Ben başka arkadaş sandımdı afedersin o zaman :)Evet kuzum biz eşiz, noldu ki?
Çok yedim diye mi
Ben kaptanları spor puanlarını tutuyorlar gözden kaçmasın diye etiketledim.
Ben de dedim bana kızdı herhaldeBen başka arkadaş sandımdı afedersin o zaman :)
Bide o var tabi hergun kafamdan asagi kusan bi bebisim var hergun sildigim halilarim koltuklarim var ya iyi ki burasi var ben buraya yaziyorum ki desarj olim diye yoksa ben harikayim hepsini basariyorum diye yazmiyorum kuzum iyi geliyor buraya yazip ic dokmek cunku annemler olsun baskasi olsun ee bizde baktik cocuk diyip iyice morelimi alt ust ediyorlar ya bazen okadar uslu oluyorlarki asik oluyorum cocuklarima bazenden offff allaahhhiiimm diye bagirasim geliyor cok sukur diyip oturuyorum.Baksana sunlara 1 dk gozumu uzerlerinden ayiramiyorum yani
Ikili tabak erkek arkadaşımin
Diğeri de benim :)
tamam ablacim o zaman dun 130 puan oluyor :)Internet paketim bitince gelemedim bende
Hoşgeldin takıma. Ben Gonca 42 yaşındayım bir çocuğum var hemsireyim.
Yok canım eksik çıkmış. 10 dk ev yürüyüşü yazacaktım ceza yerine. Ve 2 saat ev işi 120 puan.
Gerçekten çok fazla olmuş.
Menun güzel olmuş
Akrepcim sende hoşgeldin. Menün güzel olmuş.
Oyle bir durumda tavugun kizarmis dis derisini yemesen cok daha az kalori almis olursun canim.yok onu yemedim
ama tavukta 400kalori varmış internetten baktım da
Hayirdir canim ne dedi doktor?Aynen canim yemedim ya sorma . Ama bugunde yemedimsabhtan beri 1 musli bir elmali tartla duruyorum doktor biraz moralimu bozdu istahim kacti bu saaten sonrada yemem galiba
Aman Allahim daha yok muydu, bu nasil bir menu :))Kizlar hala eve gecmedim bugun listemi paylasicam size bugun karsi koydugum seyleri yazayim ilk once
3 cesit borek
Lahmacun
Etlihavuclu pilav sahane bi tiramisu,elmali tart
Ve bicok tatli cesidi
Ozellikle dondurmaaaaa
Aklima gelenlerr ve bi suru seyy....
tebrik ederim ,supersin dokunmamissinKizlar hala eve gecmedim bugun listemi paylasicam size bugun karsi koydugum seyleri yazayim ilk once
3 cesit borek
Lahmacun
Etlihavuclu pilav sahane bi tiramisu,elmali tart
Ve bicok tatli cesidi
Ozellikle dondurmaaaaa
Aklima gelenlerr ve bi suru seyy....
Hoşbuldum canımInternet paketim bitince gelemedim bende
Hoşgeldin takıma. Ben Gonca 42 yaşındayım bir çocuğum var hemsireyim.
Yok canım eksik çıkmış. 10 dk ev yürüyüşü yazacaktım ceza yerine. Ve 2 saat ev işi 120 puan.
Gerçekten çok fazla olmuş.
Menun güzel olmuş
Akrepcim sende hoşgeldin. Menün güzel olmuş.
Yap kuzum yap isjmiz keselere agdalara kaldi zatenyok şu an 500 gram eksideyim zaten onda sıkıntı yok
ama 49 göremedim hala
bu gece kesssinnn aç yatmam lazım
akşama da kese yapayımbelki görürüm.
Canim nekadar cok oyuncagi olursa olsun oynamiyorlar ki yine mutfakta cekmece icindeler ver ellerine tas tabak onlardan mutlulari yok bizimde ev ufak tefek canim buyuk oyuncak bendevalmaktan yana degilim hediye geliyor mecburen sigdirmaya calisiyorum eve bende.masallah cok tatlilaroyuncaklari da harikaymis bizimki kasik kepce ile oynuyor gidip birkac oyuncak alsam ama bizim ev kucucuk yer yok koymaya:/
Seni cok iyi anliyorum cunku ben de zor zamanlar atlatiyorum hicbirseye yetisemiyorum biliyorsun ve hala buradayim. gercekten paylasmak iyi geliyor
ah kusmasi bir gecse bebeginin daha cabuk iyilesecek, simdi yediklerini de cikarinca vucut daha halsiz.
Valla bitane haxir aldim gerisi evden oldu biraz ve misafir ustune misafir gelmezmi bugun en az 10 kisi yemek yedi bizim evdeyaaa şunların tatlılığına bakar mısın beeee
cidden dışarıdan bişeyler söyle yaa, ya da hazır al böreği falan...
