- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
bence boyuna gore kilon gayet iyi ,Diyetten o kadar sıkıldım kiii. Bitse de kurtulsam modundayıminanır kışın korkumdan yiyemiyorum tekrar başa dönmemek için. Geçen hafta kazandığım dondurmayı bile yemedim
Canim gayet guzel bir gun olmus :)27 AGUSTOS MENU
Sabah 10:00
1 wasa-peynir-domates salatalik koz k.biber 1 tane incir ve bir bardak ayran
Ara (bundan sonrasi belli araliklarla is yaparken)
+1 sade kahve 1 ufak bitter
+1 sut misir
+yarimdan az elma yarimdan az muz
Yemek 17:00
1 tabak tarhana corba
1.5 kepekli ekmege kavurmali tost
Bol salata ve biberiye tursusu
Yoğurtlu biber salata bikac kasik
Ve ayran
Bir daha bisey yemedim kahvaltıya artik nasipse
☆su 2 litreyi gecmistir 3 oldu mu bilmiyorum..
@DeryaOnDiet
Spor puanlarimKozmogirl17
24 agustos cumartesi: 895
25 agustos pazar: 1440
26 agustos pazartesi:2300
27 agustos sali: 600
(tam 10 saat araliksiz ev isi fazlasida vardir muhtemelen 10a yuvarladim)
Buraya yazinca insan farkediyor yediklerini ve kontrol ediyor canim, oyuzden duzenli yaz...
Evet doğru buraya yazınca ne kadar gereksiz yediğimi farkesiyorım
Bide ben ne yiyorum ki.bu kadar kilo alıyorum diyodum
Gayret edicem dengelemeye çalışıcam üzgünüm
Eyvah eyvah dikkat et gerekirse evden yiyecek seyler al yanina canim..Yarin piknigimiz var kendime basarilar dilerim. Dahada fenasi persembe gunuu tam tamina 3 yere gidicem ins. Yanima cig kuruyemis ve pratik meyve zulalamam lazim
Nasil oldun canim, toparladin mi biraz?27 Ağustos menüm
Saat 10:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 soğan
Akşam 18:30
1 büyük kase çürük
1 porsiyon kabak
1 soğan
Spor
Bol temizlik.
Toplam 3 saat temizlik
180 puan
Su
2,5 litre
@pembecanavar
Yawrukush
incir de mi yok gulum orada, nasil bir yer torontokaptanim lime ceza verelim biz bulamazken o gitmis incir yemis,guzel menu:)
Evet burada da kerevizin saplari daha cok tuketilir, koklerini bilenler az.
Ya benim ablamda yurt disinda yasadi hemde tuhaf yerlerdi biri cezayir biri iran
Burdan roka alip gidiyodu
Birde cezayirde pazara gitmistik hayatimin sokunu yasamistim kerevizlerin saplarini satiyolar koklerini atiyolarmis bizdekinin tam tersi. Zor bulmuştuk. Ama en cok yesillik konusunda fark ediyor sanirimmm
canim ilk sayfadaki puanlara bakip bunlari hesaplarsan bende not ederim canim..Gece sporu
12 kere mekik
12 şer kere bacak hareketelri 4 set
10 kere şınav
12 kere yüzme hareketi
Ablacim yeniden donus gunun icin menun normal, hemde nobetcisin.Aşırı fena menumu yazarak giriş yapayım tekrar.
27 Ağustos
Sabah 8:30 yarım simit domates biber
10:30 çeyrek katmer haşhaşlı gözleme yani
12 yarım kase çorba
15 ıki lokma simit
Akşam 17:30 yarım kase çorba 2/3 kaşık pilav yarım kase cacık
20 de çeyrek simit çayla
Maden suyu
Su 2 lt.
Spor yok gün içinde koşturmaca 3000 adım. 24 st nöbetçiyim bugün. Sabah işe geç kaldım evden bişey getiremedim.
