Hayirlisi olsun canim aman diyim neeereye gidicegini kimmseye soyleme yada farkli yerler soleResmen gun icinde bipolar oldumsabah yataktan cikmak istemiyordum suan icim icime sığmıyor ya
Lstedisi olunca dışlanmış gibi his geliyor diskalifiye olunca ben ne yaptım diyorum pişmanım. Free olarak katiliyorsam mutluyum bı yanım eksik hissediyorum ne bilim.@MigiMadid canim paylasimdaki mesajini gordum, takimda listede olmadigin icin dislanmis hissediyor musun?
Hepimiz aslinda listede olsak da olmasakta, aile gibiyiz burada.
Sana boyle hissetmene sebep olacak bir sey yaptiysak bizimle paylas lutfen..
Uzuldum boyle hissetmene...
Öğle arası yemeği işyerinde yiyorum ne yaptığı bilmiyorum :)patlicanlar yagdami kizardi ?
denge dediginiz tatli bir sey mi?
Canim ben hem listede hem liste disinda yaristim, muhim olan senin kilolarindan kurtulman.Lstedisi olunca dışlanmış gibi his geliyor diskalifiye olunca ben ne yaptım diyorum pişmanım. Free olarak katiliyorsam mutluyum bı yanım eksik hissediyorum ne bilim.
Insallah bol bereketli, cok kazancli olur canim, emeklerinizin her daim karsiligini alin insallah.Cok teşekkürler :) yok eltimle ikimiz sadece. Organik seyler seviyoruz ikimizde sirkelerde cok tutuldu daha az yapiyoduk arttirdik yavas yavas bakalim. InsAllah sonraki surecte iyi gider :)
Guzel menu canim :)Sabah
Sutle musli yedim
Akşam
2 3 dilim karpuz yumurta 1 dilim ekmek 4 5 zeytin salatalik
Sonrada kayısı cayi
Armut
Tebrik ederim kitabinizi , eminim eglenmissinizdir de :)agustos 28 menum
sabah 9
1 kase yulaf ezmesi,1 yk ketentohumu ,tarcin ,biraz sut
ara : sutluneskahve
oglen1
4 dilim karpuz ,2ucgenpeynir
aksam6
1 tabak etli corba
3lt su
spor :
leslie:30*2:60
oldugunyerde kosu100*3=300
toplam=360
bugun disardaydik kutuphanede bingo oyunu vardi . kitap kazandik.spora fazla vait ayirmadim
Yawrukush
@Derya_the_queen
Guzel bir gun olmus kuzum:)Sabah 11.30
2 dilim ekmek
Yarim domateli yumurta
2kk beyaz peynir
Sekersi cay
Ara 14.00
Maden suyu
Ceyrek seftali
1 ucgen karpuz
Aksam 18.00
1 tabak 6yk tavuklu bezelye
1 dilim tb ekmegi
1 kase yogurt.
