listedeymiş gibi takılabilirsin illa listeye gerek yok.:)Yaaaa cok üzüldüm listeye girmeyi cok istiyordum ☹ tamam ama bu sekılde olunca nasıl oluyor
menü
sabah 5:30
2 peynirli kapya biber ( iki kapya biberi aradan kestim. peynir yumurta çörekötü karıştırdım. üzerine sürdüm firinlandim. iyice pişmesi gerekiyor:) enfes tadi var:)
öğle: 12:00
çorba ( bi kase)
patlican oturma
piyaz
cacik.
akşam: 20:00
biber dolmasi
salata
yoğurt
ara: karpuz
spor sabah işe giderken 20 dk yürüyüş. 20 puan
akşam yemek ev işleri çocuk işleri 2 saat: 120 puan= top: 140 puan.
su: 2 lt
2 adetbiber dolması 1 adet mi canım?
slm.oglen pizzayi yemesen super olurmus.
Günaydınlar
Hoşbulduk canım benim
Öyleyse sende hoş geldin
Olsun canim. Tadini cikardin mi tatilin? Nerelere gittin? Neler yaptin?
Ev yapımı birşeyler mi satiyorsunuz canım internetten. Öyle anladım siparişler hazır deyince. Çalışmak kadınlara ayrı bi yakışıyor bence
Canım kedi bakımı zor mu? Yazsana bana bu konuda (beni etiketle de kaçırmayın. Çok mesaj kaçırdım şu sıra)? Çok istiyorum ama apartman katında zor olur mu acaba diye cekincelerim de var. Geceyi mırmır diyene kadar bi sev benim için
Bizim okullardaki matlar gibi, ne güzelmişAyaklarım daha bugün düzeldi ama bugün de çok yordum onları
Menün çok güzel akşam az olmuş biraz ama net temiz bir menü Özlemcim
Bugünküne de baktım göz ucuyla o da iyi, sanırım sen çabuk vereceksin kiloları canımcım
bunu ben de düşünmüştüm aslında. (Dün iyiydi de bugün karın çalışmadım
Benim de en çok karın omuz kol çalışmaya ihtiyacım var
Di mi ama bu spor haftası oldu resmen hepimiz için. Cuma sonuçlari nasıl etkileyecek acaba
Hoşgeldinn harpycim
eşimHarpy nasılsın:)
özge bizi eş yaptı. benim eşimgünaydın kızlar
dün biraz rahatsızlandım neredeyse tüm gün yattım ayakta olduğum süreyi de ütü yaparak geçirdimona rağmen hala bitmedi ütü sanırım kansızlık başladı gene.. özellikle spor yaptığım günler baş ağrısı oluyor belki bir vitamin takviyesi yaparım ama o da kilo vermemi zorlaştıracak
haklısın canım ama dışardaydık ve spor sonrası çok acıkmıştım yemeğim de gecikince oğlumun pizzasından bi dilim götürüverdim ekmek niyetine.. tabi ekmekten yağlı ama onu da salatama yağ koymayarak dengelemeye çalıştım..
hoşbulduk :) sen de mi hoş geldin yoksa :) ben giderken buradaydın ama yazışmalardan öyle anladım :)
kıbrıstaydım canım. memleketim ama ilk defa bu kadar çok gezmiş oldum. her şehrine gittik akrabalarımızı gördük.. denizin tadını çıkardık. güzel oldu. yorucu oldu. çocuklardan dolayı biraz yıpratıcı da oldu benim için. umarım onlar güzel hatırlar. oğlum hala annanemin dediği şeyleri söylüyor. Kıbrıslıca konuşmaya çalışıyorlar :) onlar için Kıbrıs kültürünü öğrenmek için de iyi bir fırsat oldu.
hoşbulduk canımcım nasılsın :)
ayy eşim mi oldu ne güzel. ben de bu hafta eşim olmaz diye düşünüyordum.. iyiyim en azından bugün öyleyim sen nasılsın? çok tatlı bir bebiş bu resimdeki yaa :)
ben yataga tok girince midemden bi kusasim geliorcanım sadece akşam yemesen bi iki haftada kilon fark eder biliyor musun?
