Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım


biber dolması 1 adet mi canım?
 
günaydın kızlar
dün biraz rahatsızlandım neredeyse tüm gün yattım ayakta olduğum süreyi de ütü yaparak geçirdim ona rağmen hala bitmedi ütü sanırım kansızlık başladı gene.. özellikle spor yaptığım günler baş ağrısı oluyor belki bir vitamin takviyesi yaparım ama o da kilo vermemi zorlaştıracak

slm.oglen pizzayi yemesen super olurmus.

haklısın canım ama dışardaydık ve spor sonrası çok acıkmıştım yemeğim de gecikince oğlumun pizzasından bi dilim götürüverdim ekmek niyetine.. tabi ekmekten yağlı ama onu da salatama yağ koymayarak dengelemeye çalıştım..

Günaydınlar

Hoşbulduk canım benim

Öyleyse sende hoş geldin

hoşbulduk :) sen de mi hoş geldin yoksa :) ben giderken buradaydın ama yazışmalardan öyle anladım :)

Olsun canim. Tadini cikardin mi tatilin? Nerelere gittin? Neler yaptin?

kıbrıstaydım canım. memleketim ama ilk defa bu kadar çok gezmiş oldum. her şehrine gittik akrabalarımızı gördük.. denizin tadını çıkardık. güzel oldu. yorucu oldu. çocuklardan dolayı biraz yıpratıcı da oldu benim için. umarım onlar güzel hatırlar. oğlum hala annanemin dediği şeyleri söylüyor. Kıbrıslıca konuşmaya çalışıyorlar :) onlar için Kıbrıs kültürünü öğrenmek için de iyi bir fırsat oldu.


hoşbulduk canımcım nasılsın :)


ayy eşim mi oldu ne güzel. ben de bu hafta eşim olmaz diye düşünüyordum.. iyiyim en azından bugün öyleyim sen nasılsın? çok tatlı bir bebiş bu resimdeki yaa :)
 
özge bizi eş yaptı. benim eşim stitch ydi o bu hafta çok yogundu o fazla giremediği için beni eş buldu. :) hadi sporlarimizi yapalim:)
 
ben yataga tok girince midemden bi kusasim gelior kusayim da öle gireyim var. ay korkuyorum kusma hastalığı bulaşmayayim diye az yemem lazim midem çok kötü bulaniyor. almiyo hiç..
bi çikolata ye hoop wc ye kus. dokunuyor.
 
dünkü menüm
sabah
1 adet ince ve küçük krep içine labne

öğlen
salata
hindi
1 dlm denge

ara
3/4 nektarin
7-8 kaju

akşam
salta
cacık
1 sk bol etli tarafından havuçlu pilav (pirinç)

ara 2 kare bitter
sütlü kahve(20.00 gibi)
bu arayı bu saatte yapmazdım ama kahve baş ağrıma iyi geliyor

spor yok maalesef tabi ütüyü sporden saymazsak
not: bu sabah tartı çok olumluydu böyle giderse güzel bir eksi var cuma günü. moral olur en azından motivasyonum artar.
 
Yaaaa cok üzüldüm listeye girmeyi cok istiyordum ☹ tamam ama bu sekılde olunca nasıl oluyor
canim hosgeldin, sen diskalifiyeden sonra bir kere yarisip izne ayrilmissin, o yuzden belki listeye girebiliyorsundur yine. Kaptan gelince kontrol edip yazar sana, ama liste disi da farketmiyor. sadece cumalari tarti sonucun takimin diger takimlar arasi yarismasina dahil olmuyor, yoksa takimda olan uyelerden farkin yok, her turlu takim ici yarismaya dahil oluyorsun.
 
şu 1000 puan nasıl yapılıyor bilmiyorum. ben çözemedim.
pzt günü 342 puan
dün: 140 puan.
bugün 500 puan yapmam lazim.

benim de 1000 puan yapmam pek mümkün değil.. toplamda 500 yapsam o bile süper olur :)

kızlar yulaftan ne yapılır ben sütlü yoğurtlu yemek istemiyor varmi tarif..

yulaf ezmesiyse süt yumurta peynirle karıştırıp rondolayıp ( rondolamasan da olur) içine biraz yeşillik ekleyip ( taze oğan maydanoz dere otu vs..) 1 tk zy tavada pişirebilirsin.
sütle tüketmek istiyorsan 1 bdk sütle 2 yk yulaf ezmesini cezvede pişirip tarçın ve 1 yk kuru meyveyle tüketebilirsin (bu benim favorim.
yulaf yoğurt tarçın da çok yağ yakıcı bir karışım oluyor yanında 1 porsiyon meyve ve 8-10 bademle ana öğün olarak tüketebilirsin.
 
Gecmis olsun canim vitaminler kilo vermeyi engelliyormu bende dizim icin vitamin takviyesi verdi onu kulla iyorum omu aciktiriyor beni acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…