Sabit gibiyim simdilik canım bakalim cumaya kadar tartilmamayi basarirsam cuma tartilcamcanım sadece akşam yemesen bi iki haftada kilon fark eder biliyor musun?
en tehlikelisi
akşam yatağa aç giriyorsan bil ki o hafta kilo vereceksin muhakkak.
benim de çok abur cubur çekiyordu da moralim bozuldu bi
aslında moralim bozukken daha da yiyesim geliyor da hepsi baklava falandı yani evde yemedim
yeme canım yaa ayy gruba nasıl yazacağım diye düşün
peki sen verebildin mi bu hafta durumlar nasıl?
canım sen neler yaptın çok bakamadım 3-4 gündür kimseye
Ben bole oldugumda esim hastamisin yoksa yakinmi diye soruyorşu an 50.10 um 500 gram daha vermişim gibi gözüküyor
ya bir moralim bozuk bu hafta anlamadım hiç ama hiç keyfim yok
pazartesi de eşim işle ilgili bir sıkıntı yaşadı, çok moralim bozuldu ona.
böyle ne bileyim bütün yaşam sevincim alınmış gibi ve aşırı sinirliyim çok çok sinirliyim
işte de sabahtan bir yoğunluk oldu yani sinirden herkesi gırtlaklayasım geliyor
şimdi instagrama bir girdim de biraz bi iki yazı okudum, hafif rahatladım.
ama çok hafif
umarim simdi sıkıntınız cozulmustur, arada oluyor boyle zamanlar.şu an 50.10 um 500 gram daha vermişim gibi gözüküyor
ya bir moralim bozuk bu hafta anlamadım hiç ama hiç keyfim yok
pazartesi de eşim işle ilgili bir sıkıntı yaşadı, çok moralim bozuldu ona.
böyle ne bileyim bütün yaşam sevincim alınmış gibi ve aşırı sinirliyim çok çok sinirliyim
işte de sabahtan bir yoğunluk oldu yani sinirden herkesi gırtlaklayasım geliyor
şimdi instagrama bir girdim de biraz bi iki yazı okudum, hafif rahatladım.
ama çok hafif
ben tartıya kafayı bozdum hergün tartıya çikiyorumSabit gibiyim simdilik canım bakalim cumaya kadar tartilmamayi basarirsam cuma tartilcam
Ayni ben cumaya kadar tartilmazsan supriz olcak vallaben tartıya kafayı bozdum hergün tartıya çikiyorum
tariya diyorum ulan ben hiç bişey yemedim derdin ne senin diyorum tartıya
Ben bole oldugumda esim hastamisin yoksa yakinmi diye soruyorben gecen haftalarda oyleydim bi bunalimdaydim gerci hala duzeldigim soylenemezde iyi olmaya calisiyorum
umarim simdi sıkıntınız cozulmustur, arada oluyor boyle zamanlar.
acisini sakin yemeklerden cikartma, gel bize dok icini, soyle sevdigin muzikleri al yanina bir yuruyuse cik. zor zamanlar geliyor geciyor, geride onlari nasil atlattiginin basarisi kaliyor
sanirim ip atlayarak en cok puan toplanabiliyorşu yüksek puanlari görünce beni gaza getirtti zaarr..
1000 puan ne?
bende yapabilirim
o zaman bir tane komedi, romantik komedi vs film izleyin esinle. film iyi olmasa bile genelde moralim yerine gelir benimyok aslında epey de var daha 10 günden fazla var, inan ben de bilmiyorum nedenini
uyumak falan istiyorum kendi kendime spor yapmak istiyorum.
ya bir yürüyüşe bile çıkamıyorum çok bunaldım
yani genel olarak bunaldım
sıkıntımı yemeklerden çıkarmıyorum çünkü bir de kilo alırsam iyice bunalıcam işte ona yarıyor sanırım şu an.
