ay avcilar dedin anilarim canlandi, istanbul uni.de avcilar kampuste okumustum. ne cok gezdik oralarda28 08 ÇARŞAMBA MENÜ
08:45 sade türk kahvesi
10:00 tost ekmeğine kaşarlı tost
13:00 2YK pilav 4YK kuru fasulye 2-3YK domates salatalıklı salata
17:00 Bir adet activia mix and go.
İşte her şey böyle güzeldi ta ki akşam eşimle AVM ye gidene kadar
orada KFC ye uğradık ve o kovalardan söyledik
3 adet kızarmış tavuk parçası yedim. Hem de hiç aç gibi değildim yaa ama dayanamadım
şöyle bir şey oldu bizim avcılarda TEİAŞ çalışması varmış ve eşimi alıp eve geçmem 2.30 saat gösteriyordu AVM ye geçtik
ki sanırım 2,5 saat sürmezdi o yol çünkü akşam 9da çıkmamıza rağmen 1 saate yakın sürdü gelmemiz. Bu çalışma 1 hafta daha devam edecekmiş. Gerçekten ne yapacağımızı hiç bilmiyorum herhalde metrobüsle gidip geleceğiz artık
ay avcilar dedin anilarim canlandi, istanbul uni.de avcilar kampuste okumustum. ne cok gezdik oralarda
Bu kfc de yesiklerin miydi merak ettimay ben akşam bişey yedim
hiç yazmak istemiyorum ya şu an
4000 adimı yanlıs hesplamissin kuzum 4000÷100=40×5=200 yapar kuzum.Sporum
4000 adim 800 p.
Ev isi 240 p.
Toplam 1040 puan
(7 den 11 e kadar sirke siseledim birde yeni elmalar geldi organik oldugu icin cok ayiklanmasi gerekiyor.onlari kurdum daha fazla surmustur ama net olsun 4 saat hic durmadan calistim sırtım mahvoldu zaten..)
Şişelemeyi cekmisimde kurarken cekmemisim
Kozmogirl17 @Yawrukush
Cok az yemissin canim.Sabah
Sutle musli yedim
Akşam
2 3 dilim karpuz yumurta 1 dilim ekmek 4 5 zeytin salatalik
Sonrada kayısı cayi
Armut
Bole dusunmen uzucu canim burda herkes esit lisde disi diye kimse bakmıyor bazen unutuyoruz bile kim listede kim degil.yanlis dusunuyorsun bence de.Lstedisi olunca dışlanmış gibi his geliyor diskalifiye olunca ben ne yaptım diyorum pişmanım. Free olarak katiliyorsam mutluyum bı yanım eksik hissediyorum ne bilim.
Canim musakkayi kizartma olarak mı pisirdin.CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
Domatesli biber (yarim yemek kasigi zeytinyag ile soteledim)
100 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
4 kasik tavuk sote (patatessiz)
5 kasik patlican musakka
3 kasik semizotlu bulgur pilavi (bunlarin hepsi kucuk bir yemek tabagindaydi az miktardaydilar)
Kucuk bir kase roka, yarim domates, yarim salatalik
ARA 13.45TE
Filtre kahve
1 hurma
ARA 17DE
100 kalorilik yosun cipsi
Filtre kahve
AKSAM 18DE
6 kasik patlican musakka
Avuc ici kadar barbeku eti
SU: 2 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 30 dk sabah, 30dk oglen yuruyusu, 14.30-16.30 arasi 2 saat parkta yuruyus, 100 ia, 100jj (parktan gec donduk eve spor salonu yalan oldu)
YARISMA PUANI: 680
Cezasiz bigunum olmus cok sukur.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DK ELIPTIK 100M Mavi boncukkk Gonulmeyvesi 10 DK Y 10DK Y LaMademoiselle Harpy DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush 10DK Y Patlicanmoru Madamesnow Falanfilannnn MUAF SPOR? gogo2405 10DK Y Pembecanavar 200IA besive Cool_lime 15DK Y Akrrep MUAF Konus dinliyorum april22 200IA MigiMadid kiloverirkenben 15DK Y cherrycola SPOR? Mutlu2890 100M ayeyldz SPOR? *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Canim keske pureyi yicegine sebzeyi yeseydin daha guzel olurdu kuzum.Gece uyuyakalmışım ya çok özür dilerimallahtan her şeyi fotoğraflamıştım
