- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
eşimmm bize nolmuş yaKızlar 28 Ağustos Menüm
Ayy çok fena yedim
09:00
Yulaflı omletim
Salatalık domates ceviz
Şekersiz çay
Saat 17ye kadar ara ara olacak şekilde 6 kaşarlı ev poğaçası yedim
17:00
Yarım tavuklu peynirli sandviç
Yarım dilim pasta
23:00 yeşil çay
1,5 lt su
Spor (1000p)
20000 adım @Kozmogirl17Yawrukush
Dün biraz tuzlu yedim. Vücudum su mu tuttu bilmiyorum yani inşallah öyledir. Dün yaptığım beslenme şeklinin bana dönüşü +600gr
Karbonhidrat yemeyin arkadaşlar 1 günde geldiğim hale bak. Bir de yerimde durmadım sürekli yürüdüm. Sabah 12:00 sen akşam 21:00 a kadar gezindim.
Kuzum bende doktor oldugum icin doktorun ne düşündüğünü tahmin ettim ama ileri tahlillerde netlesir umarim kotu birseycikmaz canimahah yaaa şimdi bu menüyü okurken eşime 6 POĞAÇA YEMİİİŞŞ diye okudum
sonra gençliğimde annemin günlerinde eskiden böyle poğaçalar yanında salatalar -salata dediğim mayonezli patatesli salatalar diet bişey sanılmasın- yediğim aklıma geldi... o zamanlar öyle kilo almıyosun tabi. sonra gayet yenilebileceğinde fikir birliği sağladık.
velhasıl konu konuştukça şuna geldi
EŞİM : ya yarın poğaça mı yapsan acaba
yarın 30 ağustos tatil ya
saçımı d kestirmenin tam sırası olabilir
ah canım yaaa işte bu mesailer insanı çok bitiriyor. enerji sağlamak için yemek yeme ihtiyacı duyuyorsun çok iyi anlıyorum. ama elma yemek süper olmuş.
canımm moralini yüksek tut her şey hallolur, saçma sapan konulara takılıyouz işte.
doktorların da sağı solu belli olmuyor zaten. ben birşey çıkmayacağına inanıyorum
canım çok az hazırlamışsın millet aç kalmış kızzzz
bu superfresin hazır böreğini biz dedik diye aldın herhalde hiç gerek de yokmuş
ayyyy tam da perşembe fena olmuş, ben de yedim ama yazacağım şimdi.
oyy canikom biraz fazla olmuş yaaa
pilavı gece yemeseydin güzel olurdu
Aynen canim bakalim umarim iyi cikarAma ne guzel dinlendin, erkek arkadasinla gorustun, izinin iyi taraflarindan bak canisi :)
Bugun persembe olmasa kotu degil menu cok ama misafir gelincede duzen ister istemez bozuluyor kuzumm.
bencede istahli ciftler birbiriyle, yemeyi cok sevmeyenlerde birbirleriyle es olsunlar:)
diger turlu hayat cok zor olur:)
insallah hepimiz goruruz eksileri canim :)
tatilde tam tatilmis kuzum :)
menun guzel canim, yarin da izinli misin?
canim kotu dusunme hemen, sonuclar gelsin bakalim...
Ins canimÇok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar canım..
Gamzecim hem kek var, hem egzersiz yok, yarin insallah eksi gelir.29 AĞUSTOS 2019 MENÜ
09:00 tek şekerli türk kahvesi
10:00 kaşarlı tost ekmeğine tost
13:00 2YK patlıcan -ama nasıl yağlıydı gene anca 2 YK yiyebildim- 2YK pilav 2YK yoğurt
14:00 sade türk kahvesi
17:00 eti formun pirinç patlağı 2 adet toplamda 50 kal
20:00 mercimek çorbası 1 kepçe veeeee of yaa limonlu kek yapmıştım cumartesi günü ya valla bitsin diye dayadım eşimin önüne de ben de ufak bir parça yedim yaa
şimdi de sade bir türk kahvesiyle olayı bitirdim
SU : 2,5 litre
SPOR : 15 dakika yürüyüş bunu eklemesek de olur da hadi yaptım onu
15 PUAN
sabah ki borek olmasa cok guzel bir menuymus..29 ağustos
sabah eşime koyarken birden fazla 1.5 tan az börek cukk gitti yine
bol domates salatlık yulaflı krep ama yiyemedim hepsini
öğle: 1.5 porsiyon meyveli yoğurt
akşam: bol salata, ayran, 5 küçük köfte
spor: yürüyüş ve ev işi ama bayağı koşturdum bugün eve ilk döndüğüm gündü 642 puanYawrukush ama biraz daha yapcam yatmadan @Kozmogirl17
bencede yapma canim bugunku menunu gormeden yazmistim..yok artık yapmayacağım yaa
zaten bu hafta 1 gün güzel yeidysem ertesi mutlaka bir kaçamak oldu
yok bana ödül ceza yaz bana kaptan
Canim senin ve ablanin hakkinda hayirlisi olsun.Annem ananem istanbulda ayrı evde ben ve ablam ve yiğenim aynı evde kalıyoruz abla :) aslında ben tek eve çıkmıştım annemlerin orda iş.olanagi sıkıntılı ve yol çok uzun sürüyor diye bilmem istanbulu bilir mısın kartal tarafında ev tuttum sonra ablam eşinden boşandı çocuğu ile geldi geçen sene gene kartal'ın iç tarafında büyük eve çıktık şimdi onlar gene bariscak sanırım bana gene tek başıma yol.gorundu biraz karışık yani :)
Kuzum bende doktor oldugum icin doktorun ne düşündüğünü tahmin ettim ama ileri tahlillerde netlesir umarim kotu birseycikmaz canim
Amin ablacım çok sağolGamzecim hem kek var, hem egzersiz yok, yarin insallah eksi gelir.
