Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım böylr bi menüye rağmen 6 ayda 2 kg mi verdin? :/ her gün düzenli besleniyor musun? çok şaşırdım.

canım aslında 1 ay hıc vermedım boyle beslendım
sonrakı 5 ay hıc vermedım ama arada kaçamaklarım oldu nasıl
5 gun rejım yaptım ac gezdım haftasonu bı kerecık meseka makarna pızza yedım
ama tum hafta ıcı hep ac gezdım yani 5 aydır açım aç

sımdı son cumartesıden berı de bunu yapıyorum harfıyen artık yeter karbonhıdraty yemıycem dedım 1 kılo verdım
ama yaptıgım yanlıslar var kı cumartesı 1 kıloıdan sonra yıne veremedım. bakalım bakalım :) nası yapıcaz

afiyet olsun tatlımm..

aksam meyveyi yedikten sonra yarım saat bekleyip süt ve fıstığı yersin montide meyve sade yeniyor çünkü

meyvenın ıcıne badem atıyordum ok artık meyveyı sade yerım tamam canım

bugun sabah:
kahvaltı kuru kayısı
1 dilim tam bugday ekmegı
braz beyaz peynır salatalık

yedım...

meyvecim tusunun ne zarari var??? bazen arada bende yiyorum cunku

gülüm günaydın canım..
salında tursunun zararrı yok ama cok tuzlu olduğundan dikkat ederek yemek lazım az az yani tuz tutar vücur sonrada tartıda fazla cıkarız bosu bosuna..

canımm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun hep birlikte mutlu bir ömür geçirirsiniz inş..
menü fazla olmus canın sende farkındasın bunun bu defalık böyle olsunn :)

prensesim menü güzel canım sporda yapmıssın masallah
annem eskisine göre daha yumusak en azından yaza kadar bekleyin diyor şimdi onceden asla olmaz diyordu..hayırlısı tatlım yaa beklicez baska yolu yokk..

meyvenın ıcıne badem atıyordum ok artık meyveyı sade yerım tamam canım

bugun sabah:
kahvaltı kuru kayısı
1 dilim tam bugday ekmegı
braz beyaz peynır salatalık

yedım...

günaydın canım..
sabah güzel afiyet olsun.. :112:

kız ben sürekli burdayım die sana buraya yaz dedim monti topiğini ihmal etme aeben ablanın listesine katıl mutlaka bende varım o listedee

herkesciklere günaydınn

dün spor yerine koşa koşa eve gittim, yattım ve yatış o yatış. 21 gibi kalkıp 23'te tekrar yattım ve sabah yine kalkamadım. dün tek yaptığım spor uyumaktı, ev temizliği yalan oldu.

nidah'cım... menün bence çook güzel afiyet bal şeker olsun. evlilik yıldönümünüze rağmen iradeli olmuşsun ve emziriyorsun. yediklerin normal bence. cumaya eksidesin inş. en zor günü atlatmışsın.

PrensesPeri'm gelen gidenler için allah kolaylık versin sana, özellikle k.validen geldiğinde işe yürüyerek gitmen ve kendine arkadaş bulman harika... bol bol yürü canım... biz de o kız gibi olacağız, menüne baktım da akşamki ekmeğin olmasa çok daha güzel olurmuş. doymaya bakma yani, azıcık aç kalacağız inş. cumaya sen de ekside olursun ve moralin yerine gelir.

isilisil... haftasonu yapılan kaçamaklar haftaiçi verilen tüm emekleri boşa çıkartıyoo.. ona göre azıcık daha dikkatli olmalıyız... malesef gruptaki çoğu kişide yaptıkları kaçamaktan muzdarip.. biraz daha dikkatli olmalıyız canım...

gazamız mübarek olsun.. bu haftada bomba gibi olalımm

ayyyyy aaaaayyyyyyy aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyaaaaaaaasssssssaaaaaasssssssıııııııııınnnnnnnn

yyyiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

oynuyorum kızlar oynuyorumm sabahtan beri göbek atıyorumm cığlık cığlığa ucuyorummm

kurtuldum o yapiş yapiş 6 dan

artık sadece 5 ler varrrr

veeee

beeennnnn

bbuuuu

sabahhhh

kac

kiloyyduuummmm

azzzz

sonraaa

ayyy catlattin kiz meraktan, magazincilerden betersin vallaha

seninn adina sevindim canim

evet kuyabıyemm sen cok haklısın bu surec boyle gıderse hıc bıtmıycekk daha cok dıkkat edıcem tatlım
meyvemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrık ederımmm ayy cok cokkk mutlu oldum yaa sonunda 5 lı bır rakam gordun cok sukur cnaımm:81::81::81:

hayirdir canim ne oldu? 59mu gordun yoksammmmm

meyveeeeemmmmmmmmmmmmm tebrikleeeer 5'i gördün, sakın bırakmayasın inş.. tebrikleeerr

ayyy catlattin kiz meraktan, magazincilerden betersin vallaha

seninn adina sevindim canim

ayy meyvee hadı soyle arazıye gıdıcem mıllet benı beklıyorrr az durun dedımm

meyvemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrık ederımmm ayy cok cokkk mutlu oldum yaa sonunda 5 lı bır rakam gordun cok sukur cnaımm:81::81::81:

ohhh ooohhhhh :87::87::87:

haydi kızlar dizilin peşimeee

göbek atıyoruz cumaya kadar 400 gr daha vermem lazımm

kkıızzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben bu sabah 59.8 cıktımm
ayyy coookkk coookk cokkk svındımm meyvemmm afferım sana beee kaptannn costu hadı kızlar bızdende bekler bakın cumayaa
meyve ortalardan kayoldu, kesin halay cekiyordur bir ucundanda biz tutalim bari

hayde bakalım halaya ay cok sevındım yaa valla kendım 5 lere ınmıs kadar sevındım canım afferım sana tebrık ederımm

meyve ortalardan kayoldu, kesin halay cekiyordur bir ucundanda biz tutalim bari

haha hakikaten yaaa kesin evde zıplaya zıplaya dolanıyordur hihihih

olsun olsun haketttiiiiiiiiiiiiii
zıplasın oynasın darısı başımızaaaaaaaaaaa

ayyy kızlarr evden gelebildim de
hastalar geliyo sürekli ondan yazamıyorum

ama bu sabah defalarca tartıldım tartılmakdan oynamakdan zıplamakdan kahvaltı yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…