Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dengesizim bu aralar birgün azimli birgün aman neme lazım diyorum. Cumaya kadar karar vereyim.
Ellerine sağlık canım. Eşim M Mutlu2890 hadi tanışalım gelde

Kalorisi az bir sey varsa yakinlarinda ye canim..
Kucuk bir sey, 1 kase yogurt, 1 avuc kuru yemis, 1 meyve gibi..

ya biraz ceviz attım da kalsın neyse
baya yemem lazım yoksa
neyse sabaha çok güzel omlet yapıcam kendime ekmeksiz yiyeceğim onun hayaliyle uyurum artık

ödül için değil de anneme kahve ısmarladım yaa kahve beraber içtik
ay çok açım çok şu an
Bak simdi haftaya gidicek kilolari dusun nasil fit olucaksin incecik olucaksin kiz ben bugun hic bisey yemedim yaaa sus acim deme bana bizim bu hedefimiz var yoksa o hedef karnimiz tokkenmiydi

Geçmiş olsun canım ya toparlamıştı sanki biraz? yeniden mi yakalandı kuzu
Sen ilgilen Aras'la zaten öğrensek bile bu saatte yenmez
Ya canim arkadasindan kapti, Vanessanin kucuk oglundan.
Onun kac gundur burnu akiyordu, haliyle hergun beraber parkta oynatiyoruz cocuklari, iciceler, bizimkide salya sumuk oldu

Teşekkür ederim kaptanıııım
Ben de Allah Allah kaç kişi izliyor özelliği mi gelmiş diyordum ki sonradan proluk dank etti
Bende ilk gun ayni senin gibi olmustum, simdi buralarin muhtari gibiyim, kim gelmis, kim gitmis, kim kac dakikadir yazmiyor :))

1 yemek kasigi tahinli pekmez 65 kalori,10 dilim sucuk incede olsa fazla olmus kahavalti icin

normalde diyet listemde yok tabi ama 30 ağustoz olunca kociş evdeydi ve kahvaltı da ona göre genişledi tabi 65 kalori de çok değil gibi ama çok mu diyorsun?

normalde diyet listemde yok tabi ama 30 ağustoz olunca kociş evdeydi ve kahvaltı da ona göre genişledi tabi 65 kalori de çok değil gibi ama çok mu diyorsun?
Benim kahvaltilarim 500 kaloriden asagi olmuyor, ne yaptimsa daha fazla dusuremedim.
En sevdigim ogun.
Oyuzden onu doyasiya yiyip , oglen ve aksam az kalori aliyorum.
senin menunde oyle olmus aslinda.
benimkine benzemis..

Bende ilk gun ayni senin gibi olmustum, simdi buralarin muhtari gibiyim, kim gelmis, kim gitmis, kim kac dakikadir yazmiyor :))
Aa onlar da mı var ben pek hakkını veremiyorum sanırım prolugun. Bir de ben sayfa altında görüntüleyenlerin birkaçını görüyorum ama diğerlerini göremiyorum "ve 4 daha fazlası" diyor mesela

Benim kahvaltilarim 500 kaloriden asagi olmuyor, ne yaptimsa daha fazla dusuremedim.
En sevdigim ogun.
Oyuzden onu doyasiya yiyip , oglen ve aksam az kalori aliyorum.
senin menunde oyle olmus aslinda.
benimkine benzemis..

aslında tahin pekmezi biraz da kansızlık için yiyorum.. umarım kilo vermemi engellemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…