Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

guzel bir cezayi hakkettin sen ,kahvaltida cikolatanin isine ,hadi onu yedin patates ,simit ne oluyor ,bir de pogaca,kek

Evet doğru buraya yazınca ne kadar gereksiz yediğimi farkesiyorım
Bide ben ne yiyorum ki.bu kadar kilo alıyorum diyodum

Canim yine karbonhidrati bol bir menu olmus.
Menulerindeki karbonhidrat miktarini azaltsan daha hizli kilo verirsin.

Gayret edicem dengelemeye çalışıcam üzgünüm

Arkadaşlar gerekli uyarıları yapmış yarından itibaren dikkat et. Başaracaksın

Çürük ne kız hiç duymadım.
Menün ve sporun çok iyi

Menum
Sabah
1 kase musli ile kflakes karistirdim süt ile
Aksam
2 3 dilim yagsiz pirzola yedim 3 kasik bulgur pilavi 1 dilim karpuz
Kayisi cayi ve kiraz sapi cayi ictim 1 avuc findik
Menün çok hafif olmuş sadece kflakes çok sağlıklı değil

kaptanim lime ceza verelim biz bulamazken o gitmis incir yemis,guzel menu:)

kaptanim lime ceza verelim biz bulamazken o gitmis incir yemis,guzel menu:)

Ya benim ablamda yurt disinda yasadi hemde tuhaf yerlerdi biri cezayir biri iran
Burdan roka alip gidiyodu
Birde cezayirde pazara gitmistik hayatimin sokunu yasamistim kerevizlerin saplarini satiyolar koklerini atiyolarmis bizdekinin tam tersi. Zor bulmuştuk. Ama en cok yesillik konusunda fark ediyor sanirimmm

Evet doğru buraya yazınca ne kadar gereksiz yediğimi farkesiyorım
Bide ben ne yiyorum ki.bu kadar kilo alıyorum diyodum

Gayret edicem dengelemeye çalışıcam üzgünüm
amac o zaten buraya yaziyoruz ki ne yedigimizi bilelim .yarin super menu bekliyorum senden

mangal olucakmi piknikte ,olucaksa kabagini,biberini al git ,olmuyacaksa salata yap tavuk ekle tamamdir.
Yok bizim burda yakin sahil surekli gidiyoruz mangal yasak ama keske mangal olsa herkes bisey yapip getircek bakalim. Hamur işlerinden uzak durmaya calisacagim tabiki bol salata meze cesitine akarim kendi kurabiyemden yapicam bide kv cok begendi ondan yap dedi banada iyi olur :) en cok cekirdek dusunduruyo beni bakalim neler gorcez yarin sahilde yurumeye calisicam

kereviz sapi diyet icin vazgecilmez ara ogun , roka var burda

Aşırı fena menumu yazarak giriş yapayım tekrar.
27 Ağustos
Sabah 8:30 yarım simit domates biber

10:30 çeyrek katmer haşhaşlı gözleme yani

12 yarım kase çorba

15 ıki lokma simit

Akşam 17:30 yarım kase çorba 2/3 kaşık pilav yarım kase cacık

20 de çeyrek simit çayla
Maden suyu

Su 2 lt.
Spor yok gün içinde koşturmaca 3000 adım. 24 st nöbetçiyim bugün. Sabah işe geç kaldım evden bişey getiremedim.

Benimkinden daha iyi canım ah şu karbonhidratları bi azaltsak

Yarından cumaya kadar hiç karbonhidrat tüketmemeye çalışıcam hadi bakalımm

simit ve katmer olmasaymis supermis yinede az yemmissin .

Canım bende apartmanda bakıyorum hiç zorluğu yok alacaksan yavru kedi al karakteri sahibine beziyor ben çocukluğumdan beri kedi bakıyorum 7 senedir de evde bakıyorum canım benimkiler tosun oldu 2 tane var bende olumlu yanlarını söylersem bence harika bisey çocuğum gibi ikiside ben üzüldugumdee hemen gelirler karnim agrisa masaj yaparlar cok tstli birşeyler benim gelis saatimj bilip kapida bekliyorlar ilk baslarda annemle kalirken evimiz bahceli orda disari çıkiyorlardi aman dikkat sakin cikarma pire cok geldi bize hepsi disardan olumsuz olarak kil oluyor tabi ama evini duzenli temizlerden bide eldivenler var kedinin tüylerini tarıyor gibi oluyor sıkıntı kalmiyor benim maadi imkanlarim sikinti oldugu icjn zorlanıyorum ama allah bana ikisinede bakmayi nasip etti.bir kere bir sekklde halloluyor ve suna inan ben kedi baktığım zamandan beri 5 kurussuz bile kalsam bir sekilde elime para geciyor onlarin bereketi cok fazla :) aklima gelenler bu canım bide tuvalet alışkanlığı kuma yapiyorlar hergun temizle sıkıntı kalmaz kuma hemen 1 günde alışıyorlar başka yere tuvalet yapmıyorlar ve alacaksan ömürlük al lütfen sonra ev kedisi dışarı atılınca yaşayamıyor ölüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…