Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

disardan pide falan soyleyin canim, yabanci degilerse yemek olmadigi gune denk gelebilirler degil mi
iyiki burasi var o zaman bak, cok guzel gidiyorsun sakin kaybetme motivasyonunu. cocuklar hastalaninca yogunlugun artti, yoruldun ama gecicek az kaldi ❤❤❤

Ben de görmedim tam yazayım derken işim çıktı yazayım hemen

Bide o var tabi hergun kafamdan asagi kusan bi bebisim var hergun sildigim halilarim koltuklarim var ya iyi ki burasi var ben buraya yaziyorum ki desarj olim diye yoksa ben harikayim hepsini basariyorum diye yazmiyorum kuzum iyi geliyor buraya yazip ic dokmek cunku annemler olsun baskasi olsun ee bizde baktik cocuk diyip iyice morelimi alt ust ediyorlar ya bazen okadar uslu oluyorlarki asik oluyorum cocuklarima bazenden offff allaahhhiiimm diye bagirasim geliyor cok sukur diyip oturuyorum.Baksana sunlara 1 dk gozumu uzerlerinden ayiramiyorum yani

Eklentiler

• PhotoGrid_1567068799225.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 37
masallah cok tatlilar oyuncaklari da harikaymis bizimki kasik kepce ile oynuyor gidip birkac oyuncak alsam ama bizim ev kucucuk yer yok koymaya:/
Seni cok iyi anliyorum cunku ben de zor zamanlar atlatiyorum hicbirseye yetisemiyorum biliyorsun ve hala buradayim. gercekten paylasmak iyi geliyor
ah kusmasi bir gecse bebeginin daha cabuk iyilesecek, simdi yediklerini de cikarinca vucut daha halsiz.

yaaa şunların tatlılığına bakar mısın beeee

cidden dışarıdan bişeyler söyle yaa, ya da hazır al böreği falan...

yaaa şunların tatlılığına bakar mısın beeee

cidden dışarıdan bişeyler söyle yaa, ya da hazır al böreği falan...
Kozmogirl17 ya da soyle cocuklarin hastaliklarindan firsat bulamadigini da onlar yapip getirsinler birseyler bir zahmet :)

ah canım yaaaa
aman boşver yerim yok diye üzülme
bir sürü oyuncak alsan ben sana diyim ilgilenme süreleri 3 ila 17 dakika
sonra evdeki süpürgeye saldırmaca-mutfaktaki tencere keşfi-kitapları yere atmaca şeklinde geçecek.
zaten sen de bunu biliyorsun o yüzden vicdan yapma hiç :)

ay yaniiii
biz de öyle yapıyorduk arkadaşlarla toplanınca hep
evet benim dusuncem acikcasi bana gelen beni gormeye geliyor yemek yemege degil, tabiki vaktim varsa birseyler hazirlarim ama yoksa da disardan aliyorum. onemli olan sohbet, birlikte vakit gecirmek. ben ayip oldugunu dusunmuyorum

yok canim sucluluk hissetmiyorum, elimden geleni yapiyorum cunku, dikkat ediyorum. ama keske daha da cok imkan olsa :)
evet, yine bir suru oyuncagi var ama en sevdigi oyuncaklar islak bez, kepce, tava, tabaklar vs

Çarsamba menüm

Sabah
Boş geçti

Öğle
1 fincan kahve
1 kaşık un helvası
1 tabak fasulye

Akşam
1 dilim kek
1 tabak salata
1 kare bitter
1 fincan kahve

Yawrukush F Falanfilannnn stitch
kac gundur hicbirsey yemiyordun - gerci yine hicbirsey yok ama hepsi ciss.. un helvasi, kek, bitter. umarim hersey yolundadir?

april22 evet canım ne güzel gidiyordun
gerçi kalori olarak yine bir şey tuttuğunu sanmam bu yediklerinin çünkü çok az yemişsin ama
doydun mu peki?

evet benim dusuncem acikcasi bana gelen beni gormeye geliyor yemek yemege degil, tabiki vaktim varsa birseyler hazirlarim ama yoksa da disardan aliyorum. onemli olan sohbet, birlikte vakit gecirmek. ben ayip oldugunu dusunmuyorum

yok yaa küçük çocuklu bayanlara hele böyle şeylerin hiç ayıp olmayacağını düşünüyorum
hatta arkadaşınsa çocuklu olmana bile gerek yok ama 2 çocukla hele yani çok zor bence...

yok canim sucluluk hissetmiyorum, elimden geleni yapiyorum cunku, dikkat ediyorum. ama keske daha da cok imkan olsa :)
evet, yine bir suru oyuncagi var ama en sevdigi oyuncaklar islak bez, kepce, tava, tabaklar vs

tabi canım
ver süpürgeyi eline allah tüm gün oynasın hiç sıkılmıyorlar çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…