Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Burdayim ben.Dun dogumgunumdu.Sevdiklerimle vakit gecirdim.elime alamadim teli bir türlü.

Boyle yiyip yiyip kilo almayan insanlar var ya onlara bazen gıcık oluyorum
demi bende... şu 50 kg olanlar var grupta.. ;ay yeter yeterice zayifsin diyorum ben kıskanmadim degil ne güzel o zayiflar varya kilo alsin ya. deri kemik kalmiş
benim görümcem 45 kg ben ondan iki katiydim kıskaniyor muyum EVET çok fena süzüyorum üzerini

çikolaya yesem midemi
şeker yesem
ben niye istahla yemeye çalışıyorum kendime sinirleniyorum
ulan aslı yeme bak özge sana sopalacak görürsün grup arkadaşlardan linç yiyeceksin diyorum

canım doğru diyorsun
bak bi 21 gün falan hiç bozmazsan eğer haftada bir kendini ödüllendir, mesela baktın canın o an bir şey istiyor diğer öğünler yeme... bak biz de muhakkak ki kaçamak yapıyoruz yani hayat öyle olmuyor ama bir öğün yeyip diğer öğünü atlarsan illa ki verirsin.
hiç baktın mı nasılsın? kilo vermiş misin?

Boyle yiyip yiyip kilo almayan insanlar var ya onlara bazen gıcık oluyorum

canım çok nadir metabolizmasında ve hormonel sıkıntı yaşamıyorsan eğer yiyip yiyip kilo almamak mümkün değil.
bak o yiyorum diyenlere bir öğün pizzadan 2 dilim yerler akşama kadar bir şey yemezler.
ay canım dondurma çekiyor derler 1 top dondurma yerler.
ben -gerçi yiyip yiyip kilo almıyorum demezdi kendisi de- bir tatile gittik, onlar bir grup olduğundan ben de onlara uydum 5 günlük tatilde 1 kere dondurma yedik... bir baktım zayıflamışım hatta. ama sorsan der ki kendimi kısıtlamıyorum. Yani onların -yedim yedim- dediklerini onlar kadar yersen 1 haftada inan zayıflarsın.

yani yemiyorlar canım inan bana.

Dogru diyorsun aslında canım etradımda var cok yiyen ama tatlı sevmeyen hemen midesi bulanan insanlar

diyetçikraliçe var instada. kadin 200. günde 35 kg vermiş. şeker ekmek tuz un hiç yok..
denemeye çalışıyorum şekeri depola diyor vcut. alarim veriyor.
ay dayanamiycam yiyorum ..
sonra büyük pişmanlık..
yok aslı sen kesin zayiflamayacaksin böle giderse diyor bi yanim.
bi yanim da yeme sen bak fit olacaksin diyor.
olmuyor ya.. kendime çok kızıyorum.

peki çalışıyor musun?
normalde kaç kiloydun? genel olarak kaç kilo ağırlığındaydın?
yani hayatın boyunca

Dogru diyorsun aslında canım etradımda var cok yiyen ama tatlı sevmeyen hemen midesi bulanan insanlar

tabi canım
mesela tatlı yemeğe gidersin bi pasta söyler yarısını yemez beğenmedim der
atıyorum iş yerinde bişey dağıtılır ya ben sütlü tatlı dışında yemiyorum der
sonra da ben her şeyi yiyorum kilo almıyorum

tam 2 yıldır 90-85 gidip geliyor.
masabaşında iş.. memurum çünkü..

ya canım o da aslında bahane değil bak inan bana
benim fotoğrafçılık yapan ve zayıflayamayan yakınım var
ayda 10-15 kere iş çıkar sürekli ayakta o da bu sefer çok yoruluyorum akşam yiyorum diyor.
yani hepimiz masa başıyız aslında daha düzgün bir hayatımız var
giriş belli çıkış belli öğle yemeği belli.
bu da böyle bir şans aslında

Evet ben de oyle diyen birkac arkadasimi gozlemlemistim, gercekten herseyden yiyor ama cok az yiyor ve doyuyorlar. bir de bir tanesi salatasiz ogune oturmazdi, yavan geliyormus.
biz bir koca pizzayi kola ile yerken, o birkac dilim ile salata yiyor
neyse ben de zayiflayip hicbirsey yapmadim, herseyi yedim diyecegim, o gunler de gelicek

Dün akşam mesajları okurken uyuya kalmışım.
28 Ağustos menüm
Sabah 8de 1 dilim tbe peynir zeytin yeşillik çay
Öğlen 12 de yarım dilim ekmek siyah haşhaş ezmesi peynir .
Akşam 18de 2 kepçe çorba 4 kaşık kıymalı makarna yoğurt
21 de birer küçük köy elması ve köy armudu
Su 2 lt
Spor 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…