Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eşimmm bize nolmuş ya

Kuzum bende doktor oldugum icin doktorun ne düşündüğünü tahmin ettim ama ileri tahlillerde netlesir umarim kotu birseycikmaz canim

Aynen canim bakalim umarim iyi cikar

Ahh ahh kizlar ne yaptiniz, bugun hep bozmussunuz menuleri
Takim icin ne kadar ugrasiyoruz, sonra boyle kacamaklarla gidiyor ipin ucu, takim ceza aliyor.
Gercekten cok uzuldum, cunku bugun persembe, bugunun telafisi de yok..
Neyse ben gidip oglumu alayim en iyisi..
Yarinda ceza alirsak sari kart alacagiz....

Gamzecim hem kek var, hem egzersiz yok, yarin insallah eksi gelir.

sabah ki borek olmasa cok guzel bir menuymus..

yok artık yapmayacağım yaa
zaten bu hafta 1 gün güzel yeidysem ertesi mutlaka bir kaçamak oldu
yok bana ödül ceza yaz bana kaptan
bencede yapma canim bugunku menunu gormeden yazmistim..

Canim senin ve ablanin hakkinda hayirlisi olsun.
Isiniz gucunuz rast gitsin..

Kuzum bende doktor oldugum icin doktorun ne düşündüğünü tahmin ettim ama ileri tahlillerde netlesir umarim kotu birseycikmaz canim

çıkmaz kuzum benim
tam bölümü sıkıntıyı da anlamadım ama sen sonuçlar çıktığında bizi de haberdar et, güzel haberleri ver

çıkmaz kuzum benim
tam bölümü sıkıntıyı da anlamadım ama sen sonuçlar çıktığında bizi de haberdar et, güzel haberleri ver
Insallah kuzum :) bu arada yarin kacinci olacagiz acaba ben bugün tartildim aslinda ama yarin supriz olsun demicem

ALLAH yardımcın olsun dikkat et lütfen sözle filan kalmaz önünü kesmeye çalışmasın önlemini al mutlaka polise git
Kizlarr sabahki uzucu olaydan sonra guzel bir haberle geleyim dedim istedigim sehre atamam kabul edilmis
hayırlı olsun en azından bu iyi gelmiştir
menü çok iyi caım
bir anlık göz dönmesi bitiriyor ya tüm emekleri
ya ALLAH yardımcın olsun birkaç gün yeğenleimle oldum ne uyku ne düzen kaldı annelerimiz ekstra ekstra saygıyı sevgiyi hakediyor
bol su ve sakız benim krizlerimi azalttı biraz, çok mu yakınsınız kayınvalideniz ile
akşam biraz fazla sanki canısım

kendi yediğime değil de başta seni sonra arkadaşlarıma kötü yansırsa diye üzülüyorum şu an ya.. kızlar bir şeyler yerken keşke birbirimizi düşünsek ben şu an vicdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…