disardan pide falan soyleyin canim, yabanci degilerse yemek olmadigi gune denk gelebilirler degil mi❤❤❤Bu aralar motivasyonum dusuk senemcim yine cok zorlanjyorum diyet yaparken gunduz cok guzel geciyor gece cocuklara kalktikca aclik krizi vuruyor takimi dusunuyorum tutuyrum kendimi bu aksam bide misafir gelcek valla uyutcam cocuklari gitcem marketten hazir boreklerden alicam hic ugrasamicam biseyle umarim yemek yiyip gelirler kaynanamlar eee biz yabanci degiliz diyorlar ac geliyorlar mecburen bide yemek hazirliyorum helali hos olsu yediklerinde gozum yokta ben kaldiramiyorum artik
Ben de görmedim tam yazayım derken işim çıktı yazayım hemenBu kfc de yesiklerin miydi merak ettim
4000 adimı yanlıs hesplamissin kuzum 4000÷100=40×5=200 yapar kuzum.
Cok az yemissin canim.
Bole dusunmen uzucu canim burda herkes esit lisde disi diye kimse bakmıyor bazen unutuyoruz bile kim listede kim degil.yanlis dusunuyorsun bence de.
Canim musakkayi kizartma olarak mı pisirdin.
Cezasiz bigunum olmus cok sukur.
Canim keske pureyi yicegine sebzeyi yeseydin daha guzel olurdu kuzum.
Ogunlerindeki meyveyi aralarda yesen cok daha guzel bi menu olur canim.
Cok guzel canim duzenlisin anladigim kadariyla
Dun cok dikkat ettim ama.
Yoldaki tamirattan dolayi umarim bi hafta bole yemezsin kuzum
Yazmadin canim ben gormedim en azindan.
Bide o var tabi hergun kafamdan asagi kusan bi bebisim var hergun sildigim halilarim koltuklarim var ya iyi ki burasi var ben buraya yaziyorum ki desarj olim diye yoksa ben harikayim hepsini basariyorum diye yazmiyorum kuzum iyi geliyor buraya yazip ic dokmek cunku annemler olsun baskasi olsun ee bizde baktik cocuk diyip iyice morelimi alt ust ediyorlar ya bazen okadar uslu oluyorlarki asik oluyorum cocuklarima bazenden offff allaahhhiiimm diye bagirasim geliyor cok sukur diyip oturuyorum.disardan pide falan soyleyin canim, yabanci degilerse yemek olmadigi gune denk gelebilirler degil mi
iyiki burasi var o zaman bak, cok guzel gidiyorsun sakin kaybetme motivasyonunu. cocuklar hastalaninca yogunlugun artti, yoruldun ama gecicek az kaldi❤❤❤
Oh masallah erkek arkadasinin kilo takintisi yok sanirim zaten bu kilo hep kadinlarin basbelasi kilo hep kadinlarda kotu duruyorIkili tabak erkek arkadaşımin
Diğeri de benim :)
Sabah sabahmi yedi anammm tek benimki degilmisti sabah bole seyler hiyenKrep mantarlı tavuklu yedi ben bi çatal tadına baktım dayanamadım ama kremalı falanmış midemi bulandırdı çok yagliydi
masallah cok tatlilarBide o var tabi hergun kafamdan asagi kusan bi bebisim var hergun sildigim halilarim koltuklarim var ya iyi ki burasi var ben buraya yaziyorum ki desarj olim diye yoksa ben harikayim hepsini basariyorum diye yazmiyorum kuzum iyi geliyor buraya yazip ic dokmek cunku annemler olsun baskasi olsun ee bizde baktik cocuk diyip iyice morelimi alt ust ediyorlar ya bazen okadar uslu oluyorlarki asik oluyorum cocuklarima bazenden offff allaahhhiiimm diye bagirasim geliyor cok sukur diyip oturuyorum.Baksana sunlara 1 dk gozumu uzerlerinden ayiramiyorum yani
Bide o var tabi hergun kafamdan asagi kusan bi bebisim var hergun sildigim halilarim koltuklarim var ya iyi ki burasi var ben buraya yaziyorum ki desarj olim diye yoksa ben harikayim hepsini basariyorum diye yazmiyorum kuzum iyi geliyor buraya yazip ic dokmek cunku annemler olsun baskasi olsun ee bizde baktik cocuk diyip iyice morelimi alt ust ediyorlar ya bazen okadar uslu oluyorlarki asik oluyorum cocuklarima bazenden offff allaahhhiiimm diye bagirasim geliyor cok sukur diyip oturuyorum.Baksana sunlara 1 dk gozumu uzerlerinden ayiramiyorum yani
yaaa şunların tatlılığına bakar mısın beeee
cidden dışarıdan bişeyler söyle yaa, ya da hazır al böreği falan...
