Ablacım aksam yediklerini oglen yemis olsan bu kadar sıkıntı olmazdı aslında çünkü vücut öğlen çok aktif oluyor ama akşam vücut dinleniyor mide kendini kapatıyorMenumu paylasayim hemen
sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1 kk suzme peynir
2 dilim salam
2 dilim tb ekmegi
ara 12.30
sekersiz turk kahvesi
sade maden suyu
akşam19.30
dolma bikactane
2 kasik rus salatasi
1 catal tavuk
1 minnik ispaanakli borek
su 1.5 litre
spor malwsef yok
1500 adım÷100×5=75 telefona elimi bile suremedigimin ispati bugunpersembe persembe olmadi biliyorum buyuk bi ceza alim
cocuklar iyiler sukur , kosturmaca is guc . yarinada eksileri gordukmu super olucam ,Nasilsin canim, gunun nasil gecti, cocuklar nasillar?
sagol canim, aynen suanda cok ihtiyacim var tatileTatil sana cok iyi gelecek Deryacim, keyfini cikart, eglen, dinlen..
Once Antalya 3-4 gun ordan Fethiye sonra Dalyan tarafina gececegiz. yani genel olarak hep denizkenariKlise ama gercek, sen tatiline odaklan, Turkiye cok guzeldir simdi.
Hangi sehire gidecektiniz?
okadar sey hazirladin ve bunlari yedin yinede guzel ,Menumu paylasayim hemen
sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1 kk suzme peynir
2 dilim salam
2 dilim tb ekmegi
ara 12.30
sekersiz turk kahvesi
sade maden suyu
akşam19.30
dolma bikactane
2 kasik rus salatasi
1 catal tavuk
su 1.5 litre
spor malwsef yok
1500 adım÷100×5=75 telefona elimi bile suremedigimin ispati bugunpersembe persembe olmadi biliyorum buyuk bi ceza alim
Kuzum benim zaten bir hastaligim var ama doktorun düşündüğünu dile getirmek istemiyorum sonuclanana kadar ama kotu birsey dusundu bayagi hematolojiye yönlendirdi.Hangi bolume yonlendirdi canim ve sen ne dusundugunu dusundun?
Saglik sIkIntin ne?
Hematolojiye canimtabi canım tabi ne kadar da fena
inşallah önemli bişey değildir canım hangi bölüme yönlendirdi seni?
harikasin canim, masallah.100 ipsiz ip yapıldı kaptişim. yani toplamda 100 jj 100 ipsiz ip oldu. 500 puançok kolay oldu yaw..
Tebrik ediyorum bunlara direnmek cok zor gerçekten güçlü iraden var canım :)Kizlar hala eve gecmedim bugun listemi paylasicam size bugun karsi koydugum seyleri yazayim ilk once
3 cesit borek
Lahmacun
Etlihavuclu pilav sahane bi tiramisu,elmali tart
Ve bicok tatli cesidi
Ozellikle dondurmaaaaa
Aklima gelenlerr ve bi suru seyy....
Kızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim
09:00
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay
Saat 17ye kadar ara ara olacak şekilde 6 kaşarlı ev poğaçası yedim
17:00
Yarım tavuklu peynirli sandviç
Yarım dilim pasta
23:00 yeşil çay
1,5 lt su
Spor (1000p)
20000 adımKozmogirl17 Yawrukush
Dün biraz tuzlu yedim. Vücudum su mu tuttu bilmiyorum yani inşallah öyledir. Dün yaptığım beslenme şeklinin bana dönüşü +600gr
Karbonhidrat yemeyin arkadaşlar 1 günde geldiğim hale bak. Bir de yerimde durmadım sürekli yürüdüm. Sabah 12:00 sen akşam 21:00 a kadar gezindim.
Çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar canım..Kuzum benim zaten bir hastaligim var ama doktorun düşündüğünu dile getirmek istemiyorum sonuclanana kadar ama kotu birsey dusundu bayagi hematolojiye yönlendirdi.
bugun cok yemissin, aslinda guzel gidiyodun yarini etkilemez insallah , su da az olmusPerşembe menüm
Kahvalti: resmini paylaşmıştım o tabağın hepsini bile yiyemedim zaten arkadaşlar
Ara ogun:14.00
1 avuç badem ile fındık karışık 1 küçük kutu süt
Öğlen: 16.00
3 adet dolma 2 tanesi küçük biberdi 1 tanesi kırmızı büyük biberdi regl olcam diye gözüm döndü aslında 2.tane ile rahat doyarmışım
Ara öğün: 17.30
4 adet büyükce incir sonra bir baktım incir çok.kaloriliymis 200 kaloriye yakın almisim ama.cok lezzetliydi bal gibiydi
Aksam: 20.00
20 gundur ilk defa aksam yemeği.yedim kızlar:)
1 tabak kuru fasulye 1 kase yoğurt 3 kaşık pilav
Bugün hiç hareket etmedim maalesef eve gelince birkaç hareket çalıştım günü kurtarayım diye
1 litre su
3000 adim = 150
200 olduğum yerde ipsiz ip atlama =400
Squat 100 kere = 100
=650 oldu
Yarın sabah spora devam :) sonra gelip tartilcam:)Yawrukush Kozmogirl17
insallah dusundugun gibi degildir .stress yapma cok .Kuzum benim zaten bir hastaligim var ama doktorun düşündüğünu dile getirmek istemiyorum sonuclanana kadar ama kotu birsey dusundu bayagi hematolojiye yönlendirdi.
Regli öncesi insan doymuyor çok yiyesi geliyor genede kendimi zor tuttum abla vallahi :)bugun cok yemissin, aslinda guzel gidiyodun yarini etkilemez insallah , su da az olmus
Kızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim
09:00
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay
Saat 17ye kadar ara ara olacak şekilde 6 kaşarlı ev poğaçası yedim
17:00
Yarım tavuklu peynirli sandviç
Yarım dilim pasta
23:00 yeşil çay
1,5 lt su
Spor (1000p)
20000 adımKozmogirl17 Yawrukush
Dün biraz tuzlu yedim. Vücudum su mu tuttu bilmiyorum yani inşallah öyledir. Dün yaptığım beslenme şeklinin bana dönüşü +600gr
Karbonhidrat yemeyin arkadaşlar 1 günde geldiğim hale bak. Bir de yerimde durmadım sürekli yürüdüm. Sabah 12:00 sen akşam 21:00 a kadar gezindim.
saçımı d kestirmenin tam sırası olabilirYap kuzum yap isjmiz keselere agdalara kaldi zaten
Evet canim vardi 1200kal menuler. Ama aksam cok gec saate kadar calisanca hem sali hem carsamba bir iki paket sagliksiz yiyecek alip yedim o kalorilerin ustune
Yeni ciktim bugun de isten simdi tramwaj bekliyorum. Ama bugun ekstra sadece 1 elma yedim.
Acikca birsey demedi baska bolume yönlendirdi ama bana dediklerinden ne düşündüğünü anladim haliyle ben umarim düşündüğü gibiolmaz doktor cok panikledi ben kotu hissettim
Ya genelde ozlemez esim annesinin yemeklerini cok esime hitap etmez eski koy usulu yemekler yapiyorlar cunku o yuzden o yemez ama iki yumurta iyi fikir ama oda benim tarzim degil dort dortluk sofra kurmam sart bak bak bugun ku menuye bak
Karisik domatesli kizartma
Hazir superfreshin boreklerinden
Zeytinyagli Sarma
Rus salatasi bu ara buna dadandim
Sigara biregi
Tavuk izgara
Sehriye corbasi
Nohutlu bulgur pilavi
Patatesli sigara boregi
Ve hazir baklava
Menumu paylasayim hemen
sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1 kk suzme peynir
2 dilim salam
2 dilim tb ekmegi
ara 12.30
sekersiz turk kahvesi
sade maden suyu
akşam19.30
dolma bikactane
2 kasik rus salatasi
1 catal tavuk
su 1.5 litre
spor malwsef yok
Perşembe menüm
Kahvalti: resmini paylaşmıştım o tabağın hepsini bile yiyemedim zaten arkadaşlar
3 adet dolma 2 tanesi küçük biberdi 1 tanesi kırmızı büyük biberdi regl olcam diye gözüm döndü aslında 2.tane ile rahat doyarmışım
