- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Tabiki yatana kadar devam edebilirsin puanlamaya, ben not ederim son yazdigin puanini:)
Bu puanlama durumu takimimiz icin cok iyi oldu , bu hafta epey egzersiz yaptik hepimiz :)
İnşallah canım bana da nasip olur.Ne demek ya her zaman sor yazarım ben çok seviyorum böyle soruları:) kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar daha merhametli oluyor hayvan sevgisi çok acayip bisey kesinlikle depresyonda bile olsan seni depresyondan çıkarıyor:) mesela ben 3 sene evvel ağır depresyona girdim erkek arkadşım yüzünden yani kafam öyle bir gitti ki canima kıymayı bile düşündük sırf kedilerim sayesinde ayakta kaldm beni hayata tutundurdular o yuzden seviyorsan al evine bir tane minik :)
Özlemcim çok hüzünlü sonu ama şöyle düşün beraber birçok güzel seneniz ve hatiraniz olmuş. Senin böyle güzel yürekli olmanda bu güzelliğin de payı var demek ki, gerçekten çok ama çok tatlıymış.Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
Eki Görüntüle 2302261 Eki Görüntüle 2302262 Eki Görüntüle 2302263
Burda ameliyat olmustum basimda bekljyordu beni.
.jEki Görüntüle 2302265 hic ayirmazdim yanimdan 12 sene baktim
Gecen hafta karar verdik canim , bu hafta uygulamaya basladik:)Evet gerçekten iy oldu yeni sistem mi bu
Yaaaa cok mutlu oldum kaptanım cok tesekkurlerSonunda alintilari bitirebildim, ya okullar acildi takima yetisemiyorum.
Sizlerle yeterince ilgiilenemiyor gibi hissediyorum
Alintilarimi yazayim hemen..
Cok guldum bu yoruma gercekten cok internasyonel bir grubuz, dunyanin her yerindeyiz :))
Canimkanadali35 soylemis zaten puani cok olan ip atlama, jumpung jack, dizleri karna cekip kosma gibi egzersizlerden 100-200 tane yapinca puanlar cogaliyor..
Hosgeldin aramiza canim daha once diskalifiye olmussun fakat oylama ile yarismaya geri donmussun ve izne ayrilmissin o yuzden suan izinden donen uye gibi listede yarisabilirsin.
Fakat daha once diskalifiye edildigin icin , deneme sureni biraz uzun tutmayi dusunuyoruz.
Aramiza hosgeldin, ben Ozge 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var , beden egitimi ogretmeniyim.:)
Canim makarna ve 4 incire geldi :)
Aslinda ceza gozuyle bakmani istemem seni sevdigimden ,cuma eksi gor diye biraz spora tesvik ediyorum diyelim :)
Ben yapamadigin yerde yardimci olurum canim :)
Canim her sey biraz daha duzeldi mi senin icin, daha iyi misin?
Esinle sorununuzu cozebilmissinizdir umarim..
Guzel menu ve spor canim, nasilsin?
Canim nasilsin daha iyi misin?
Menun gayet guzel canisi..
Utuyu de spordan sayiyoruz, ilk sayfada egzersiz puanlari var kuzum, her turlu ev isinin 1 dakikasi 1 puan , hesapla dakikalarini :)
Harikasin, menulerine daha da dikkat etsen daha hizli gidecek kilolar..
Gecen hafta karar verdik canim , bu hafta uygulamaya basladik:)
Gunluk menu, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz canim.Yaaaa cok mutlu oldum kaptanım cok tesekkurlerbugun basladım zaten hemen menumu yazacağım
Evet canim bundada 1.lik olacak esli sekilde.Aa süper o zaman çok bişey kaçırmadımm
Bundada birinci seçicek misinizzz
Evet canim bundada 1.lik olacak esli sekilde.
Bu hafta seni eslestirmemistik cok katilmiyorsun diye ama cuma gunu senide eslestiririz canim :)
Cok tesekkurler hosbuldum tekrarGunluk menu, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz canim.
1. sayfada egzersizlerin puanlari var, oradan bakip gunluk kac puanlik egzersiz yaptiginida yazman gerekiyor.
Menu ve egzersiz tablomuz var menulerde kacamaklar varsa ya da ogun egzersiz yapilmamissa kucuk cezalar aliyoruz.
pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cumalari da yarisma gunumuz sabah tartilip tarti fotografimizla beraber kilo bildirimimizi yapiyoruz.
