- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
ya olabilir cidden kendime vakit ayıramıyorum
şimdi hamile olursam buradaki işleri kim takip edecek ya birini alırlarsa ya işimden olursam korkusu sardı beni
bilmiyorum yaa moralim alt üst
çok düşündüğüm şey var
bi yandan bi yazlık alalım diyorum
ya yazlık alırsak, işsiz kalırsak hamilelik vs borç batağına batarsak diyorum
bilemiyorum kafam allak bullak yaa
bugün patron da aman birine göster dedi -bir danışmanımız var-
ona hiç güvenmiyorum sen çocuğunu büyüt yine gel bize dedi de
ben büyümesini bekleyemem ki iznim bitince geri geleceğim
ay valla çıldırıcam
Kendi terk etti birde ya ustune baskasini buldu haftasina simdi birde o rahat vermiyor korktum cidden bayagi bu kadar sanmiyordum cevremdekiler yazdigini dedigindeHAY ALLAH CANIM YAA
ama bence cidden polise söyle en azından takibe alınsın ne bileyim
narsist falan oluyor kişilik bozuklukları bu insanlarda
iyi ki ayrılmışsın.. öyle düşün.
canım ama çok çok az yiyiyorsun
yani biraz metabolizmanı durdurmayacak şekilde mi yesen? daha sağlıklı olmaz mıydı?
Canım herşey üst üste gelmiş kafana takmamaya çalış
Tevekkkül etmek yani dua edip Allah'a bırakmak insanı çok rahatlatıyor
İlk çocuk mu sizin
Düşünüyor musunuz ?
Yoksa şüpheye mi düştün
kızlar pazartesi spor
20dk leslie = 20*2=40
15*3 mekik= 45
yarım saat yürüyüş = 30
bir saat temizlik ve yemek = 60
40+45+30+60=175 puan
salı 1 saat pilates = 60*3=180
yarım saat yürüyüş =30
yarım saat ev işi=30
180+30+30=240 puan
kızlar bu 1000 küsürlü puanları nasıl yapıyorsunuz yaa
benim şu an bile her yerim ağrıyor da?
F Falanfilannnn
Ara öğün mü yap diyorsun? Yoksa şuan ki mevcut 2 öğün de biraz daha fazla mı ye diyorsun?
İp atlasan kuzum evde. Dinlene dinlene atlarsın. İlk 50 tane atlarsın. 1 saat sonra bir daha 50 atlarsın. Yavaş yavaş alışır vücudun. Bir sürü de puanın olur
BEN Bu durumu kaptanlarin olduğu topikte bildirdim.
dedim ki diskalifiye olanlari affet:)
benim gibi magdur yaşayan çok kişi var.
diskalifiye olup da giremeyen....
buraya birisi girince diskalifiyelileri de affetsin listeye alsin diye söledim.
yinede free olarak kalacagim. inş free olarak da mezun olurum:)
walla canim, isten cikarilma her zaman bir risk, hicbir zaman garantisi yok. onu dusunerek yatirim yapmayi ertelerseniz hicbir zaman yatiriminiz olmaz. insallah oyle birsey olmaz da, olursa da satip borcu kapatabilirsinizyani şu durumda elimden geleni yapıp gerisini bırakabilsem keşke
elimden geleni yapmaya çalışırken bir yandan o kadar çok düşünüyorum ki
elimden geleni de yapamıyorum odaklanamıyorum
ilk çocuk olacak daha yeni evliyim zaten
ama yaşım genç değil
ayh valla darlandım
Yok İnan hiç halsiz hissetmiyorum. Akşam 21:00 gibi kalan sporlarımı yapıyorum hatta.ya şimdi ben de tam diyetisyen değilim yanlış da yönlendirmek istemiyorum açıkçası.
sabah tamam poğaça yemişsin o nedenle kabak yiyim kapatayım demişsin bence haklı olarak da
akşam 4ten sabaha kadar acıkmıyor musun yahu
yani senin için diyorum ama ben bu şekilde iyi kilo veriyorum diyorsan tamam
mesela ben de dün 3te yedim ama pide falan yedim diye artık yemedim akşama.
