Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay avcilar dedin anilarim canlandi, istanbul uni.de avcilar kampuste okumustum. ne cok gezdik oralarda

ay ben akşam bişey yedim
hiç yazmak istemiyorum ya şu an
Bu kfc de yesiklerin miydi merak ettim
4000 adimı yanlıs hesplamissin kuzum 4000÷100=40×5=200 yapar kuzum.

Sabah
Sutle musli yedim
Akşam
2 3 dilim karpuz yumurta 1 dilim ekmek 4 5 zeytin salatalik
Sonrada kayısı cayi
Armut
Cok az yemissin canim.
Lstedisi olunca dışlanmış gibi his geliyor diskalifiye olunca ben ne yaptım diyorum pişmanım. Free olarak katiliyorsam mutluyum bı yanım eksik hissediyorum ne bilim.
Bole dusunmen uzucu canim burda herkes esit lisde disi diye kimse bakmıyor bazen unutuyoruz bile kim listede kim degil.yanlis dusunuyorsun bence de.
Canim musakkayi kizartma olarak mı pisirdin.
Cezasiz bigunum olmus cok sukur.
Canim keske pureyi yicegine sebzeyi yeseydin daha guzel olurdu kuzum.
Ogunlerindeki meyveyi aralarda yesen cok daha guzel bi menu olur canim.
Cok guzel canim duzenlisin anladigim kadariyla
Dun cok dikkat ettim ama.
Yoldaki tamirattan dolayi umarim bi hafta bole yemezsin kuzum
Toparladım şükür canım. Ben dün buraya menü yazdımmı acaba
Yazmadin canim ben gormedim en azindan.

Bu kfc de yesiklerin miydi merak ettim

aynen canım
hem de çok kaloriliymiş yaa
şimdi baktım 400 kalori falan diyor küçücük parçalara
hayır bilsem 5 teki şeyi yemezdim hiç planda yoktu
sonra yürüyüş yaptım işte
sabah tartıda artı yoktu ama eksi de yoktu bu yüzden

Selam
Her kes iyidir inşaAllah..

Selam canım..
Yok bekliyoruz daha :) 9 ay 10 günü doldurmadan gelmem diyor :)
Çok zor geçiyor günlerim, ne gece ne gündüz pek uykumu alamıyorum.. Sürekli yorgun, halsiz, uykusuz geziyorum..
Diş zaten mahvetti beni, uyutmuyor, dinlendirmiyor.. Bunların dışında gayet iyiyiz :)
1 hafta önce gittim doktora iğne ve fitil yazdı.. Son iğne günüm yarın, gel bakayım sana, ilaç vericem, cumartesi inşaAllah doğuma alırız dedi.. Ne ağrım, ne sancım, hiç birşeyim yok, herkes senin yavaş yavaş sancı çekmek gerekiyordu diyor ama yok.. Bebeğin başı da daha yukarıda, umarım herşey normal olurdu doğum yapabilirim.. Sezeryan hiç istemiyorum..

Gunlerim okadar yogun geciyor ki ben bile kendime sasiyorum hala nasil incecik kalamiyorum diye sabah 7 gibi kalkiyoruz cocuklarin ayri ayri kahvaltilarini hazirla onlari doyur tabi busaydiklarim ve sayacaklarim 2 bebbe esliginde ×100000 kat daha zor sartlarda oluyor ufagim emekledigi icin ve evde her delige girdigi icin hergun evi komple sil supur yapiyorum. Kahvaltidan sonra buyugumde yeni tuvalete gitmeyi ogrendi elleri heryerde mecburen hergun tuvalet banyo camasir sularinla siliyorum sonra oglen kucugu uyutuyorum 10 gibi yarim saat icinde geri kalkiyor bi saat sonra karni acikiyor onu doyur yine oglen uykulari oluyor ikisini birden uyutuyorum ama nasil bide görün oglen yemeklerini hazirlamaya giriyorum sonra hemen mutfakta isimi bitirip spor yapmaya calisiyorum bu arada 2 sefer uyanip tekrar ayakta uyuyorlar. Sonra uyanip bi tantana esliginde yemeklerini yiyorlar biraz havuza girip suyla oynuyorlar.sonra hazirla parka gotur yada disari oynatmaya cikar aksama esime gel yemek hazirla sofrasini kur kaldir mutfagi topla dun bunlara ek esim evdeydi aksam cocuklarla avm ye gittik alisverise 2 3 saat ordaydik yemeklerini yedirdim tekrardan.ordan ciktik oglan yine park istedi sahile parka goturduk babannesi dedesi amcasi yengesi hepimiz parkta bulustuk gece eve geldik ufagim bi aglama krizi esliginde uyudu sonra buyugunu uyuttum. esim film izlemek istedi otur onu izle 2 di artik sızmisim ee sabaha kadarda en az 4 5 sefer kalkiyorum.sabah 7 de kalk hooppp hersey sil bastanben ne ara yemek yiyorum ne ara dus aliyorum kendime bakiyorum inanin hic bilmiyorum analarimiz sacimixi sipurge ettik diyorlardi demekki bole oluyormus herkes diyoerki bu sartlarda inceceik olman lazim ama ben niye olamiyorum yaa

Kolay gelsin canim, sen su bahsettigim super annelerden birisin benim icin
ayrica zaten inceciksin, soyledigin kilo fotograflarinda hic gorunmuyor, bence o kadar sporla kas kutlen artmis.

Kolay gelsin canim, sen su bahsettigim super annelerden birisin benim icin
ayrica zaten inceciksin, soyledigin kilo fotograflarinda hic gorunmuyor, bence o kadar sporla kas kutlen artmis.
❤❤❤Bu aralar motivasyonum dusuk senemcim yine cok zorlanjyorum diyet yaparken gunduz cok guzel geciyor gece cocuklara kalktikca aclik krizi vuruyor takimi dusunuyorum tutuyrum kendimi bu aksam bide misafir gelcek valla uyutcam cocuklari gitcem marketten hazir boreklerden alicam hic ugrasamicam biseyle umarim yemek yiyip gelirler kaynanamlar eee biz yabanci degiliz diyorlar ac geliyorlar mecburen bide yemek hazirliyorum helali hos olsu yediklerinde gozum yokta ben kaldiramiyorum artik

allah allaah
canım bu hafta kaç kilo vermişsin baktın mı tartıldın mı?
eğer ki 700 800 gram verdiysen zaten normal
bir de uykusuzluk da bende en azından kilo vermemi engelleyen bir faktör inan.
uykusuz olup çok yorgun ve aç hissettiğimde kilo verememiş oluyorum genelde
belki de uykusuzluk yüzünden vücut savunma mekanizmasına falan geçip yağ yakımını zorlaştırıyor olabilir.
diyetlerde de hep uyku düzeni der, belki nedeni budur

Bugun duzenli beslenirsen yarina eksi gelir ozaman tatlim

Cumaya tartilcam canim morelim bozuluyor bu aralar 2 3 gun tartilmama karari aldim cumaya bakicam canim

Masallah hayran kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…