4 adet büyükce incir sonra bir baktım incir çok.kaloriliymis 200 kaloriye yakın almisim ama.cok lezzetliydi bal gibiydi
Bugün hiç hareket etmedim maalesef eve gelince birkaç hareket çalıştım günü kurtarayım diye
1 litre su
3000 adim = 150
Squat 100 kere = 100
=650 oldu
Ama ne guzel dinlendin, erkek arkadasinla gorustun, izinin iyi taraflarindan bak canisi :)Çocuk bakmak çok zor ablacım ya dünyada.en zor meslek annelik gerçekten benim yiğenim var 3 yaşında ablam bazen çok tükeniyor empati bile yapılamaz yani :) benim 2 günlük izin 10 dakika gibi bir zaman diliminde geçip gitti sankibenimde hep iş bunalimim var işte
Bugun persembe olmasa kotu degil menu cok ama misafir gelincede duzen ister istemez bozuluyor kuzumm.Menumu paylasayim hemen
sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1 kk suzme peynir
2 dilim salam
2 dilim tb ekmegi
ara 12.30
sekersiz turk kahvesi
sade maden suyu
akşam19.30
dolma bikactane
2 kasik rus salatasi
1 catal tavuk
su 1.5 litre
spor malwsef yok
bencede istahli ciftler birbiriyle, yemeyi cok sevmeyenlerde birbirleriyle es olsunlar:)Ablacım daha demin cevaplayamadım yazdığını kusura.bakma şimdi sen yazınca hatırladım:) vallahi esin ve sen güzel yemek arkadaşı olmuşsunuz:) bence en çok sevilen bir organizasyonu beraber keyifle yapmak ilişkiyi çok sağlamlaştırıyor.. evet hepimiz çok kilolar aldık ama ben erkek arkadaşımla o Kadar keyifli şeyler yedim ki pişmanlık hissedemiyorum kilolarim konusunda sadece hareket etmedim ve çok abarttım:) burdaki.butun herkes yemeğe aşık kadınlar herkes anlar bu tutkuyu:) karşımda her yemeği seçen veya gıdım gıdım yiyen veya genelde yemek yemeyen insan olunca iştahım kapanıyor:) erkek arkadaşım bana diyor ki seni.boyle yemek yiyemiyor olarak görünce üzülüyorum
insallah hepimiz goruruz eksileri canim :)cocuklar iyiler sukur , kosturmaca is guc . yarinada eksileri gordukmu super olucam ,
tatilde tam tatilmis kuzum :)Once Antalya 3-4 gun ordan Fethiye sonra Dalyan tarafina gececegiz. yani genel olarak hep denizkenari
menun guzel canim, yarin da izinli misin?Perşembe menüm
1 litre su
3000 adim = 150
Squat 100 kere = 100
=650 oldu
canim kotu dusunme hemen, sonuclar gelsin bakalim...Kuzum benim zaten bir hastaligim var ama doktorun düşündüğünu dile getirmek istemiyorum sonuclanana kadar ama kotu birsey dusundu bayagi hematolojiye yönlendirdi.
Hepsini löp löp yuttum vallahiahah yaaa şimdi bu menüyü okurken eşime 6 POĞAÇA YEMİİİŞŞ diye okudum
sonra gençliğimde annemin günlerinde eskiden böyle poğaçalar yanında salatalar -salata dediğim mayonezli patatesli salatalar diet bişey sanılmasın- yediğim aklıma geldi... o zamanlar öyle kilo almıyosun tabi. sonra gayet yenilebileceğinde fikir birliği sağladık.
velhasıl konu konuştukça şuna geldi
EŞİM : ya yarın poğaça mı yapsan acaba
yarın 30 ağustos tatil ya
saçımı d kestirmenin tam sırası olabilir
ah canım yaaa işte bu mesailer insanı çok bitiriyor. enerji sağlamak için yemek yeme ihtiyacı duyuyorsun çok iyi anlıyorum. ama elma yemek süper olmuş.
canımm moralini yüksek tut her şey hallolur, saçma sapan konulara takılıyouz işte.
doktorların da sağı solu belli olmuyor zaten. ben birşey çıkmayacağına inanıyorum
canım çok az hazırlamışsın millet aç kalmış kızzzz
bu superfresin hazır böreğini biz dedik diye aldın herhalde hiç gerek de yokmuş
ayyyy tam da perşembe fena olmuş, ben de yedim ama yazacağım şimdi.
oyy canikom biraz fazla olmuş yaaa
pilavı gece yemeseydin güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?