- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
evet bende bunu dusunuyodum ne vercekler bize ,FitFiliz peki biz hem pro olup hem de mezun olunca nolucaz?
evet canim silindiÇok sevindim ya, sildirdik mi cezayı kaptiş
yedigin sucukta 265 kaloriymis :)
evet bende bunu dusunuyodum ne vercekler bize ,
evet canim silindi
2 ince dilim olabiliray yarın planladığım omlette sucuğu çıkarayım bari ben de
Kac kilon var ki du bakimmben bu gidişle 3 ayda anca mezun olurum da
bari bi moderatörlük falan mı verseler hahahah
ay şükür
Güzel olmuş menunmenüm
sabah
1 dlm tbe
2 dlm hellim
omlet
domates salatalık (zylı)
1 yk tahin pekmez
10 ince dlm sucuk
öğlen
1 dlm tbe ile hellimli domatesli sandviç
ara
2 kare bitter
3/4 nektarin
akşam
5 köfte
salata
çorba
3 kornişon turşu
ara
acıkırsam yoğurt yerim
spor
50 jj yaptım
daha yaparım yatmadan.
Akşam yoğurt falan yesen olurmuş30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MENÜM
10.00 yarım ufak bazlama ekmeğine kaşar fırında salamlı
10.30 tek şekerli türk kahvesi
17.00 sucuklu kaşarlı tost
18.00 sturbucksta yılllar sonra kahve içtim yağsız süte tall boy maccihato ama 130 kalori falanmış yağsız olması çok kurtarmamış yani
böyle kalorili yiyince şu an çok fazla açım ama yemeyeceğim 20.00 da iki üç ceviz attım şu an tek isteğim uyumak
SU 2 LİTRE
SPOR 3 saat ev temizliği ve yemek yapmak
1 saat yürüyüş annemle
yarım saat tempolu serbest yüzme
Diyetteymis gibi düşünme canım kendine yeni bir yaşam tarzı olusturuyorsun. Ne zamandır takimdasin. Ben bir süredir giremedim eski mezunlardanim aslında. 42 yaşındayım 167 boyum bugün kü kilom 67.Merhabalar kozmogirl ben de dengesizim bu aralar. Diyete başlıyorum ama ac kalonca mutsuz hossediyorum kendimi
Goncacim çok iyisin aslında. Boyun küsuratıyla kilo aynı olunca genelde ideal kiloda oluyorsun zaten. Kilo aldım demiştin de, yine de süper benceGüzel olmuş menun
Akşam yoğurt falan yesen olurmuş
Diyetteymis gibi düşünme canım kendine yeni bir yaşam tarzı olusturuyorsun. Ne zamandır takimdasin. Ben bir süredir giremedim eski mezunlardanim aslında. 42 yaşındayım 167 boyum bugün kü kilom 67.
Ya canim arkadasindan kapti, Vanessanin kucuk oglundan.
Onun kac gundur burnu akiyordu, haliyle hergun beraber parkta oynatiyoruz cocuklari, iciceler, bizimkide salya sumuk oldu
kahvalti hafif olmali,65 kalori sadece pekmez ya digerleri?
yedigin sucukta 265 kaloriymis :)
Kac kilon var ki du bakimm
Ayy sağol canım kilo iyi gibi duruyor ama kocaman göbeğim var 63 e kadar inmiştim iyiydi.Goncacim çok iyisin aslında. Boyun küsuratıyla kilo aynı olunca genelde ideal kiloda oluyorsun zaten. Kilo aldım demiştin de, yine de süper bence
Ah zaten o göbek, bende de var. Nasıl gitcek bilmiyorum, mekik çekiyorum bu hafta başladım. Bakalım etkisi olur inş.Ayy sağol canım kilo iyi gibi duruyor ama kocaman göbeğim var 63 e kadar inmiştim iyiydi.
Amiiin kuzumtebrikler canim prolugun, darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?