Ben de çok seveeim kıvırcık saçı. Ne tatlı olmuştur güle güle kullansın:)selam kızlar bacaklarım bir tutulmuş bir tutulmuş ki sormayın... yürürken can çekişiyorum resmen.. özellikle iç bacağımı çalıştıracak bir harekette..
kızımın saçlarını kestirdik bugün aslında ucundan minicik aldırdık ama kıvırcık olduğu için birden yukarı toplandı. sırtının yarısına gelen saç şuan omuzlarına değmiyorben bu kıvırcık saçı hiç anlamıyorum..
sen bir amazonsun kaptişim :) enazından benim gözümde öylesin :) bence ayarları çok farklı olamaz. benim kondisyonum çok iyi değil şuan ama bu yaştan sonra da lvl 7ye gelebileceğimi hiç sanmıyorum.
Menun guzel canim, nasilsin, cocuklar nasil?29 Ağustos Perşembe menüm
Saat 9:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 yumurta ile soğanlı yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates
Kırmızı biber
1 kase ev yoğurdu
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon etli nohutlu bulgur pilavı
Salata
1 kase ev yoğurdu
Spor
2 saat temizlik
120 puan
Su
3 litre
2 kupa yeşilçay
Yawrukush
Internet paketim bitince gelemedim bendegünaydın kızlar
dün biraz rahatsızlandım neredeyse tüm gün yattım ayakta olduğum süreyi de ütü yaparak geçirdimona rağmen hala bitmedi ütü sanırım kansızlık başladı gene.. özellikle spor yaptığım günler baş ağrısı oluyor belki bir vitamin takviyesi yaparım ama o da kilo vermemi zorlaştıracak
haklısın canım ama dışardaydık ve spor sonrası çok acıkmıştım yemeğim de gecikince oğlumun pizzasından bi dilim götürüverdim ekmek niyetine.. tabi ekmekten yağlı ama onu da salatama yağ koymayarak dengelemeye çalıştım..
hoşbulduk :) sen de mi hoş geldin yoksa :) ben giderken buradaydın ama yazışmalardan öyle anladım :)
kıbrıstaydım canım. memleketim ama ilk defa bu kadar çok gezmiş oldum. her şehrine gittik akrabalarımızı gördük.. denizin tadını çıkardık. güzel oldu. yorucu oldu. çocuklardan dolayı biraz yıpratıcı da oldu benim için. umarım onlar güzel hatırlar. oğlum hala annanemin dediği şeyleri söylüyor. Kıbrıslıca konuşmaya çalışıyorlar :) onlar için Kıbrıs kültürünü öğrenmek için de iyi bir fırsat oldu.
hoşbulduk canımcım nasılsın :)
ayy eşim mi oldu ne güzel. ben de bu hafta eşim olmaz diye düşünüyordum.. iyiyim en azından bugün öyleyim sen nasılsın? çok tatlı bir bebiş bu resimdeki ya
diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..
Hoşgeldin takıma. Ben Gonca 42 yaşındayım bir çocuğum var hemsireyim.Kullanıcı Adı : Metem
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşe
Mesleginiz: Mimar
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz: 98
Hedef kilonuz : 80
Kilo alma hikayeniz : kendimi bildim bileli
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlıkli olmak için ama 2. çocuğu istememin de büyük etkisi var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katilmadim
Yok canım eksik çıkmış. 10 dk ev yürüyüşü yazacaktım ceza yerine. Ve 2 saat ev işi 120 puan.Canim cay ya da kahvenin yaninda 1-2 kare bitter cikolata, ya da 1 hurma hergun yiyebilirsin.
Diyette kendini cok bunaltma, yeme duzeni haline getirebilecegin bir diyet uzun vadede , bunalmadan kilo vermeni saglar..
Guzel olmus ablacim,, spor 10 puan mi, yanlis yazmadin degil mi?