sabah ki borek olmasa cok guzel bir menuymus..
bencede yapma canim bugunku menunu gormeden yazmistim..
Canim senin ve ablanin hakkinda hayirlisi olsun.
Isiniz gucunuz rast gitsin..
Aynen aksam yemefi genede yemiyordum çok rahatsız etti zaten hala midemdekiler inmedi yatakta yatarken rahatsız ediyor bayağısenin normalde yediklerine gore miktar olarak biraz fazla kacmis ama kotu degil :)
Doktor yoktu haftaya gidicem canim insallahF Falanfilannnn sonuclari ne zaman alacaksin tugbacim?
Insallah kuzum :) bu arada yarin kacinci olacagiz acaba ben bugün tartildim aslinda ama yarin supriz olsun demicemçıkmaz kuzum benim
tam bölümü sıkıntıyı da anlamadım ama sen sonuçlar çıktığında bizi de haberdar et, güzel haberleri ver
ALLAH yardımcın olsun dikkat et lütfen sözle filan kalmaz önünü kesmeye çalışmasın önlemini al mutlaka polise gitArtık cidden bu gidisle polise gidicem manyak cidden. Kardesimi aramis sabah 8 en son mecbur ben konustum sevdiklerime huzue vermiyordu. Evlensen bile beklicem bosanmani falan sacma salak konuşuyor. Ciddi adim atinca engellicem evlendirmicem falan. Ya iliskideyken kiymetim yoktu resmen. Simdide yakamdan gitmiyor ben anlamadim nasil birsey cikti icinsen nasil taniyamamisim onca zaman
hayırlı olsun en azından bu iyi gelmiştirKizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
menü çok iyi caımagustos 28 menum
sabah 9
1 kase yulaf ezmesi,1 yk ketentohumu ,tarcin ,biraz sut
ara : sutluneskahve
oglen1
4 dilim karpuz ,2ucgenpeynir
aksam6
1 tabak etli corba
3lt su
spor :
leslie:30*2:60
oldugunyerde kosu100*3=300
toplam=360
bugun disardaydik kutuphanede bingo oyunu vardi . kitap kazandik.spora fazla vait ayirmadim
Yawrukush
@Derya_the_queen
bir anlık göz dönmesi bitiriyor ya tüm emekleri28 08 ÇARŞAMBA MENÜ
08:45 sade türk kahvesi
10:00 tost ekmeğine kaşarlı tost
13:00 2YK pilav 4YK kuru fasulye 2-3YK domates salatalıklı salata
17:00 Bir adet activia mix and go.
