Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

29 Ağustos menüm
Kahvaltı 11 de tavada yumurta 1 dilim tbe yeşillik domates peynir zeytin

16 da 4 kaşık kıymalı makarna yoğurt

Akşam 19 da et sote ve taze börülce salatası yiycem

Su 2.5 olur
Spor yapmadım ev işi yaptım 3 st 180 puan

aksam corba yerine salata daha iyi olurmus. hem corba hem makarna ayni ogunde cok olmus sanki

DeryaOnDiet canim diyet nasil gidiyor? yarin kilonu cok merak ediyorum
canim bu hafta 2 gun cok gec saatte yedim isim asiri yogundu cok gec bitirdim . Ve ben ne zaman gec yesem arti olarak donuyor. Tek sabit olayim gecen haftaki gibi baska bbirsey istemiyorum. Bugun de gec saate kadar isyerimdeyim. Tatil oncesi bitirmem gereken isler var
Sen nasilsin canim? Basladin mi tezine?

cok guzel

hayir hala odevlerle debeleniyorum ve yarin son gun teslim yoksa kalicam
stresten herseyi yedim yiyorum

kolay gelsin bu arada. mezuniyet tarihin belli mi?

BU HAFTA 1200 kalorili menüler yok muydu?

Selam kizlar nasilsiniz?
Ben az evvel uyandim gecmisi bitirdim, alintilarimi yaptim ama simdi kahvalti hazirlamaya gececegim.
Cocuklari yedir, giydir, okul cantasini hazirla, okul yollarina dusecegim.
Aras sabahlari ortaligi yikiyor bnde gelecegim diye mecbur onuda goturuyorum okula.
Yollarda kosa kosa yetisiyoruz, birde nefes nefese kosarken masal anlatiyorum :)
Halimi dusunun, neyse donuste kahvalti esliginde konusmak uzere.
Takimin biraz motivasyonu dusmus sanki, motivasyonunuzu yukseltmeye gelecegim, bekleyin beni anacimmmm :)

Selam eşimmm :) Kolay gelsinnn :)
Ben bir şey sormak istiyorum :) Tartımın pilini değiştirdim ama bozulmuş sanırım. Yarın yenisini alacağım güncel kilomu öğleden sonra paylaşsam olur mu? Sabah tartı almaya falan çıkacağımda

Kullanıcı Adı : Metem
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşe
Mesleginiz: Mimar
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz: 98
Hedef kilonuz : 80
Kilo alma hikayeniz : kendimi bildim bileli
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlıkli olmak için ama 2. çocuğu istememin de büyük etkisi var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katilmadim

Hosgeldin, umarim biran once istedigin kiloya inip 2. cocuguna kavusursun

Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim.
Birlikte guzel kilolar verecegimize inaniyorum Aysecim:)
*Her gun duzenli menulerimizi, yaptigimiz egzersizleri ve ictigimiz su miktarini yaziyoruz.
*Her pazartesi kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz.
*Her cuma tartilip tartimizin fotografini paylasarak kilo bildirimi yapiyoruz.
*Takimda birbirimizle sohbet edip aktif oluyoruz.
*Birde ilk sayfada egzersiz puanlarimiz var, hergun yaptigimiz egzersizlerin puanlarini hesaplayip menulerimizle beraber yaziyoruz :)
Aklina takilan bir sey olursa hep buralardayiz, sorabilirsin :)

Merhaba hoşgeldinizz :) Umarım en kısa sürede hep beraber hedeflediğimiz kiloya ulaşırız :)

Kizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
Hangi şehir? Balıkesir'dir umarım
Yani çocuklu kadına gelip biz yabancı değiliz diye yemek bekleyene kırılır iki yumurta
Ya da senin fasulyeni vb. özledi eşim, gelicekseniz yapsan filan denir
Valla yemiyolar, benim arkadaş işte hep zayıf bildim bileli. Dün bı yemeğe gittik ay şiştim ay çok yedim rahatsiz oldum vs vs. Ben diyette olmadığım zaman o yemeği yer üstüne de akşam atıştırmasi çay may yapardım valla. Ciddi çok az yiyor, hani takimdakiler özellikle Kozmogirl17 Özlemcim çocukların tabagindakileri filan yiyor ya kalmasın diye, benim arkadas aksine kendikini çocuklara ya da eşine iteliyor ben de diyorum ne akıllısın bisuru şey yaptım valla hep kalıp durdu yemekler.

İşte aynen arkadaşım da öyle salatasiz sofraya oturmadı, ben üşeniyorum hep salata yapmaya. Ona yaptırdım ben de salataları
Bir adet çocuk iki adete çıksın o zaman adet ne kuzum ya, hoşgeldinn takımımıza

Son düzenleme:
Yawrukush Özge'cim sana da kolaygelsin. Göya okul açılınca veliler rahatlar ama sana tam tersi oldu. Daha bi alışırsın canım yakında bu tempoya da.
Spor salonumuz sitede ama ücretli, bugün okula gittim bir iş için, müdüre de dedim ders programım sabaha dayalı olabilir mi diye. Öyle olursa vaktim olur spora. İnş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…