- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
2 gun yedim canim ya. Hem de gec saatte 20decanim cok guzel gidiyorsun, lutfen isleri yetistirme stresiyle yeme bir seyler...
Tabiki canim ,sen donene kadar es yazmayacagim, sen tatilin tadini cikart, arada firsat bulursan bize cee ee de yeter.2 gun yedim canim ya. Hem de gec saatte 20deinsallah tek sabit geleyim yarin. Tatilden donunce devam. Canim lutfen bana es yazma tatilde giremem. Insallah 16 eylulden sonra tam gaz devam.
Sagol canim haklisin. 1 yildir yeni isyerimdeyim. Ilk defa bu kadar yogunum.Dinlen canim, her sey hallolur, sen iyi ol..
Sagol canim benim. Simdiden tatil donusu icin yemek siparislerimi verdimTabiki canim ,sen donene kadar es yazmayacagim, sen tatilin tadini cikart, arada firsat bulursan bize cee ee de yeter.
Tatil sana cok iyi gelecek Deryacim, keyfini cikart, eglen, dinlen..Sagol canim haklisin. 1 yildir yeni isyerimdeyim. Ilk defa bu kadar yogunum.
Acikca birsey demedi baska bolume yönlendirdi ama bana dediklerinden ne düşündüğünü anladim haliyle ben umarim düşündüğü gibiolmaz doktor cok panikledi ben kotu hissettimtamam ablacim o zaman dun 130 puan oluyor :)
Oyle bir durumda tavugun kizarmis dis derisini yemesen cok daha az kalori almis olursun canim.
Birde kfcde sadece firinlanmis tavukta satiyorlar.
ben bazen yemek olmayinca aliyorum, direk firinda pismis grill tavuk..
Hayirdir canim ne dedi doktor?
Aman Allahim daha yok muydu, bu nasil bir menu :))
Klise ama gercek, sen tatiline odaklan, Turkiye cok guzeldir simdi.Sagol canim benim. Simdiden tatil donusu icin yemek siparislerimi verdimherseeey guzel olacak.
Aman yorgunluk tek yogunluktan olsun. Biraz klise olacak ama saglik olsun da inan gerisi gelip geciyor.
Hangi bolume yonlendirdi canim ve sen ne dusundugunu dusundun?Acikca birsey demedi baska bolume yönlendirdi ama bana dediklerinden ne düşündüğünü anladim haliyle ben umarim düşündüğü gibiolmaz doktor cok panikledi ben kotu hissettim
Ya genelde ozlemez esim annesinin yemeklerini cok esime hitap etmez eski koy usulu yemekler yapiyorlar cunku o yuzden o yemez ama iki yumurta iyi fikir ama oda benim tarzim degil dort dortluk sofra kurmam sart bak bak bugun ku menuye bakHangi şehir? Balıkesir'dir umarım
Yani çocuklu kadına gelip biz yabancı değiliz diye yemek bekleyene kırılır iki yumurta
Ya da senin fasulyeni vb. özledi eşim, gelicekseniz yapsan filan denir
Valla yemiyolar, benim arkadaş işte hep zayıf bildim bileli. Dün bı yemeğe gittik ay şiştim ay çok yedim rahatsiz oldum vs vs. Ben diyette olmadığım zaman o yemeği yer üstüne de akşam atıştırmasi çay may yapardım valla. Ciddi çok az yiyor, hani takimdakiler özellikleKozmogirl17 Özlemcim çocukların tabagindakileri filan yiyor ya kalmasın diye, benim arkadas aksine kendikini çocuklara ya da eşine iteliyor ben de diyorum ne akıllısın bisuru şey yaptım valla hep kalıp durdu yemekler.
İşte aynen arkadaşım da öyle salatasiz sofraya oturmadı, ben üşeniyorum hep salata yapmaya. Ona yaptırdım ben de salataları
Bir adet çocuk iki adete çıksın o zamanadet ne kuzum ya , hoşgeldinn takımımıza
Bugun misafir gunumdu 10 kisiye yakin agirladim birde arkadasim araxi gelicem dedi yok dedim bugun gelme ev curcuna vazgecti resmen kabul gunumdu gunduz helenlerden haberim yoktu onlarda aksam gitmedi curcunaydik yani.
