Bol şu iç bugün ins geçer yarinaReglim cok azalmisti dunden beri cok artti vucudumda sislik yapiyor ins.gecer yarina kadar
Afiyet olsun çok güzel menü özellikle sporlardünkü menü..
sabah: 5:30
soğanlı yumurta domates peynir 5 zeytin. ( soğanlı yumurtayı akrepten gördüm)
öğle: 12:00
mercimek çorbasi
dana et kavurma
mevsim salata
kavun ( bu olmamiş demeyin sofrada meyve olmadan olmuyo:) en son yerim.
akşam 20:00
firinda bamya
yogurt
bi acibiber.
karpuz.
spor
100 atlama skoru: 200 puan.
30+30 bacak skoru: 60 puan
40 sn prank: 2,5 puan
50 mekik: 50 puan
1 saat yürüyüş: 60 puan
2 saat ev işleri: 120 puan
20 dk dans etme: 40 puan
top: 532,5 puanyuppii 500 puani geçtim..
su: 3 tl
teşekkür ederimAfiyet olsun çok güzel menü özellikle sporlar
Bide kahvaltı cok erken degıl mı diye soracaktım yazmayı unutmuşumteşekkür ederim
burda 500 puandan fazlalari görünce gaza getirtti
sabah 5 te kalkıyorum:)Bide kahvaltı cok erken degıl mı diye soracaktım yazmayı unutmuşum
canım tebrik ederim seni çok uğraşmışsındır eminimSporum
4000 adim 800 p.
Ev isi 240 p.
Toplam 1040 puan
(7 den 11 e kadar sirke siseledim birde yeni elmalar geldi organik oldugu icin cok ayiklanmasi gerekiyor.onlari kurdum daha fazla surmustur ama net olsun 4 saat hic durmadan calistim sırtım mahvoldu zaten..)
Şişelemeyi cekmisimde kurarken cekmemisim
@Kozmogirl17Yawrukush
Kizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
Sabah
Sutle musli yedim
Akşam
2 3 dilim karpuz yumurta 1 dilim ekmek 4 5 zeytin salatalik
Sonrada kayısı cayi
Armut
Resmen gun icinde bipolar oldumsabah yataktan cikmak istemiyordum suan icim icime sığmıyor ya
agustos 28 menum
sabah 9
1 kase yulaf ezmesi,1 yk ketentohumu ,tarcin ,biraz sut
ara : sutluneskahve
oglen1
4 dilim karpuz ,2ucgenpeynir
aksam6
1 tabak etli corba
3lt su
spor :
leslie:30*2:60
oldugunyerde kosu100*3=300
toplam=360
bugun disardaydik kutuphanede bingo oyunu vardi . kitap kazandik.spora fazla vait ayirmadim
Yawrukush
@Derya_the_queen
Sabah 11.30
2 dilim ekmek
Yarim domateli yumurta
2kk beyaz peynir
Sekersi cay
Ara 14.00
Maden suyu
Ceyrek seftali
1 ucgen karpuz
Aksam 18.00
1 tabak 6yk tavuklu bezelye
1 dilim tb ekmegi
1 kase yogurt.
2 lt su
100 mekik×1=100
30 dk eliptik×2=60
9217 adım ÷100×5=460
4 saat ev isi×1=240
2 saat mutfak×1=120
Toplam 980
Canim tatil hazirligima baslayamadim bile, isyerim cok yogun. Tatile gitmeden bitirmem gereken cok fazla isim var bu aralar hep cok gec cikiyorum bugun de oyle olacak. Yarin insallah isten sonra tatil hazirligina vakit bulacagim. Giremiyorum hiv bi hafta cok yogun isyerim. Dun evde misafirim vardi ama ben cok gec dondum yapacak birsey yok.En sevdigim ortam Filizcim, curcuna :))
Kolaylikla tatil hazirligni tamamlarsin umarim canim, kuzun nasil?
Bende cok iyiyim canim, her zamanki seyler:)
Harika canim:)
bende her geldigimde Ankaraya mutlaka giderim, esimin ailesi mebusevlerinde oturuyor, tandoganda, yani balkonlarindan anitkabiri goruyorsun, yuruyerek 2 dakika oyle yakin :)
Seneye seninle beraber gideriz insallah canim:)
Off aoc dondurmasi hic dayanamam ,afiyet olsun..