iş ev ev iş yani neyse ki allaha şükür 30 ağustosum var yaa
o zaman bir tane komedi, romantik komedi vs film izleyin esinle. film iyi olmasa bile genelde moralim yerine gelir benim
ben tartıya kafayı bozdum hergün tartıya çikiyorum
tariya diyorum ulan ben hiç bişey yemedim derdin ne senin diyorum tartıya
Gunaydin kizlar
bu sabah 100 ipsiz zipladimsanirim ip atlayarak en cok puan toplanabiliyor
Hosbuldum canım evet aynen izne ayrılmıstım ayy ınsallah olur oyle daha heyecanlı oluyorcanim hosgeldin, sen diskalifiyeden sonra bir kere yarisip izne ayrilmissin, o yuzden belki listeye girebiliyorsundur yine. Kaptan gelince kontrol edip yazar sana, ama liste disi da farketmiyor. sadece cumalari tarti sonucun takimin diger takimlar arasi yarismasina dahil olmuyor, yoksa takimda olan uyelerden farkin yok, her turlu takim ici yarismaya dahil oluyorsun.
Canim bence yarim saate cikar bi 15 er dakikada benim icin yap hadiKızlar harıl harıl spor yapıyorum
Ay bi kilo vermiş gibi hissediyorım kendimi
İnşallah vermişimdir
15 dk yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
15 dk normal bisiklet
Hala bisiklet tepesindeyim.şuan egzersizlere geçicem şimdiii
Hepinize enerjik günler diliyorumm
Canim bence yarim saate cikar bi 15 er dakikada benim icin yap hadi
CanimHosbuldum canım evet aynen izne ayrılmıstım ayy ınsallah olur oyle daha heyecanlı oluyorordan kabul edilmiştim diskalifiye oldugum halde ıns burdan olur
Gunaydin kizlar gune hic guzel baslamdim gercekren artik yoruldum yani psikiyatriste falan gitcem ya olmuyor boyle herseyi herkesi dusunmek o kadar yoruldum kiCanim gayet guzel bir gun olmus :)
Buraya yazinca insan farkediyor yediklerini ve kontrol ediyor canim, oyuzden duzenli yaz...
Eyvah eyvah dikkat et gerekirse evden yiyecek seyler al yanina canim..
Nasil oldun canim, toparladin mi biraz?
corba ve soganlar iyi gelmistir tahminim..
incir de mi yok gulum orada, nasil bir yer toronto
Evet burada da kerevizin saplari daha cok tuketilir, koklerini bilenler az.
canim ilk sayfadaki puanlara bakip bunlari hesaplarsan bende not ederim canim..
Ablacim yeniden donus gunun icin menun normal, hemde nobetcisin.
yeni bir kural baslattik, ilk sayfaya egzersiz puanlari ekledik, onlara gore gunluk egzersizlerimizi hesaplayip, menulerle beraber puan olarak yaziyoruz.Mesela 3000 adimin 150 puan oluyor:)
Masallah canim sana, ne guzel kalbin var.Allah kalbine gore guzel seyler cikartsin hep karsina..
Dinlen gulum fazlasiyla hakettin..
Bugun iyi hissedersin insallah..
Oyy canim benim ne tatliymis..
Bizde annemle 13 yil kopek besledik, onun haricinde sayisiz muhabbet kusu- balik ve 1 keresinde de akrabamizin kedisine kisa sureli baktik anacugumla:)
canim menun guzel, puaninda 760 oluyor..
11000 adim 550 puan.
canim burada hic purslane olarak kullanilmiyor ismi.
bu hafta bir dikkat edeyim :)
Iyi yolculuklar canim :)
Yine iyi tutmussun kendini canim :)
Canim benim iyiyiz feyzos, sen nasilsin?
cok guzel olmus canim :)
canim pogaca haric gayet guzel:)
canim incir ve makarna biraz cok kacmis ,sporlarinda sahane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?