Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım herşey üst üste gelmiş kafana takmamaya çalış
Tevekkkül etmek yani dua edip Allah'a bırakmak insanı çok rahatlatıyor

İlk çocuk mu sizin
Düşünüyor musunuz ?
Yoksa şüpheye mi düştün

HAY ALLAH CANIM YAA
ama bence cidden polise söyle en azından takibe alınsın ne bileyim
narsist falan oluyor kişilik bozuklukları bu insanlarda
iyi ki ayrılmışsın.. öyle düşün.
Kendi terk etti birde ya ustune baskasini buldu haftasina simdi birde o rahat vermiyor korktum cidden bayagi bu kadar sanmiyordum cevremdekiler yazdigini dediginde

yani şu durumda elimden geleni yapıp gerisini bırakabilsem keşke
elimden geleni yapmaya çalışırken bir yandan o kadar çok düşünüyorum ki
elimden geleni de yapamıyorum odaklanamıyorum

ilk çocuk olacak daha yeni evliyim zaten
ama yaşım genç değil
ayh valla darlandım

İp atlasan kuzum evde. Dinlene dinlene atlarsın. İlk 50 tane atlarsın. 1 saat sonra bir daha 50 atlarsın. Yavaş yavaş alışır vücudun. Bir sürü de puanın olur

Ara öğün mü yap diyorsun? Yoksa şuan ki mevcut 2 öğün de biraz daha fazla mı ye diyorsun?

ya şimdi ben de tam diyetisyen değilim yanlış da yönlendirmek istemiyorum açıkçası.
sabah tamam poğaça yemişsin o nedenle kabak yiyim kapatayım demişsin bence haklı olarak da
akşam 4ten sabaha kadar acıkmıyor musun yahu
yani senin için diyorum ama ben bu şekilde iyi kilo veriyorum diyorsan tamam
mesela ben de dün 3te yedim ama pide falan yedim diye artık yemedim akşama.
hani sabah kahvaltıda normal yiyip, akşam yemeğini 5 e 6ya çeksen öğlen 2 de sadece yoğurt yesen falan
halsiz hissediyor musun arada?

canım sen memlekete gidip gruba giremediğin için mi diskalifiye olmuştun

walla canim, isten cikarilma her zaman bir risk, hicbir zaman garantisi yok. onu dusunerek yatirim yapmayi ertelerseniz hicbir zaman yatiriminiz olmaz. insallah oyle birsey olmaz da, olursa da satip borcu kapatabilirsiniz
bebek de cok zor ama cok guzel birsey, insallah istediginiz zamanda saglikla gelir. ben de yetistiremiyorum acikcasi hicbirseyi, bir de aile yakinda olmayinca. o yuzden bize yardima gelen ablamiz var haftada 2, yoksa herseyi tek basina yapan annelerin hakki odenmez cok zor gercekten

Yok İnan hiç halsiz hissetmiyorum. Akşam 21:00 gibi kalan sporlarımı yapıyorum hatta.
Hedef kiloya gelince akşam yemeğini saat 6ya çekeyim diye düşünmüştüm açıkcası. halsiz hissetmiyorum aksine daha enerjiğim normal yediğim zamana göre.
Bana tek sıkıntı tuvalete çıkamıyorum gerçi diyet öncesi de 3-4 güne bir çıkardım.

ooo harikasin, ben az once kahvenin yaninda bir dilim cikolatali kek yedim
cok stresliyim, su hafta bir bitse ama guzel bitse tabi

hımm o zaman iyi canım ben bişey demeyeyeim
ben mesela 5te bişey atıştırıyorum akşama az yemek için
ama eşim diyor ki 5te atıştırınca kilo alıyorum ben; bu sefer 4 5 gibi illa ki bişey yemem gerekiyor
yani herkesin metabolizması farklı

doğru diyorsun
neyse biraz dua, meditayson, sakinlik ve hafif sporla önüme bakmayı hedefliyorum.

selam kızlar.. bugün zumba dersi açılmadı o yüzden biraz bisiklet ve stationary stairs mi ne bi alet var merdiven çıkar gibi ondan yaptım.. biraz aletlerde takıldım ama zabah vitamin almıştım onlar biraz mideme dokundular. çok uzatamadım..

Gecmis olsun canim vitaminler kilo vermeyi engelliyormu bende dizim icin vitamin takviyesi verdi onu kulla iyorum omu aciktiriyor beni acaba

iştah açıyor tabiki canım. mümkünse gece yatmadan önce al. tabi gece kalkıp atıştırmak gibi bir alışkanlığın yoksa.

diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..

diskalifiye misin canım? mutlaka vardır canım bir yolu. olmadı liste dışı olarak devam edersin. bence bir farkı yok önemli olan buradaki sinerji :)

evet 2015-2016 te olmuşum. diskalifiye.
degişen bişey olmadığı görüyorum:)

Ya olmaz olurmu ben hep kiloyu bu yuzden aliyorum ayyy napsam almasamda olmaz bide dunya para verdim diye esim bi dunya laf yapar. Puufff birakmistim kac zamandir gece kacamaklarini 2 3 gundur acayip bi istek var vede kacamak ta olmuyor degil .

yeni evlisin.
çocuğu ertele bence.
herşeyi zamana geldiğinde hepsi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…