Bu menude guzel ablacim, nobet nasil gecti?
saat 17 ' ye kadar paylasabilirsin canim :)
hatta yarin paylasamayacaksan , daha sonrada paylasabilirsin sorun degil :)
Gerçekten çok fazla olmuş.Kızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim
09:00
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay
Saat 17ye kadar ara ara olacak şekilde 6 kaşarlı ev poğaçası yedim
17:00
Yarım tavuklu peynirli sandviç
Yarım dilim pasta
23:00 yeşil çay
1,5 lt su
Spor (1000p)
20000 adım @Kozmogirl17Yawrukush
Dün biraz tuzlu yedim. Vücudum su mu tuttu bilmiyorum yani inşallah öyledir. Dün yaptığım beslenme şeklinin bana dönüşü +600gr
Karbonhidrat yemeyin arkadaşlar 1 günde geldiğim hale bak. Bir de yerimde durmadım sürekli yürüdüm. Sabah 12:00 sen akşam 21:00 a kadar gezindim.
Menun güzel olmuşmenüm
sabah
4 dlm ızgara hellim
1 dlm tbe
5 zeytin
domates salatalık
öğlen
hindi
salata
1 dlm tbe
yoğurt
ara
şeftali
akşam
3 sk etli kuru fasülye
1 dlm tbe
yoğurt
3 kornişon
akşam kahvemi içerim bence
spor
kaptişim kızmasın diye 100 jj yaptım zar zor
Akrepcim sende hoşgeldin. Menün güzel olmuş.29 Ağustos Perşembe menüm
Saat 9:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 yumurta ile soğanlı yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates
Kırmızı biber
1 kase ev yoğurdu
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon etli nohutlu bulgur pilavı
Salata
1 kase ev yoğurdu
Spor
2 saat temizlik
120 puan
Su
3 litre
2 kupa yeşilçay
Yawrukush
vur dedik oldurdun bacimKızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay
Yarım dilim pasta
1,5 lt su
Spor (1000p)
Dün biraz tuzlu yedim. Vücudum su mu tuttu bilmiyorum yani inşallah öyledir. Dün yaptığım beslenme şeklinin bana dönüşü +600gr
Karbonhidrat yemeyin arkadaşlar 1 günde geldiğim hale bak. Bir de yerimde durmadım sürekli yürüdüm. Sabah 12:00 sen akşam 21:00 a kadar gezindim.
Kas agrisi guzeldir be canim :)
gecer 1-2 gune )
Kivircik saci ben cok seviyorum, cok tatli bir kizin oldugunu dusunuyorum senin, oyle doguyor icime, cimcime bir sey kesin:)
Ben hafta sonundan beri spor salonuna gidemedim
cok uzgunummm...
menu guzel canim , sporda hic yoktan 300 puan iyidir:)
100de ziplama yapsan 500 puan olur :))
Ben de çok seveeim kıvırcık saçı. Ne tatlı olmuştur güle güle kullansın:)
Evet kuzum biz eşiz, noldu ki?Biz senle eş değilmiydik canım. Ben bişimi kaçırdım?
Gerçekten de fena yemişsin
vur dedik oldurdun bacim,pogaca 6 tane, ustune bide pasta , pogacalar olmasaydi, pasta olabilirdi .
Afiyet olsun canim :)
Aman ha canim, yarin tarti gunu..
Sporlar cok guzel olmus canim :)
Ne guze her seyin planli, programli :)
Canim sadece tavuk yediysen yaninda biscuit ekmek ya da baska seyler yemediysen kotu degil menun.
Trafik de kotu olmus
Tahmin edebiliyorum canim is yerindeki yogunlugunu kolay gelsin Deryacim..
Tatili dusun ne guzel vakit gecireceksin :)
Sevindim toparlanmana canim :)
canim cok az kalmis dogumuna, dogumdan sonra simdiki sIkIntilarin kalmayacak, bebegine kavusacaksin.
dislerini tedavi ettirirsin, her sey guzel olacak insallah kuzum.
Cok buyuk gecmis olsun, ignende bitiyormus.
Dogum icin hep hayirlisini iste, sizin icin en hayirlisi olsun insallah.
Sezeryan ya da normal dogum hic farketmez, muhim olan sen ve bebisin saglikli bir sekilde birbirinize kavusmaniz.
Bizi dogumdan sonra firsat bulunca haberdar et olur mu fatimem.
Allah yardimcin olsun, cok guzel bir dogum olsun insallah canim, heyecanla guzel haberlerini bekliyorum..
