- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
ilk kizimi 35 yasinda ,oglusumuda 40 yasinda dogurdum :) yasini takma kafayayani şu durumda elimden geleni yapıp gerisini bırakabilsem keşke
elimden geleni yapmaya çalışırken bir yandan o kadar çok düşünüyorum ki
elimden geleni de yapamıyorum odaklanamıyorum
ilk çocuk olacak daha yeni evliyim zaten
ama yaşım genç değil
ayh valla darlandım
manzara super oh mis simdi deniz kenarinda olmak vardi .iyi eglenceler.Selam kizlar mesajlari okuyamadim.. piknikteyiz hala aksam bakabilirim buyuk ihtimal. Cocuk uyurma bahanesi ile yuyuyorum biraz
ilk kizimi 35 yasinda ,oglusumuda 40 yasinda dogurdum :) yasini takma kafaya
Yapmadım ablacım üşendim zaten aMa hurma ile çok güzel tatlılar yapılıyor kakao tarçın felan konuluyor çok güzel oluyor hiç de kilo aldırmıyor:)Bence girmemelisin hic o kek borek isine ta ki belli bi hedefe inene kadar canim
Cok guldum bu yoruma gercekten cok internasyonel bir grubuz, dunyanin her yerindeyiz :))4. takımın yerini gurbetçilerin cuma zayiflama yarişmasi olmalı
Canimkızlar pazartesi spor
20dk leslie = 20*2=40
15*3 mekik= 45
yarım saat yürüyüş = 30
bir saat temizlik ve yemek = 60
40+45+30+60=175 puan
salı 1 saat pilates = 60*3=180
yarım saat yürüyüş =30
yarım saat ev işi=30
180+30+30=240 puan
kızlar bu 1000 küsürlü puanları nasıl yapıyorsunuz yaa
benim şu an bile her yerim ağrıyor da?
@Falanfilannnn
Hosgeldin aramiza canim daha once diskalifiye olmussun fakat oylama ile yarismaya geri donmussun ve izne ayrilmissin o yuzden suan izinden donen uye gibi listede yarisabilirsin.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : ayeyldz
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 oglan 1 kız oglum 4 kızım 2 yasında
Yaşadığınız şehir: Bingöl
Boyunuz : 170
Kilonuz: 84.8
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : dogumlardan sonra kilom cok olmadı gecen yıl diyet yaptım 71 kg a indim ama tekrar dıkkat etmediğim ıcın aldim özellikle aksam gec saatlerde yiyordum ☹
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yasima gore giyinmek ıstiyorum saglık lı kalmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet katıldım 4 yıl falan once diskalifiye olmustım sebebi ise memlekete gıttigim ıcın gıremedım ama sımdı tekrar katılmak istiyorum inş benı de alırsınız takıma
Canim makarna ve 4 incire geldi :)Sanirim dunku ceza makarnaya gelmisYa ozge varya esim kac gundur gece ise giddiyor gece ler oyle aburcaburlar cekiyorki canim resmen seytan benle oyun oynuyor kalk ye kalk ye diye bikac gecedir ufak kaçamaklarim oldu gece oldugu icin menume ekleyemedim onlar icibde bence bi ceza almaliyim allahtan eski duzenimize donuyoruz yine gunduze devam edicek kocis
Ben yapamadigin yerde yardimci olurum canim :)Tamam canım inşallah puanlamayı doğru yaparımm
Canim her sey biraz daha duzeldi mi senin icin, daha iyi misin?şu an 50.10 um 500 gram daha vermişim gibi gözüküyor
ya bir moralim bozuk bu hafta anlamadım hiç ama hiç keyfim yok
pazartesi de eşim işle ilgili bir sıkıntı yaşadı, çok moralim bozuldu ona.
böyle ne bileyim bütün yaşam sevincim alınmış gibi ve aşırı sinirliyim çok çok sinirliyim
işte de sabahtan bir yoğunluk oldu yani sinirden herkesi gırtlaklayasım geliyor
şimdi instagrama bir girdim de biraz bi iki yazı okudum, hafif rahatladım.
ama çok hafif
Guzel menu ve spor canim, nasilsin?menü
sabah 5:30
2 peynirli kapya biber ( iki kapya biberi aradan kestim. peynir yumurta çörekötü karıştırdım. üzerine sürdüm firinlandim. iyice pişmesi gerekiyor:) enfes tadi var:)
öğle: 12:00
çorba ( bi kase)
patlican oturma
piyaz
cacik.
akşam: 20:00
biber dolmasi
salata
yoğurt
ara: karpuz
spor sabah işe giderken 20 dk yürüyüş. 20 puan
akşam yemek ev işleri çocuk işleri 2 saat: 120 puan= top: 140 puan.