Bunun haricinde aklina takilan her hangi bir sey olursa hep buralardayiz, diledigini sorabilirsin.
Tekrar hosgeldin :)
bir sey yeme bir bardak sut ic yurdisinda degilsen cunku saat 9 nerdeyseKızlaar bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta
Dımates
4 5 adet zeytin
2 dilim kadar ekmek
3 bardak çay :)
Peynir
Öğle
3 köfte
2 küçük parça tavuk
3 y.kaşığı makarna
Salata
Yoğurt
Akşam oldı ama ben hala bişey yemedim açda hissetniyorum kendimi
Ne yesem
Yatarken de açık acıkırsam diye korkuyorum
Braz salata ve yoğurt olur sanırım :)
İştahım olmayınca çok mutlu oluyırumm
Menun ilk gun icin oldukca iyi canim, sporunuda yaparsan ilk sayfadaki puanla hesaplayip yaz canim.:)Bugunku menüm
Sabah... 9.30.
Peynirli omlet. Salatalık. Zeytın. 1 dilim ekmek
.
Ara... Yarım muz. 3 kasık kadar dondurma
.
Aksam.. 18.00
4 kasık bulgur pilavı. 5 tane kofte. Salata
.
Ara. Form bitki çayı ve kuru elma
.
2 bucuk lt su
Daha spor yapmadım ama leslıe yapabilirsem yaparım
bir sey yeme bir bardak sut ic yurdisinda degilsen cunku saat 9 nerdeyse
Spor salonuna gitmek sart degil canim, evdede harika spor yapilir.Tamam olsun ben yinede çookk puan kazanmaya çalışıcam
Mesela spora gitmediğiö günşer oluyordu
Sanli sadece spor salonunda spor yapılırmış gibi evde hiç aklıma gelmiyordu bile
Şimdi puan kazanacağım için aklıma gelir sanırımm :)
Ac hissetmiyorsan da yeme, miden kotuysede yeme :)Evet canım türkiyedeyim midem ağrıyor zaten bişey yemedim yiyesim de yok :)
Şimdi askerdeydi di mi? Orda oyalanicak birşey yok iyice takıntı yapmıştır canım seni. Belki terhis olunca düzelir. Meşguliyet bulur kendine. Çalışıyor muydu? Düzgün bi işi gücü varsa zaten muhtemelen yeni birileriyle de tanıştırırlar onu.Artık cidden bu gidisle polise gidicem manyak cidden. Kardesimi aramis sabah 8 en son mecbur ben konustum sevdiklerime huzue vermiyordu. Evlensen bile beklicem bosanmani falan sacma salak konuşuyor. Ciddi adim atinca engellicem evlendirmicem falan. Ya iliskideyken kiymetim yoktu resmen. Simdide yakamdan gitmiyor ben anlamadim nasil birsey cikti icinsen nasil taniyamamisim onca zaman
CanımmFitFiliz gozlerim seni ariyordu, kalp kalbe karsiymis hemen geldin kuzum :)
Sopa yememek için sana söylemediğim bir sırrım var, bizim sitede spor salonu var, tam karşı binamSpor salonuna gitmek sart degil canim, evdede harika spor yapilir.
Ben bir onceki mezuniyetimde spor salonuna uye degildim evde yaptigim sporlarla kilo verip mezun oldum :)
Nasil gecti gunun Filizim, misafirleriniz nasillar?Şimdi askerdeydi di mi? Orda oyalanicak birşey yok iyice takıntı yapmıştır canım seni. Belki terhis olunca düzelir. Meşguliyet bulur kendine. Çalışıyor muydu? Düzgün bi işi gücü varsa zaten muhtemelen yeni birileriyle de tanıştırırlar onu.
Erkek arkadaşına da anlat canım hatırla eski sevgilisi bile olmayan bi kiz için neler hissettin, bunu başkasından duyarsa bence çok daha kötü hisseder kendini.