Masallah canim sana, ne guzel kalbin var.Allah kalbine gore guzel seyler cikartsin hep karsina..Canım bende apartmanda bakıyorum hiç zorluğu yok alacaksan yavru kedi al karakteri sahibine beziyor ben çocukluğumdan beri kedi bakıyorum 7 senedir de evde bakıyorum canım benimkiler tosun oldu 2 tane var bende olumlu yanlarını söylersem bence harika bisey çocuğum gibi ikiside ben üzüldugumdee hemen gelirler karnim agrisa masaj yaparlar cok tstli birşeyler benim gelis saatimj bilip kapida bekliyorlar ilk baslarda annemle kalirken evimiz bahceli orda disari çıkiyorlardi aman dikkat sakin cikarma pire cok geldi bize hepsi disardan olumsuz olarak kil oluyor tabi ama evini duzenli temizlerden bide eldivenler var kedinin tüylerini tarıyor gibi oluyor sıkıntı kalmiyor benim maadi imkanlarim sikinti oldugu icjn zorlanıyorum ama allah bana ikisinede bakmayi nasip etti.bir kere bir sekklde halloluyor ve suna inan ben kedi baktığım zamandan beri 5 kurussuz bile kalsam bir sekilde elime para geciyor onlarin bereketi cok fazla :) aklima gelenler bu canım bide tuvalet alışkanlığı kuma yapiyorlar hergun temizle sıkıntı kalmaz kuma hemen 1 günde alışıyorlar başka yere tuvalet yapmıyorlar ve alacaksan ömürlük al lütfen sonra ev kedisi dışarı atılınca yaşayamıyor ölüyorlar
Dinlen gulum fazlasiyla hakettin..Kizlar nasılsınız bugün benim için çok yorucu geçti yaklaşık saat 7 den 10 a kadar hiç durmadan koşturdum ustum başım hala ter içindeneyseki 2 gün izinliyim pazartesiden itibaren yıllık ızne çıkıyorum
Bugun iyi hissedersin insallah..Yok canim sancim vardi tum gun uyudum resmen
Oyy canim benim ne tatliymis..Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
Eki Görüntüle 2302261 Eki Görüntüle 2302262 Eki Görüntüle 2302263
Burda ameliyat olmustum basimda bekljyordu beni.
.jEki Görüntüle 2302265 hic ayirmazdim yanimdan 12 sene baktim
canim menun guzel, puaninda 760 oluyor..Bugün-kü menum kızlar
Kahvaltı:11.30
1 haşlama yumurta 1 dilim peynir çeyrek dometes kuzu kulağı 4 taneydi 3 adet zeytin 1 tane kefirix
Öğlen: 5 kaşık pirinç pilavı 1 büyük kasede kuru fasulye 1 küçük kase çoban salata
Akşam: her zamanki gibi 1 kae yoğurt çeyrek şeftali bir avuç badem ve fındık çeyrek muz çok az bal 1 avuç yulaf
2.5 litre
30 dakka yuruyus 30×1=30
10 dakka koşu 10×3=30
30 dakka yüzme 30×5= 150
11.000 adım bunu nasıl hesapliyorduk unuttum ablalarımKozmogirl17 Yawrukush
canim burada hic purslane olarak kullanilmiyor ismi.Ingilizcesi purslane canim ama burada hicbir yerde gormedim maalesef
Iyi yolculuklar canim :)Kızlar iyi geceler.. ahım gitti vahım kaldı resmen. Şimdi ayaklarımı uzattım çok şükür annemlere geçip. Bugün sohbete katılamadım çok. Yarın dönüyorum trende artık geriye dönüp okurum.
