Yaaa ama cok tatliymis ❤Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
Eki Görüntüle 2302261 Eki Görüntüle 2302262 Eki Görüntüle 2302263
Burda ameliyat olmustum basimda bekljyordu beni.
.jEki Görüntüle 2302265 hic ayirmazdim yanimdan 12 sene baktim
Sağol ablacımsupersin
Ah kuzumNe demek ya her zaman sor yazarım ben çok seviyorum böyle soruları:) kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar daha merhametli oluyor hayvan sevgisi çok acayip bisey kesinlikle depresyonda bile olsan seni depresyondan çıkarıyor:) mesela ben 3 sene evvel ağır depresyona girdim erkek arkadşım yüzünden yani kafam öyle bir gitti ki canima kıymayı bile düşündük sırf kedilerim sayesinde ayakta kaldm beni hayata tutundurdular o yuzden seviyorsan al evine bir tane minik :)
Vuhuuuuu harikasın kuzumMisafir, çocuklar, hazırlık yaparken çocuklar, ki annemin evinde olduğum için her şeyi iki kat fazla yapmaya çalıştım yine de 3 mil Leslie yaptım :129 puan o
8 saat de ev işi yaptım resmen480 puan da o total: 610 puan ama biraz daha pilates yapıp min 700 yapcam
Değişiklik olursa söylerimYawrukush Kozmogirl17
Bu arada listede yok ama cmt spor: 700 puandı galiba bi geriye dönüp bakarım yine şu an adım ve ev işi hesapladım sadece
uzak durabilmissin bravo , menun guzelMenü:
Sabah:
Yarım kase kadar menemen
İki dilim tam b ekmek
Domates salatalık
Peynir
Ara: baharatlı yoğurt, 1-1.5 porsiyon üzüm
Öğle: çeşit çoktu ama totalı az olarak bir protein sebze şöleni oldu:
İki kaşık kuru fasulye, bir kaşık barbunya, dört kaşık bezelye, salata, döner eti yedim biraz, yarım dilim tam b ekmeği
(Porsiyon fazla gibi ama akşama hep hamur işi vardı gözüm dönüp onları yemeyim diye bilerek yaptım)
Akşam: bir parmak kadar sucuklu yumurta ve domates
Çılgın börek, tatlı, kurabiye, poğaça vs hayır dediğim bir gündü
Tadına bakmak için yaptıklarımızın toplamda 1,5 kurabiye kadar filan yemişimdir(ki tatlı tuzlu her çeşit dahil kırıntı olarak tat baktım resmen)
Sayamadığım kadar çok su
Kemik suyuna et. Üzerine limon biber . süper bi lezzet.Çürük ne kızhiç duymadım.
Menün ve sporun çok iyi
Evet çok faydalı bir çorba. Özellikle kış hastalıklarında ilaç yerine içilen tedavi edici özelliği olan bir lezzetharika menu supersin
kizlar curuk corbaymis etten yapilan int. baktim bende
HeeIskocya
okadar az yiyon ki pogacalar gozume batmadi27 Ağustos Menüm
09:30
Klasik omletim
Salatalık, domates, ceviz
2 ev poğaçası
Şekersiz çay
16:00
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt kürü
20:30 yeşil çay
2lt su
Spor (1220p)
500 ip atlama (1000p)
30 dk fitnes (90p)
2750 adım ( 130p)
Kozmogirl17 Ellssa
Diyetten o kadar sıkıldım kiii. Bitse de kurtulsam modundayımokadar az yiyon ki pogacalar gozume batmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?