Aynen canim yemedim ya sorma . Ama bugunde yemedimcanım tebrik ederim seni çok uğraşmışsındır eminim
ay canım süppper haber bundan daha güzel ne olabilir. tebrik ederim
canım menün on numara hiçbir şey yememişsin
güzel güzel
yarın ekmek karpuz yerine biraz yemek de ye, yemek yememişsin tüm gün.
oyy ne güzel
vay canım çok merak ediyorum bu hafta süper eksiler gelecek gibi
e canım çok güzel menü kaçamak yapmamışsın ki?
Ortam yok galiba benimaçıldım mı böyle oluyor. Sunu tutmam lazım ama bugün çaresine bakıyorum sabaha kocaman bir eksi benimle olacak inanıyorum
Insallah canim aminnnnnHarika haber, eski sevgilinden de uzaklasiyorsun, o da kendini toparlayip yalniz birakir insallah seni
Yaaa adalete bakIkili tabak erkek arkadaşımin
Diğeri de benim :)
beytimi olsada yesekCanim sevgiliyken esimle sozlesmistik yarin kahvaltiya gidelim diye.
Neyse saatlestik, esim uyuyakalmis, uyandi hemen geldi beni almaya ama saat 12ye geliyordu.
Bende bekledim beraber iycez diye , dedik bu saatte kahvaltiya degil aspavaya gdelim :)
Beyti yemistik hic unutmam, ne midesiz bir cifttik, bence hala ayni performanstayiz :)))
Allahim ne tatlilar bebeklere dayanamiyorum isirasim geldi ya masallah nazardan korusun tatlimBide o var tabi hergun kafamdan asagi kusan bi bebisim var hergun sildigim halilarim koltuklarim var ya iyi ki burasi var ben buraya yaziyorum ki desarj olim diye yoksa ben harikayim hepsini basariyorum diye yazmiyorum kuzum iyi geliyor buraya yazip ic dokmek cunku annemler olsun baskasi olsun ee bizde baktik cocuk diyip iyice morelimi alt ust ediyorlar ya bazen okadar uslu oluyorlarki asik oluyorum cocuklarima bazenden offff allaahhhiiimm diye bagirasim geliyor cok sukur diyip oturuyorum.Baksana sunlara 1 dk gozumu uzerlerinden ayiramiyorum yani
Çarsamba menüm
Sabah
Boş geçti
Öğle
1 fincan kahve
1 kaşık un helvası
1 tabak fasulye
Akşam
1 dilim kek
1 tabak salata
1 kare bitter
1 fincan kahve
Yawrukush F Falanfilannnn @stitch
Canim kek falan var ama genede iyi cunkuaz yemissin
Sagol canimHayırlıı olsunn çok sevindim :)
Yok canim istanbulHangi şehir? Balıkesir'dir umarım
Yani çocuklu kadına gelip biz yabancı değiliz diye yemek bekleyene kırılır iki yumurta
Ya da senin fasulyeni vb. özledi eşim, gelicekseniz yapsan filan denir
Valla yemiyolar, benim arkadaş işte hep zayıf bildim bileli. Dün bı yemeğe gittik ay şiştim ay çok yedim rahatsiz oldum vs vs. Ben diyette olmadığım zaman o yemeği yer üstüne de akşam atıştırmasi çay may yapardım valla. Ciddi çok az yiyor, hani takimdakiler özellikle @Kozmogirl17 Özlemcim çocukların tabagindakileri filan yiyor ya kalmasın diye, benim arkadas aksine kendikini çocuklara ya da eşine iteliyorben de diyorum ne akıllısın bisuru şey yaptım valla hep kalıp durdu yemekler.
İşte aynen arkadaşım da öyle salatasiz sofraya oturmadı, ben üşeniyorum hep salata yapmaya. Ona yaptırdım ben de salataları
Bir adet çocuk iki adete çıksın o zamanadet ne kuzum ya , hoşgeldinn takımımıza
guzel menu canim . banada soylenmisti tursu odem yapiyo diye keske bugun yemeseydin guzel olurdu .menüm
sabah
4 dlm ızgara hellim
1 dlm tbe
5 zeytin
domates salatalık
öğlen
hindi
salata
1 dlm tbe
yoğurt
ara
şeftali
akşam
3 sk etli kuru fasülye
1 dlm tbe
yoğurt
3 kornişon
akşam kahvemi içerim bence
spor
kaptişim kızmasın diye 100 jj yaptım zar zor
Canim pogaca hemde 6 miKızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay
Yarım dilim pasta
1,5 lt su
Spor (1000p)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?