Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olur:)
menüleri okuyorum:)
bu sabah yulaflı krep yaptım hayal ettiğim gibi olmadi yulaflı sahanda oldu
gerçekten doyurucu.
yaninda armut ve şeftali ekledim:) tadi enfes:)
yarin inş eksi gelirim en az 88 ile
Afiyet olsun canim :)

Dun yediğim kisirlar bugun tartimi tirmalayabilir
Benim icin maraton gibi bir gun once acibademe sonra caddebostanda 2 yere gidicem bu sefer cumami persembe icin heder etmicem !
Aman ha canim, yarin tarti gunu..

Sporlar cok guzel olmus canim :)

Ne guze her seyin planli, programli :)

Canim sadece tavuk yediysen yaninda biscuit ekmek ya da baska seyler yemediysen kotu degil menun.
Trafik de kotu olmus

Tahmin edebiliyorum canim is yerindeki yogunlugunu kolay gelsin Deryacim..
Tatili dusun ne guzel vakit gecireceksin :)

Toparladım şükür canım. Ben dün buraya menü yazdımmı acaba
Sevindim toparlanmana canim :)

canim cok az kalmis dogumuna, dogumdan sonra simdiki sIkIntilarin kalmayacak, bebegine kavusacaksin.
dislerini tedavi ettirirsin, her sey guzel olacak insallah kuzum.
Cok buyuk gecmis olsun, ignende bitiyormus.
Dogum icin hep hayirlisini iste, sizin icin en hayirlisi olsun insallah.
Sezeryan ya da normal dogum hic farketmez, muhim olan sen ve bebisin saglikli bir sekilde birbirinize kavusmaniz.
Bizi dogumdan sonra firsat bulunca haberdar et olur mu fatimem.
Allah yardimcin olsun, cok guzel bir dogum olsun insallah canim, heyecanla guzel haberlerini bekliyorum..

Okullar acilinca benim isim daha zor oluyor Filizim.
Gotur getir, sabahin korunde beslenmesi, kahvaltisi, gunlk odevleri, kitap okutmasi, okuldan sonra parkta 2 bebenin pesinde kosmasi.Haftanin basindan beri spor salonuna gidemiyorum.
Gercekten daha bastan bunaldim...
Ders programin istedigin gibi olur umarim canim..

Burdayim ben.Dun dogumgunumdu.Sevdiklerimle vakit gecirdim.elime alamadim teli bir türlü.
dogum gununuz kutlu olsun !
hayir hala odevlerle debeleniyorum ve yarin son gun teslim yoksa kalicam
stresten herseyi yedim yiyorum
hayirlisiyla atlatirsin insallah . basarilar,bol sans.
hosgeldin aramiza .

supersin kanki .iyim bende bugun genel temizlik ,camasir ,utu yapiyorum cuma oncesi , bitsin ustune cila spor yapicam

Oyyy çok yoruldum ama değdi. İndirimler fena değildi bazıları şimdiden labor day indirimi yapmıştı. Ayakkabı, bluz, kışlık montlar, kazak falan bi sürü şey aldık. Bir de labor day zamanı alırız ailecek herşeyi tüm seneyi kapatırız böylece

Ay sanki beni anlatmissin, oyle stresli ve kosturmacali ki hayatim, kesinlikle dinlenemiyorum.
Ama vucudumuz bu tempoya alistigi icin kilo vermemizde bunlarin haricindeki cabamiza bagli oluyor.
Gececek bu zor gunler insallah canim...

Oy ama masallah oyle tatlilarki sunlarin gozlerinin, kaslarinin guzelligine bak masallahh...

Valla benimki sabah sabah urfa lahmacun bile yer abla
Bende yerim biraksan :))

Çarsamba menüm

Sabah

Boş geçti

Öğle

1 fincan kahve

1 kaşık un helvası

1 tabak fasulye

Akşam

1 dilim kek

1 tabak salata

1 kare bitter

1 fincan kahve

Yawrukush @Falanfilannnn @stitch
Canim yediklerinin kalorisi cok degil ama diyete uygun saglikli seylerde degiller.
Nasilsin iyi misin, her sey yolunda mi ?

evet benim dusuncem acikcasi bana gelen beni gormeye geliyor yemek yemege degil, tabiki vaktim varsa birseyler hazirlarim ama yoksa da disardan aliyorum. onemli olan sohbet, birlikte vakit gecirmek. ben ayip oldugunu dusunmuyorum
Aynen senin gibi dusunuyorum Senemcim, hazirlik yapacak gucum yoksa hazir alirim, bunu dusunup begenmeyende gelmesin zaten...

