Merak ettirttin canım beni de baktım sanırım purslane İngilizcesi ama belki bitkiyi pek bilmiyordur ordakilerwatercress farkli o tere oluyo ,biraz acimsi tadi var onun . bizim sebze ,meyve hep amerikadan :) semizotunuda yollayin buraya
Kuşkonmaz da çok revaçta di mi oralarda? Denemek istiyorum bulamadım daha (diyet yapmiyoken marketlerde görürdüm) Görsem alicam bu seferkereviz sapi diyet icin vazgecilmez ara ogun , roka var burda
Sağol canım vakit ayırıp yazdığın içinCanım bende apartmanda bakıyorum hiç zorluğu yok alacaksan yavru kedi al karakteri sahibine beziyor ben çocukluğumdan beri kedi bakıyorum 7 senedir de evde bakıyorum canım benimkiler tosun oldu 2 tane var bende olumlu yanlarını söylersem bence harika bisey çocuğum gibi ikiside ben üzüldugumdee hemen gelirler karnim agrisa masaj yaparlar cok tstli birşeyler benim gelis saatimj bilip kapida bekliyorlar ilk baslarda annemle kalirken evimiz bahceli orda disari çıkiyorlardi aman dikkat sakin cikarma pire cok geldi bize hepsi disardan olumsuz olarak kil oluyor tabi ama evini duzenli temizlerden bide eldivenler var kedinin tüylerini tarıyor gibi oluyor sıkıntı kalmiyor benim maadi imkanlarim sikinti oldugu icjn zorlanıyorum ama allah bana ikisinede bakmayi nasip etti.bir kere bir sekklde halloluyor ve suna inan ben kedi baktığım zamandan beri 5 kurussuz bile kalsam bir sekilde elime para geciyor onlarin bereketi cok fazla :) aklima gelenler bu canım bide tuvalet alışkanlığı kuma yapiyorlar hergun temizle sıkıntı kalmaz kuma hemen 1 günde alışıyorlar başka yere tuvalet yapmıyorlar ve alacaksan ömürlük al lütfen sonra ev kedisi dışarı atılınca yaşayamıyor ölüyorlar
evet purslane bazen marketlerde degisik isimle yer aliyo .kuskonmaz bayiliyorum ozelikle mangalda burda cok var . turkiyede gormustum vardi .sweet potato vardi galiba ,puresi ve kizartmasi guzel oluyo bal kabagi gibi tatli birseyMerak ettirttin canım beni de baktım sanırım purslane İngilizcesi ama belki bitkiyi pek bilmiyordur ordakiler ☺☺
Kuşkonmaz da çok revaçta di mi oralarda? Denemek istiyorum bulamadım daha (diyet yapmiyoken marketlerde görürdüm) Görsem alicam bu sefer
Bir de sweet potato merak ediyorum, galiba tadı bizim turuncu kabağa benziyormuş (burdan bı arkadaş söylemişti) ama yok burda.
Yok canim sancim vardi tum gun uyudum resmenSpor var mi canim?
Menun guzel olmus :)
Aşırı fena menumu yazarak giriş yapayım tekrar.
27 Ağustos
Sabah 8:30 yarım simit domates biber
10:30 çeyrek katmer haşhaşlı gözleme yani
12 yarım kase çorba
15 ıki lokma simit
Akşam 17:30 yarım kase çorba 2/3 kaşık pilav yarım kase cacık
20 de çeyrek simit çayla
Maden suyu
Su 2 lt.
Spor yok gün içinde koşturmaca 3000 adım. 24 st nöbetçiyim bugün. Sabah işe geç kaldım evden bişey getiremedim.
Suyu sayamiyorum cok canim ben genelde iyi icerim ama bugun biraz az ictim galiba hatırlattığın iyi oldumenun guzel canim ,suyu goremedim ben .
Munun iyide canim çürük ne ilkkez duydum27 Ağustos menüm
Saat 10:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 soğan
Akşam 18:30
1 büyük kase çürük
1 porsiyon kabak
1 soğan
Spor
Bol temizlik.
Toplam 3 saat temizlik
180 puan
Su
2,5 litre
Minnakeller
Yawrukush
Karbonhidrat cok olmus sanki canim hamur hamur hamur gibi geldi bana menunAşırı fena menumu yazarak giriş yapayım tekrar.
27 Ağustos
Sabah 8:30 yarım simit domates biber
10:30 çeyrek katmer haşhaşlı gözleme yani
12 yarım kase çorba
15 ıki lokma simit
Akşam 17:30 yarım kase çorba 2/3 kaşık pilav yarım kase cacık
20 de çeyrek simit çayla
Maden suyu
Su 2 lt.
Spor yok gün içinde koşturmaca 3000 adım. 24 st nöbetçiyim bugün. Sabah işe geç kaldım evden bişey getiremedim.