Yok yavrum ya biz cocuklara bakariz sen hazirla biseyler modunda oluyorllar genelde ama bugun esimin yengesi var demistim ya cok yardim ediyor bana diye o da geldi allah razi olsun resmen elim ayagim oldu kurtardi beni.Kozmogirl17 ya da soyle cocuklarin hastaliklarindan firsat bulamadigini da onlar yapip getirsinler birseyler bir zahmet :)
Ayyy benimkide yer hatta sabah sabah ekmek arasi doner yaptirip sogan bile koydururur banaValla benimki sabah sabah urfa lahmacun bile yer abla
Aman cocukluu kadina nolur ki kuzum bunalimdan bunalima gelip gidiyor bu ara diyet konusunda biraz motivasyonum dusuyorda ondan konustuk biraz sen nasilsin nasil geciyor gunlerinNoldu ablacım çok bakamadım eskilere
Yok be yaa :) ben de bana kızdı galıba eş değiştirdi dedim ve neden acaba diye düşünüyodumBen de dedim bana kızdı herhalde
ama en guzel yeride derisi degilmi kfc deki tavuklarintamam ablacim o zaman dun 130 puan oluyor :)
Oyle bir durumda tavugun kizarmis dis derisini yemesen cok daha az kalori almis olursun canim.
Birde kfcde sadece firinlanmis tavukta satiyorlar.
ben bazen yemek olmayinca aliyorum, direk firinda pismis grill tavuk..
Hayirdir canim ne dedi doktor?
Aman Allahim daha yok muydu, bu nasil bir menu :))
Annelik en buyuk delilik degilmi zaten canim .çok tatlılar maşallah. ben de bütün gün az kaldı yatacaklar diye geçiriyorum bazen yatma saatlerini sayıyorum. ama uyuyunca da uyandırıp sevesim geliyordeli miyim neyim..
yok yok degil, yagli yagli, vicik vicik, hic guzel degilama en guzel yeride derisi degilmi kfc deki tavuklarin
Canim kolay gelsin. Umarim zamaninda bitirip teslim edersin.hayir hala odevlerle debeleniyorum ve yarin son gun teslim yoksa kalicam
stresten herseyi yedim yiyorum
Evet canim vardi 1200kal menuler. Ama aksam cok gec saate kadar calisanca hem sali hem carsamba bir iki paket sagliksiz yiyecek alip yedim o kalorilerin ustuneBU HAFTA 1200 kalorili menüler yok muydu?
Sagol canim. Daha yeni ciktim isten. Eve gidip (eger kizim uyumadiysa) dus alip direk yataga gidecegim. Artik yarin aksam hazirlayacagim valizleriAfiyet olsun canim :)
Aman ha canim, yarin tarti gunu..
Sporlar cok guzel olmus canim :)
Ne guze her seyin planli, programli :)
Canim sadece tavuk yediysen yaninda biscuit ekmek ya da baska seyler yemediysen kotu degil menun.
Trafik de kotu olmus
Tahmin edebiliyorum canim is yerindeki yogunlugunu kolay gelsin Deryacim..
Tatili dusun ne guzel vakit gecireceksin :)
Sevindim toparlanmana canim :)
canim cok az kalmis dogumuna, dogumdan sonra simdiki sIkIntilarin kalmayacak, bebegine kavusacaksin.
dislerini tedavi ettirirsin, her sey guzel olacak insallah kuzum.
Cok buyuk gecmis olsun, ignende bitiyormus.
Dogum icin hep hayirlisini iste, sizin icin en hayirlisi olsun insallah.
Sezeryan ya da normal dogum hic farketmez, muhim olan sen ve bebisin saglikli bir sekilde birbirinize kavusmaniz.
Bizi dogumdan sonra firsat bulunca haberdar et olur mu fatimem.
Allah yardimcin olsun, cok guzel bir dogum olsun insallah canim, heyecanla guzel haberlerini bekliyorum..
canim cok guzel gidiyorsun, lutfen isleri yetistirme stresiyle yeme bir seyler...Evet canim vardi 1200kal menuler. Ama aksam cok gec saate kadar calisanca hem sali hem carsamba bir iki paket sagliksiz yiyecek alip yedim o kalorilerin ustune
Yeni ciktim bugun de isten simdi tramwaj bekliyorum. Ama bugun ekstra sadece 1 elma yedim.
Dinlen canim, her sey hallolur, sen iyi ol..Sagol canim. Daha yeni ciktim isten. Eve gidip (eger kizim uyumadiysa) dus alip direk yataga gidecegim. Artik yarin aksam hazirlayacagim valizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?