim ne durumda olucak...
minnoş
karciceği
baska + sından kurtulamayan varmıı...
evimde 3 tane boş oda var hepimz sığarız ama wc bi tane su cok içtiğimizden sıraya girmemiz gerekicek
arkadaşlar benim yeni tayın olduğum yerde iki kişiyle tanıştım ikiside çok zayıf bayanlar çikolata ikram ederken nasıl olsa kilo sorununuz yok buyrun dedim birbirlerine bakıp olmaz dediler biri 16 kilo biride 22 kilo vermiş 6-7 ayda falan. diyetisyenlerini sorduğumda ona ayıracak vaktimiz yok kendi cabamızla oldu dediler. hergün protein ve kalsiyum almaya özen göstermişler. internetten kendilerine uygun sağlıklı diyet listeleri indirmişler ve onu uygulamışlar spor yapmadık sadece işe giderken yürüdük o kadar dediler ama ara öğünlerini hiç aksatmamışlar tatlı yeselerde sınırlı yemişler bol su içmişler. ayda ortalama 3 kilo veriyorduk dediler. sürekli diyet listesi değiştiriyorlarmış ama şok diyet falan hiç yapmamışlar . bizdemi diyet listeleri araştırsak arkadaşlar ne yapsak.
kim üzmüş meyve kızı bakem....sıkma kendini canım onlar affettirir sana kendilerini....daha cumaya çok var....
hadi bakalım kardeş takıma en sevdiğim iki parça hediye gelsin hepinize moral olsun.....
Funda arar-camdan kalp | İzlesene.com Video
Candan erçetin - sitem | İzlesene.com Video
ahh ahh kızlar su hayattan istediğim 2 sey var birincisi annemlerin evlilik işini onaylamaları ikincisi merkezi bir yerde calısmam ..
ama ikiside olmuyorrr :85:
annemle birazdan yine konusucamm :97:
Bugünkü menüm...Evde ziyafet varken yediklerim bunlar...:97:
Sabah:1 greyfurt 1 elma, bir su bardağı süt
ara : 2 tane ceviz
Öğle :yoğurtlu bol salata
ara :1 elma
Akşam: çorba ve haşlanmış brokoli
ara :elma
yatmadan: bir bardak süt
yeşilçay, 3 lt su, funda çayı, 1 saat yürüyüş
misafirlerin yanında yememe bahanemde şu; sınava 25 gün kaldı ders çalışıyorum odamda ve ben yemiştim zaten
2 günde 10 kg diyeti:
"1. gun: marulu al, yika.
2. gun: op kokla.
not: ne oldu veremedin mi hala? verene kadar devam et."
ayy meyvemmm allah askına su kızın fotograflarına bak yaa şok oldumm resmenn kız bambaska bırı olmus hele en sondakı halını görunce kalbım sıkıstı nerdeyse 55 kılo halıne bır bak yaa delı olucam yaa mıne ye ye nereye kadar ya:84::84::84::84:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/423539-basardim-sizde-basarabilirsiniz-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?