su: 2 lt
günaydın kızlar
dün biraz rahatsızlandım neredeyse tüm gün yattım ayakta olduğum süreyi de ütü yaparak geçirdimona rağmen hala bitmedi ütü sanırım kansızlık başladı gene.. özellikle spor yaptığım günler baş ağrısı oluyor belki bir vitamin takviyesi yaparım ama o da kilo vermemi zorlaştıracak
haklısın canım ama dışardaydık ve spor sonrası çok acıkmıştım yemeğim de gecikince oğlumun pizzasından bi dilim götürüverdim ekmek niyetine.. tabi ekmekten yağlı ama onu da salatama yağ koymayarak dengelemeye çalıştım..
hoşbulduk :) sen de mi hoş geldin yoksa :) ben giderken buradaydın ama yazışmalardan öyle anladım :)
kıbrıstaydım canım. memleketim ama ilk defa bu kadar çok gezmiş oldum. her şehrine gittik akrabalarımızı gördük.. denizin tadını çıkardık. güzel oldu. yorucu oldu. çocuklardan dolayı biraz yıpratıcı da oldu benim için. umarım onlar güzel hatırlar. oğlum hala annanemin dediği şeyleri söylüyor. Kıbrıslıca konuşmaya çalışıyorlar :) onlar için Kıbrıs kültürünü öğrenmek için de iyi bir fırsat oldu.
hoşbulduk canımcım nasılsın :)
ayy eşim mi oldu ne güzel. ben de bu hafta eşim olmaz diye düşünüyordum.. iyiyim en azından bugün öyleyim sen nasılsın? çok tatlı bir bebiş bu resimdeki yaa :)
Canim nasilsin daha iyi misin?dünkü menüm
sabah
1 adet ince ve küçük krep içine labne
öğlen
salata
hindi
1 dlm denge
ara
3/4 nektarin
7-8 kaju
akşam
salta
cacık
1 sk bol etli tarafından havuçlu pilav (pirinç)
ara 2 kare bitter
sütlü kahve(20.00 gibi)
bu arayı bu saatte yapmazdım ama kahve baş ağrıma iyi geliyor
spor yok maalesef tabi ütüyü sporden saymazsak
not: bu sabah tartı çok olumluyduböyle giderse güzel bir eksi var cuma günü. moral olur en azından motivasyonum artar.
Harikasin, menulerine daha da dikkat etsen daha hizli gidecek kilolar..Kızlaaarrr günaydıııınnn
400 gram vermişim 2 gün önce 70.6 idim
Bıgün 70.25 çıktımm
Canim piknikte var olan menuye gore iyi tutmussun kendini ama kucuk bir ceza gelecek malesef..kahvalti
1 wasa 1 yumurta 1 bardak ayran
Domates salatalik biber kavurma peynir
Ogle:
Kisir (resimdekinden biraz daha fazla yedim
Patates salatasi 2 kasik
Bikac kasik makarna salatasi
2,3 kasik yogurtlu havuc salata(mayonezsiz)
(Hic bir borek pogaca pasta vs yemedim cok cesit vardi sadece iki kurabiye yedim kendim yapmistim)
Daha sonra cayla
2 kurabiye (biri sekersiz ve beyaz unsuz)
1 avuctan az cekirdek
Aksam
1 tost
1 bardak ayran
Biberiye tursusu
Su 3 litre
Spor gece bildirecegim.
Sonunda alintilari bitirebildim, ya okullar acildi takima yetisemiyorum.
Sizlerle yeterince ilgiilenemiyor gibi hissediyorum
Alintilarimi yazayim hemen..
Cok guldum bu yoruma gercekten cok internasyonel bir grubuz, dunyanin her yerindeyiz :))
Canimkanadali35 soylemis zaten puani cok olan ip atlama, jumpung jack, dizleri karna cekip kosma gibi egzersizlerden 100-200 tane yapinca puanlar cogaliyor..
Hosgeldin aramiza canim daha once diskalifiye olmussun fakat oylama ile yarismaya geri donmussun ve izne ayrilmissin o yuzden suan izinden donen uye gibi listede yarisabilirsin.
Fakat daha once diskalifiye edildigin icin , deneme sureni biraz uzun tutmayi dusunuyoruz.
Aramiza hosgeldin, ben Ozge 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var , beden egitimi ogretmeniyim.:)
Canim makarna ve 4 incire geldi :)
Aslinda ceza gozuyle bakmani istemem seni sevdigimden ,cuma eksi gor diye biraz spora tesvik ediyorum diyelim :)
Ben yapamadigin yerde yardimci olurum canim :)
Canim her sey biraz daha duzeldi mi senin icin, daha iyi misin?
Esinle sorununuzu cozebilmissinizdir umarim..
Guzel menu ve spor canim, nasilsin?
Canim nasilsin daha iyi misin?
Menun gayet guzel canisi..
