Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabit gibiyim simdilik canım bakalim cumaya kadar tartilmamayi basarirsam cuma tartilcam

Ben bole oldugumda esim hastamisin yoksa yakinmi diye soruyor ben gecen haftalarda oyleydim bi bunalimdaydim gerci hala duzeldigim soylenemezde iyi olmaya calisiyorum

umarim simdi sıkıntınız cozulmustur, arada oluyor boyle zamanlar.
acisini sakin yemeklerden cikartma, gel bize dok icini, soyle sevdigin muzikleri al yanina bir yuruyuse cik. zor zamanlar geliyor geciyor, geride onlari nasil atlattiginin basarisi kaliyor

Ben bole oldugumda esim hastamisin yoksa yakinmi diye soruyor ben gecen haftalarda oyleydim bi bunalimdaydim gerci hala duzeldigim soylenemezde iyi olmaya calisiyorum

yok aslında epey de var daha 10 günden fazla var, inan ben de bilmiyorum nedenini
uyumak falan istiyorum kendi kendime spor yapmak istiyorum.

ya bir yürüyüşe bile çıkamıyorum çok bunaldım
yani genel olarak bunaldım
sıkıntımı yemeklerden çıkarmıyorum çünkü bir de kilo alırsam iyice bunalıcam işte ona yarıyor sanırım şu an.
iş ev ev iş yani neyse ki allaha şükür 30 ağustosum var yaa

o zaman bir tane komedi, romantik komedi vs film izleyin esinle. film iyi olmasa bile genelde moralim yerine gelir benim

o zaman bir tane komedi, romantik komedi vs film izleyin esinle. film iyi olmasa bile genelde moralim yerine gelir benim

ay dün komple öyle yaptık
o da bunalıyor
30 ağustosta da çalışacak
cumartesi de
ona da üzülüyorum

dün 2 sanrda bullock filmi izledik

Hosbuldum canım evet aynen izne ayrılmıstım ayy ınsallah olur oyle daha heyecanlı oluyor ordan kabul edilmiştim diskalifiye oldugum halde ıns burdan olur

Canim bence yarim saate cikar bi 15 er dakikada benim icin yap hadi

Hosbuldum canım evet aynen izne ayrılmıstım ayy ınsallah olur oyle daha heyecanlı oluyor ordan kabul edilmiştim diskalifiye oldugum halde ıns burdan olur
Canim stitch kaptanin soyledigi gibi izne ayrildiysan tekrardan buyuk ihtimal girersin Yawrukush kaptan gelince daha iyi bilgilendirir seni ama inan liste disida arkadaslar oldukca basarili

Canim stitch kaptanin soyledigi gibi izne ayrildiysan tekrardan buyuk ihtimal girersin Yawrukush kaptan gelince daha iyi bilgilendirir seni ama inan liste disida arkadaslar oldukca basarili
diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..

Gunaydin kizlar gune hic guzel baslamdim gercekren artik yoruldum yani psikiyatriste falan gitcem ya olmuyor boyle herseyi herkesi dusunmek o kadar yoruldum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…