Gunaydin kizlar gune hic guzel baslamdim gercekren artik yoruldum yani psikiyatriste falan gitcem ya olmuyor boyle herseyi herkesi dusunmek o kadar yoruldum ki
Kuzum bence sen yapma zaten kilon ne ki ya bence cok yuklenmesende olurkızlar pazartesi spor
20dk leslie = 20*2=40
15*3 mekik= 45
yarım saat yürüyüş = 30
bir saat temizlik ve yemek = 60
40+45+30+60=175 puan
salı 1 saat pilates = 60*3=180
yarım saat yürüyüş =30
yarım saat ev işi=30
180+30+30=240 puan
kızlar bu 1000 küsürlü puanları nasıl yapıyorsunuz yaa
benim şu an bile her yerim ağrıyor da?
F Falanfilannnn
regl olacagini hissettiğinde kekik çayı ic canim. Ve regl boyunca gunde bir veya iki kere mutlaka ic.rahatlarsinGünaydın kizlar bana gün yeniaydiadetim cok sancılı gecer 1 2 gun sabah ezanında agridan uyandim geri uzun sure uyuyamadim sonra uyumusum yeni uyandim sayılır. Kadın olmak ne zor.
Kuzu az ama bazi seyler yuksek kalorili ama iyi genedeSPORLARIM YUKARDA
26.08.2019 PAZARTESİ MENÜ
08:30 fırında peynirli ufak rulo börek -misafirlerden kalan- 2 adet
09:30 tek şekerli türk kahvesi
13:00 2YK Mercimek -sanırım aşçıyı değiştireceğiz-
15:00 1 peynirli tost
19:30 3 YK tavuk-brokoli-havuç-mantar sote 4YK havuç tarator -sadece sarımsaklı yoğurtla havuç-
Su: 2 Litre
27.08.2019 SALI MENÜ
08:30 tek şekerli türk kahvesi
10:00 kaşarlı tost tost ekmeğine yağsız
15:00 ızgara köfte menü, yanındaki pidelerden de yedim 2 dilim ekmeğe eş değerdir
2-3 patates kızartması yanında ayran ile
20:30 sade türk kahvesi
SU: 2 Litre
kilo 50,10
F Falanfilannnn
Hos geldin canim :)Merhabalar aranıza katılabilir miyim
Bence kepekli sandvic ve ayran iyi gider canim. Ustune de mis gibi bi yerde cay icersin.Kızlar ben yarın tüm gün dışarıda olacağım.Yawrukush canım muhtemelen yarın uğrayamayabilirim buraya haberin olsun.
Şimdi benim sorum; sizce 2. Öğün için yanımda bişi götürebilir miyim? Bozulmayacak bi yemek?
Dışarıda yemek istemedim, hem damak zevkine uygun olmuyor, hem de çok tuzlu oluyor. Tuz da ben de fena ödem yapıyor.
Artık cidden bu gidisle polise gidicem manyak cidden. Kardesimi aramis sabah 8 en son mecbur ben konustum sevdiklerime huzue vermiyordu. Evlensen bile beklicem bosanmani falan sacma salak konuşuyor. Ciddi adim atinca engellicem evlendirmicem falan. Ya iliskideyken kiymetim yoktu resmen. Simdide yakamdan gitmiyor ben anlamadim nasil birsey cikti icinsen nasil taniyamamisim onca zamanhaydaaa nooldu canım yaa
şu eski erkek arkadaş mevzusu mu
Duydum bende bunu canimregl olacagini hissettiğinde kekik çayı ic canim. Ve regl boyunca gunde bir veya iki kere mutlaka ic.rahatlarsin
Allah Allah is disinda baska sorunda mi var canim niye hayirdir nolduşu an 50.10 um 500 gram daha vermişim gibi gözüküyor
ya bir moralim bozuk bu hafta anlamadım hiç ama hiç keyfim yok
pazartesi de eşim işle ilgili bir sıkıntı yaşadı, çok moralim bozuldu ona.
böyle ne bileyim bütün yaşam sevincim alınmış gibi ve aşırı sinirliyim çok çok sinirliyim
işte de sabahtan bir yoğunluk oldu yani sinirden herkesi gırtlaklayasım geliyor
şimdi instagrama bir girdim de biraz bi iki yazı okudum, hafif rahatladım.
ama çok hafif
Gecmis olsun canimgünaydın kızlar
dün biraz rahatsızlandım neredeyse tüm gün yattım ayakta olduğum süreyi de ütü yaparak geçirdimona rağmen hala bitmedi ütü sanırım kansızlık başladı gene.. özellikle spor yaptığım günler baş ağrısı oluyor belki bir vitamin takviyesi yaparım ama o da kilo vermemi zorlaştıracak
haklısın canım ama dışardaydık ve spor sonrası çok acıkmıştım yemeğim de gecikince oğlumun pizzasından bi dilim götürüverdim ekmek niyetine.. tabi ekmekten yağlı ama onu da salatama yağ koymayarak dengelemeye çalıştım..
