Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim piknikte var olan menuye gore iyi tutmussun kendini ama kucuk bir ceza gelecek malesef..
O kuzunun ellerini benim yerime ye masallah ne pamuk bir bebis..
Tesekkurler. Gercekten pamugum o benim :) Yawrukush cezayıda hak ettim yolla gelsin kaptan
Harpy aslinda oglum subatta dogdu ve sogukta bile uyurken tulumunun altini acardik. Butun yaz 18 derecede çalışan klimali odada gecti. Sahil cok esiyodu yerde oturduk oglum ustunu ortturmez hic o yuzden tulum giydirdim bafi ile geziyo normalde :) yeni hastaliktan ciktik korkudan giydirdim

Sporum
4000 adim 800 p.
Ev isi 240 p.
Toplam 1040 puan
(7 den 11 e kadar sirke siseledim birde yeni elmalar geldi organik oldugu icin cok ayiklanmasi gerekiyor.onlari kurdum daha fazla surmustur ama net olsun 4 saat hic durmadan calistim sırtım mahvoldu zaten..)
Şişelemeyi cekmisimde kurarken cekmemisim
Kozmogirl17 Yawrukush

Eklentiler

• IMG_20190828_185007_682.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 27
Cumartesi dönüyorUz :)
İşlerini hallet kaptanım sen ben yine fırsat buldukça geleceğim♥
Tamam canim opuyorum :)

Hey masallah ellerinize saglik, ne kadar marifetlisiniz, ailecek mi yapiyorsunuz.
Bereketli kazanclariniz olsun canim, iyi gecelr:)

Tamam canim opuyorum :)

Hey masallah ellerinize saglik, ne kadar marifetlisiniz, ailecek mi yapiyorsunuz.
Bereketli kazanclariniz olsun canim, iyi gecelr:)
Cok teşekkürler :) yok eltimle ikimiz sadece. Organik seyler seviyoruz ikimizde sirkelerde cok tutuldu daha az yapiyoduk arttirdik yavas yavas bakalim. InsAllah sonraki surecte iyi gider :)

Okudum biraz. Allah yardimcin olsun canim F Falanfilannnn ailesine ulasamaz misin takıntı yapmis belliki doktora gotursunler en azindan sana rahatsizlik vermesine engel olsunlar
Ruh hastasi gibi cidden psikoljik destek sart kendide farkindaki dediginse yok demiyor normal olmadigini fark ediyor

agustos 28 menum
sabah 9
1 kase yulaf ezmesi,1 yk ketentohumu ,tarcin ,biraz sut

ara : sutluneskahve

oglen1
4 dilim karpuz ,2ucgenpeynir

aksam6
1 tabak etli corba

3lt su

spor :
leslie:30*2:60
oldugunyerde kosu100*3=300
toplam=360
bugun disardaydik kutuphanede bingo oyunu vardi . kitap kazandik.spora fazla vait ayirmadim
Yawrukush
FitFiliz

Sabah 11.30

2 dilim ekmek
Yarim domateli yumurta
2kk beyaz peynir
Sekersi cay

Ara 14.00
Maden suyu
Ceyrek seftali
1 ucgen karpuz

Aksam 18.00
1 tabak 6yk tavuklu bezelye
1 dilim tb ekmegi
1 kase yogurt.

2 lt su
100 mekik×1=100
30 dk eliptik×2=60
9217 adım ÷100×5=460
4 saat ev isi×1=240
2 saat mutfak×1=120
Toplam 980

Menun guzel canim spord kotu sayilmaz tebrikkler buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…