Kahvaltı: 11.30
1 dilim peynir dereotlu maydonozlu 1 domatesli 2 yumurta 7 adet zeytin 1 bardak şekersiz kahve
Öğlen :16.15 resmini paylaştığım yemek çorbayı yarim içtim kremaliydi başka çorba kalmamış ve dışarıdaydım mecbur kaldım ikeaya gitmiştik ablamla yemeğinde sebzesini yemedim çok kötüydü:)
Aksam : 21.00
1 küçük kutu süt 1 avuç içinde fındık badem ceviz karışık
Ara öğün olarak şekersiz türk kahvesi yanında bir adet lokum yedim çok küçüktü ama sonra öğrendim ki o küçücük şey 67 kaloriymisama bugün çok aşırı beslenmedim ve spor çok iyi yaptm nazar boncuğu olsun :) ayranı yarim içtim su olarak da 2 litre rahat ictim
30 dakka yürüyüş 30×1= 30
10 dakka koşu 10×3=30
20 dakka bisiklet 20×1=20
30 dakka yüzme 30×5= 150
Ve 14.800 küsür adım 15 sayılır bence :)
15.000 adim = 750 toplam=980
Ablalarım yürüyüş ve bisiklet puanı az değil mi acaba çünkü en fazla kalori yaktıran sporlar onlarKozmogirl17 @Yawrukush
Ogunlerindeki meyveyi aralarda yesen cok daha guzel bi menu olur canim.dünkü menü..
sabah: 5:30
soğanlı yumurta domates peynir 5 zeytin. ( soğanlı yumurtayı akrepten gördüm)
öğle: 12:00
mercimek çorbasi
dana et kavurma
mevsim salata
kavun ( bu olmamiş demeyin sofrada meyve olmadan olmuyo:) en son yerim.
akşam 20:00
firinda bamya
yogurt
bi acibiber.
karpuz.
spor
100 atlama skoru: 200 puan.
30+30 bacak skoru: 60 puan
40 sn prank: 2,5 puan
50 mekik: 50 puan
1 saat yürüyüş: 60 puan
2 saat ev işleri: 120 puan
20 dk dans etme: 40 puan
top: 532,5 puanyuppii 500 puani geçtim..
su: 3 tl
Cok guzel canim duzenlisin anladigim kadariylasabah 5 te kalkıyorum:)
5:30 ta kahvaltı hazirliyorum 6 ya kadar:)
6 dan sonra rutinlerimi uyguluyorum ev toparlama spor yapma baya vaktim oluyor:)
7:20 de evden çikiyorum bu arada çalışıyorum.
bu şekilde günümü verimli geçmesini sağlıyorum:)
Dun cok dikkat ettim ama.canım tebrik ederim seni çok uğraşmışsındır eminim
ay canım süppper haber bundan daha güzel ne olabilir. tebrik ederim
canım menün on numara hiçbir şey yememişsin
güzel güzel
yarın ekmek karpuz yerine biraz yemek de ye, yemek yememişsin tüm gün.
oyy ne güzel
vay canım çok merak ediyorum bu hafta süper eksiler gelecek gibi
e canım çok güzel menü kaçamak yapmamışsın ki?
Yoldaki tamirattan dolayi umarim bi hafta bole yemezsin kuzum28 08 ÇARŞAMBA MENÜ
08:45 sade türk kahvesi
10:00 tost ekmeğine kaşarlı tost
13:00 2YK pilav 4YK kuru fasulye 2-3YK domates salatalıklı salata
17:00 Bir adet activia mix and go.
İşte her şey böyle güzeldi ta ki akşam eşimle AVM ye gidene kadar
orada KFC ye uğradık ve o kovalardan söyledik
3 adet kızarmış tavuk parçası yedim. Hem de hiç aç gibi değildim yaa ama dayanamadım
şöyle bir şey oldu bizim avcılarda TEİAŞ çalışması varmış ve eşimi alıp eve geçmem 2.30 saat gösteriyordu AVM ye geçtik
ki sanırım 2,5 saat sürmezdi o yol çünkü akşam 9da çıkmamıza rağmen 1 saate yakın sürdü gelmemiz. Bu çalışma 1 hafta daha devam edecekmiş. Gerçekten ne yapacağımızı hiç bilmiyorum herhalde metrobüsle gidip geleceğiz artık
Yazmadin canim ben gormedim en azindan.Toparladım şükür canım. Ben dün buraya menü yazdımmı acaba
Bu kfc de yesiklerin miydi merak ettim
Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz harika gecer umarim.
