Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum bence sen yapma zaten kilon ne ki ya bence cok yuklenmesende olur

Günaydın kizlar bana gün yeniaydi adetim cok sancılı gecer 1 2 gun sabah ezanında agridan uyandim geri uzun sure uyuyamadim sonra uyumusum yeni uyandim sayılır. Kadın olmak ne zor.
regl olacagini hissettiğinde kekik çayı ic canim. Ve regl boyunca gunde bir veya iki kere mutlaka ic.rahatlarsin

Kuzu az ama bazi seyler yuksek kalorili ama iyi genede

Bence kepekli sandvic ve ayran iyi gider canim. Ustune de mis gibi bi yerde cay icersin.

haydaaa nooldu canım yaa
şu eski erkek arkadaş mevzusu mu
Artık cidden bu gidisle polise gidicem manyak cidden. Kardesimi aramis sabah 8 en son mecbur ben konustum sevdiklerime huzue vermiyordu. Evlensen bile beklicem bosanmani falan sacma salak konuşuyor. Ciddi adim atinca engellicem evlendirmicem falan. Ya iliskideyken kiymetim yoktu resmen. Simdide yakamdan gitmiyor ben anlamadim nasil birsey cikti icinsen nasil taniyamamisim onca zaman

Allah Allah is disinda baska sorunda mi var canim niye hayirdir noldu

Gecmis olsun canim

Canım bu hafta bende öyleydim nedense içimde bi sıkıntı bi korku
Gündem haberleri beni mahfetti
Daha yeni yeni kendime geldim
Deniz havası almanı tavsiye ediyorum eğer mümkünse
Dün deniz havası aldım gerçekten çok iyi geldi negatif wnerjimi aldı
Gerçi sabah yine eşimle kıskançlık şeysine girdim biraz tiplendim ama haklıydım

Yani bu ara nedense böyle

Biraz temizlik yapıcam bugün
Dağ gibi ütüm var
Ve kendime de vakit ayırmam lazım

Bence kendimize yeteri kadar vakit ayırmoyorız ondan da olabilr bu halimiz

Geçen farkettim bana terapi gibi gelen şeyleri uzın zamandır yapmıyorum
Mesela resim
Mesela fotopraf çekmek

Canim bence polise bildir bana rahat vermiyor diye. Erkek arkadasina da bahsetmediysen bahsetmen gerekebilir yoksa yakinda o kendini duyurucak gibi
insallah yakandan duser en kisa zamanda

Canim bence polise bildir bana rahat vermiyor diye. Erkek arkadasina da bahsetmediysen bahsetmen gerekebilir yoksa yakinda o kendini duyurucak gibi
insallah yakandan duser en kisa zamanda
Ya ben bu kadar sanmiyordum kardesumi rahatsiz etmesin diye mecbur en son actim teli manyaklasmis bildigin beni zaten akillisi bulsa

diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..
Bu kurallri ben cok bilmiyorum canim ama diskalifiye uye sanirim diger tum kaptanlar da ok verirse listeye geri donebiliyor. Ama bu kural eskiden vardi simdi kalkti mi, yoksa eskiden yoktu simdi mi geldi detaylari cok bilmiyorum.
Sen de istiyorsan girmek listeye, sanirim devamlilik gosterip duzenli bildirim + duzenli kilo verirsen, kaptanimiz seni de oylamaya sunabilir ama kurallar ne kadar sıkı veya oylama hala oluyor mu orasini bilemiyorum. Cok yogunum arastirmaya vaktim yok.
Sen simdilik liste disindayken de listede gibi davranmaya devam et, istersen sonra arastiririz senin icin :)

BEN Bu durumu kaptanlarin olduğu topikte bildirdim.
dedim ki diskalifiye olanlari affet:)
benim gibi magdur yaşayan çok kişi var.
diskalifiye olup da giremeyen....
buraya birisi girince diskalifiyelileri de affetsin listeye alsin diye söledim.
yinede free olarak kalacagim. inş free olarak da mezun olurum:)

Ya ben bu kadar sanmiyordum kardesumi rahatsiz etmesin diye mecbur en son actim teli manyaklasmis bildigin beni zaten akillisi bulsa

HAY ALLAH CANIM YAA
ama bence cidden polise söyle en azından takibe alınsın ne bileyim
narsist falan oluyor kişilik bozuklukları bu insanlarda
iyi ki ayrılmışsın.. öyle düşün.

ya olabilir cidden kendime vakit ayıramıyorum
şimdi hamile olursam buradaki işleri kim takip edecek ya birini alırlarsa ya işimden olursam korkusu sardı beni
bilmiyorum yaa moralim alt üst
çok düşündüğüm şey var
bi yandan bi yazlık alalım diyorum
ya yazlık alırsak, işsiz kalırsak hamilelik vs borç batağına batarsak diyorum
bilemiyorum kafam allak bullak yaa
bugün patron da aman birine göster dedi -bir danışmanımız var-
ona hiç güvenmiyorum sen çocuğunu büyüt yine gel bize dedi de
ben büyümesini bekleyemem ki iznim bitince geri geleceğim
ay valla çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…