Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar
Kızlar kızlar:) nasılsınıııız
Iyı canım sen nasılsın ?
Tamam bakayım ilk sayfaya canım.

canım valla evimde dolu abur cubur şey var inan ben de yemiyorum.
misafirlerden sonra hele.
yapacak bir şey yok mecbur.

canım akşam keki yemeseydin bari

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : ayeyldz
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 oglan 1 kız oglum 4 kızım 2 yasında
Yaşadığınız şehir: Bingöl
Boyunuz : 170
Kilonuz: 84.8
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : dogumlardan sonra kilom cok olmadı gecen yıl diyet yaptım 71 kg a indim ama tekrar dıkkat etmediğim ıcın aldim özellikle aksam gec saatlerde yiyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yasima gore giyinmek ıstiyorum saglık lı kalmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet katıldım 4 yıl falan once diskalifiye olmustım sebebi ise memlekete gıttigim ıcın gıremedım ama sımdı tekrar katılmak istiyorum inş benı de alırsınız takıma

Sanirim dunku ceza makarnaya gelmis Ya ozge varya esim kac gundur gece ise giddiyor gece ler oyle aburcaburlar cekiyorki canim resmen seytan benle oyun oynuyor kalk ye kalk ye diye bikac gecedir ufak kaçamaklarim oldu gece oldugu icin menume ekleyemedim onlar icibde bence bi ceza almaliyim allahtan eski duzenimize donuyoruz yine gunduze devam edicek kocis

Oyuu seninde bebeler ufakmis canim .
Üzgunüm ama diskalifiye olmus uyeler tekrar takımlara giremiyor istersen liste dısı bize takilabilirsin ama

Bence girmemelisin hic o kek borek isine ta ki belli bi hedefe inene kadar canim

hoşgeldiniz ayşenurcum:)
bende diskalifiye olmuşum tekrar almiyor.
free olarak katılabilirsiniz:)

Tamam canım inşallah puanlamayı doğru yaparımm

Gamzecim nasilsin atlatabildinmi misafir stresini uzerinden nasil gidiyor cumaya eksiler geliyor mu

şu an 50.10 um 500 gram daha vermişim gibi gözüküyor
ya bir moralim bozuk bu hafta anlamadım hiç ama hiç keyfim yok
pazartesi de eşim işle ilgili bir sıkıntı yaşadı, çok moralim bozuldu ona.
böyle ne bileyim bütün yaşam sevincim alınmış gibi ve aşırı sinirliyim çok çok sinirliyim
işte de sabahtan bir yoğunluk oldu yani sinirden herkesi gırtlaklayasım geliyor
şimdi instagrama bir girdim de biraz bi iki yazı okudum, hafif rahatladım.
ama çok hafif

Oyuu seninde bebeler ufakmis canim .
Üzgunüm ama diskalifiye olmus uyeler tekrar takımlara giremiyor istersen liste dısı bize takilabilirsin ama
Yaaaa cok üzüldüm listeye girmeyi cok istiyordum tamam ama bu sekılde olunca nasıl oluyor

Kilo alma hikayeniz : dogumlardan sonra kilom cok olmadı gecen yıl diyet yaptım 71 kg a indim ama tekrar dıkkat etmediğim ıcın aldim özellikle aksam gec saatlerde yiyordum ☹
canım sadece akşam yemesen bi iki haftada kilon fark eder biliyor musun?
en tehlikelisi
akşam yatağa aç giriyorsan bil ki o hafta kilo vereceksin muhakkak.

benim de çok abur cubur çekiyordu da moralim bozuldu bi
aslında moralim bozukken daha da yiyesim geliyor da hepsi baklava falandı yani evde yemedim
yeme canım yaa ayy gruba nasıl yazacağım diye düşün
peki sen verebildin mi bu hafta durumlar nasıl?

hoşgeldiniz ayşenurcum:)
bende diskalifiye olmuşum tekrar almiyor.
free olarak katılabilirsiniz:)

canım sen neler yaptın çok bakamadım 3-4 gündür kimseye

menü
sabah 5:30
2 peynirli kapya biber ( iki kapya biberi aradan kestim. peynir yumurta çörekötü karıştırdım. üzerine sürdüm firinlandim. iyice pişmesi gerekiyor:) enfes tadi var:)
öğle: 12:00
çorba ( bi kase)
patlican oturma
piyaz
cacik.
akşam: 20:00
biber dolmasi
salata
yoğurt
ara: karpuz
spor sabah işe giderken 20 dk yürüyüş. 20 puan
akşam yemek ev işleri çocuk işleri 2 saat: 120 puan= top: 140 puan.
su: 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…