Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canım bana da nasip olur.
Özlemcim çok hüzünlü sonu ama şöyle düşün beraber birçok güzel seneniz ve hatiraniz olmuş. Senin böyle güzel yürekli olmanda bu güzelliğin de payı var demek ki, gerçekten çok ama çok tatlıymış.

Yaaaa cok mutlu oldum kaptanım cok tesekkurler bugun basladım zaten hemen menumu yazacağım

Yaaaa cok mutlu oldum kaptanım cok tesekkurler bugun basladım zaten hemen menumu yazacağım
Gunluk menu, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz canim.
1. sayfada egzersizlerin puanlari var, oradan bakip gunluk kac puanlik egzersiz yaptiginida yazman gerekiyor.
Menu ve egzersiz tablomuz var menulerde kacamaklar varsa ya da ogun egzersiz yapilmamissa kucuk cezalar aliyoruz.
pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cumalari da yarisma gunumuz sabah tartilip tarti fotografimizla beraber kilo bildirimimizi yapiyoruz.
Bunun haricinde aklina takilan her hangi bir sey olursa hep buralardayiz, diledigini sorabilirsin.
Tekrar hosgeldin :)

Bugunku menüm
Sabah... 9.30.
Peynirli omlet. Salatalık. Zeytın. 1 dilim ekmek
.
Ara... Yarım muz. 3 kasık kadar dondurma
.
Aksam.. 18.00
4 kasık bulgur pilavı. 5 tane kofte. Salata
.
Ara. Form bitki çayı ve kuru elma
.
2 bucuk lt su
Daha spor yapmadım ama leslıe yapabilirsem yaparım

Evet canim bundada 1.lik olacak esli sekilde.
Bu hafta seni eslestirmemistik cok katilmiyorsun diye ama cuma gunu senide eslestiririz canim :)

Tamam olsun ben yinede çookk puan kazanmaya çalışıcam
Mesela spora gitmediğiö günşer oluyordu
Sanli sadece spor salonunda spor yapılırmış gibi evde hiç aklıma gelmiyordu bile
Şimdi puan kazanacağım için aklıma gelir sanırımm :)

Cok tesekkurler hosbuldum tekrar

bir sey yeme bir bardak sut ic yurdisinda degilsen cunku saat 9 nerdeyse

Menun ilk gun icin oldukca iyi canim, sporunuda yaparsan ilk sayfadaki puanla hesaplayip yaz canim.:)

Spor salonuna gitmek sart degil canim, evdede harika spor yapilir.
Ben bir onceki mezuniyetimde spor salonuna uye degildim evde yaptigim sporlarla kilo verip mezun oldum :)

Şimdi askerdeydi di mi? Orda oyalanicak birşey yok iyice takıntı yapmıştır canım seni. Belki terhis olunca düzelir. Meşguliyet bulur kendine. Çalışıyor muydu? Düzgün bi işi gücü varsa zaten muhtemelen yeni birileriyle de tanıştırırlar onu.
Erkek arkadaşına da anlat canım hatırla eski sevgilisi bile olmayan bi kiz için neler hissettin, bunu başkasından duyarsa bence çok daha kötü hisseder kendini.
Polise de git, zaten askerdeyse bulurlar kaçamaz. Bir çaresine bakılır
FitFiliz gozlerim seni ariyordu, kalp kalbe karsiymis hemen geldin kuzum :)
Canımm ancak geldim
Spor salonuna gitmek sart degil canim, evdede harika spor yapilir.
Ben bir onceki mezuniyetimde spor salonuna uye degildim evde yaptigim sporlarla kilo verip mezun oldum :)
Sopa yememek için sana söylemediğim bir sırrım var, bizim sitede spor salonu var, tam karşı binam

Nasil gecti gunun Filizim, misafirleriniz nasillar?
Demek spor salonu var ve gitmiyorsun
Eliptigide biliyorduk bastan o zaman misafirler gidince sana spor salonu yollari gorundu

ayyy bu aynı benim köpeğime çok benziyor ben de ilkokuldan mezun olduğumuzda almıştık kardeşim gibiydi. çok güzel bir şey bir köpekle yaşamak.. resmen ne hissettiğini biliyorlar ve destek olmaya çalışıyorlar.. 17 yaşında öldüğünde ben de yeni evlenmiştim çok çok hastaydı.. kurtuldu diye düşündüm ama ben de çok özlüyorum. eğer evin müsaitse bir köpek alabilirsin belki eşim kabul etse ben çoktan alırdım. çocukların bu güzel şeyi yaşamış olur sen de özlemini giderebilirsin.. ayrıca o senin onu sevdiğini biliyordur.. annenler de sağolsunlar seni aratmayacak kadar sevgi göstermişler ona ne kadar güzel :)

Ya olmaz olurmu ben hep kiloyu bu yuzden aliyorum ayyy napsam almasamda olmaz bide dunya para verdim diye esim bi dunya laf yapar. Puufff birakmistim kac zamandir gece kacamaklarini 2 3 gundur acayip bi istek var vede kacamak ta olmuyor degil .

canım öğünlerde karnını güzelce doyur, yeterince protein ve yağ aldığından emin ol. yatmadan yoğurt ya da süt iç o seni gece kaçamaklardan alıkoyar. vitaminleri ne kadar süre kullanacaksın? bende iştah yapmıyor aslında ama kabızlık yapıyor ço fena..

Selam kizlar mesajlari okuyamadim.. piknikteyiz hala aksam bakabilirim buyuk ihtimal. Cocuk uyurma bahanesi ile yuyuyorum biraz

kız ne kadar kalın giydirmişsin bebeyi bu sıcakta

kendi adima cevap vericem , puanlari enyuksek sporlardan yaplinca geliyo puanlar mesala
ip :100*2=200
oldugunyerde kosma:100*3=300
j.j:100*3=300
800 puan oldu bile

ama bu haksızlık ben bi zumbada bunların en az yarısını yapıyorumdur tae bo tabata onları hiç saymıyorum

patlicanlar yagdami kizardi ?

denge dediginiz tatli bir sey mi?

denge ekmek canım tam buğday ama içinde keten tohumu ay çekirdeği falan var.

ben de inadımdan her fırsatta çıkıyorum üstüne zor geliyor ya bu sefer daha çok yapıcam diye bu sefer 10 dk yaptım ama bittim :)

Ben 7 speed de 20 dkya tamamliyorum ama gorsen halimi kipkirmizi oluyorum, herkes bana bakiyor dusup bayilirsa yardim edelim diye.
Asagi inince bacaklarim tutmuyor:))
Bu aksam gidicem salona, foto atayim sana tepesinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…