Burdayim ben.Dun dogumgunumdu.Sevdiklerimle vakit gecirdim.elime alamadim teli bir türlü.
Nice mutlu senelere tum sevdiklerinle canim :)

koca bi dağa çikip bi haykırasim var.BEEENNN NİYEEEE ZAYIFLAYAAAAMİYOOOOOOOÖÖÖÖMMM:d

Bi günde 35 kg gitsin istiyorum
Canim kendine ulasmasi mumkun hedefler koy.
Vucudunun verebileceginden fazlasini beklemek gercekci degil:)

Sevindim canim indirimli, istediginiz gibi seyler bulup almaniza, gule gule kullanin.
Derler ya gule gule kullan ustunde paralansin diye, bende oyle diyeyim :))

Afiyet olsun ablacım da sabah sabah mide mahvolur yoksa bende yerim problem yok yani çok da severim

çikolaya yesem midemi

şeker yesem

ben niye istahla yemeye çalışıyorum kendime sinirleniyorum

ulan aslı yeme bak özge sana sopalacak görürsün grup arkadaşlardan linç yiyeceksin diyorum
Canim cay ya da kahvenin yaninda 1-2 kare bitter cikolata, ya da 1 hurma hergun yiyebilirsin.
Diyette kendini cok bunaltma, yeme duzeni haline getirebilecegin bir diyet uzun vadede , bunalmadan kilo vermeni saglar..

Guzel olmus ablacim,, spor 10 puan mi, yanlis yazmadin degil mi?

Bu menude guzel ablacim, nobet nasil gecti?

saat 17 ' ye kadar paylasabilirsin canim :)
hatta yarin paylasamayacaksan , daha sonrada paylasabilirsin sorun degil :)

Kızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim

09:00
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay

Saat 17ye kadar ara ara olacak şekilde 6 kaşarlı ev poğaçası yedim

17:00
Yarım tavuklu peynirli sandviç
Yarım dilim pasta

23:00 yeşil çay

1,5 lt su

Spor (1000p)
20000 adım Kozmogirl17 Yawrukush

Dün biraz tuzlu yedim. Vücudum su mu tuttu bilmiyorum yani inşallah öyledir. Dün yaptığım beslenme şeklinin bana dönüşü +600gr
Karbonhidrat yemeyin arkadaşlar 1 günde geldiğim hale bak. Bir de yerimde durmadım sürekli yürüdüm. Sabah 12:00 sen akşam 21:00 a kadar gezindim.

Teşekkür ederim. Yarın tartı bakacağım uygun güzel bir şey bulursam alacağım :) Olmadı eczanede falan da tartılabilirim bulamazsam

Afiyet olsun ablacım da sabah sabah mide mahvolur yoksa bende yerim problem yok yani çok da severim
Canim sevgiliyken esimle sozlesmistik yarin kahvaltiya gidelim diye.
Neyse saatlestik, esim uyuyakalmis, uyandi hemen geldi beni almaya ama saat 12ye geliyordu.
Bende bekledim beraber iycez diye , dedik bu saatte kahvaltiya degil aspavaya gdelim :)
Beyti yemistik hic unutmam, ne midesiz bir cifttik, bence hala ayni performanstayiz :)))

Teşekkür ederim. Yarın tartı bakacağım uygun güzel bir şey bulursam alacağım :) Olmadı eczanede falan da tartılabilirim bulamazsam
Canim henuz listede degilsin o yuzden sorun degil, eczanede tartilmak icinde zorlamana gerek yok kendini.
Ama haftaya cumaya kadar bir tarti edinirsen cok guzel olur:)

Canim oy oy oy neler yemissin

selam kızlar bacaklarım bir tutulmuş bir tutulmuş ki sormayın... yürürken can çekişiyorum resmen.. özellikle iç bacağımı çalıştıracak bir harekette..
kızımın saçlarını kestirdik bugün aslında ucundan minicik aldırdık ama kıvırcık olduğu için birden yukarı toplandı. sırtının yarısına gelen saç şuan omuzlarına değmiyor ben bu kıvırcık saçı hiç anlamıyorum..

sen bir amazonsun kaptişim :) enazından benim gözümde öylesin :) bence ayarları çok farklı olamaz. benim kondisyonum çok iyi değil şuan ama bu yaştan sonra da lvl 7ye gelebileceğimi hiç sanmıyorum.

menüm
sabah
4 dlm ızgara hellim
1 dlm tbe
5 zeytin
domates salatalık

öğlen
hindi
salata
1 dlm tbe
yoğurt

ara
şeftali

akşam
3 sk etli kuru fasülye
1 dlm tbe
yoğurt
3 kornişon

akşam kahvemi içerim bence

spor
kaptişim kızmasın diye 100 jj yaptım zar zor

29 Ağustos Perşembe menüm

Saat 9:30
Sade kahve

Öğle 12:30
2 yumurta ile soğanlı yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates
Kırmızı biber
1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon etli nohutlu bulgur pilavı
Salata
1 kase ev yoğurdu

Spor
2 saat temizlik

120 puan

Su
3 litre

2 kupa yeşilçay

Yawrukush

Kas agrisi guzeldir be canim :)
gecer 1-2 gune )
Kivircik saci ben cok seviyorum, cok tatli bir kizin oldugunu dusunuyorum senin, oyle doguyor icime, cimcime bir sey kesin:)
Ben hafta sonundan beri spor salonuna gidemedim
cok uzgunummm...

menu guzel canim , sporda hic yoktan 300 puan iyidir:)
100de ziplama yapsan 500 puan olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…