Iyı canım sen nasılsın ?Kızlar kızlar:) nasılsınıııız
Tamam bakayım ilk sayfaya canım.Canim gayet guzel bir gun olmus :)
Buraya yazinca insan farkediyor yediklerini ve kontrol ediyor canim, oyuzden duzenli yaz...
Eyvah eyvah dikkat et gerekirse evden yiyecek seyler al yanina canim..
Nasil oldun canim, toparladin mi biraz?
corba ve soganlar iyi gelmistir tahminim..
incir de mi yok gulum orada, nasil bir yer toronto
Evet burada da kerevizin saplari daha cok tuketilir, koklerini bilenler az.
canim ilk sayfadaki puanlara bakip bunlari hesaplarsan bende not ederim canim..
Ablacim yeniden donus gunun icin menun normal, hemde nobetcisin.
yeni bir kural baslattik, ilk sayfaya egzersiz puanlari ekledik, onlara gore gunluk egzersizlerimizi hesaplayip, menulerle beraber puan olarak yaziyoruz.Mesela 3000 adimin 150 puan oluyor:)
Masallah canim sana, ne guzel kalbin var.Allah kalbine gore guzel seyler cikartsin hep karsina..
Dinlen gulum fazlasiyla hakettin..
Bugun iyi hissedersin insallah..
Oyy canim benim ne tatliymis..
Bizde annemle 13 yil kopek besledik, onun haricinde sayisiz muhabbet kusu- balik ve 1 keresinde de akrabamizin kedisine kisa sureli baktik anacugumla:)
canim menun guzel, puaninda 760 oluyor..
11000 adim 550 puan.
canim burada hic purslane olarak kullanilmiyor ismi.
bu hafta bir dikkat edeyim :)
Iyi yolculuklar canim :)
Yine iyi tutmussun kendini canim :)
Canim benim iyiyiz feyzos, sen nasilsin?
cok guzel olmus canim :)
canim pogaca haric gayet guzel:)
canim incir ve makarna biraz cok kacmis ,sporlarinda sahane :)
Menü:
Sabah:
Yarım kase kadar menemen
İki dilim tam b ekmek
Domates salatalık
Peynir
Ara: baharatlı yoğurt, 1-1.5 porsiyon üzüm
Öğle: çeşit çoktu ama totalı az olarak bir protein sebze şöleni oldu:
İki kaşık kuru fasulye, bir kaşık barbunya, dört kaşık bezelye, salata, döner eti yedim biraz, yarım dilim tam b ekmeği
(Porsiyon fazla gibi ama akşama hep hamur işi vardı gözüm dönüp onları yemeyim diye bilerek yaptım)
Akşam: bir parmak kadar sucuklu yumurta ve domates
Çılgın börek, tatlı, kurabiye, poğaça vs hayır dediğim bir gündü
Tadına bakmak için yaptıklarımızın toplamda 1,5 kurabiye kadar filan yemişimdir(ki tatlı tuzlu her çeşit dahil kırıntı olarak tat baktım resmen)
Sayamadığım kadar çok su
Kızlaarr hepinize hayırlı akşamalar
27 Ağustos salı menüsü
Sabah
2 bardak çay
Fırında patates bir pasta tabağı kadar
3 çatal kahvaltılık çikolata
Peynir
2 adet zeytin
Yarım simit
Domates
Öğle yemeği yemedim
İkindi
Yarım mısır
Bir tane poğaça
Akşam
3 4 tane ızgara köfte bi parça.tavuk
Salata
Karpuz
Çay
Bir dilim.kek
Bugün pikniğe.gittik kendime hakim olmaya çalıştım.bu kadar oldu
Suda 1 litre anca olmuştur
Yatana kadat içeri
Spor yapamadım ama
Sürekli hareket halindeydim
Sabah bi 10.dk yürüyüş yaptım
Hızlıca evi.toparlama faslı falann sonrasında.piknik baya efor sarfettim yani
Merhabalar aranıza katılabilir miyim
Sanirim dunku ceza makarnaya gelmisTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DK ELIPTIK 100M Mavi boncukkk Gonulmeyvesi 10 DK Y 10DK Y LaMademoiselle Harpy DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush 10DK Y Patlicanmoru Madamesnow Falanfilannnn MUAF gogo2405 10DK Y Pembecanavar 200IA besive Cool_lime Akrrep MUAF Konus dinliyorum april22 200IA MigiMadid kiloverirkenben cherrycola SPOR? Mutlu2890 100M *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Oyuu seninde bebeler ufakmis canim .4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : ayeyldz
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 oglan 1 kız oglum 4 kızım 2 yasında
Yaşadığınız şehir: Bingöl
Boyunuz : 170
Kilonuz: 84.8
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : dogumlardan sonra kilom cok olmadı gecen yıl diyet yaptım 71 kg a indim ama tekrar dıkkat etmediğim ıcın aldim özellikle aksam gec saatlerde yiyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yasima gore giyinmek ıstiyorum saglık lı kalmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet katıldım 4 yıl falan once diskalifiye olmustım sebebi ise memlekete gıttigim ıcın gıremedım ama sımdı tekrar katılmak istiyorum inş benı de alırsınız takıma
