Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pogaca yap odulunuz olsun bebek :)

Hosgeldin, umarim biran once istedigin kiloya inip 2. cocuguna kavusursun
Amin canım inşallah :)
Hoşbuldum çok memnun oldum yarından itibaren menulerimi yazmaya başlarım bugün sizinkileri inceliyorum ne yapmam gerektiğini öğreniyorum :)
Heyecandan ne yazacağımı bilemedim 1 paket çocuk aliyim der gibi olmuş
Hoşgeldin canım:)
Hoşbulduk :)

Aynen ablacım herkes öyle mutlu olur:)))) yarın iş basi ama pazartesiden itibaren yıllık ızne çıkıyorum 2 hafta olacak tek isteğim şuanda iş yerine döndüğümde ohaa buse ne kadar zayıflamışsın seslerini duymak istiyorum full spora abanicam tatilde :)))

29 AĞUSTOS 2019 MENÜ
09:00 tek şekerli türk kahvesi
10:00 kaşarlı tost ekmeğine tost
13:00 2YK patlıcan -ama nasıl yağlıydı gene anca 2 YK yiyebildim- 2YK pilav 2YK yoğurt
14:00 sade türk kahvesi
17:00 eti formun pirinç patlağı 2 adet toplamda 50 kal
20:00 mercimek çorbası 1 kepçe veeeee of yaa limonlu kek yapmıştım cumartesi günü ya valla bitsin diye dayadım eşimin önüne de ben de ufak bir parça yedim yaa
şimdi de sade bir türk kahvesiyle olayı bitirdim
SU : 2,5 litre
SPOR : 15 dakika yürüyüş bunu eklemesek de olur da hadi yaptım onu
15 PUAN

aksamla kurtarmissin yine ,borek ,kurabiye

canim sbah olmamis ama sonraki ogunlerde toparlamaya calismissin.
persembeleri dikkat et canim, tarti gunu oncesi kotu oluyor kacamaklar..

Tamam bekliyoruz yarin menunu :)
iyi geceler:)

ohh harika yillik izinde de bol bol dinlenirsin.
busecim ailende mi istanbulda yasiyor?

29 ağustos
sabah eşime koyarken birden fazla 1.5 tan az börek cukk gitti yine
bol domates salatlık yulaflı krep ama yiyemedim hepsini

öğle: 1.5 porsiyon meyveli yoğurt

akşam: bol salata, ayran, 5 küçük köfte

spor: yürüyüş ve ev işi ama bayağı koşturdum bugün eve ilk döndüğüm gündü 642 puan Yawrukush ama biraz daha yapcam yatmadan Kozmogirl17

cok guzel gidiyodun ondan ,bol su icseydin ,listeye girdik ya hatirlatayim . arti gelirse olmaz demi ilk haftadan , insallah gelmeyiz
Şuan ben regliye rağmen eksi gidiyorum ablacım ama hele üzerimdeki ödem tam gitsin haftaya daha iyi belli olacak genede bu hafta artı yok merak etme

limonlu kekin bitsede kurtulsak,,yine de iyi ama persembe ye uygunmu ki

Annem ananem istanbulda ayrı evde ben ve ablam ve yiğenim aynı evde kalıyoruz abla :) aslında ben tek eve çıkmıştım annemlerin orda iş.olanagi sıkıntılı ve yol çok uzun sürüyor diye bilmem istanbulu bilir mısın kartal tarafında ev tuttum sonra ablam eşinden boşandı çocuğu ile geldi geçen sene gene kartal'ın iç tarafında büyük eve çıktık şimdi onlar gene bariscak sanırım bana gene tek başıma yol.gorundu biraz karışık yani :)

misafir gelince düzen değişiyor ya ideal kilomuza gelene kadar uyuma numarası mı yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…