Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasil gecti gunun Filizim, misafirleriniz nasillar?
Demek spor salonu var ve gitmiyorsun
Eliptigide biliyorduk bastan o zaman misafirler gidince sana spor salonu yollari gorundu
Spor salonunuun yolları taştann

Pek gitmiyor kadınlar be guzelim, küçük bir de. Ders programım belli olsun belki yazilirim yine de
Bugün dışarda yedik, çok yemedim ama bana fazla geldi. Yarın son günleri, beraber güzel geçiyor zaman ama bazen çocuklar zorluyor canım

Sen ne yaptın, mail attın mı organik pazar için? Geçen gitmiştiniz ya işle alakalı mıydı yoksa gezmek için mi

Ben 7 speed de 20 dkya tamamliyorum ama gorsen halimi kipkirmizi oluyorum, herkes bana bakiyor dusup bayilirsa yardim edelim diye.
Asagi inince bacaklarim tutmuyor:))
Bu aksam gidicem salona, foto atayim sana tepesinden :)

maşallah kaptişim ben 1. seviyede 10 dkyı zor yapıyorum başım dönüyor inince ilk bir kaç adımı zor atıyorum nazar değmesin valla kondisyonuna (nazar boncuğu nerde yaa bulamadım)

Aynen canim bende is basi yapınca birini bulur sarmaz dusuncesindeyim

menüm
sabah
2 yumurta
2 dlm hellim
1 dlm tbe
domates salatalık
5 zeytin

öğlen
1 kase karalahana çorbası
1 sk et kavurma
1 sk pırasa yemeği

ara
2 kare bitter
az sütlü filtre

akşam
yarım tbk etli kuru fasülye
1 sk bulgur
3 kornişon turşu
yarım kase cacık

ara olurmu bilmem süt meyve yoğurt birini yerim belki

spor
15 dk yatay bisiklet= 30p
10 dk merdiven = 20p
150 aded iç dış bacak çalışması: 150p
1.5 saat ütü =90 p
toplam: 290 p
temizlik felan zaten hergün yaptığım şey saat veremicem

Selam kızlar,
Dün ufak bir kaçamak yapmak zorunda kaldım yazmaya bile utanıyorum şuann
27.08 Menü
Kahvaltı:
1 tane domates
1 tane salatalık
4 tane zeytin
Öğlen:
2 tane lahmacun
Akşam:
1 kase ayranlı çorba
avuç içi kadar falan tavuk fırında
Birde 3 çatal cheesecake yedim

3 lt su
Bütün gün dışarıdaydım sadece yarım saat yürüyüş yaptım.

Bu olay bende de var. Vicdan olarak rahatta olmuyorum. Aç olsam bile kendimi iyi hissediyorum. Bir de aç girince sabah daha erken kalktığımı farkettim

Ben oturdugunuz siteye ait spor salonu sandim canim , ucretsiz sitenin ve sen gitmiyorsun diye kizdim, tamam cok da kizmamis olabilirm :))
Misafirlerinizle ne guzel gecti ama zaman oyle dusun, cocuklar hepimizde var ve cok zor onlarla gercekten zaman zaman ama arkadaslarinizla keyifli vakti gecirdiniz..
Maili daha atmadim
Ama yakin zamanda soz veriyorum atacagim.
Organik pazara alisveris icin gittik aslinda, sonra amerikali arkadaslarimizda pazar kiliseden cikip geldiler yanimiza, starbucksa girdik pazardan sonra, sohbet muhabbet 4bucuk gibi ayrildik yanlarindan :)

maşallah kaptişim ben 1. seviyede 10 dkyı zor yapıyorum başım dönüyor inince ilk bir kaç adımı zor atıyorum nazar değmesin valla kondisyonuna (nazar boncuğu nerde yaa bulamadım)
Acaba buradaki makinalarin hizlari farkli mi bende bir amazon degilim aslinda ama kondusyonum esimden bile iyidir, acayip kil olur bana :))
Bak simdi bir hosuma gitti :))

Aynen canim bende is basi yapınca birini bulur sarmaz dusuncesindeyim
Canim bu dusunceyle kalma sadece , sonra basini agritmasin..

Gayet guzel canikom:)
Ben ev islerini hesapliyorum mesela bugun 11-12.10 arasi yemek, bulasik toplama ve evi ttoplama yaptim.Baslarken saate baktim, bitince yine baktim 70 puan olacak , hic yoktan iyidir :))

Canim cok kotu degil menun.
Hatta 1 lahmacun olsa hic sorun yoktu.
Yarin dikkat edersin :)

ay ben akşam bişey yedim
hiç yazmak istemiyorum ya şu an
Ne yedin kizzz, yaz hemen , gelsin cezalar.

Zaten yarın sporu da artıracağım. Bugün toplam spr puanını hesaplayacağım cuma günü zorluk olmasın diye. Ev işlerinin falan dahil olduğunu farketmemiştim

Zaten yarın sporu da artıracağım. Bugün toplam spr puanını hesaplayacağım cuma günü zorluk olmasın diye. Ev işlerinin falan dahil olduğunu farketmemiştim
Her sey dahil canim, ilk sayfada gorebilirsin puanlari, lahmacun ve cheesecake'e 15 dakika yurume cezasi var, tabloya isleyecegim.
Bugunku menun nasil?

Kızlar iyi geceler eve geldim sabah okul annemlere son gündü yolda tel çok az çekti bu sefer ayrıntılı bakamadım hiçbir şeye şimdi eve geldim biraz eşyaları yerleştirdim. Şimdi yatıyorum artık yarın inşallah ayrıntılı dünü de paylaşırım. Tartıdan önceki son çıkış yarın kızlar hepimiz dikkatli olup ilk üçe gireriz inşallah . Ben de ucundan da olsa 65 i görür müyüm bakalım.. hepinizi seviyorum iyi geceler

Evine hos donmussun canim, iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere.

Bu aksam takim cok sessiz, hu huuu neredesin kizlar?
Aksamin bu saatinde kacamak yapmiyorsunuz umarim..
Menuler nerede? :)
Ben cocuklari falan uyuttum sonra maydanoz yedım limonlu TV izledim agır yasamları gercekten izlerken halime sukrediyorum iyikı basladım bugun yaa gercekten cok kotu hissediyorum ıns bu azimle devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…