Bence girmemelisin hic o kek borek isine ta ki belli bi hedefe inene kadar canimKızlar bisey sorucam fit kek veya fit poğaça var internette gördüm onlardan yapmak istiyorum hiç aranizda yapan var mı? Canımız çektiğinde en azından ağzımıza iki poğaça atalım ya her şeyi diyet menüsüne cevirebiliyoruz
hoşgeldiniz ayşenurcum:)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : ayeyldz
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 oglan 1 kız oglum 4 kızım 2 yasında
Yaşadığınız şehir: Bingöl
Boyunuz : 170
Kilonuz: 84.8
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : dogumlardan sonra kilom cok olmadı gecen yıl diyet yaptım 71 kg a indim ama tekrar dıkkat etmediğim ıcın aldim özellikle aksam gec saatlerde yiyordum ☹
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yasima gore giyinmek ıstiyorum saglık lı kalmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet katıldım 4 yıl falan once diskalifiye olmustım sebebi ise memlekete gıttigim ıcın gıremedım ama sımdı tekrar katılmak istiyorum inş benı de alırsınız takıma
Gamzecim nasilsin atlatabildinmi misafir stresini uzerinden nasil gidiyor cumaya eksiler geliyor mucanım akşam keki yemeseydin bari
Canim gayet guzel bir gun olmus :)
Buraya yazinca insan farkediyor yediklerini ve kontrol ediyor canim, oyuzden duzenli yaz...
Eyvah eyvah dikkat et gerekirse evden yiyecek seyler al yanina canim..
Nasil oldun canim, toparladin mi biraz?
corba ve soganlar iyi gelmistir tahminim..
incir de mi yok gulum orada, nasil bir yer toronto
Evet burada da kerevizin saplari daha cok tuketilir, koklerini bilenler az.
canim ilk sayfadaki puanlara bakip bunlari hesaplarsan bende not ederim canim..
Ablacim yeniden donus gunun icin menun normal, hemde nobetcisin.
yeni bir kural baslattik, ilk sayfaya egzersiz puanlari ekledik, onlara gore gunluk egzersizlerimizi hesaplayip, menulerle beraber puan olarak yaziyoruz.Mesela 3000 adimin 150 puan oluyor:)
Masallah canim sana, ne guzel kalbin var.Allah kalbine gore guzel seyler cikartsin hep karsina..
Dinlen gulum fazlasiyla hakettin..
Bugun iyi hissedersin insallah..
Oyy canim benim ne tatliymis..
Bizde annemle 13 yil kopek besledik, onun haricinde sayisiz muhabbet kusu- balik ve 1 keresinde de akrabamizin kedisine kisa sureli baktik anacugumla:)
canim menun guzel, puaninda 760 oluyor..
11000 adim 550 puan.
canim burada hic purslane olarak kullanilmiyor ismi.
bu hafta bir dikkat edeyim :)
Iyi yolculuklar canim :)
Yine iyi tutmussun kendini canim :)
Canim benim iyiyiz feyzos, sen nasilsin?
cok guzel olmus canim :)
canim pogaca haric gayet guzel:)
canim incir ve makarna biraz cok kacmis ,sporlarinda sahane :)
Üzgünümmmcanım akşam keki yemeseydin bari
Gamzecim nasilsin atlatabildinmi misafir stresini uzerinden nasil gidiyor cumaya eksiler geliyor mu
hahaha benim kizim henuz bebek okula gitmiyor, ama merak ettim o resmi, bakayim bulabilecek miyim :)instagramda iskoçyadan saçi düzgün okul çikişinda daginik olan kız vardi o kız senin kızın mı.
Yaaaa cok üzüldüm listeye girmeyi cok istiyordumOyuu seninde bebeler ufakmis canim .
Üzgunüm ama diskalifiye olmus uyeler tekrar takımlara giremiyor istersen liste dısı bize takilabilirsin ama
canım sadece akşam yemesen bi iki haftada kilon fark eder biliyor musun?Kilo alma hikayeniz : dogumlardan sonra kilom cok olmadı gecen yıl diyet yaptım 71 kg a indim ama tekrar dıkkat etmediğim ıcın aldim özellikle aksam gec saatlerde yiyordum ☹
Sanirim dunku ceza makarnaya gelmisYa ozge varya esim kac gundur gece ise giddiyor gece ler oyle aburcaburlar cekiyorki canim resmen seytan benle oyun oynuyor kalk ye kalk ye diye bikac gecedir ufak kaçamaklarim oldu gece oldugu icin menume ekleyemedim onlar icibde bence bi ceza almaliyim allahtan eski duzenimize donuyoruz yine gunduze devam edicek kocis
hoşgeldiniz ayşenurcum:)
bende diskalifiye olmuşum tekrar almiyor.
free olarak katılabilirsiniz:)
Hosbuldum canım aynen oyle olacak artıkhoşgeldiniz ayşenurcum:)
bende diskalifiye olmuşum tekrar almiyor.
free olarak katılabilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?