ayyy coookkk coookk cokkk svındımm meyvemmm afferım sana beeekaptannn costu hadı kızlar bızdende bekler bakın cumayaa
hayde bakalım halayaay cok sevındım yaa valla kendım 5 lere ınmıs kadar sevındım canım afferım sana tebrık ederımm
sonundaaaaaaaaa
cumaya 59 olacaksın inşşş.... darısı başımızaa
hypatıam kaptan bu hızla gıderse tayfalardanda cok sey bekler amanınn:18::18: hıcbıse yememem lazım bugunyarın sabaha 64 u gormem lazım benım bu arada hypatıam tam olarak uymamıs olsamda senın dıyetın krıterlerınde yemeye calıstım ve o artılar gıttı hatta 400 gr eksıdeyımm yıhuhuhuhuhuuuu artık kaptanımm dun bana kusmustu belkı sımdı affederr
ayyy kızlarr evden gelebildim de
hastalar geliyo sürekli ondan yazamıyorum
ama bu sabah defalarca tartıldım tartılmakdan oynamakdan zıplamakdan kahvaltı yapamadım
ayyy kızlarr evden gelebildim de
hastalar geliyo sürekli ondan yazamıyorum
ama bu sabah defalarca tartıldım tartılmakdan oynamakdan zıplamakdan kahvaltı yapamadım
herkese günaydın arkadaşlar
tebrik ederim canım inan çok sevindim darısı bizim başımıza gerçi şu an 5 li rakamlar bana çok uzak ama olsun umutla bekliyorum. ben de bu sabah çok moralli işe geldim sabah tartıldığımda artılardan kurtulmuşum 100 gr vermişim anlaşılan bugün bizim mutlu günümüz
herkese günaydın arkadaşlar
tebrik ederim canım inan çok sevindim darısı bizim başımıza gerçi şu an 5 li rakamlar bana çok uzak ama olsun umutla bekliyorum. ben de bu sabah çok moralli işe geldim sabah tartıldığımda artılardan kurtulmuşum 100 gr vermişim anlaşılan bugün bizim mutlu günümüz
ayy delı ben sana demıstım oyle bıde sevınırsınkı artık sen tartıya zırt bırt cıkarsın ee nede olsa gordugun rakam her gordugunde yenı bır mutluluk verıcek sanaayy nekadar mutlu oldum yaaa anlatamam bır sabah bende gorucem ınsallah o rakamları ozamann bende boyle cıldırırım kesınn
tebrik ederim seni canim, insallah darisi bizlerere
ayy evet karcıcegım bugun mutlu gunumuz ınsallah allah bozmaz yarında mutlu bır gun olur bızım ıcın cok sevındım canım eksılere dustugune yoksa kaptan bızı vurucaktı topuklarımızdanbende eksıye dustum cok sukur ay nekadan mutlu olduk bugun yaa
ama ben arazıye gıdıcem bugun yanınızda olamıycam haberınız olsun kızlar
minnosum sana uzak değil canım sadece 4 hafta var hadi gayret azıcık hırs azıcık caba 4 hafta sonra benim bulunduğum yerdesinn
ınsallah canım ınsallahh hadı bakallım ne zaman kımbılırneyse kızlar ben arazıye gıdıyorum aksama gelırım haberınız olsun aksamada mısafırım var gec gelırım yanınıza canlarım haberınız olsun mucuck
amanıııınnnn zevcanım 5 lilere inmiş
sonunda kurtuldun tatlım, inşallah bi daha görmemek üzere kurtuldun hem deeee
hadi kızlar kaptanın emeklerini boşa çıkarmayalım, cumaya kadar biz de iyice sıkalım ki bu cuma 1. biz olalım
aayyyyy bu sabah ne güzel haberler bunlarr
bu hafta birinci kimm
4. takımmm
hayyydi kızzzlaarrrrrrr
kesinlikle bu hafta birinci biziz canım
bugün 2 günlük diyete başladım öğle yiyeceğimi evden getirdim
menümüde yazayım çünkü ne yiyeceğim belli
sabah
1 tane muz.
1 bardak süt
ara
3 tane kuru kayısı
öğle
1 kase yoğurt.
bol salata (marul maydonoz ve domatesten yaptım yağsız sadece limon var).
1 dilim çavdarlı ekmek
ara
3 tane kuru kayısı
ara
1 tane portakal
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 tane haşlanmış patates
bol salata
gece
1 bardak süt
3 lt su. yeşil çay. soda.
karçiçeğim seni tebrik ediyorum, iki günü de bu şekilde tamamlarsan bombasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?