Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hypatıam kaptan bu hızla gıderse tayfalardanda cok sey bekler amanınn:18::18: hıcbıse yememem lazım bugunyarın sabaha 64 u gormem lazım benım bu arada hypatıam tam olarak uymamıs olsamda senın dıyetın krıterlerınde yemeye calıstım ve o artılar gıttı hatta 400 gr eksıdeyımm yıhuhuhuhuhuuuu artık kaptanımm dun bana kusmustu belkı sımdı affederr

sonundaaaaaaaaa

cumaya 59 olacaksın inşşş.... darısı başımızaa

cumaya herkes eksiler de oluyorrrr

alllahhhhhhhhhhh

minnosumm canım benii
hypatiam cumaya 400 gr daha verirsem bu hafta 1 kilo edicek tatlımm

yihhhuuuuuu

çifte sevinç olleeyyyyy ayyy minnosumm devam canım devamm durmak yokkk oturmak hiç yokkk

herkese günaydın arkadaşlar
tebrik ederim canım inan çok sevindim darısı bizim başımıza gerçi şu an 5 li rakamlar bana çok uzak ama olsun umutla bekliyorum. ben de bu sabah çok moralli işe geldim sabah tartıldığımda artılardan kurtulmuşum 100 gr vermişim anlaşılan bugün bizim mutlu günümüz

ayyy kızlarr evden gelebildim de
hastalar geliyo sürekli ondan yazamıyorum

ama bu sabah defalarca tartıldım tartılmakdan oynamakdan zıplamakdan kahvaltı yapamadım

ayy delı ben sana demıstım oyle bıde sevınırsınkı artık sen tartıya zırt bırt cıkarsın ee nede olsa gordugun rakam her gordugunde yenı bır mutluluk verıcek sana ayy nekadar mutlu oldum yaaa anlatamam bır sabah bende gorucem ınsallah o rakamları ozamann bende boyle cıldırırım kesınn

aayyyyy bu sabah ne güzel haberler bunlarr

bu hafta birinci kimm

4. takımmm

hayyydi kızzzlaarrrrrrr

ayy evet karcıcegım bugun mutlu gunumuz ınsallah allah bozmaz yarında mutlu bır gun olur bızım ıcın cok sevındım canım eksılere dustugune yoksa kaptan bızı vurucaktı topuklarımızdan bende eksıye dustum cok sukur ay nekadan mutlu olduk bugun yaa

ama ben arazıye gıdıcem bugun yanınızda olamıycam haberınız olsun kızlar

minnosum sana uzak değil canım sadece 4 hafta var hadi gayret azıcık hırs azıcık caba 4 hafta sonra benim bulunduğum yerdesinn

vururdum valla acımazdım

bu sevincime sevinc kattınız günümüz ne güzel olduu ii ki yememmişsinizz :87::87::87::87:

minnosum sana uzak değil canım sadece 4 hafta var hadi gayret azıcık hırs azıcık caba 4 hafta sonra benim bulunduğum yerdesinn

ınsallah canım ınsallahh hadı bakallım ne zaman kımbılır neyse kızlar ben arazıye gıdıyorum aksama gelırım haberınız olsun aksamada mısafırım var gec gelırım yanınıza canlarım haberınız olsun mucuck

ayyy kızlarr ben cok acıktım yaaa

sabah bişi yiyemedim meyve ve azıcık sütle evden cıktım acıktımm

yanıma süt ve 2 kayısı aldım öğlene kadar idare etsin die inş yeterler

amanıııınnnn zevcanım 5 lilere inmiş

sonunda kurtuldun tatlım, inşallah bi daha görmemek üzere kurtuldun hem deeee

hadi kızlar kaptanın emeklerini boşa çıkarmayalım, cumaya kadar biz de iyice sıkalım ki bu cuma 1. biz olalım

ayyy canım benimmmm
sonunda kurtuldum cok mutluyummm
üstelik wc ye cıkmadan tartıldımm..
gizemimm inş birdaha görmem canım senin arkandan geliyorumm

aayyyyy bu sabah ne güzel haberler bunlarr

bu hafta birinci kimm

4. takımmm

hayyydi kızzzlaarrrrrrr

kesinlikle bu hafta birinci biziz canım
bugün 2 günlük diyete başladım öğle yiyeceğimi evden getirdim
menümüde yazayım çünkü ne yiyeceğim belli

sabah
1 tane muz.
1 bardak süt
ara
3 tane kuru kayısı
öğle
1 kase yoğurt.
bol salata (marul maydonoz ve domatesten yaptım yağsız sadece limon var).
1 dilim çavdarlı ekmek
ara
3 tane kuru kayısı
ara
1 tane portakal
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 tane haşlanmış patates
bol salata
gece
1 bardak süt

3 lt su. yeşil çay. soda.

herkesde işe yaradı inş sendede işe yarıcak canımm

karçiçeğim seni tebrik ediyorum, iki günü de bu şekilde tamamlarsan bombasın...

canım sabah 69.400 düm. bu hafta çok dengesizdi hafta sonu hep 70 lerde idim çok moralim bozulmuştu 2 gün dikkat ettim fazlalığım gitti 100 gr da eksiye düştüm üstelik wc ye gitmeden tartıldım ve reglimin bugün 2 . günü tabiki bunlar olumsuz etkiliyor ama ben bu iki günlük diyetten çok umitliyim 68 olurum değilmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…