Ne demek ya her zaman sor yazarım ben çok seviyorum böyle soruları:) kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar daha merhametli oluyor hayvan sevgisi çok acayip bisey kesinlikle depresyonda bile olsan seni depresyondan çıkarıyor:) mesela ben 3 sene evvel ağır depresyona girdim erkek arkadşım yüzünden yani kafam öyle bir gitti ki canima kıymayı bile düşündük sırf kedilerim sayesinde ayakta kaldm beni hayata tutundurdular o yuzden seviyorsan al evine bir tane minik :)Sağol canım vakit ayırıp yazdığın için
Zaten son yazdığın şey benim için de çok önemli o yüzden zaten çocuk oyuncağı gibi olmasın diye ince eleyip sık dokuyorum. Yapabilir miyim acaba? İyice emin olmadan bir can edinmem. Şimdi çocuklar küçük, zaten bakımları benim üstümde hep, bir evlat daha gibi olacak. Bilmiyorum kararsızım. Belki biraz daha ileriki bir zamanda ama hayvan sevgisinden kendimi de çocukları da mahrum etmek de istemiyom, bakalım
Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.Canım bende apartmanda bakıyorum hiç zorluğu yok alacaksan yavru kedi al karakteri sahibine beziyor ben çocukluğumdan beri kedi bakıyorum 7 senedir de evde bakıyorum canım benimkiler tosun oldu 2 tane var bende olumlu yanlarını söylersem bence harika bisey çocuğum gibi ikiside ben üzüldugumdee hemen gelirler karnim agrisa masaj yaparlar cok tstli birşeyler benim gelis saatimj bilip kapida bekliyorlar ilk baslarda annemle kalirken evimiz bahceli orda disari çıkiyorlardi aman dikkat sakin cikarma pire cok geldi bize hepsi disardan olumsuz olarak kil oluyor tabi ama evini duzenli temizlerden bide eldivenler var kedinin tüylerini tarıyor gibi oluyor sıkıntı kalmiyor benim maadi imkanlarim sikinti oldugu icjn zorlanıyorum ama allah bana ikisinede bakmayi nasip etti.bir kere bir sekklde halloluyor ve suna inan ben kedi baktığım zamandan beri 5 kurussuz bile kalsam bir sekilde elime para geciyor onlarin bereketi cok fazla :) aklima gelenler bu canım bide tuvalet alışkanlığı kuma yapiyorlar hergun temizle sıkıntı kalmaz kuma hemen 1 günde alışıyorlar başka yere tuvalet yapmıyorlar ve alacaksan ömürlük al lütfen sonra ev kedisi dışarı atılınca yaşayamıyor ölüyorlar
Ayyyy tam bebekmis ya gözlerim doldu vallahiBende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
Eki Görüntüle 2302261 Eki Görüntüle 2302262 Eki Görüntüle 2302263
Burda ameliyat olmustum basimda bekljyordu beni.
.jEki Görüntüle 2302265 hic ayirmazdim yanimdan 12 sene baktim
Ay ama cok tatlıymışBende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
Eki Görüntüle 2302261 Eki Görüntüle 2302262 Eki Görüntüle 2302263
Burda ameliyat olmustum basimda bekljyordu beni.
.jEki Görüntüle 2302265 hic ayirmazdim yanimdan 12 sene baktim
harika menu supersin27 Ağustos menüm
Saat 10:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 soğan
Akşam 18:30
1 büyük kase çürük
1 porsiyon kabak
1 soğan
Spor
Bol temizlik.
Toplam 3 saat temizlik
180 puan
Su
2,5 litre
Minnakeller
Yawrukush
Çürük ne kızhiç duymadım.
Menün ve sporun çok iyi
kizlar curuk corbaymis etten yapilan int. baktim bendeMunun iyide canim çürük ne ilkkez duydum
Ilginc aaharika menu supersin
kizlar curuk corbaymis etten yapilan int. baktim bende
Ingilizcesi purslane canim ama burada hicbir yerde gormedim maalesefburda da yok semizotu ,Yawrukush ne diye geciyo acaba ismi ?
IskocyaSen nerdesinki canım. Sezonu bitiyor ama zaten
supersinBugün-kü menum kızlar
Kahvaltı:11.30
1 haşlama yumurta 1 dilim peynir çeyrek dometes kuzu kulağı 4 taneydi 3 adet zeytin 1 tane kefirix
Öğlen: 5 kaşık pirinç pilavı 1 büyük kasede kuru fasulye 1 küçük kase çoban salata
Akşam: her zamanki gibi 1 kae yoğurt çeyrek şeftali bir avuç badem ve fındık çeyrek muz çok az bal 1 avuç yulaf
2.5 litre
30 dakka yuruyus 30×1=30
10 dakka koşu 10×3=30
30 dakka yüzme 30×5= 150
11.000 adım bunu nasıl hesapliyorduk unuttum ablalarımKozmogirl17 Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?