2 lt su
100 mekik×1=100
30 dk eliptik×2=60
9217 adım ÷100×5=460
4 saat ev isi×1=240
2 saat mutfak×1=120
Toplam 980
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | 100M | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 10 DK Y | 10DK Y | |||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | 10DK Y | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | 10DK Y | ||||||
Pembecanavar | 200IA | ||||||
besive | |||||||
Cool_lime | 15DK Y | ||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | 200IA | ||||||
MigiMadid | |||||||
kiloverirkenben | 15DK Y | ||||||
cherrycola | |||||||
Mutlu2890 | |||||||
ayeyldz |
Ablacım bir sürü yürümüşsün ne güzel hareket etmişsin daha ne olsun:)CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
Domatesli biber (yarim yemek kasigi zeytinyag ile soteledim)
100 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
4 kasik tavuk sote (patatessiz)
5 kasik patlican musakka
3 kasik semizotlu bulgur pilavi (bunlarin hepsi kucuk bir yemek tabagindaydi az miktardaydilar)
Kucuk bir kase roka, yarim domates, yarim salatalik
ARA 13.45TE
Filtre kahve
1 hurma
ARA 17DE
100 kalorilik yosun cipsi
Filtre kahve
AKSAM 18DE
6 kasik patlican musakka
Avuc ici kadar barbeku eti
SU: 2 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 30 dk sabah, 30dk oglen yuruyusu, 14.30-16.30 arasi 2 saat parkta yuruyus, 100 ia, 100jj (parktan gec donduk eve spor salonu yalan oldu)
YARISMA PUANI: 680
Menu, sporlar guzel canim , yuruyus aslinda gercekten puan olarak az , bisiklette oyle sanki, guncelleyeyim..Gece uyuyakalmışım ya çok özür dilerimallahtan her şeyi fotoğraflamıştım
Kahvaltı: 11.30
1 dilim peynir dereotlu maydonozlu 1 domatesli 2 yumurta 7 adet zeytin 1 bardak şekersiz kahve
Öğlen :16.15 resmini paylaştığım yemek çorbayı yarim içtim kremaliydi başka çorba kalmamış ve dışarıdaydım mecbur kaldım ikeaya gitmiştik ablamla yemeğinde sebzesini yemedim çok kötüydü:)
Aksam : 21.00
1 küçük kutu süt 1 avuç içinde fındık badem ceviz karışık
Ara öğün olarak şekersiz türk kahvesi yanında bir adet lokum yedim çok küçüktü ama sonra öğrendim ki o küçücük şey 67 kaloriymisama bugün çok aşırı beslenmedim ve spor çok iyi yaptm nazar boncuğu olsun :) ayranı yarim içtim su olarak da 2 litre rahat ictim
30 dakka yürüyüş 30×1= 30
10 dakka koşu 10×3=30
20 dakka bisiklet 20×1=20
30 dakka yüzme 30×5= 150
Ve 14.800 küsür adım 15 sayılır bence :)
15.000 adim = 750 toplam=980
Ablalarım yürüyüş ve bisiklet puanı az değil mi acaba çünkü en fazla kalori yaktıran sporlar onlarKozmogirl17 Yawrukush
Spor salonuna gidemedim, keyfim kacti canim, orda yaptigim spor gibi olmuyor yuruyus.Ablacım bir sürü yürümüşsün ne güzel hareket etmişsin daha ne olsun:)
Gunaydin canim , menu ve egzersizini isledim tabloya..Günaydın herkese kızlar:)
O konuda çok.haklisin ablacım ben salona gittiğimden beri büyük oranda değişim oldu yarın regli olcam ödem hemen oluştu vücudumda 1 kilo.falan oluyor genelde ama ben geçen haftaya göre eksideyim eğer gitmesem artık olarak gelecektim buraya :)Menu, sporlar guzel canim , yuruyus aslinda gercekten puan olarak az , bisiklette oyle sanki, guncelleyeyim..
Spor salonuna gidemedim, keyfim kacti canim, orda yaptigim spor gibi olmuyor yuruyus.
Sagol kuzum yinede..
Evet canim bende cok guzel kardiyo yapiyorum spor salonunda, haklisin :)O konuda çok.haklisin ablacım ben salona gittiğimden beri büyük oranda değişim oldu yarın regli olcam ödem hemen oluştu vücudumda 1 kilo.falan oluyor genelde ama ben geçen haftaya göre eksideyim eğer gitmesem artık olarak gelecektim buraya :)
teşekkür ederim ablacım :) herkes uyuyor herhalde kimsenin sesi soluğu çıkmıyorGunaydin canim , menu ve egzersizini isledim tabloya..
olur:)Canim ben hem listede hem liste disinda yaristim, muhim olan senin kilolarindan kurtulman.
Benim icin takimdaki herkesle esit yerin.
Listenin sorumluluklari da oldukca fazla.Katilimin da cok olmasi gerekiyor, sen memurdun yanlis hatirlamiyorsam, calisiyorsun, cok aktif siteye girmende mumkun olmuyor.
Hem aramiza katilali daha 1 hafta oldu, gel beraber diyetine guzel bir sekilde devam edelim, bakalim kilo verme durumun nasil devam edecek, ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?