Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim cok guzel gidiyorsun, lutfen isleri yetistirme stresiyle yeme bir seyler...
2 gun yedim canim ya. Hem de gec saatte 20de insallah tek sabit geleyim yarin. Tatilden donunce devam. Canim lutfen bana es yazma tatilde giremem. Insallah 16 eylulden sonra tam gaz devam.

2 gun yedim canim ya. Hem de gec saatte 20de insallah tek sabit geleyim yarin. Tatilden donunce devam. Canim lutfen bana es yazma tatilde giremem. Insallah 16 eylulden sonra tam gaz devam.
Tabiki canim ,sen donene kadar es yazmayacagim, sen tatilin tadini cikart, arada firsat bulursan bize cee ee de yeter.

Tabiki canim ,sen donene kadar es yazmayacagim, sen tatilin tadini cikart, arada firsat bulursan bize cee ee de yeter.
Sagol canim benim. Simdiden tatil donusu icin yemek siparislerimi verdim herseeey guzel olacak.
Aman yorgunluk tek yogunluktan olsun. Biraz klise olacak ama saglik olsun da inan gerisi gelip geciyor.

Acikca birsey demedi baska bolume yönlendirdi ama bana dediklerinden ne düşündüğünü anladim haliyle ben umarim düşündüğü gibiolmaz doktor cok panikledi ben kotu hissettim

Sagol canim benim. Simdiden tatil donusu icin yemek siparislerimi verdim herseeey guzel olacak.
Aman yorgunluk tek yogunluktan olsun. Biraz klise olacak ama saglik olsun da inan gerisi gelip geciyor.
Klise ama gercek, sen tatiline odaklan, Turkiye cok guzeldir simdi.
Hangi sehire gidecektiniz?

Ya genelde ozlemez esim annesinin yemeklerini cok esime hitap etmez eski koy usulu yemekler yapiyorlar cunku o yuzden o yemez ama iki yumurta iyi fikir ama oda benim tarzim degil dort dortluk sofra kurmam sart bak bak bugun ku menuye bak
Karisik domatesli kizartma
Hazir superfreshin boreklerinden
Zeytinyagli Sarma
Rus salatasi bu ara buna dadandim
Sigara biregi
Tavuk izgara
Sehriye corbasi
Nohutlu bulgur pilavi
Patatesli sigara boregi
Ve hazir baklava

Yani bu arada kafama bi tas gelmis sanki tamam tamam daha yemicm kediciklere vericem
Ablacım eşim nasılsın nasıl gidiyor yarın bakalım ikimizin kilosu nasıl olacak Kozmogirl17
Bugun misafir gunumdu 10 kisiye yakin agirladim birde arkadasim araxi gelicem dedi yok dedim bugun gelme ev curcuna vazgecti resmen kabul gunumdu gunduz helenlerden haberim yoktu onlarda aksam gitmedi curcunaydik yani.
Al bendende okadar yoruluyorum ve dinlenemiyorum ustune baska seyler olunca izdirap gibi geliyor ama bazen de okadar bal kaymak oluyorlarki ikisini bir yemek istiyorum.
6 tane pogacami eeeee tabi su tutar vucufun naptin sen kendine kuzum
Allahim ne tatlilar bebeklere dayanamiyorum isirasim geldi ya masallah nazardan korusun tatlim
Bende eskiden dayanamazdim simdide DAYANAMIYORUM yiyesim geliyor

Canim kendini neden bu kadar yoruyorsun, gelenler yabanci da degil sIK sIk gorustugun insanlar, bir hazir borek, bir baklava yaninada 2 cesit salata yapsan tamadir.Yani yazik degil mi zamanina, canina.2 kucuk cocugun var, senden boyle hazirlik beklemeleri ayip.Sende her geldiklerinde boyle agirlarsan citayi yukseltirsin, sonra azini yapsan begenmez, laf soylerler..Cocuklarinin vaktini boyle seylere harcama...

yok yok degil, yagli yagli, vicik vicik, hic guzel degil

tabi canım tabi ne kadar da fena

Acikca birsey demedi baska bolume yönlendirdi ama bana dediklerinden ne düşündüğünü anladim haliyle ben umarim düşündüğü gibiolmaz doktor cok panikledi ben kotu hissettim

inşallah önemli bişey değildir canım hangi bölüme yönlendirdi seni?

Çocuk bakmak çok zor ablacım ya dünyada.en zor meslek annelik gerçekten benim yiğenim var 3 yaşında ablam bazen çok tükeniyor empati bile yapılamaz yani :) benim 2 günlük izin 10 dakika gibi bir zaman diliminde geçip gitti sanki benimde hep iş bunalimim var işte

Ohhh sen bugün bayağı aktifmissin ablacım yaa bense her yere motorla gidip geldim ayağımı yere değdirmedim bugün normalde 11 bin adim kesin atardım şuan 3000 yeni olmuş hatta bilekligim bütün gün hareket et diye ötüp durdu

Menumu paylasayim hemen
sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1 kk suzme peynir
2 dilim salam
2 dilim tb ekmegi

ara 12.30
sekersiz turk kahvesi

sade maden suyu

akşam19.30

dolma bikactane
2 kasik rus salatasi
1 catal tavuk
1 minnik ispaanakli borek

su 1.5 litre
spor malwsef yok
1500 adım÷100×5=75 telefona elimi bile suremedigimin ispati bugun persembe persembe olmadi biliyorum buyuk bi ceza alim

Senin isin zor kuzum, yemeklerde bulusmayin erkek arkadasinla, diyetini yakmasin :))
Ablacım daha demin cevaplayamadım yazdığını kusura.bakma şimdi sen yazınca hatırladım:) vallahi esin ve sen güzel yemek arkadaşı olmuşsunuz:) bence en çok sevilen bir organizasyonu beraber keyifle yapmak ilişkiyi çok sağlamlaştırıyor.. evet hepimiz çok kilolar aldık ama ben erkek arkadaşımla o Kadar keyifli şeyler yedim ki pişmanlık hissedemiyorum kilolarim konusunda sadece hareket etmedim ve çok abarttım:) burdaki.butun herkes yemeğe aşık kadınlar herkes anlar bu tutkuyu:) karşımda her yemeği seçen veya gıdım gıdım yiyen veya genelde yemek yemeyen insan olunca iştahım kapanıyor:) erkek arkadaşım bana diyor ki seni.boyle yemek yiyemiyor olarak görünce üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…