- 20 Eylül 2012
- 22.170
- 89.400
- 798
Afiyet olsun canim :)olur:)
menüleri okuyorum:)
bu sabah yulaflı krep yaptım hayal ettiğim gibi olmadiyulaflı sahanda oldu
gerçekten doyurucu.
yaninda armut ve şeftali ekledim:) tadi enfes:)
yarin inş eksi gelirim en az 88 ile
Aman ha canim, yarin tarti gunu..Dun yediğim kisirlar bugun tartimi tirmalayabilir
Benim icin maraton gibi bir gun once acibademe sonra caddebostanda 2 yere gidicem bu sefer cumami persembe icin heder etmicem !
Sporlar cok guzel olmus canim :)dünkü menü..
sabah: 5:30
soğanlı yumurta domates peynir 5 zeytin. ( soğanlı yumurtayı akrepten gördüm)
öğle: 12:00
mercimek çorbasi
dana et kavurma
mevsim salata
kavun ( bu olmamiş demeyin sofrada meyve olmadan olmuyo:) en son yerim.
akşam 20:00
firinda bamya
yogurt
bi acibiber.
karpuz.
spor
100 atlama skoru: 200 puan.
30+30 bacak skoru: 60 puan
40 sn prank: 2,5 puan
50 mekik: 50 puan
1 saat yürüyüş: 60 puan
2 saat ev işleri: 120 puan
20 dk dans etme: 40 puan
top: 532,5 puanyuppii 500 puani geçtim..
su: 3 tl
Ne guze her seyin planli, programli :)sabah 5 te kalkıyorum:)
5:30 ta kahvaltı hazirliyorum 6 ya kadar:)
6 dan sonra rutinlerimi uyguluyorum ev toparlama spor yapma baya vaktim oluyor:)
7:20 de evden çikiyorum bu arada çalışıyorum.
bu şekilde günümü verimli geçmesini sağlıyorum:)
Canim sadece tavuk yediysen yaninda biscuit ekmek ya da baska seyler yemediysen kotu degil menun.28 08 ÇARŞAMBA MENÜ
08:45 sade türk kahvesi
10:00 tost ekmeğine kaşarlı tost
13:00 2YK pilav 4YK kuru fasulye 2-3YK domates salatalıklı salata
17:00 Bir adet activia mix and go.
İşte her şey böyle güzeldi ta ki akşam eşimle AVM ye gidene kadar
orada KFC ye uğradık ve o kovalardan söyledik
3 adet kızarmış tavuk parçası yedim. Hem de hiç aç gibi değildim yaa ama dayanamadım
şöyle bir şey oldu bizim avcılarda TEİAŞ çalışması varmış ve eşimi alıp eve geçmem 2.30 saat gösteriyordu AVM ye geçtik
ki sanırım 2,5 saat sürmezdi o yol çünkü akşam 9da çıkmamıza rağmen 1 saate yakın sürdü gelmemiz. Bu çalışma 1 hafta daha devam edecekmiş. Gerçekten ne yapacağımızı hiç bilmiyorum herhalde metrobüsle gidip geleceğiz artık
Trafik de kotu olmus
Tahmin edebiliyorum canim is yerindeki yogunlugunu kolay gelsin Deryacim..Canim tatil hazirligima baslayamadim bile, isyerim cok yogun. Tatile gitmeden bitirmem gereken cok fazla isim var bu aralar hep cok gec cikiyorum bugun de oyle olacak. Yarin insallah isten sonra tatil hazirligina vakit bulacagim. Giremiyorum hiv bi hafta cok yogun isyerim. Dun evde misafirim vardi ama ben cok gec dondum yapacak birsey yok.
Tatili dusun ne guzel vakit gecireceksin :)
Sevindim toparlanmana canim :)Toparladım şükür canım. Ben dün buraya menü yazdımmı acaba
canim cok az kalmis dogumuna, dogumdan sonra simdiki sIkIntilarin kalmayacak, bebegine kavusacaksin.Selam
Her kes iyidir inşaAllah..
Selam canım..
Yok bekliyoruz daha :) 9 ay 10 günü doldurmadan gelmem diyor :)
Çok zor geçiyor günlerim, ne gece ne gündüz pek uykumu alamıyorum.. Sürekli yorgun, halsiz, uykusuz geziyorum..
Diş zaten mahvetti beni, uyutmuyor, dinlendirmiyor.. Bunların dışında gayet iyiyiz :)
1 hafta önce gittim doktora iğne ve fitil yazdı.. Son iğne günüm yarın, gel bakayım sana, ilaç vericem, cumartesi inşaAllah doğuma alırız dedi.. Ne ağrım, ne sancım, hiç birşeyim yok, herkes senin yavaş yavaş sancı çekmek gerekiyordu diyor ama yok.. Bebeğin başı da daha yukarıda, umarım herşey normal olurdu doğum yapabilirim.. Sezeryan hiç istemiyorum..
dislerini tedavi ettirirsin, her sey guzel olacak insallah kuzum.
Cok buyuk gecmis olsun, ignende bitiyormus.
Dogum icin hep hayirlisini iste, sizin icin en hayirlisi olsun insallah.
Sezeryan ya da normal dogum hic farketmez, muhim olan sen ve bebisin saglikli bir sekilde birbirinize kavusmaniz.
Bizi dogumdan sonra firsat bulunca haberdar et olur mu fatimem.
Allah yardimcin olsun, cok guzel bir dogum olsun insallah canim, heyecanla guzel haberlerini bekliyorum..