Kozmogirl17 ya da soyle cocuklarin hastaliklarindan firsat bulamadigini da onlar yapip getirsinler birseyler bir zahmet :)
Onu tanıdigimda çok zayıftı şimdi bir göbek yaptı çok kilo aldı söylüyorum dinlemiyor genç yaşta eniştelere benzediOh masallah erkek arkadasinin kilo takintisi yok sanirim zaten bu kilo hep kadinlarin basbelasi kilo hep kadinlarda kotu duruyor
masallah cok tatlilaroyuncaklari da harikaymis bizimki kasik kepce ile oynuyor gidip birkac oyuncak alsam ama bizim ev kucucuk yer yok koymaya:/
Seni cok iyi anliyorum cunku ben de zor zamanlar atlatiyorum hicbirseye yetisemiyorum biliyorsun ve hala buradayim. gercekten paylasmak iyi geliyor
ah kusmasi bir gecse bebeginin daha cabuk iyilesecek, simdi yediklerini de cikarinca vucut daha halsiz.
Valla benimki sabah sabah urfa lahmacun bile yer ablaSabah sabahmi yedi anammm tek benimki degilmisti sabah bole seyler hiyen
Noldu ablacım çok bakamadım eskilereCumaya tartilcam canim morelim bozuluyor bu aralar 2 3 gun tartilmama karari aldim cumaya bakicam canim
kac gundur hicbirsey yemiyordun - gerci yine hicbirsey yok ama hepsi ciss.. un helvasi, kek, bitter. umarim hersey yolundadir?Çarsamba menüm
Sabah
Boş geçti
Öğle
1 fincan kahve
1 kaşık un helvası
1 tabak fasulye
Akşam
1 dilim kek
1 tabak salata
1 kare bitter
1 fincan kahve
Yawrukush F Falanfilannnn stitch
evet benim dusuncem acikcasi bana gelen beni gormeye geliyor yemek yemege degil, tabiki vaktim varsa birseyler hazirlarim ama yoksa da disardan aliyorum. onemli olan sohbet, birlikte vakit gecirmek. ben ayip oldugunu dusunmuyorumay yaniiii
biz de öyle yapıyorduk arkadaşlarla toplanınca hep
yok canim sucluluk hissetmiyorum, elimden geleni yapiyorum cunku, dikkat ediyorum. ama keske daha da cok imkan olsa :)ah canım yaaaa
aman boşver yerim yok diye üzülme
bir sürü oyuncak alsan ben sana diyim ilgilenme süreleri 3 ila 17 dakika
sonra evdeki süpürgeye saldırmaca-mutfaktaki tencere keşfi-kitapları yere atmaca şeklinde geçecek.
zaten sen de bunu biliyorsun o yüzden vicdan yapma hiç :)
Çarsamba menüm
Sabah
Boş geçti
Öğle
1 fincan kahve
1 kaşık un helvası
1 tabak fasulye
Akşam
1 dilim kek
1 tabak salata
1 kare bitter
1 fincan kahve
Yawrukush F Falanfilannnn stitch
kac gundur hicbirsey yemiyordun - gerci yine hicbirsey yok ama hepsi ciss.. un helvasi, kek, bitter. umarim hersey yolundadir?
evet benim dusuncem acikcasi bana gelen beni gormeye geliyor yemek yemege degil, tabiki vaktim varsa birseyler hazirlarim ama yoksa da disardan aliyorum. onemli olan sohbet, birlikte vakit gecirmek. ben ayip oldugunu dusunmuyorum
yok canim sucluluk hissetmiyorum, elimden geleni yapiyorum cunku, dikkat ediyorum. ama keske daha da cok imkan olsa :)
evet, yine bir suru oyuncagi var ama en sevdigi oyuncaklar islak bez, kepce, tava, tabaklar vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?