Yine iyi tutmussun kendini canim :)Menü:
Sabah:
Yarım kase kadar menemen
İki dilim tam b ekmek
Domates salatalık
Peynir
Ara: baharatlı yoğurt, 1-1.5 porsiyon üzüm
Öğle: çeşit çoktu ama totalı az olarak bir protein sebze şöleni oldu:
İki kaşık kuru fasulye, bir kaşık barbunya, dört kaşık bezelye, salata, döner eti yedim biraz, yarım dilim tam b ekmeği
(Porsiyon fazla gibi ama akşama hep hamur işi vardı gözüm dönüp onları yemeyim diye bilerek yaptım)
Akşam: bir parmak kadar sucuklu yumurta ve domates
Çılgın börek, tatlı, kurabiye, poğaça vs hayır dediğim bir gündü
Tadına bakmak için yaptıklarımızın toplamda 1,5 kurabiye kadar filan yemişimdir(ki tatlı tuzlu her çeşit dahil kırıntı olarak tat baktım resmen)
Sayamadığım kadar çok su
Canim benim iyiyiz feyzos, sen nasilsin?Kızlar kızlar:) nasılsınıııız
cok guzel olmus canim :)agustos 27 menum
sabah 9:30
1 kase yogurt,1 yk ketentohumu,1 tk cekilmis ceviz ,yarim mango
ara ogun
sutlu neskahve
oglen 2:30
1 tabak etli corba
ara ogun :3 kraker
aksam 6
1 tabak salata
2,5 lt su
spor
leslie :20dk *2=40
ip:100*2=200
yerinde kosma :300*3=900
mekik=30*1=30
toplam =1070
canim pogaca haric gayet guzel:)27 Ağustos Menüm
09:30
Klasik omletim
Salatalık, domates, ceviz
2 ev poğaçası
Şekersiz çay
16:00
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt kürü
20:30 yeşil çay
2lt su
Spor (1220p)
500 ip atlama (1000p)
30 dk fitnes (90p)
2750 adım ( 130p)
Kozmogirl17 @Akrrep
canim incir ve makarna biraz cok kacmis ,sporlarinda sahane :)Sali menum
Eki Görüntüle 2302296 Eki Görüntüle 2302297 Eki Görüntüle 2302298 Eki Görüntüle 2302300 Eki Görüntüle 2302299
2.5 lt su
5460 adim =273p
Eliptik 40 dk=80p
Leslie 12 dk = 24 p
Mekik 50 tane =50
Mutfak 2 saat gunluk = 120 p
Evisi cocuklarla kosturma 4 saat =240 p
Toplam 787 puan
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | 100M | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 10 DK Y | 10DK Y | |||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | 10DK Y | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | 10DK Y | ||||||
Pembecanavar | 200IA | ||||||
besive | |||||||
Cool_lime | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | 200IA | ||||||
MigiMadid | |||||||
kiloverirkenben | |||||||
cherrycola | |||||||
Mutlu2890 |
memnuiyette kaptanimSelamlar kizlar nasilsiniz?
Bu sabah gec uyandik oyle olunca bilgisayari hic elime alamadim.
Direk cocuklarin kahvaltisi, Akinin okul beslenmesi ,okul hazirligi , okula birakmasi kosturduk.
Eve donup kahvalti yaptim, simdi size bakabildim.
Alintilarimi yazayim hemen...
Menu ve egzersiz guzel canim, bu hafta @stitch kaptanimiz yogun, takima pek ugrayamayacak o yuzden seniHarpy arkadasimiz ile es yapalim :)
Gamzecim cumartesiden itibaren hesapliyoruz canim puanlari :)
canim sen onlari yeni puanindan hesaplayip ,yeniden yaz haksizlik olmasin ben not edeyim tekrar.
Ilk haftamiz oldugu icin bu puanlama olayinda, duzene girmesi birkac gun aldi, kusura bakmayin...
Canim takima ilk geldiginde verilecek kilon cok degil dilersen liste disinda da bizimle kilo verebilirsin demistim sana fakat listeye girmeyi istiyorsan bu seni daha cok motive edecekse haftaya 2 haftan doluyor listeye dahil olabilirsin.
Herkesin deneme suresi dolunca zaten fikrini soruyoruz , bu haftaki arkadaslara yaptigimiz gibi, haftaya sanada soracagiz.:)
Tamam canim anlastik:)
Olabilir canim kalici bir eksi olmayabilir fakat dunku egzersizinden oturu kilon azalmistir canim:)
Gecmis olsun akrepcim neyin var, daha iyi misin?
Buluyorum canim, her turlu sebzeyi rahatlikla buluyorum.
Cok lezzetli oldu gercekten..
Sen bulamiyor musun, belki asian marketlerde bulursun , her turlu ot oluyor oralarda..