Al bendende okadar yoruluyorum ve dinlenemiyorum ustune baska seyler olunca izdirap gibi geliyor ama bazen de okadar bal kaymak oluyorlarki ikisini bir yemek istiyorum.Ay sanki beni anlatmissin, oyle stresli ve kosturmacali ki hayatim, kesinlikle dinlenemiyorum.
Ama vucudumuz bu tempoya alistigi icin kilo vermemizde bunlarin haricindeki cabamiza bagli oluyor.
Gececek bu zor gunler insallah canim...
Oy ama masallah oyle tatlilarki sunlarin gozlerinin, kaslarinin guzelligine bak masallahh...
Bende yerim biraksan :))
Canim yediklerinin kalorisi cok degil ama diyete uygun saglikli seylerde degiller.
Nasilsin iyi misin, her sey yolunda mi ?
Aynen senin gibi dusunuyorum Senemcim, hazirlik yapacak gucum yoksa hazir alirim, bunu dusunup begenmeyende gelmesin zaten...
Nice mutlu senelere tum sevdiklerinle canim :)
Canim kendine ulasmasi mumkun hedefler koy.
Vucudunun verebileceginden fazlasini beklemek gercekci degil:)
6 tane pogacami eeeee tabi su tutar vucufun naptin sen kendine kuzumKızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim
09:00
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay
Saat 17ye kadar ara ara olacak şekilde 6 kaşarlı ev poğaçası yedim
17:00
Yarım tavuklu peynirli sandviç
Yarım dilim pasta
23:00 yeşil çay
1,5 lt su
Spor (1000p)
20000 adımKozmogirl17 Yawrukush
Dün biraz tuzlu yedim. Vücudum su mu tuttu bilmiyorum yani inşallah öyledir. Dün yaptığım beslenme şeklinin bana dönüşü +600gr
Karbonhidrat yemeyin arkadaşlar 1 günde geldiğim hale bak. Bir de yerimde durmadım sürekli yürüdüm. Sabah 12:00 sen akşam 21:00 a kadar gezindim.
Bende eskiden dayanamazdim simdide DAYANAMIYORUM yiyesim geliyorAllahim ne tatlilar bebeklere dayanamiyorum isirasim geldi ya masallah nazardan korusun tatlim
Canim kendini neden bu kadar yoruyorsun, gelenler yabanci da degil sIK sIk gorustugun insanlar, bir hazir borek, bir baklava yaninada 2 cesit salata yapsan tamadir.Yani yazik degil mi zamanina, canina.2 kucuk cocugun var, senden boyle hazirlik beklemeleri ayip.Sende her geldiklerinde boyle agirlarsan citayi yukseltirsin, sonra azini yapsan begenmez, laf soylerler..Cocuklarinin vaktini boyle seylere harcama...Ya genelde ozlemez esim annesinin yemeklerini cok esime hitap etmez eski koy usulu yemekler yapiyorlar cunku o yuzden o yemez ama iki yumurta iyi fikir ama oda benim tarzim degil dort dortluk sofra kurmam sart bak bak bugun ku menuye bak
Karisik domatesli kizartma
Hazir superfreshin boreklerinden
Zeytinyagli Sarma
Rus salatasi bu ara buna dadandim
Sigara biregi
Tavuk izgara
Sehriye corbasi
Nohutlu bulgur pilavi
Patatesli sigara boregi
Ve hazir baklava
Yani bu arada kafama bi tas gelmis sanki tamam tamam daha yemicm kediciklere vericem
Bugun misafir gunumdu 10 kisiye yakin agirladim birde arkadasim araxi gelicem dedi yok dedim bugun gelme ev curcuna vazgecti resmen kabul gunumdu gunduz helenlerden haberim yoktu onlarda aksam gitmedi curcunaydik yani.
Al bendende okadar yoruluyorum ve dinlenemiyorum ustune baska seyler olunca izdirap gibi geliyor ama bazen de okadar bal kaymak oluyorlarki ikisini bir yemek istiyorum.
6 tane pogacami eeeee tabi su tutar vucufun naptin sen kendine kuzum
Bende eskiden dayanamazdim simdide DAYANAMIYORUM yiyesim geliyor
Nasilsin canim, gunun nasil gecti, cocuklar nasillar?