hoşbulduk :) sen de mi hoş geldin yoksa :) ben giderken buradaydın ama yazışmalardan öyle anladım :)
kıbrıstaydım canım. memleketim ama ilk defa bu kadar çok gezmiş oldum. her şehrine gittik akrabalarımızı gördük.. denizin tadını çıkardık. güzel oldu. yorucu oldu. çocuklardan dolayı biraz yıpratıcı da oldu benim için. umarım onlar güzel hatırlar. oğlum hala annanemin dediği şeyleri söylüyor. Kıbrıslıca konuşmaya çalışıyorlar :) onlar için Kıbrıs kültürünü öğrenmek için de iyi bir fırsat oldu.
hoşbulduk canımcım nasılsın :)
ayy eşim mi oldu ne güzel. ben de bu hafta eşim olmaz diye düşünüyordum.. iyiyim en azından bugün öyleyim sen nasılsın? çok tatlı bir bebiş bu resimdeki yaa :)
şu an 50.10 um 500 gram daha vermişim gibi gözüküyor
ya bir moralim bozuk bu hafta anlamadım hiç ama hiç keyfim yok
pazartesi de eşim işle ilgili bir sıkıntı yaşadı, çok moralim bozuldu ona.
böyle ne bileyim bütün yaşam sevincim alınmış gibi ve aşırı sinirliyim çok çok sinirliyim
işte de sabahtan bir yoğunluk oldu yani sinirden herkesi gırtlaklayasım geliyor
şimdi instagrama bir girdim de biraz bi iki yazı okudum, hafif rahatladım.
ama çok hafif
Canim bence polise bildir bana rahat vermiyor diye. Erkek arkadasina da bahsetmediysen bahsetmen gerekebilir yoksa yakinda o kendini duyurucak gibiArtık cidden bu gidisle polise gidicem manyak cidden. Kardesimi aramis sabah 8 en son mecbur ben konustum sevdiklerime huzue vermiyordu. Evlensen bile beklicem bosanmani falan sacma salak konuşuyor. Ciddi adim atinca engellicem evlendirmicem falan. Ya iliskideyken kiymetim yoktu resmen. Simdide yakamdan gitmiyor ben anlamadim nasil birsey cikti icinsen nasil taniyamamisim onca zaman
Ya ben bu kadar sanmiyordum kardesumi rahatsiz etmesin diye mecbur en son actim teli manyaklasmis bildigin beni zaten akillisi bulsaCanim bence polise bildir bana rahat vermiyor diye. Erkek arkadasina da bahsetmediysen bahsetmen gerekebilir yoksa yakinda o kendini duyurucak gibi
insallah yakandan duser en kisa zamanda
Bu kurallri ben cok bilmiyorum canim ama diskalifiye uye sanirim diger tum kaptanlar da ok verirse listeye geri donebiliyor. Ama bu kural eskiden vardi simdi kalkti mi, yoksa eskiden yoktu simdi mi geldi detaylari cok bilmiyorum.diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..
cok zor ve cok rahatsiz edici gercekten. dikkat edin kendinizeYa ben bu kadar sanmiyordum kardesumi rahatsiz etmesin diye mecbur en son actim teli manyaklasmis bildigin beni zaten akillisi bulsa
BEN Bu durumu kaptanlarin olduğu topikte bildirdim.Bu kurallri ben cok bilmiyorum canim ama diskalifiye uye sanirim diger tum kaptanlar da ok verirse listeye geri donebiliyor. Ama bu kural eskiden vardi simdi kalkti mi, yoksa eskiden yoktu simdi mi geldi detaylari cok bilmiyorum.
Sen de istiyorsan girmek listeye, sanirim devamlilik gosterip duzenli bildirim + duzenli kilo verirsen, kaptanimiz seni de oylamaya sunabilir ama kurallar ne kadar sıkı veya oylama hala oluyor mu orasini bilemiyorum. Cok yogunum arastirmaya vaktim yok.
Sen simdilik liste disindayken de listede gibi davranmaya devam et, istersen sonra arastiririz senin icin :)
Ya ben bu kadar sanmiyordum kardesumi rahatsiz etmesin diye mecbur en son actim teli manyaklasmis bildigin beni zaten akillisi bulsa
Canım bu hafta bende öyleydim nedense içimde bi sıkıntı bi korku
Gündem haberleri beni mahfetti
Daha yeni yeni kendime geldim
Deniz havası almanı tavsiye ediyorum eğer mümkünse
Dün deniz havası aldım gerçekten çok iyi geldi negatif wnerjimi aldı
Gerçi sabah yine eşimle kıskançlık şeysine girdim biraz tiplendim ama haklıydım
Yani bu ara nedense böyle
Biraz temizlik yapıcam bugün
Dağ gibi ütüm var
Ve kendime de vakit ayırmam lazım
Bence kendimize yeteri kadar vakit ayırmoyorız ondan da olabilr bu halimiz
Geçen farkettim bana terapi gibi gelen şeyleri uzın zamandır yapmıyorum
Mesela resim
Mesela fotopraf çekmek
Anladigim kadarıyla diskalifiye olduktan sonra başka bi takima oy birligi ile geri girmis oradanda izne ayrılmıs canim ben henuz bakmadim dahadiskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..
Sagol canim hic beklemezdim bu kadarini yapacağınıkabullenmiyor iliskim oldugunu senbeni seviyordun diyorcok zor ve cok rahatsiz edici gercekten. dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?