CanimNasılsın kaptanım :)
Canim piknikte var olan menuye gore iyi tutmussun kendini ama kucuk bir ceza gelecek malesef..
O kuzunun ellerini benim yerime ye masallah ne pamuk bir bebis..
Canim bu insan hic normal degil ,senin basini bu sekilde cok agritacak.
Lutfen bizi dinle ve karakola git , sikayette bulun ve erkek arkadasina durumu anlat.
Daha cok uzulecegin seyler olmadan bir adim at lutfen...
O zamaaaan butun alkislar Gamze kuzuyaaaaa gidiyoooooooooorrrrrrrr
Gamze Oleeeeeeeeeeeyyyyyyyy, Gamze oleeeeeeeey :))
Merdiven cikma egzersizi benim favorim, off bayiliyorum o makinayla ask yasiyoruz :))
Haydi hayirlisi olsun canim hakkinda, guzel haberlerini bekliyoruz :)
Harikasin, masallah kuzunada :)
Heh o bahsettigin robot gibi olan kadinlardan biri de benim :)))
Tesekkurler. Gercekten pamugum o benim :)ayyy bu aynı benim köpeğime çok benziyorben de ilkokuldan mezun olduğumuzda almıştık kardeşim gibiydi. çok güzel bir şey bir köpekle yaşamak.. resmen ne hissettiğini biliyorlar ve destek olmaya çalışıyorlar.. 17 yaşında öldüğünde ben de yeni evlenmiştim çok çok hastaydı.. kurtuldu diye düşündüm ama ben de çok özlüyorum. eğer evin müsaitse bir köpek alabilirsin belki eşim kabul etse ben çoktan alırdım. çocukların bu güzel şeyi yaşamış olur sen de özlemini giderebilirsin.. ayrıca o senin onu sevdiğini biliyordur.. annenler de sağolsunlar seni aratmayacak kadar sevgi göstermişler ona ne kadar güzel :)
canım öğünlerde karnını güzelce doyur, yeterince protein ve yağ aldığından emin ol. yatmadan yoğurt ya da süt iç o seni gece kaçamaklardan alıkoyar. vitaminleri ne kadar süre kullanacaksın? bende iştah yapmıyor aslında ama kabızlık yapıyor ço fena..
kız ne kadar kalın giydirmişsin bebeyi bu sıcakta
ama bu haksızlık ben bi zumbada bunların en az yarısını yapıyorumdurtae bo tabata onları hiç saymıyorum
denge ekmek canım tam buğday ama içinde keten tohumu ay çekirdeği falan var.
ben de inadımdan her fırsatta çıkıyorum üstünezor geliyor ya bu sefer daha çok yapıcam diye bu sefer 10 dk yaptım ama bittim :)
Cumartesi dönüyorUz :)Canimiyiyim biraktigin gibiyim, sen de ne var ne yok?
Donus ne zaman?
Her sey yolunda mi?
Tamam canim opuyorum :)Cumartesi dönüyorUz :)
İşlerini hallet kaptanım sen ben yine fırsat buldukça geleceğim♥
Hey masallah ellerinize saglik, ne kadar marifetlisiniz, ailecek mi yapiyorsunuz.Sporum
4000 adim 800 p.
Ev isi 240 p.
Toplam 1040 puan
(7 den 11 e kadar sirke siseledim birde yeni elmalar geldi organik oldugu icin cok ayiklanmasi gerekiyor.onlari kurdum daha fazla surmustur ama net olsun 4 saat hic durmadan calistim sırtım mahvoldu zaten..)
Şişelemeyi cekmisimde kurarken cekmemisim
Kozmogirl17 Yawrukush
Cok teşekkürler :) yok eltimle ikimiz sadece. Organik seyler seviyoruz ikimizde sirkelerde cok tutuldu daha az yapiyoduk arttirdik yavas yavas bakalim. InsAllah sonraki surecte iyi gider :)Tamam canim opuyorum :)
Hey masallah ellerinize saglik, ne kadar marifetlisiniz, ailecek mi yapiyorsunuz.
Bereketli kazanclariniz olsun canim, iyi gecelr:)
Aaa gozun aydinn. Sabahki uzucu olay neydi bilmiyorum biraz gerileri okusam iyi olucakKizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
Suan o kadar moralim duzeldiki kuzum oralari umursamıyorum.Aaa gozun aydinn. Sabahki uzucu olay neydi bilmiyorum biraz gerileri okusam iyi olucak
Tamam tamam iyi ol boşver hersey gecrrSuan o kadar moralim duzeldiki kuzum oralari umursamıyorum.
Ruh hastasi gibi cidden psikoljik destek sart kendide farkindaki dediginse yok demiyor normal olmadigini fark ediyorOkudum biraz. Allah yardimcin olsun canim F Falanfilannnn ailesine ulasamaz misin takıntı yapmis belliki doktora gotursunler en azindan sana rahatsizlik vermesine engel olsunlar
hayirli olsun canim . keyfini cikarResmen gun icinde bipolar oldumsabah yataktan cikmak istemiyordum suan icim icime sığmıyor ya
Sagol tatlimhayirli olsun canim . keyfini cikar
Menun guzel canim spord kotu sayilmaz tebrikkler buaradaagustos 28 menum
sabah 9
1 kase yulaf ezmesi,1 yk ketentohumu ,tarcin ,biraz sut
ara : sutluneskahve
oglen1
4 dilim karpuz ,2ucgenpeynir
aksam6
1 tabak etli corba
3lt su
spor :
leslie:30*2:60
oldugunyerde kosu100*3=300
toplam=360
bugun disardaydik kutuphanede bingo oyunu vardi . kitap kazandik.spora fazla vait ayirmadim
Yawrukush
FitFiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?