en tehlikelisi
akşam yatağa aç giriyorsan bil ki o hafta kilo vereceksin muhakkak.
benim de çok abur cubur çekiyordu da moralim bozuldu bi
aslında moralim bozukken daha da yiyesim geliyor da hepsi baklava falandı yani evde yemedim
yeme canım yaa ayy gruba nasıl yazacağım diye düşün
peki sen verebildin mi bu hafta durumlar nasıl?
canım sen neler yaptın çok bakamadım 3-4 gündür kimseye
özge bizi eş yaptı. benim eşimstitch ydi o bu hafta çok yogundu o fazla giremediği için beni eş buldu. :) hadi sporlarimizi yapalim:)
şu 1000 puan nasıl yapılıyor bilmiyorum. ben çözemedim.ben birazdan zumbaya gideceğim :)
kızlar yulaftan ne yapılır ben sütlü yoğurtlu yemek istemiyor varmi tarif..
nasıl yapılıyor.canım krep yapabilirsin
nasıl yapılıyor.
canım ev işlerinin de dakikası 1 puanspor yok maalesef tabi ütüyü sporden saymazsak
yulaf lifi.. toz degil. bugday tanesi .valla süt yumurta koyup yapabilirsin toz halinde mi yulaf
ben hiç yulaf tüketmedim de yulaf kepeğinden yapıyodum dukan diyetindeyken
normal krep gibi oluyordur muhakkak unla yapıyor gibi
canim hosgeldin, sen diskalifiyeden sonra bir kere yarisip izne ayrilmissin, o yuzden belki listeye girebiliyorsundur yine. Kaptan gelince kontrol edip yazar sana, ama liste disi da farketmiyor. sadece cumalari tarti sonucun takimin diger takimlar arasi yarismasina dahil olmuyor, yoksa takimda olan uyelerden farkin yok, her turlu takim ici yarismaya dahil oluyorsun.Yaaaa cok üzüldüm listeye girmeyi cok istiyordum ☹ tamam ama bu sekılde olunca nasıl oluyor
şu 1000 puan nasıl yapılıyor bilmiyorum. ben çözemedim.
pzt günü 342 puan
dün: 140 puan.
bugün 500 puan yapmam lazim.
kızlar yulaftan ne yapılır ben sütlü yoğurtlu yemek istemiyor varmi tarif..
Gecmis olsun canim vitaminler kilo vermeyi engelliyormu bende dizim icin vitamin takviyesi verdi onu kulla iyorum omu aciktiriyor beni acabagünaydın kızlar
dün biraz rahatsızlandım neredeyse tüm gün yattım ayakta olduğum süreyi de ütü yaparak geçirdimona rağmen hala bitmedi ütü sanırım kansızlık başladı gene.. özellikle spor yaptığım günler baş ağrısı oluyor belki bir vitamin takviyesi yaparım ama o da kilo vermemi zorlaştıracak
haklısın canım ama dışardaydık ve spor sonrası çok acıkmıştım yemeğim de gecikince oğlumun pizzasından bi dilim götürüverdim ekmek niyetine.. tabi ekmekten yağlı ama onu da salatama yağ koymayarak dengelemeye çalıştım..
hoşbulduk :) sen de mi hoş geldin yoksa :) ben giderken buradaydın ama yazışmalardan öyle anladım :)
kıbrıstaydım canım. memleketim ama ilk defa bu kadar çok gezmiş oldum. her şehrine gittik akrabalarımızı gördük.. denizin tadını çıkardık. güzel oldu. yorucu oldu. çocuklardan dolayı biraz yıpratıcı da oldu benim için. umarım onlar güzel hatırlar. oğlum hala annanemin dediği şeyleri söylüyor. Kıbrıslıca konuşmaya çalışıyorlar :) onlar için Kıbrıs kültürünü öğrenmek için de iyi bir fırsat oldu.
hoşbulduk canımcım nasılsın :)
ayy eşim mi oldu ne güzel. ben de bu hafta eşim olmaz diye düşünüyordum.. iyiyim en azından bugün öyleyim sen nasılsın? çok tatlı bir bebiş bu resimdeki yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?