Polise de git, zaten askerdeyse bulurlar kaçamaz. Bir çaresine bakılır
Canımmancak geldim
Sopa yememek için sana söylemediğim bir sırrım var, bizim sitede spor salonu var, tam karşı binam
Bende 10 yil evimde köpek baktım canim cocugum gibiydi ben aglarken gelir yanima oturur gozumun icine bakar beni izlerdi bazen gelir yuzumu yalardi. Cok seviyordum sonra hayatim altust oldu anneme getirdim onuda hic ilgilenemedim yine benimle yatardi ama evdekilerde ona elbebek gul bebek bakti ama beni istiyordu sonra ben ailemin yanindan ayrildim 1 sene kayinvalidemle yasadim o sira bebek oldu falan ilgilenemedim annemler cok seviyorlardi ama en sonunda öldü ikinci ogluma hamileydim cok uzuldum ama kendime bile bunu itiraf edemedim insanlar bile öluyor dedim hamileydim cunku bisey olmasindan korktum bebege üzüntüden simdi cok ozluyorum.derdim debresti bak.
Eki Görüntüle 2302261 Eki Görüntüle 2302262 Eki Görüntüle 2302263
Burda ameliyat olmustum basimda bekljyordu beni.
.jEki Görüntüle 2302265 hic ayirmazdim yanimdan 12 sene baktim
Ya olmaz olurmu ben hep kiloyu bu yuzden aliyorum ayyy napsam almasamda olmaz bide dunya para verdim diye esim bi dunya laf yapar. Puufff birakmistim kac zamandir gece kacamaklarini 2 3 gundur acayip bi istek var vede kacamak ta olmuyor degil .
Selam kizlar mesajlari okuyamadim.. piknikteyiz hala aksam bakabilirim buyuk ihtimal. Cocuk uyurma bahanesi ile yuyuyorum biraz
kendi adima cevap vericem , puanlari enyuksek sporlardan yaplinca geliyo puanlar mesala
ip :100*2=200
oldugunyerde kosma:100*3=300
j.j:100*3=300
800 puan oldu bile
patlicanlar yagdami kizardi ?
denge dediginiz tatli bir sey mi?
Canim bu insan hic normal degil ,senin basini bu sekilde cok agritacak.
Lutfen bizi dinle ve karakola git , sikayette bulun ve erkek arkadasina durumu anlat.
Daha cok uzulecegin seyler olmadan bir adim at lutfen...
O zamaaaan butun alkislar Gamze kuzuyaaaaa gidiyoooooooooorrrrrrrr
Gamze Oleeeeeeeeeeeyyyyyyyy, Gamze oleeeeeeeey :))
Merdiven cikma egzersizi benim favorim, off bayiliyorum o makinayla ask yasiyoruz :))
Haydi hayirlisi olsun canim hakkinda, guzel haberlerini bekliyoruz :)
Harikasin, masallah kuzunada :)
Heh o bahsettigin robot gibi olan kadinlardan biri de benim :)))
Ben 7 speed de 20 dkya tamamliyorum ama gorsen halimi kipkirmizi oluyorum, herkes bana bakiyor dusup bayilirsa yardim edelim diye.ayyy bu aynı benim köpeğime çok benziyorben de ilkokuldan mezun olduğumuzda almıştık kardeşim gibiydi. çok güzel bir şey bir köpekle yaşamak.. resmen ne hissettiğini biliyorlar ve destek olmaya çalışıyorlar.. 17 yaşında öldüğünde ben de yeni evlenmiştim çok çok hastaydı.. kurtuldu diye düşündüm ama ben de çok özlüyorum. eğer evin müsaitse bir köpek alabilirsin belki eşim kabul etse ben çoktan alırdım. çocukların bu güzel şeyi yaşamış olur sen de özlemini giderebilirsin.. ayrıca o senin onu sevdiğini biliyordur.. annenler de sağolsunlar seni aratmayacak kadar sevgi göstermişler ona ne kadar güzel :)
canım öğünlerde karnını güzelce doyur, yeterince protein ve yağ aldığından emin ol. yatmadan yoğurt ya da süt iç o seni gece kaçamaklardan alıkoyar. vitaminleri ne kadar süre kullanacaksın? bende iştah yapmıyor aslında ama kabızlık yapıyor ço fena..
kız ne kadar kalın giydirmişsin bebeyi bu sıcakta
ama bu haksızlık ben bi zumbada bunların en az yarısını yapıyorumdurtae bo tabata onları hiç saymıyorum
denge ekmek canım tam buğday ama içinde keten tohumu ay çekirdeği falan var.
ben de inadımdan her fırsatta çıkıyorum üstünezor geliyor ya bu sefer daha çok yapıcam diye bu sefer 10 dk yaptım ama bittim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?