Cuma yarismamiza son 2 gun, hepimiz menulerimize ve egzersizlerimize dikkat edelim.
Bu hafta guzel bir derece gelsin takimimiza.
Kucak dolusu sevgiler hepinize..
HAL HATIR
@Mavi boncukkk , @Linna123 , @klbk33 , @gogo2405 , @Gonulmeyvesi iyi misiniz kizlar?
@Aomine Daiki ne var ne yok gulum?
@Harpy , @Wizardmom kizlar iyi misiniz?
Dahlia_ Fatimem bebisimiz geldi mi?
@tomrs nasilsin canim, sagligin iyi mi?
@cinecin Gizemim bizi haberdar et, pasaportun halloldu mu?
yok muhendislik. isletmenin binasina imrenerek bakardikay şu an kabusum inanır mısın avcılar
işletme miydi seninki
ben de beyazıt kampüste okudum
Kolay gelsin canim, sen su bahsettigim super annelerden birisin benim icinGunlerim okadar yogun geciyor ki ben bile kendime sasiyorum hala nasil incecik kalamiyorum diye sabah 7 gibi kalkiyoruz cocuklarin ayri ayri kahvaltilarini hazirla onlari doyur tabi busaydiklarim ve sayacaklarim 2 bebbe esliginde ×100000 kat daha zor sartlarda oluyor ufagim emekledigi icin ve evde her delige girdigi icin hergun evi komple sil supur yapiyorum. Kahvaltidan sonra buyugumde yeni tuvalete gitmeyi ogrendi elleri heryerde mecburen hergun tuvalet banyo camasir sularinla siliyorum sonra oglen sonra kucugu uyutuyorum 10 gibi yarim saat icinde geri kalkiyor bi saat sonra karni acikiyor onu doyur yine oglen uykulari oluyor ikisini birden uyutuyorum ama nasil bide görünoglen yemeklerini hazirlamaya giriyorum sonra gemen mitfakta isimi bitirip spor yapmaya calisiyorum bu arada 2 sefer uyanip tekrar ayakta uyuyorlar. Sonra uyanip bi tantana esliginde yemeklerini yiyorlar biraz havuza girip suyla oynuyorlar.sonra hazirla parka gotur yada disari oynatmaya cikar aksama esime gel yemek hazirla sofrasini kur kaldir mutfagi topla dun bunlara ek esim evdeydi aksam cocuklarla avm ye gittik alisverise 2 3 saat ordaydik yemeklerini yedirdim tekrardan.ordan ciktik oglan yine park istedi sahile parka goturduk babannesi dedesi amcasi yengesi hepimiz parkta bulustuk gece eve geldik ufagim bi aglama krizi esliginde uyudu sonra buyugunu uyuttum. esim film izlemek istedi otur onu izle 2 di artik sızmisim ee sabaha kadarda en az 4 5 sefer sabah 7 de kalk hooppp hersey sil bastanben ne ara yemek yiyorum ne ara dus aliyorum kendime bakiyorum inanin hic bilmiyorum analarimiz sacimixi sipurge ettik diyorlardi demekki bole oluyormus herkes diyoerki bu sartlarda inceceik olman lazim ama ben niye olamiyorum yaa
❤❤❤Bu aralar motivasyonum dusuk senemcim yine cok zorlanjyorum diyet yaparken gunduz cok guzel geciyor gece cocuklara kalktikca aclik krizi vuruyor takimi dusunuyorum tutuyrum kendimi bu aksam bide misafir gelcek valla uyutcam cocuklari gitcem marketten hazir boreklerden alicam hic ugrasamicam biseyle umarim yemek yiyip gelirler kaynanamlar eee biz yabanci degiliz diyorlar ac geliyorlar mecburen bide yemek hazirliyorum helali hos olsu yediklerinde gozum yokta ben kaldiramiyorum artikKolay gelsin canim, sen su bahsettigim super annelerden birisin benim icin
ayrica zaten inceciksin, soyledigin kilo fotograflarinda hic gorunmuyor, bence o kadar sporla kas kutlen artmis.
