- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
guzel bir cezayi hakkettin sen,kahvaltida cikolatanin isine ,hadi onu yedin patates ,simit ne oluyor ,bir de pogaca,kek
Canim yine karbonhidrati bol bir menu olmus.
Menulerindeki karbonhidrat miktarini azaltsan daha hizli kilo verirsin.
Sen nerdesinki canım. Sezonu bitiyor ama zatensemizotu bulabiliyor musun orada? burada ben hic bulamiyorum maalesef, yoksa ben de denemek isterdim bu tarifi, cok guzel gorunuyorEllssa
Arkadaşlar gerekli uyarıları yapmışKızlaarr hepinize hayırlı akşamalar
27 Ağustos salı menüsü
Sabah
2 bardak çay
Fırında patates bir pasta tabağı kadar
3 çatal kahvaltılık çikolata
Peynir
2 adet zeytin
Yarım simit
Domates
Öğle yemeği yemedim
İkindi
Yarım mısır
Bir tane poğaça
Akşam
3 4 tane ızgara köfte bi parça.tavuk
Salata
Karpuz
Çay
Bir dilim.kek
Bugün pikniğe.gittik kendime hakim olmaya çalıştım.bu kadar oldu
Suda 1 litre anca olmuştur
Yatana kadat içeri
Spor yapamadım ama
Sürekli hareket halindeydim
Sabah bi 10.dk yürüyüş yaptım
Hızlıca evi.toparlama faslı falann sonrasında.piknik baya efor sarfettim yani
Çürük ne kız27 Ağustos menüm
Saat 10:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 soğan
Akşam 18:30
1 büyük kase çürük
1 porsiyon kabak
1 soğan
Spor
Bol temizlik.
Toplam 3 saat temizlik
180 puan
Su
2,5 litre
Minnakeller
Yawrukush
Menün çok hafif olmuşMenum
Sabah
1 kase musli ile kflakes karistirdim süt ile
Aksam
2 3 dilim yagsiz pirzola yedim 3 kasik bulgur pilavi 1 dilim karpuz
Kayisi cayi ve kiraz sapi cayi ictim 1 avuc findik
kaptanim lime ceza verelim biz bulamazken o gitmis incir yemis27 AGUSTOS MENU
Sabah 10:00
1 wasa-peynir-domates salatalik koz k.biber 1 tane incir ve bir bardak ayran
Ara (bundan sonrasi belli araliklarla is yaparken)
+1 sade kahve 1 ufak bitter
+1 sut misir
+yarimdan az elma yarimdan az muz
Yemek 17:00
1 tabak tarhana corba
1.5 kepekli ekmege kavurmali tost
Bol salata ve biberiye tursusu
Yoğurtlu biber salata bikac kasik
Ve ayran
Bir daha bisey yemedim kahvaltıya artik nasipse
☆su 2 litreyi gecmistir 3 oldu mu bilmiyorum..
@DeryaOnDiet
Spor puanlarim @Kozmogirl17
24 agustos cumartesi: 895
25 agustos pazar: 1440
26 agustos pazartesi:2300
27 agustos sali: 600
(tam 10 saat araliksiz ev isi fazlasida vardir muhtemelen 10a yuvarladim)
mangal olucakmi piknikte ,olucaksa kabagini,biberini al git ,olmuyacaksa salata yap tavuk ekle tamamdir.Yarin piknigimiz var kendime basarilar dilerim. Dahada fenasi persembe gunuu tam tamina 3 yere gidicem ins. Yanima cig kuruyemis ve pratik meyve zulalamam lazim
kaptanim lime ceza verelim biz bulamazken o gitmis incir yemis,guzel menu:)
amac o zaten buraya yaziyoruz ki ne yedigimizi bilelim .yarin super menu bekliyorum senden
Evet doğru buraya yazınca ne kadar gereksiz yediğimi farkesiyorım
Bide ben ne yiyorum ki.bu kadar kilo alıyorum diyodum
Gayret edicem dengelemeye çalışıcam üzgünüm
Yok bizim burda yakin sahil surekli gidiyoruz mangal yasak ama keske mangal olsa herkes bisey yapip getircek bakalim. Hamur işlerinden uzak durmaya calisacagim tabiki bol salata meze cesitine akarimmangal olucakmi piknikte ,olucaksa kabagini,biberini al git ,olmuyacaksa salata yap tavuk ekle tamamdir.