hani sabah kahvaltıda normal yiyip, akşam yemeğini 5 e 6ya çeksen öğlen 2 de sadece yoğurt yesen falan
halsiz hissediyor musun arada?
ooo harikasin, ben az once kahvenin yaninda bir dilim cikolatali kek yedimşu an misafirlerin getirdiği kalan baklavaları eşim de yemediği için ve asla yememek adına iş yerinde dağıtıyorum
bence bu azmim 1258 puan ediyor
spor bölümünün altına evdeki baklavaları her şeye rağmen yememeyi ve dağıtmayı ekliyorum
Yok İnan hiç halsiz hissetmiyorum. Akşam 21:00 gibi kalan sporlarımı yapıyorum hatta.
Hedef kiloya gelince akşam yemeğini saat 6ya çekeyim diye düşünmüştüm açıkcası. halsiz hissetmiyorum aksine daha enerjiğim normal yediğim zamana göre.
Bana tek sıkıntı tuvalete çıkamıyorumgerçi diyet öncesi de 3-4 güne bir çıkardım.
walla canim, isten cikarilma her zaman bir risk, hicbir zaman garantisi yok. onu dusunerek yatirim yapmayi ertelerseniz hicbir zaman yatiriminiz olmaz. insallah oyle birsey olmaz da, olursa da satip borcu kapatabilirsiniz
bebek de cok zor ama cok guzel birsey, insallah istediginiz zamanda saglikla gelir. ben de yetistiremiyorum acikcasi hicbirseyi, bir de aile yakinda olmayinca. o yuzden bize yardima gelen ablamiz var haftada 2, yoksa herseyi tek basina yapan annelerin hakki odenmez cok zor gercekten
Gecmis olsun canim vitaminler kilo vermeyi engelliyormu bende dizim icin vitamin takviyesi verdi onu kulla iyorum omu aciktiriyor beni acaba
diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..
evet 2015-2016 te olmuşum. diskalifiye.selam kızlar.. bugün zumba dersi açılmadıo yüzden biraz bisiklet ve stationary stairs mi ne bi alet var merdiven çıkar gibi ondan yaptım.. biraz aletlerde takıldım ama zabah vitamin almıştım onlar biraz mideme dokundular. çok uzatamadım..
iştah açıyor tabiki canım. mümkünse gece yatmadan önce al. tabi gece kalkıp atıştırmak gibi bir alışkanlığın yoksa.
diskalifiye misin canım? mutlaka vardır canım bir yolu. olmadı liste dışı olarak devam edersin. bence bir farkı yok önemli olan buradaki sinerji :)
Ya olmaz olurmu ben hep kiloyu bu yuzden aliyorum ayyy napsam almasamda olmaz bide dunya para verdim diye esim bi dunya laf yapar. Puufff birakmistim kac zamandir gece kacamaklarini 2 3 gundur acayip bi istek var vede kacamak ta olmuyor degil .selam kızlar.. bugün zumba dersi açılmadıo yüzden biraz bisiklet ve stationary stairs mi ne bi alet var merdiven çıkar gibi ondan yaptım.. biraz aletlerde takıldım ama zabah vitamin almıştım onlar biraz mideme dokundular. çok uzatamadım..
iştah açıyor tabiki canım. mümkünse gece yatmadan önce al. tabi gece kalkıp atıştırmak gibi bir alışkanlığın yoksa.
diskalifiye misin canım? mutlaka vardır canım bir yolu. olmadı liste dışı olarak devam edersin. bence bir farkı yok önemli olan buradaki sinerji :)
yeni evlisin.yani şu durumda elimden geleni yapıp gerisini bırakabilsem keşke
elimden geleni yapmaya çalışırken bir yandan o kadar çok düşünüyorum ki
elimden geleni de yapamıyorum odaklanamıyorum
ilk çocuk olacak daha yeni evliyim zaten
ama yaşım genç değil
ayh valla darlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?