Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

watercress farkli o tere oluyo ,biraz acimsi tadi var onun . bizim sebze ,meyve hep amerikadan :) semizotunuda yollayin buraya
Merak ettirttin canım beni de baktım sanırım purslane İngilizcesi ama belki bitkiyi pek bilmiyordur ordakiler
kereviz sapi diyet icin vazgecilmez ara ogun , roka var burda
Kuşkonmaz da çok revaçta di mi oralarda? Denemek istiyorum bulamadım daha (diyet yapmiyoken marketlerde görürdüm) Görsem alicam bu sefer
Bir de sweet potato merak ediyorum, galiba tadı bizim turuncu kabağa benziyormuş (burdan bı arkadaş söylemişti) ama yok burda.

Sağol canım vakit ayırıp yazdığın için
Zaten son yazdığın şey benim için de çok önemli o yüzden zaten çocuk oyuncağı gibi olmasın diye ince eleyip sık dokuyorum. Yapabilir miyim acaba? İyice emin olmadan bir can edinmem. Şimdi çocuklar küçük, zaten bakımları benim üstümde hep, bir evlat daha gibi olacak. Bilmiyorum kararsızım. Belki biraz daha ileriki bir zamanda ama hayvan sevgisinden kendimi de çocukları da mahrum etmek de istemiyom, bakalım

evet purslane bazen marketlerde degisik isimle yer aliyo .kuskonmaz bayiliyorum ozelikle mangalda burda cok var . turkiyede gormustum vardi .sweet potato vardi galiba ,puresi ve kizartmasi guzel oluyo bal kabagi gibi tatli birsey

Aslında gün içinde sadece 1 simit yemişsin. Katmer biraz fazla olmuş o kadar. Zaten nöbetçiymişsin, yakarsın

Munun iyide canim çürük ne ilkkez duydum

Karbonhidrat cok olmus sanki canim hamur hamur hamur gibi geldi bana menun

Ne demek ya her zaman sor yazarım ben çok seviyorum böyle soruları:) kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar daha merhametli oluyor hayvan sevgisi çok acayip bisey kesinlikle depresyonda bile olsan seni depresyondan çıkarıyor:) mesela ben 3 sene evvel ağır depresyona girdim erkek arkadşım yüzünden yani kafam öyle bir gitti ki canima kıymayı bile düşündük sırf kedilerim sayesinde ayakta kaldm beni hayata tutundurdular o yuzden seviyorsan al evine bir tane minik :)

Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.

Burda ameliyat olmustum basimda bekljyordu beni.
.j hic ayirmazdim yanimdan 12 sene baktim

Ayyyy tam bebekmis ya gözlerim doldu vallahi çok tatlı biseymis hayvanlar bizden daha çok insan yemin ederim :) benimde en büyük korkum hele resmini attığım siyah kedim yani digeirni de seviyorum çok ama siyah kedi benim direk çocuğum gibi onsuz bir hayat düşünemiyorum bende kac senemiz kaldı kimbilir hep bunu düşünüyorum

Ay ama cok tatlıymış

harika menu supersin
Çürük ne kız hiç duymadım.
Menün ve sporun çok iyi
Munun iyide canim çürük ne ilkkez duydum
kizlar curuk corbaymis etten yapilan int. baktim bende

Bugün-kü menum kızlar
Kahvaltı:11.30
1 haşlama yumurta 1 dilim peynir çeyrek dometes kuzu kulağı 4 taneydi 3 adet zeytin 1 tane kefirix
Öğlen: 5 kaşık pirinç pilavı 1 büyük kasede kuru fasulye 1 küçük kase çoban salata
Akşam: her zamanki gibi 1 kae yoğurt çeyrek şeftali bir avuç badem ve fındık çeyrek muz çok az bal 1 avuç yulaf
2.5 litre
30 dakka yuruyus 30×1=30
10 dakka koşu 10×3=30
30 dakka yüzme 30×5= 150
11.000 adım bunu nasıl hesapliyorduk unuttum ablalarım Kozmogirl17 Yawrukush

Eklentiler

• 15669382600683750778986719087365.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 27
supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…