Utuyu de spordan sayiyoruz, ilk sayfada egzersiz puanlari var kuzum, her turlu ev isinin 1 dakikasi 1 puan , hesapla dakikalarini :)
Harikasin, menulerine daha da dikkat etsen daha hizli gidecek kilolar..
canim ziplama, dizleri karina cekerek kosma ve jumping jack hareketlerinden 100-200 adet yapman yeterli o zman epey yuksek oluyor puanlarin:)şu yüksek puanlari görünce beni gaza getirtti zaarr..
1000 puan ne?
bende yapabilirim
Hemen aciklayayim soyle ki canim;diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..
Canim bu insan hic normal degil ,senin basini bu sekilde cok agritacak.Artık cidden bu gidisle polise gidicem manyak cidden. Kardesimi aramis sabah 8 en son mecbur ben konustum sevdiklerime huzue vermiyordu. Evlensen bile beklicem bosanmani falan sacma salak konuşuyor. Ciddi adim atinca engellicem evlendirmicem falan. Ya iliskideyken kiymetim yoktu resmen. Simdide yakamdan gitmiyor ben anlamadim nasil birsey cikti icinsen nasil taniyamamisim onca zaman
O zamaaaan butun alkislar Gamze kuzuyaaaaa gidiyoooooooooorrrrrrrrşu an misafirlerin getirdiği kalan baklavaları eşim de yemediği için ve asla yememek adına iş yerinde dağıtıyorum
bence bu azmim 1258 puan ediyor
spor bölümünün altına evdeki baklavaları her şeye rağmen yememeyi ve dağıtmayı ekliyorum
Merdiven cikma egzersizi benim favorim, off bayiliyorum o makinayla ask yasiyoruz :))selam kızlar.. bugün zumba dersi açılmadıo yüzden biraz bisiklet ve stationary stairs mi ne bi alet var merdiven çıkar gibi ondan yaptım.. biraz aletlerde takıldım ama zabah vitamin almıştım onlar biraz mideme dokundular. çok uzatamadım..
iştah açıyor tabiki canım. mümkünse gece yatmadan önce al. tabi gece kalkıp atıştırmak gibi bir alışkanlığın yoksa.
diskalifiye misin canım? mutlaka vardır canım bir yolu. olmadı liste dışı olarak devam edersin. bence bir farkı yok önemli olan buradaki sinerji :)
Haydi hayirlisi olsun canim hakkinda, guzel haberlerini bekliyoruz :)ay bu arada ismekte yaratıcı yazarlık kursuna başvuracağım çok heyecanlıyım
inşallah gidebilirim
Harikasin, masallah kuzunada :)Selam mesajlari okuyamadim.. piknikteyiz hala aksam bakabilirim buyuk ihtimal. Cocuk uyurma bahanesi ile yuyuyorum biraz
Heh o bahsettigin robot gibi olan kadinlardan biri de benim :)))bizim sporda da maalesef öyleler
yıllardır gidiyorum hep her daim zayıflar
kışın bile her pilates dersine istisnasız girenleri vardı
hepsi de makyajsız herkes hedefine konsantre yani
arkadaşıyla 2 dk muhabbet ederse sonra sporuna devam ederler.
Biraz salata ve yogurt guzel olur canim :)Kızlaar bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta
Dımates
4 5 adet zeytin
2 dilim kadar ekmek
3 bardak çay :)
Peynir
Öğle
3 köfte
2 küçük parça tavuk
3 y.kaşığı makarna
Salata
Yoğurt
Akşam oldı ama ben hala bişey yemedim açda hissetniyorum kendimi
Ne yesem
Yatarken de açık acıkırsam diye korkuyorum
Braz salata ve yoğurt olur sanırım :)
İştahım olmayınca çok mutlu oluyırumm
Biraz salata ve yogurt guzel olur canim :)
Puanin guzel canim, egzersizleri dahada arttirirsan puaninda artar :)Spor puan hesaplaması :)
Mekik 12 puan
Squat 8 puan
Yürüyüş 15 puan
Eliptik 30 puan
Bisiklet 30 puan
Temizlik 60 puan :)
Yüzme egzersizi 5 puan
Plates egzersizleri 12 puan
Fitness egzersiz 15 puan
Toplam puan 187
İnşallah yapabilmişimdirr
Sizce puanım nasıl ilk kez hesapladım
Pastayi esine yap ama sen yeme canim :)Bu saatte evi silicem sonra bisküvili pasta yapmak istiyorum eşim için
Ahj kendime vakit kalmadı yine yaa
Puanin guzel canim, egzersizleri dahada arttirirsan puaninda artar :)
Tabiki yatana kadar devam edebilirsin puanlamaya, ben not ederim son yazdigin puanini:)Wvet ben sevdim puanlamayı işlerim bitsin biraz daha puan kazanabilirim belkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?