Arkadaşlar gerekli uyarıları yapmışyarından itibaren dikkat et. Başaracaksın
kereviz sapi diyet icin vazgecilmez ara ogun , roka var burda
Ya benim ablamda yurt disinda yasadi hemde tuhaf yerlerdi biri cezayir biri iran
Burdan roka alip gidiyodu
Birde cezayirde pazara gitmistik hayatimin sokunu yasamistim kerevizlerin saplarini satiyolar koklerini atiyolarmis bizdekinin tam tersi. Zor bulmuştuk. Ama en cok yesillik konusunda fark ediyor sanirimmm
Aşırı fena menumu yazarak giriş yapayım tekrar.
27 Ağustos
Sabah 8:30 yarım simit domates biber
10:30 çeyrek katmer haşhaşlı gözleme yani
12 yarım kase çorba
15 ıki lokma simit
Akşam 17:30 yarım kase çorba 2/3 kaşık pilav yarım kase cacık
20 de çeyrek simit çayla
Maden suyu
Su 2 lt.
Spor yok gün içinde koşturmaca 3000 adım. 24 st nöbetçiyim bugün. Sabah işe geç kaldım evden bişey getiremedim.
simit ve katmer olmasaymis supermis yinede az yemmissin .Aşırı fena menumu yazarak giriş yapayım tekrar.
27 Ağustos
Sabah 8:30 yarım simit domates biber
10:30 çeyrek katmer haşhaşlı gözleme yani
12 yarım kase çorba
15 ıki lokma simit
Akşam 17:30 yarım kase çorba 2/3 kaşık pilav yarım kase cacık
20 de çeyrek simit çayla
Maden suyu
Su 2 lt.
Spor yok gün içinde koşturmaca 3000 adım. 24 st nöbetçiyim bugün. Sabah işe geç kaldım evden bişey getiremedim.
Canım bende apartmanda bakıyorum hiç zorluğu yok alacaksan yavru kedi al karakteri sahibine beziyor ben çocukluğumdan beri kedi bakıyorum 7 senedir de evde bakıyorum canım benimkiler tosun oldu 2 tane var bende olumlu yanlarını söylersem bence harika bisey çocuğum gibi ikiside ben üzüldugumdee hemen gelirler karnim agrisa masaj yaparlar cok tstli birşeyler benim gelis saatimj bilip kapida bekliyorlar ilk baslarda annemle kalirken evimiz bahceli orda disari çıkiyorlardi aman dikkat sakin cikarma pire cok geldi bize hepsi disardan olumsuz olarak kil oluyor tabi ama evini duzenli temizlerden bide eldivenler var kedinin tüylerini tarıyor gibi oluyor sıkıntı kalmiyor benim maadi imkanlarim sikinti oldugu icjn zorlanıyorum ama allah bana ikisinede bakmayi nasip etti.bir kere bir sekklde halloluyor ve suna inan ben kedi baktığım zamandan beri 5 kurussuz bile kalsam bir sekilde elime para geciyor onlarin bereketi cok fazla :) aklima gelenler bu canım bide tuvalet alışkanlığı kuma yapiyorlar hergun temizle sıkıntı kalmaz kuma hemen 1 günde alışıyorlar başka yere tuvalet yapmıyorlar ve alacaksan ömürlük al lütfen sonra ev kedisi dışarı atılınca yaşayamıyor ölüyorlarEv yapımı birşeyler mi satiyorsunuz canım internetten. Öyle anladım siparişler hazır deyince. Çalışmak kadınlara ayrı bi yakışıyor bence
Canım kedi bakımı zor mu? Yazsana bana bu konuda (beni etiketle de kaçırmayın. Çok mesaj kaçırdım şu sıra)? Çok istiyorum ama apartman katında zor olur mu acaba diye cekincelerim de var. Geceyi mırmır diyene kadar bi sev benim için
Bizim okullardaki matlar gibi, ne güzelmişAyaklarım daha bugün düzeldi ama bugün de çok yordum onları
Menün çok güzel akşam az olmuş biraz ama net temiz bir menü Özlemcim
Bugünküne de baktım göz ucuyla o da iyi, sanırım sen çabuk vereceksin kiloları canımcım
bunu ben de düşünmüştüm aslında. (Dün iyiydi de bugün karın çalışmadım
Benim de en çok karın omuz kol çalışmaya ihtiyacım var
Di mi ama bu spor haftası oldu resmen hepimiz için. Cuma sonuçlari nasıl etkileyecek acaba
Hoşgeldinn harpycim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?