- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
git yataga gir ne acligi bu saate ,az yediysen bir badak sut ic .allahın o kadar açım ki şu an
Off bnde kazandibi ve kunefeciyim :))Gerçekten miibilmiyordum çok iyiymiş o zaman
Ama ben sütlaç değil de kazandipçiyimo da iyidir heralde
sicak cikolata sevmiyorum ki ben :)Bu hafta kazananlara dondurmayı başka bir tatliyla değiştirme hakkı yok di miKozmogirl17 @Yawrukush
Bence yağmurlu havada spor da güzel olmaz, yağmuru seyredip sicakcikolata icebilirsinstitch cim, kanadali35 sen de bitki çayı mesela Özlemcim
Geldi bile 3.yuz kuzum :)kızlar tebrik ederim ne güzel kilolar verilmiş :) derece gelir mi acaba bu yüzdeye
ay ben de bayilirim, gelirken bana kazandibi mi getirsenGerçekten miibilmiyordum çok iyiymiş o zaman
Ama ben sütlaç değil de kazandipçiyimo da iyidir heralde
Öyle san bakalımsicak cikolata sevmiyorum ki ben :)
hem ben liste disiyim icebilirim ama bu dondurmayi bizim kazanacagimiz gercegini degistirmiyor
biz eski kankiyiz, kacirmissin sen
Getireyim olur tabiiay ben de bayilirim, gelirken bana kazandibi mi getirsen
3. olduk
Geldi bile 3.yuz kuzum :)
git yataga gir ne acligi bu saate ,az yediysen bir badak sut ic .
Daha sonuc listeleri hazirlanmadi, ben hazirlanmadan, yarisma sonlaninca yazdim takima :))süpermiş kazanalım o zaman :)
süpermiş tebrikler kaptişim.. ama ben neden göremiyorum sonuç listeleri sayfasında
Odul yaptinmi gamzeeeAnkee
1 yemek kasigi tahinli pekmez 65 kalori,10 dilim sucuk incede olsa fazla olmus kahavalti icinmenüm
sabah
1 dlm tbe
2 dlm hellim
omlet
domates salatalık (zylı)
1 yk tahin pekmez
10 ince dlm sucuk
öğlen
1 dlm tbe ile hellimli domatesli sandviç
ara
2 kare bitter
3/4 nektarin
akşam
5 köfte
salata
çorba
3 kornişon turşu
ara
acıkırsam yoğurt yerim
spor
50 jj yaptım
daha yaparım yatmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?