Valla ya hapur hupur yedi Krep çok yagliydi ama bayağı lezzetliydiYaaa adalete bakacimasiz karsinda yemis hemde 2 tabak el insaf
Senin isin zor kuzum, yemeklerde bulusmayin erkek arkadasinla, diyetini yakmasin :))Valla ya hapur hupur yedi Krep çok yagliydi ama bayağı lezzetliydi
yok yok degil, yagli yagli, vicik vicik, hic guzel degil
Acikca birsey demedi baska bolume yönlendirdi ama bana dediklerinden ne düşündüğünü anladim haliyle ben umarim düşündüğü gibiolmaz doktor cok panikledi ben kotu hissettim
Çocuk bakmak çok zor ablacım ya dünyada.en zor meslek annelik gerçekten benim yiğenim var 3 yaşında ablam bazen çok tükeniyor empati bile yapılamaz yani :) benim 2 günlük izin 10 dakika gibi bir zaman diliminde geçip gitti sankiYap kuzum yap isjmiz keselere agdalara kaldi zaten
Canim nekadar cok oyuncagi olursa olsun oynamiyorlar ki yine mutfakta cekmece icindeler ver ellerine tas tabak onlardan mutlulari yok bizimde ev ufak tefek canim buyuk oyuncak bendevalmaktan yana degilim hediye geliyor mecburen sigdirmaya calisiyorum eve bende.
Valla bitane haxir aldim gerisi evden oldu biraz ve misafir ustune misafir gelmezmi bugun en az 10 kisi yemek yedi bizim evde
Yok yavrum ya biz cocuklara bakariz sen hazirla biseyler modunda oluyorllar genelde ama bugun esimin yengesi var demistim ya cok yardim ediyor bana diye o da geldi allah razi olsun resmen elim ayagim oldu kurtardi beni.
Ayyy benimkide yer hatta sabah sabah ekmek arasi doner yaptirip sogan bile koydururur bana
Aman cocukluu kadina nolur ki kuzum bunalimdan bunalima gelip gidiyor bu ara diyet konusunda biraz motivasyonum dusuyorda ondan konustuk biraz sen nasilsin nasil geciyor gunlerin
Ohhh sen bugün bayağı aktifmissin ablacım yaaYa genelde ozlemez esim annesinin yemeklerini cok esime hitap etmez eski koy usulu yemekler yapiyorlar cunku o yuzden o yemez ama iki yumurta iyi fikir ama oda benim tarzim degil dort dortluk sofra kurmam sart bak bak bugun ku menuye bak
Karisik domatesli kizartma
Hazir superfreshin boreklerinden
Zeytinyagli Sarma
Rus salatasi bu ara buna dadandim
Sigara biregi
Tavuk izgara
Sehriye corbasi
Nohutlu bulgur pilavi
Patatesli sigara boregi
Ve hazir baklava
Yani bu arada kafama bi tas gelmis sanki tamam tamam daha yemicm kediciklere vericem
Al bendende okadar yoruluyorum ve dinlenemiyorum ustune baska seyler olunca izdirap gibi geliyor ama bazen de okadar bal kaymak oluyorlarki ikisini bir yemek istiyorum.
6 tane pogacami eeeee tabi su tutar vucufun naptin sen kendine kuzum
Bende eskiden dayanamazdim simdide DAYANAMIYORUM yiyesim geliyor
Ablacım daha demin cevaplayamadım yazdığını kusura.bakma şimdi sen yazınca hatırladım:) vallahi esin ve sen güzel yemek arkadaşı olmuşsunuz:) bence en çok sevilen bir organizasyonu beraber keyifle yapmak ilişkiyi çok sağlamlaştırıyor.. evet hepimiz çok kilolar aldık ama ben erkek arkadaşımla o Kadar keyifli şeyler yedim ki pişmanlık hissedemiyorum kilolarim konusunda sadece hareket etmedim ve çok abarttım:) burdaki.butun herkes yemeğe aşık kadınlar herkes anlar bu tutkuyu:) karşımda her yemeği seçen veya gıdım gıdım yiyen veya genelde yemek yemeyen insan olunca iştahım kapanıyor:) erkek arkadaşım bana diyor ki seni.boyle yemek yiyemiyor olarak görünce üzülüyorumSenin isin zor kuzum, yemeklerde bulusmayin erkek arkadasinla, diyetini yakmasin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?