İşte her şey böyle güzeldi ta ki akşam eşimle AVM ye gidene kadar
orada KFC ye uğradık ve o kovalardan söyledik
3 adet kızarmış tavuk parçası yedim. Hem de hiç aç gibi değildim yaa ama dayanamadım
şöyle bir şey oldu bizim avcılarda TEİAŞ çalışması varmış ve eşimi alıp eve geçmem 2.30 saat gösteriyordu AVM ye geçtik
ki sanırım 2,5 saat sürmezdi o yol çünkü akşam 9da çıkmamıza rağmen 1 saate yakın sürdü gelmemiz. Bu çalışma 1 hafta daha devam edecekmiş. Gerçekten ne yapacağımızı hiç bilmiyorum herhalde metrobüsle gidip geleceğiz artık
ya ALLAH yardımcın olsun birkaç gün yeğenleimle oldum ne uyku ne düzen kaldı annelerimiz ekstra ekstra saygıyı sevgiyi hakediyorGunlerim okadar yogun geciyor ki ben bile kendime sasiyorum hala nasil incecik kalamiyorum diye sabah 7 gibi kalkiyoruz cocuklarin ayri ayri kahvaltilarini hazirla onlari doyur tabi busaydiklarim ve sayacaklarim 2 bebbe esliginde ×100000 kat daha zor sartlarda oluyor ufagim emekledigi icin ve evde her delige girdigi icin hergun evi komple sil supur yapiyorum. Kahvaltidan sonra buyugumde yeni tuvalete gitmeyi ogrendi elleri heryerde mecburen hergun tuvalet banyo camasir sularinla siliyorum sonra oglen kucugu uyutuyorum 10 gibi yarim saat icinde geri kalkiyor bi saat sonra karni acikiyor onu doyur yine oglen uykulari oluyor ikisini birden uyutuyorum ama nasil bide görünoglen yemeklerini hazirlamaya giriyorum sonra hemen mutfakta isimi bitirip spor yapmaya calisiyorum bu arada 2 sefer uyanip tekrar ayakta uyuyorlar. Sonra uyanip bi tantana esliginde yemeklerini yiyorlar biraz havuza girip suyla oynuyorlar.sonra hazirla parka gotur yada disari oynatmaya cikar aksama esime gel yemek hazirla sofrasini kur kaldir mutfagi topla dun bunlara ek esim evdeydi aksam cocuklarla avm ye gittik alisverise 2 3 saat ordaydik yemeklerini yedirdim tekrardan.ordan ciktik oglan yine park istedi sahile parka goturduk babannesi dedesi amcasi yengesi hepimiz parkta bulustuk gece eve geldik ufagim bi aglama krizi esliginde uyudu sonra buyugunu uyuttum. esim film izlemek istedi otur onu izle 2 di artik sızmisim ee sabaha kadarda en az 4 5 sefer kalkiyorum.sabah 7 de kalk hooppp hersey sil bastanben ne ara yemek yiyorum ne ara dus aliyorum kendime bakiyorum inanin hic bilmiyorum analarimiz sacimixi sipurge ettik diyorlardi demekki bole oluyormus herkes diyoerki bu sartlarda inceceik olman lazim ama ben niye olamiyorum yaa
bol su ve sakız benim krizlerimi azalttı biraz, çok mu yakınsınız kayınvalideniz ile❤❤❤Bu aralar motivasyonum dusuk senemcim yine cok zorlanjyorum diyet yaparken gunduz cok guzel geciyor gece cocuklara kalktikca aclik krizi vuruyor takimi dusunuyorum tutuyrum kendimi bu aksam bide misafir gelcek valla uyutcam cocuklari gitcem marketten hazir boreklerden alicam hic ugrasamicam biseyle umarim yemek yiyip gelirler kaynanamlar eee biz yabanci degiliz diyorlar ac geliyorlar mecburen bide yemek hazirliyorum helali hos olsu yediklerinde gozum yokta ben kaldiramiyorum artik
akşam biraz fazla sanki canısım29 Ağustos Perşembe menüm
Saat 9:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 yumurta ile soğanlı yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates
Kırmızı biber
1 kase ev yoğurdu
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon etli nohutlu bulgur pilavı
Salata
1 kase ev yoğurdu
Spor
2 saat temizlik
120 puan
Su
3 litre
2 kupa yeşilçay
Yawrukush
kendi yediğime değil de başta seni sonra arkadaşlarıma kötü yansırsa diye üzülüyorum şu an ya.. kızlar bir şeyler yerken keşke birbirimizi düşünsek ben şu an vicdan azabı çekiyorumAhh ahh kizlar ne yaptiniz, bugun hep bozmussunuz menuleri
Takim icin ne kadar ugrasiyoruz, sonra boyle kacamaklarla gidiyor ipin ucu, takim ceza aliyor.
Gercekten cok uzuldum, cunku bugun persembe, bugunun telafisi de yok..
Neyse ben gidip oglumu alayim en iyisi..
Yarinda ceza alirsak sari kart alacagiz....
Insallah kuzum :) bu arada yarin kacinci olacagiz acaba ben bugün tartildim aslinda ama yarin supriz olsun demicem
Kilomuz ikimizinde cok degil o yuzden yüzdemiz iyi gelir hele sen bence zayıfsın bayagison 500 gr eksiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?