Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de çok seveeim kıvırcık saçı. Ne tatlı olmuştur güle güle kullansın:)

Menun guzel canim, nasilsin, cocuklar nasil?
Gunlerin nasil geciyor?

Internet paketim bitince gelemedim bende
diskalifiye olup nasıl listeye girebiliyor izine ayrılabiliyor biri beni aydınlatsin..
Hoşgeldin takıma. Ben Gonca 42 yaşındayım bir çocuğum var hemsireyim.
Yok canım eksik çıkmış. 10 dk ev yürüyüşü yazacaktım ceza yerine. Ve 2 saat ev işi 120 puan.
Gerçekten çok fazla olmuş.
Menun güzel olmuş
Akrepcim sende hoşgeldin. Menün güzel olmuş.

vur dedik oldurdun bacim ,pogaca 6 tane, ustune bide pasta , pogacalar olmasaydi, pasta olabilirdi .

tatlıdır biraz da cadı tabiki.. 2. çocuklar hep böyle biraz kuduruk oluyor galiba 1. çocuk doğar doğmaz açıyor onları

Ben de çok seveeim kıvırcık saçı. Ne tatlı olmuştur güle güle kullansın:)

teşekkür ederim :)

vur dedik oldurdun bacim ,pogaca 6 tane, ustune bide pasta , pogacalar olmasaydi, pasta olabilirdi .

Ortam yok galiba benim açıldım mı böyle oluyor. Sunu tutmam lazım ama bugün çaresine bakıyorum sabaha kocaman bir eksi benimle olacak inanıyorum

yok onu yemedim
ama tavukta 400kalori varmış internetten baktım da

Aynen canim yemedim ya sorma . Ama bugunde yemedim sabhtan beri 1 musli bir elmali tartla duruyorum doktor biraz moralimu bozdu istahim kacti bu saaten sonrada yemem galiba

beytimi olsada yesek ,

Allahim ne tatlilar bebeklere dayanamiyorum isirasim geldi ya masallah nazardan korusun tatlim

Yok canim istanbul balikesiri hic gormedim

guzel menu canim . banada soylenmisti tursu odem yapiyo diye keske bugun yemeseydin guzel olurdu .

Canim pogaca hemde 6 mi digerlerini diyemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…