Burdayim ben.Dun dogumgunumdu.Sevdiklerimle vakit gecirdim.elime alamadim teli bir türlü.@cinecin , @Patlicanmoru , @Mavi boncukkk kizlar listedesiniz ama hic ugramiyorsunuz, nerelerdesiniz?
DeryaOnDiet canim dun gelmedin, yolculuk kosturmasindan mi , iyi misin?
@pembecanavar nasil gecti canim alisverisin, neler aldin, guzel indirimler var miydi?
@akrep ugramadin dun, katilimin azaldi biraz, iyilesebildin mi canim?
@april22 , @cherrycola , M Mutlu2890 sizler neredesiniz kizlar?
doğum günün kutlu olsun:)Burdayim ben.Dun dogumgunumdu.Sevdiklerimle vakit gecirdim.elime alamadim teli bir türlü.
Dogum gunun kutlu olsunBurdayim ben.Dun dogumgunumdu.Sevdiklerimle vakit gecirdim.elime alamadim teli bir türlü.
Yaaaa Benımde oyle yapasım varrr aynı seylerı dusunuyoruz da olmuyor beeeeekoca bi dağa çikip bi haykırasim var.BEEENNN NİYEEEE ZAYIFLAYAAAAMİYOOOOOOOÖÖÖÖMMM:d
Bi günde 35 kg gitsin istiyorum
Yaaaa Benımde oyle yapasım varrr aynı seylerı dusunuyoruz da olmuyor beeeee
bi gitmiyor diyet oruca girmek lazim.Yaaaa Benımde oyle yapasım varrr aynı seylerı dusunuyoruz da olmuyor beeeee
Boyle yiyip yiyip kilo almayan insanlar var ya onlara bazen gıcık oluyorumbi gitmiyor diyet oruca girmek lazim.
demi bende... şu 50 kg olanlar var grupta.. ;ay yeter yeterice zayifsin diyorum ben kıskanmadim degilBoyle yiyip yiyip kilo almayan insanlar var ya onlara bazen gıcık oluyorum
çikolaya yesem midemi
şeker yesem
ben niye istahla yemeye çalışıyorum kendime sinirleniyorum
ulan aslı yeme bak özge sana sopalacak görürsün grup arkadaşlardan linç yiyeceksindiyorum
Boyle yiyip yiyip kilo almayan insanlar var ya onlara bazen gıcık oluyorum
Dogru diyorsun aslında canım etradımda var cok yiyen ama tatlı sevmeyen hemen midesi bulanan insanlarcanım doğru diyorsun
bak bi 21 gün falan hiç bozmazsan eğer haftada bir kendini ödüllendir, mesela baktın canın o an bir şey istiyor diğer öğünler yeme... bak biz de muhakkak ki kaçamak yapıyoruz yani hayat öyle olmuyor ama bir öğün yeyip diğer öğünü atlarsan illa ki verirsin.
hiç baktın mı nasılsın? kilo vermiş misin?
canım çok nadir metabolizmasında ve hormonel sıkıntı yaşamıyorsan eğer yiyip yiyip kilo almamak mümkün değil.
bak o yiyorum diyenlere bir öğün pizzadan 2 dilim yerler akşama kadar bir şey yemezler.
ay canım dondurma çekiyor derler 1 top dondurma yerler.
ben -gerçi yiyip yiyip kilo almıyorum demezdi kendisi de- bir tatile gittik, onlar bir grup olduğundan ben de onlara uydum 5 günlük tatilde 1 kere dondurma yedik... bir baktım zayıflamışım hatta. ama sorsan der ki kendimi kısıtlamıyorum. Yani onların -yedim yedim- dediklerini onlar kadar yersen 1 haftada inan zayıflarsın.
yani yemiyorlar canım inan bana.
diyetçikraliçe var instada. kadin 200. günde 35 kg vermiş. şeker ekmek tuz un hiç yok..canım doğru diyorsun
bak bi 21 gün falan hiç bozmazsan eğer haftada bir kendini ödüllendir, mesela baktın canın o an bir şey istiyor diğer öğünler yeme... bak biz de muhakkak ki kaçamak yapıyoruz yani hayat öyle olmuyor ama bir öğün yeyip diğer öğünü atlarsan illa ki verirsin.
canım çok nadir metabolizmasında ve hormonel sıkıntı yaşamıyorsan eğer yiyip yiyip kilo almamak mümkün değil.
bak o yiyorum diyenlere bir öğün pizzadan 2 dilim yerler akşama kadar bir şey yemezler.
ben -gerçi yiyip yiyip kilo almıyorum demezdi kendisi de- bir tatile gittik, onlar bir grup olduğundan ben de onlara uydum 5 günlük tatilde 1 kere dondurma yedik... bir baktım zayıflamışım hatta. ama sorsan der ki kendimi kısıtlamıyorum. Yani onların -yedim yedim- dediklerini onlar kadar yersen 1 haftada inan zayıflarsın.
diyetçikraliçe var instada. kadin 200. günde 35 kg vermiş. şeker ekmek tuz un hiç yok..
denemeye çalışıyorum şekeri depola diyor vcut. alarim veriyor.
ay dayanamiycam yiyorum ..
sonra büyük pişmanlık..
yok aslı sen kesin zayiflamayacaksin böle giderse diyor bi yanim.
bi yanim da yeme sen bak fit olacaksin diyor.
olmuyor ya.. kendime çok kızıyorum.
tam 2 yıldır 90-85 gidip geliyor.peki çalışıyor musun?
normalde kaç kiloydun? genel olarak kaç kilo ağırlığındaydın?
yani hayatın boyunca
Dogru diyorsun aslında canım etradımda var cok yiyen ama tatlı sevmeyen hemen midesi bulanan insanlar
tam 2 yıldır 90-85 gidip geliyor.
masabaşında iş.. memurum çünkü..
Evet ben de oyle diyen birkac arkadasimi gozlemlemistim, gercekten herseyden yiyor ama cok az yiyor ve doyuyorlar. bir de bir tanesi salatasiz ogune oturmazdi, yavan geliyormus.canım doğru diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?