Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar hala eve gecmedim bugun listemi paylasicam size bugun karsi koydugum seyleri yazayim ilk once
3 cesit borek
Lahmacun
Etlihavuclu pilav sahane bi tiramisu,elmali tart
Ve bicok tatli cesidi
Ozellikle dondurmaaaaa
Aklima gelenlerr ve bi suru seyy....

çok tatlılar maşallah. ben de bütün gün az kaldı yatacaklar diye geçiriyorum bazen yatma saatlerini sayıyorum. ama uyuyunca da uyandırıp sevesim geliyor deli miyim neyim..

tamam ablacim o zaman dun 130 puan oluyor :)

yok onu yemedim
ama tavukta 400kalori varmış internetten baktım da
Oyle bir durumda tavugun kizarmis dis derisini yemesen cok daha az kalori almis olursun canim.
Birde kfcde sadece firinlanmis tavukta satiyorlar.
ben bazen yemek olmayinca aliyorum, direk firinda pismis grill tavuk..

Aynen canim yemedim ya sorma . Ama bugunde yemedim sabhtan beri 1 musli bir elmali tartla duruyorum doktor biraz moralimu bozdu istahim kacti bu saaten sonrada yemem galiba
Hayirdir canim ne dedi doktor?

Aman Allahim daha yok muydu, bu nasil bir menu :))

tebrik ederim ,supersin dokunmamissin

Hoşbuldum canım

yok şu an 500 gram eksideyim zaten onda sıkıntı yok
ama 49 göremedim hala
bu gece kesssinnn aç yatmam lazım
akşama da kese yapayım belki görürüm.
Yap kuzum yap isjmiz keselere agdalara kaldi zaten
Canim nekadar cok oyuncagi olursa olsun oynamiyorlar ki yine mutfakta cekmece icindeler ver ellerine tas tabak onlardan mutlulari yok bizimde ev ufak tefek canim buyuk oyuncak bendevalmaktan yana degilim hediye geliyor mecburen sigdirmaya calisiyorum eve bende.
yaaa şunların tatlılığına bakar mısın beeee

cidden dışarıdan bişeyler söyle yaa, ya da hazır al böreği falan...
Valla bitane haxir aldim gerisi evden oldu biraz ve misafir ustune misafir gelmezmi bugun en az 10 kisi yemek yedi bizim evde
Kozmogirl17 ya da soyle cocuklarin hastaliklarindan firsat bulamadigini da onlar yapip getirsinler birseyler bir zahmet :)
Yok yavrum ya biz cocuklara bakariz sen hazirla biseyler modunda oluyorllar genelde ama bugun esimin yengesi var demistim ya cok yardim ediyor bana diye o da geldi allah razi olsun resmen elim ayagim oldu kurtardi beni.
Valla benimki sabah sabah urfa lahmacun bile yer abla
Ayyy benimkide yer hatta sabah sabah ekmek arasi doner yaptirip sogan bile koydururur bana
Noldu ablacım çok bakamadım eskilere
Aman cocukluu kadina nolur ki kuzum bunalimdan bunalima gelip gidiyor bu ara diyet konusunda biraz motivasyonum dusuyorda ondan konustuk biraz sen nasilsin nasil geciyor gunlerin

ama en guzel yeride derisi degilmi kfc deki tavuklarin

BU HAFTA 1200 kalorili menüler yok muydu?
Evet canim vardi 1200kal menuler. Ama aksam cok gec saate kadar calisanca hem sali hem carsamba bir iki paket sagliksiz yiyecek alip yedim o kalorilerin ustune
Yeni ciktim bugun de isten simdi tramwaj bekliyorum. Ama bugun ekstra sadece 1 elma yedim.

Sagol canim. Daha yeni ciktim isten. Eve gidip (eger kizim uyumadiysa) dus alip direk yataga gidecegim. Artik yarin aksam hazirlayacagim valizleri

canim cok guzel gidiyorsun, lutfen isleri yetistirme stresiyle yeme bir seyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…