Canim keyifli gezmeler, keyifli zaman gecirmeler.:)
köpek sevgisi gerçekten bambaşka oluyor Ben bob u unutamadim..; adini bob marleyden esinleme:)Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
Çocukken belki korkmussundur hayvanlardan canim ondan kaynaklıdır aslında alisamayacagimiz hiç birşey yok inanki mesela benim ananem o da korkardı ben çocukken evden peynir kaçırırdım kızardı bana korkardı çok evin önünde kedi olsun çıkamazdı dışarı ben kandırdım 1 hafta kalacak sadece odamda diye siyah kedimi aldım eve bağırdı çağırdı ama ikna oldu zorlaAh kuzum ♥
Hayvan sevgisi=merhamet
Hiçbir şey senden kıymetli değil ve kediciklerine de sevgilerr
Ben hayvanlardan çok korkuyorum uzaktan severim hepsini ama kapı önünde bile köpek varsa giremiyorum o eve birinin tutması bağlaması lazım
Kedi kuş kaplumbağa falan bile elimi süremiyorum
Hatta sürüngenler falan.. arkadaşımın yılanlı yüzüğü vardı bakamıyordum elleyemiyordjm bile
instagramda iskoçyadan saçi düzgün okul çikişinda daginik olan kız vardi o kız senin kızın mı.Iskocya
Sağol ablacım allah seninde herşeyi kalbine göre versinCanim gayet guzel bir gun olmus :)
Buraya yazinca insan farkediyor yediklerini ve kontrol ediyor canim, oyuzden duzenli yaz...
Eyvah eyvah dikkat et gerekirse evden yiyecek seyler al yanina canim..
Nasil oldun canim, toparladin mi biraz?
corba ve soganlar iyi gelmistir tahminim..
incir de mi yok gulum orada, nasil bir yer toronto
Evet burada da kerevizin saplari daha cok tuketilir, koklerini bilenler az.
canim ilk sayfadaki puanlara bakip bunlari hesaplarsan bende not ederim canim..
Ablacim yeniden donus gunun icin menun normal, hemde nobetcisin.
yeni bir kural baslattik, ilk sayfaya egzersiz puanlari ekledik, onlara gore gunluk egzersizlerimizi hesaplayip, menulerle beraber puan olarak yaziyoruz.Mesela 3000 adimin 150 puan oluyor:)
Masallah canim sana, ne guzel kalbin var.Allah kalbine gore guzel seyler cikartsin hep karsina..
Dinlen gulum fazlasiyla hakettin..
Bugun iyi hissedersin insallah..
Oyy canim benim ne tatliymis..
Bizde annemle 13 yil kopek besledik, onun haricinde sayisiz muhabbet kusu- balik ve 1 keresinde de akrabamizin kedisine kisa sureli baktik anacugumla:)
canim menun guzel, puaninda 760 oluyor..
11000 adim 550 puan.
canim burada hic purslane olarak kullanilmiyor ismi.
bu hafta bir dikkat edeyim :)
Iyi yolculuklar canim :)
Yine iyi tutmussun kendini canim :)
Canim benim iyiyiz feyzos, sen nasilsin?
cok guzel olmus canim :)
canim pogaca haric gayet guzel:)
canim incir ve makarna biraz cok kacmis ,sporlarinda sahane :)
ben hayvanlarla iç içe büyüdüm..Ah kuzum ♥
Hayvan sevgisi=merhamet
Hiçbir şey senden kıymetli değil ve kediciklerine de sevgilerr
Ben hayvanlardan çok korkuyorum uzaktan severim hepsini ama kapı önünde bile köpek varsa giremiyorum o eve birinin tutması bağlaması lazım
Kedi kuş kaplumbağa falan bile elimi süremiyorum
Hatta sürüngenler falan.. arkadaşımın yılanlı yüzüğü vardı bakamıyordum elleyemiyordjm bile
kızlar pazartesi spor
20dk leslie = 20*2=40
15*3 mekik= 45
yarım saat yürüyüş = 30
bir saat temizlik ve yemek = 60
40+45+30+60=175 puan
salı 1 saat pilates = 60*3=180
yarım saat yürüyüş =30
yarım saat ev işi=30
180+30+30=240 puan
kızlar bu 1000 küsürlü puanları nasıl yapıyorsunuz yaa
benim şu an bile her yerim ağrıyor da?
Diyetten o kadar sıkıldım kiii. Bitse de kurtulsam modundayıminanır kışın korkumdan yiyemiyorum tekrar başa dönmemek için. Geçen hafta kazandığım dondurmayı bile yemedim
Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?