Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bak simdi haftaya gidicek kilolari dusun nasil fit olucaksin incecik olucaksin kiz ben bugun hic bisey yemedim yaaa sus acim deme bana bizim bu hedefimiz var yoksa o hedef karnimiz tokkenmiydi

yok yok yemiyorum asla merak etme
sadece 18!saat falan uyumak istiyorum
sonra omletimi yemek istiyorum
sonra eşimle geçen haftalardaki gibi ormana gidip yürümek istiyorum biraz egzersiz akşama erken yeriz ve kapanış

Aa onlar da mı var ben pek hakkını veremiyorum sanırım prolugun. Bir de ben sayfa altında görüntüleyenlerin birkaçını görüyorum ama diğerlerini göremiyorum "ve 4 daha fazlası" diyor mesela

ben de anlamıyorum proluğun işte ziyaretçileri görüyorsun alttaki online kişileri daha önce göremiyor muydum hatırlamıyorum da onu, bir de moderatörler arada çok iyisin gamze böyle devam et diye mesaj atıyolar arada

Daha ne olsun gamze

Dengesizim bu aralar birgün azimli birgün aman neme lazım diyorum. Cumaya kadar karar vereyim.

Ellerine sağlık canım. Eşim M Mutlu2890 hadi tanışalım gelde
Merhabalar kozmogirl ben de dengesizim bu aralar. Diyete başlıyorum ama ac kalonca mutsuz hossediyorum kendimi

yok yok yemiyorum asla merak etme
sadece 18!saat falan uyumak istiyorum
sonra omletimi yemek istiyorum
sonra eşimle geçen haftalardaki gibi ormana gidip yürümek istiyorum biraz egzersiz akşama erken yeriz ve kapanış
Yeme bencede kuzum

Merhabalar kozmogirl ben de dengesizim bu aralar. Diyete başlıyorum ama ac kalonca mutsuz hossediyorum kendimi
Aslinda o mutsuzluk 1 2 gune aliskanliga donuyor ve bi nbakiyosun hafiflenissin bu sefer mutlu oluyorsun oluyorsunda sigara gibi kriz anini gecirtmek lazım

Yaa, bana atmıyorlar bak, yoksa beni beğenmiyorlar mi

Sahi nasi gidiyor canım eşinin sigara barakma işi?
Bu aksam ilk defa bana guveniyormusun djye sordu bi an sen hayirdir dedim megersem sigara icin soruyormusbian bi dengesizlestim tabi 1 tane icimmi bu aksam dedi baslamam soz dedi tabi ki ben hayir yat yatagina zibar dedim (bunu demeyi toto yemez tabi)guzelce uyumasi gerektigini izah edip yatagina gonderdim

insan konuya öyle girer mi yahu

Canim karisiklim olmasin diye dedim sen zaten menude yazmicaktin en son.

Teşekkür ederim kaptanıııım
Ben de Allah Allah kaç kişi izliyor özelliği mi gelmiş diyordum ki sonradan proluk dank etti

oohh canım gözün aydın

canım valla yeme
bak şu an ben de çok açım ama yarın tartıda bir 100 gram bile - görsen gözlerimden kalpler çıkar böyle...
ben şu an sabah yiyeceğim şeyleri düşünüyorum, hazır hafta sonu hem diyet hem de güzel şeyler yapmak için güzel zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…