Gunlerim okadar yogun geciyor ki ben bile kendime sasiyorum hala nasil incecik kalamiyorum diye sabah 7 gibi kalkiyoruz cocuklarin ayri ayri kahvaltilarini hazirla onlari doyur tabi busaydiklarim ve sayacaklarim 2 bebbe esliginde ×100000 kat daha zor sartlarda oluyor ufagim emekledigi icin ve evde her delige girdigi icin hergun evi komple sil supur yapiyorum. Kahvaltidan sonra buyugumde yeni tuvalete gitmeyi ogrendi elleri heryerde mecburen hergun tuvalet banyo camasir sularinla siliyorum sonra oglen kucugu uyutuyorum 10 gibi yarim saat icinde geri kalkiyor bi saat sonra karni acikiyor onu doyur yine oglen uykulari oluyor ikisini birden uyutuyorum ama nasil bide görünoglen yemeklerini hazirlamaya giriyorum sonra hemen mutfakta isimi bitirip spor yapmaya calisiyorum bu arada 2 sefer uyanip tekrar ayakta uyuyorlar. Sonra uyanip bi tantana esliginde yemeklerini yiyorlar biraz havuza girip suyla oynuyorlar.sonra hazirla parka gotur yada disari oynatmaya cikar aksama esime gel yemek hazirla sofrasini kur kaldir mutfagi topla dun bunlara ek esim evdeydi aksam cocuklarla avm ye gittik alisverise 2 3 saat ordaydik yemeklerini yedirdim tekrardan.ordan ciktik oglan yine park istedi sahile parka goturduk babannesi dedesi amcasi yengesi hepimiz parkta bulustuk gece eve geldik ufagim bi aglama krizi esliginde uyudu sonra buyugunu uyuttum. esim film izlemek istedi otur onu izle 2 di artik sızmisim ee sabaha kadarda en az 4 5 sefer kalkiyorum.sabah 7 de kalk hooppp hersey sil bastanben ne ara yemek yiyorum ne ara dus aliyorum kendime bakiyorum inanin hic bilmiyorum analarimiz sacimixi sipurge ettik diyorlardi demekki bole oluyormus herkes diyoerki bu sartlarda inceceik olman lazim ama ben niye olamiyorum yaa
Ikili tabak erkek arkadaşımin
Diğeri de benim :)
Bugun duzenli beslenirsen yarina eksi gelir ozaman tatlimaynen canım
hem de çok kaloriliymiş yaa
şimdi baktım 400 kalori falan diyor küçücük parçalara
hayır bilsem 5 teki şeyi yemezdim hiç planda yoktu
sonra yürüyüş yaptım işte
sabah tartıda artı yoktu ama eksi de yoktu bu yüzden
Bugun duzenli beslenirsen yarina eksi gelir ozaman tatlim
Cumaya tartilcam canim morelim bozuluyor bu aralar 2 3 gun tartilmama karari aldim cumaya bakicam canimallah allaah
canım bu hafta kaç kilo vermişsin baktın mı tartıldın mı?
eğer ki 700 800 gram verdiysen zaten normal
bir de uykusuzluk da bende en azından kilo vermemi engelleyen bir faktör inan.
uykusuz olup çok yorgun ve aç hissettiğimde kilo verememiş oluyorum genelde
belki de uykusuzluk yüzünden vücut savunma mekanizmasına falan geçip yağ yakımını zorlaştırıyor olabilir.
diyetlerde de hep uyku düzeni der, belki nedeni budur
Cumaya tartilcam canim morelim bozuluyor bu aralar 2 3 gun tartilmama karari aldim cumaya bakicam canim
Masallah hayran kaldımsabah 5 te kalkıyorum:)
5:30 ta kahvaltı hazirliyorum 6 ya kadar:)
6 dan sonra rutinlerimi uyguluyorum ev toparlama spor yapma baya vaktim oluyor:)
7:20 de evden çikiyorum bu arada çalışıyorum.
bu şekilde günümü verimli geçmesini sağlıyorum:)
Krep mantarlı tavuklu yedi ben bi çatal tadına baktım dayanamadım ama kremalı falanmış midemi bulandırdı çok yagliydiay neler neler yemiş erkek arkadaşın sabah sabah yaaaaa
o mantarlı soteli ne öyle
Krep mantarlı tavuklu yedi ben bi çatal tadına baktım dayanamadım ama kremalı falanmış midemi bulandırdı çok yagliydi
cok guzel ve nefis gorunuyor, seninki tabikiIkili tabak erkek arkadaşımin
Diğeri de benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?