aksam corba yerine salata daha iyi olurmus. hem corba hem makarna ayni ogunde cok olmus sankiDün akşam mesajları okurken uyuya kalmışım.
28 Ağustos menüm
Sabah 8de 1 dilim tbe peynir zeytin yeşillik çay
Öğlen 12 de yarım dilim ekmek siyah haşhaş ezmesi peynir .
Akşam 18de 2 kepçe çorba 4 kaşık kıymalı makarna yoğurt
21 de birer küçük köy elması ve köy armudu
Su 2 lt
Spor 10
canim bu hafta 2 gun cok gec saatte yedim
cok guzel29 Ağustos menüm
Kahvaltı 11 de tavada yumurta 1 dilim tbe yeşillik domates peynir zeytin
16 da 4 kaşık kıymalı makarna yoğurt
Akşam 19 da et sote ve taze börülce salatası yiycem
Su 2.5 olur
Spor yapmadım ev işi yaptım 3 st 180 puan
hayir hala odevlerle debeleniyorum ve yarin son gun teslim yoksa kalicamcanim bu hafta 2 gun cok gec saatte yedimisim asiri yogundu cok gec bitirdim . Ve ben ne zaman gec yesem arti olarak donuyor. Tek sabit olayim gecen haftaki gibi baska bbirsey istemiyorum. Bugun de gec saate kadar isyerimdeyim. Tatil oncesi bitirmem gereken isler var
Sen nasilsin canim? Basladin mi tezine?
kolay gelsin bu arada. mezuniyet tarihin belli mi?canim bu hafta 2 gun cok gec saatte yedimisim asiri yogundu cok gec bitirdim . Ve ben ne zaman gec yesem arti olarak donuyor. Tek sabit olayim gecen haftaki gibi baska bbirsey istemiyorum. Bugun de gec saate kadar isyerimdeyim. Tatil oncesi bitirmem gereken isler var
canim bu hafta 2 gun cok gec saatte yedimisim asiri yogundu cok gec bitirdim . Ve ben ne zaman gec yesem arti olarak donuyor. Tek sabit olayim gecen haftaki gibi baska bbirsey istemiyorum. Bugun de gec saate kadar isyerimdeyim. Tatil oncesi bitirmem gereken isler var
Hayırlıı olsunn çok sevindim :)Kizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
Selam eşimmm :) Kolay gelsinnn :)Selam kizlar nasilsiniz?
Ben az evvel uyandim gecmisi bitirdim, alintilarimi yaptim ama simdi kahvalti hazirlamaya gececegim.
Cocuklari yedir, giydir, okul cantasini hazirla, okul yollarina dusecegim.
Aras sabahlari ortaligi yikiyor bnde gelecegim diye mecbur onuda goturuyorum okula.
Yollarda kosa kosa yetisiyoruz, birde nefes nefese kosarken masal anlatiyorum :)
Halimi dusunun, neyse donuste kahvalti esliginde konusmak uzere.
Takimin biraz motivasyonu dusmus sanki, motivasyonunuzu yukseltmeye gelecegim, bekleyin beni anacimmmm :)
Hosgeldin, umarim biran once istedigin kiloya inip 2. cocuguna kavusursunKullanıcı Adı : Metem
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşe
Mesleginiz: Mimar
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz: 98
Hedef kilonuz : 80
Kilo alma hikayeniz : kendimi bildim bileli
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlıkli olmak için ama 2. çocuğu istememin de büyük etkisi var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katilmadim
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim.Kullanıcı Adı : Metem
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlıkli olmak için ama 2. çocuğu istememin de büyük etkisi var
Merhaba hoşgeldinizz :) Umarım en kısa sürede hep beraber hedeflediğimiz kiloya ulaşırız :)Kullanıcı Adı : Metem
Hangi şehir? Balıkesir'dir umarımKizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
Yani çocuklu kadına gelip biz yabancı değiliz diye yemek bekleyene kırılır iki yumurta❤❤❤Bu aralar motivasyonum dusuk senemcim yine cok zorlanjyorum diyet yaparken gunduz cok guzel geciyor gece cocuklara kalktikca aclik krizi vuruyor takimi dusunuyorum tutuyrum kendimi bu aksam bide misafir gelcek valla uyutcam cocuklari gitcem marketten hazir boreklerden alicam hic ugrasamicam biseyle umarim yemek yiyip gelirler kaynanamlar eee biz yabanci degiliz diyorlar ac geliyorlar mecburen bide yemek hazirliyorum helali hos olsu yediklerinde gozum yokta ben kaldiramiyorum artik
Valla yemiyolar, benim arkadaş işte hep zayıf bildim bileli. Dün bı yemeğe gittik ay şiştim ay çok yedim rahatsiz oldum vs vs. Ben diyette olmadığım zaman o yemeği yer üstüne de akşam atıştırmasi çay may yapardım valla. Ciddi çok az yiyor, hani takimdakiler özelliklecanım doğru diyorsun
bak bi 21 gün falan hiç bozmazsan eğer haftada bir kendini ödüllendir, mesela baktın canın o an bir şey istiyor diğer öğünler yeme... bak biz de muhakkak ki kaçamak yapıyoruz yani hayat öyle olmuyor ama bir öğün yeyip diğer öğünü atlarsan illa ki verirsin.
hiç baktın mı nasılsın? kilo vermiş misin?
canım çok nadir metabolizmasında ve hormonel sıkıntı yaşamıyorsan eğer yiyip yiyip kilo almamak mümkün değil.
bak o yiyorum diyenlere bir öğün pizzadan 2 dilim yerler akşama kadar bir şey yemezler.
ay canım dondurma çekiyor derler 1 top dondurma yerler.
ben -gerçi yiyip yiyip kilo almıyorum demezdi kendisi de- bir tatile gittik, onlar bir grup olduğundan ben de onlara uydum 5 günlük tatilde 1 kere dondurma yedik... bir baktım zayıflamışım hatta. ama sorsan der ki kendimi kısıtlamıyorum. Yani onların -yedim yedim- dediklerini onlar kadar yersen 1 haftada inan zayıflarsın.
yani yemiyorlar canım inan bana.
İşte aynen arkadaşım da öyle salatasiz sofraya oturmadı, ben üşeniyorum hep salata yapmaya. Ona yaptırdım ben de salatalarıEvet ben de oyle diyen birkac arkadasimi gozlemlemistim, gercekten herseyden yiyor ama cok az yiyor ve doyuyorlar. bir de bir tanesi salatasiz ogune oturmazdi, yavan geliyormus.
biz bir koca pizzayi kola ile yerken, o birkac dilim ile salata yiyor
neyse ben de zayiflayip hicbirsey yapmadim, herseyi yedim diyecegim, o gunler de gelicek
Bir adet çocuk iki adete çıksın o zamanKullanıcı Adı : Metem
Hoşgeldin canım:)Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?