Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaaa ama cok tatliymis ❤

Menü:
Sabah:
Yarım kase kadar menemen
İki dilim tam b ekmek
Domates salatalık
Peynir
Ara: baharatlı yoğurt, 1-1.5 porsiyon üzüm
Öğle: çeşit çoktu ama totalı az olarak bir protein sebze şöleni oldu:
İki kaşık kuru fasulye, bir kaşık barbunya, dört kaşık bezelye, salata, döner eti yedim biraz, yarım dilim tam b ekmeği
(Porsiyon fazla gibi ama akşama hep hamur işi vardı gözüm dönüp onları yemeyim diye bilerek yaptım)
Akşam: bir parmak kadar sucuklu yumurta ve domates
Çılgın börek, tatlı, kurabiye, poğaça vs hayır dediğim bir gündü
Tadına bakmak için yaptıklarımızın toplamda 1,5 kurabiye kadar filan yemişimdir(ki tatlı tuzlu her çeşit dahil kırıntı olarak tat baktım resmen)

Sayamadığım kadar çok su

Misafir, çocuklar, hazırlık yaparken çocuklar, ki annemin evinde olduğum için her şeyi iki kat fazla yapmaya çalıştım yine de 3 mil Leslie yaptım :129 puan o
8 saat de ev işi yaptım resmen 480 puan da o total: 610 puan ama biraz daha pilates yapıp min 700 yapcam
Değişiklik olursa söylerim Yawrukush Kozmogirl17
Bu arada listede yok ama cmt spor: 700 puandı galiba bi geriye dönüp bakarım yine şu an adım ve ev işi hesapladım sadece

Ah kuzum
Hayvan sevgisi=merhamet
Hiçbir şey senden kıymetli değil ve kediciklerine de sevgilerr

Ben hayvanlardan çok korkuyorum uzaktan severim hepsini ama kapı önünde bile köpek varsa giremiyorum o eve birinin tutması bağlaması lazım

Kedi kuş kaplumbağa falan bile elimi süremiyorum
Hatta sürüngenler falan.. arkadaşımın yılanlı yüzüğü vardı bakamıyordum elleyemiyordjm bile

Vuhuuuuu harikasın kuzum

agustos 27 menum
sabah 9:30

1 kase yogurt,1 yk ketentohumu,1 tk cekilmis ceviz ,yarim mango

ara ogun
sutlu neskahve

oglen 2:30
1 tabak etli corba

ara ogun :3 kraker

aksam 6

1 tabak salata

2,5 lt su
spor
leslie :20dk *2=40
ip:100*2=200
yerinde kosma :300*3=900
mekik=30*1=30
toplam =1070

uzak durabilmissin bravo , menun guzel

okadar az yiyon ki pogacalar gozume batmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…