Ben yetisemiyorum Tugbacim gruba inanki :)
Ama haklisin bugun biraz sessiz..
cok guzel olmus canim, ohh tadini cikarmissiniz tatilin.günaydın kızlar
dün biraz rahatsızlandım neredeyse tüm gün yattım ayakta olduğum süreyi de ütü yaparak geçirdimona rağmen hala bitmedi ütü sanırım kansızlık başladı gene.. özellikle spor yaptığım günler baş ağrısı oluyor belki bir vitamin takviyesi yaparım ama o da kilo vermemi zorlaştıracak
haklısın canım ama dışardaydık ve spor sonrası çok acıkmıştım yemeğim de gecikince oğlumun pizzasından bi dilim götürüverdim ekmek niyetine.. tabi ekmekten yağlı ama onu da salatama yağ koymayarak dengelemeye çalıştım..
hoşbulduk :) sen de mi hoş geldin yoksa :) ben giderken buradaydın ama yazışmalardan öyle anladım :)
kıbrıstaydım canım. memleketim ama ilk defa bu kadar çok gezmiş oldum. her şehrine gittik akrabalarımızı gördük.. denizin tadını çıkardık. güzel oldu. yorucu oldu. çocuklardan dolayı biraz yıpratıcı da oldu benim için. umarım onlar güzel hatırlar. oğlum hala annanemin dediği şeyleri söylüyor. Kıbrıslıca konuşmaya çalışıyorlar :) onlar için Kıbrıs kültürünü öğrenmek için de iyi bir fırsat oldu.
hoşbulduk canımcım nasılsın :)
ayy eşim mi oldu ne güzel. ben de bu hafta eşim olmaz diye düşünüyordum.. iyiyim en azından bugün öyleyim sen nasılsın? çok tatlı bir bebiş bu resimdeki yaa :)
Toparladım şükür canım. Ben dün buraya menü yazdımmı acabaCanim gayet guzel bir gun olmus :)
Buraya yazinca insan farkediyor yediklerini ve kontrol ediyor canim, oyuzden duzenli yaz...
Eyvah eyvah dikkat et gerekirse evden yiyecek seyler al yanina canim..
Nasil oldun canim, toparladin mi biraz?
corba ve soganlar iyi gelmistir tahminim..
incir de mi yok gulum orada, nasil bir yer toronto
Evet burada da kerevizin saplari daha cok tuketilir, koklerini bilenler az.
canim ilk sayfadaki puanlara bakip bunlari hesaplarsan bende not ederim canim..
Ablacim yeniden donus gunun icin menun normal, hemde nobetcisin.
yeni bir kural baslattik, ilk sayfaya egzersiz puanlari ekledik, onlara gore gunluk egzersizlerimizi hesaplayip, menulerle beraber puan olarak yaziyoruz.Mesela 3000 adimin 150 puan oluyor:)
Masallah canim sana, ne guzel kalbin var.Allah kalbine gore guzel seyler cikartsin hep karsina..
Dinlen gulum fazlasiyla hakettin..
Bugun iyi hissedersin insallah..
Oyy canim benim ne tatliymis..
Bizde annemle 13 yil kopek besledik, onun haricinde sayisiz muhabbet kusu- balik ve 1 keresinde de akrabamizin kedisine kisa sureli baktik anacugumla:)
canim menun guzel, puaninda 760 oluyor..
11000 adim 550 puan.
canim burada hic purslane olarak kullanilmiyor ismi.
bu hafta bir dikkat edeyim :)
Iyi yolculuklar canim :)
Yine iyi tutmussun kendini canim :)
Canim benim iyiyiz feyzos, sen nasilsin?
cok guzel olmus canim :)
canim pogaca haric gayet guzel:)
canim incir ve makarna biraz cok kacmis ,sporlarinda sahane :)
28 08 ÇARŞAMBA MENÜ
08:45 sade türk kahvesi
10:00 tost ekmeğine kaşarlı tost
13:00 2YK pilav 4YK kuru fasulye 2-3YK domates salatalıklı salata
17:00 Bir adet activia mix and go.
İşte her şey böyle güzeldi ta ki akşam eşimle AVM ye gidene kadar
orada KFC ye uğradık ve o kovalardan söyledik
3 adet kızarmış tavuk parçası yedim. Hem de hiç aç gibi değildim yaa ama dayanamadım
şöyle bir şey oldu bizim avcılarda TEİAŞ çalışması varmış ve eşimi alıp eve geçmem 2.30 saat gösteriyordu AVM ye geçtik
ki sanırım 2,5 saat sürmezdi o yol çünkü akşam 9da çıkmamıza rağmen 1 saate yakın sürdü gelmemiz. Bu çalışma 1 hafta daha devam edecekmiş. Gerçekten ne yapacağımızı hiç bilmiyorum herhalde metrobüsle gidip geleceğiz artık
Menum
Sabah
1 kase musli ile kflakes karistirdim süt ile
Aksam
2 3 dilim yagsiz pirzola yedim 3 kasik bulgur pilavi 1 dilim karpuz
Kayisi cayi ve kiraz sapi cayi ictim 1 avuc findik
Ellerinize saglik, ne guzel olmuslarSporum
4000 adim 800 p.
Ev isi 240 p.
Toplam 1040 puan
(7 den 11 e kadar sirke siseledim birde yeni elmalar geldi organik oldugu icin cok ayiklanmasi gerekiyor.onlari kurdum daha fazla surmustur ama net olsun 4 saat hic durmadan calistim sırtım mahvoldu zaten..)
Şişelemeyi cekmisimde kurarken cekmemisim
@Kozmogirl17Yawrukush
Harika haber, eski sevgilinden de uzaklasiyorsun, o da kendini toparlayip yalniz birakir insallah seniKizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?