Kalorisi az bir sey varsa yakinlarinda ye canim..ödül için değil de anneme kahve ısmarladım yaa kahve beraber içtik
ay çok açım çok şu an
Daha sonuc listeleri hazirlanmadi, ben hazirlanmadan, yarisma sonlaninca yazdim takima :))
Dengesizim bu aralar birgün azimli birgün aman neme lazım diyorum. Cumaya kadar karar vereyim.Canim kat kitlen artmis olabilir, kilon aynidir ama vucudundaki kas miktarin artmistir.
Sen diyetini bozmadan devam et eminim haftya eksi goreceksin.
Tebrikler canim, haftaya daha cok gider insallah.
Tebrikler canim ,harikasin.
Ablam tebrikler, listeye donebilyorsun evet, eger azimliyim vericem diyorsan , yani kafana koyduysan listeye girebilirsin.
Sen nasil hissediyorsun?
Canim normal kilo alman odevlerden iyice sIkIstin ,stres yaptin.
Ne durumdasin kuzum?
tamam canim bir tarti edinmelisin, alinca bildirim yaparsin :)
Tebrikler canim nasilsin?
Ellerine sağlık canım. Eşim M Mutlu2890 hadi tanışalım geldeDUYURU***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI***
YENİ EŞ LİSTEMİZ
Yawrukush & @ayeyldz
Kozmogirl17 & @pembecanavar
@besive & @Derya_the_queen
@stitch & @kanadali35
@Akrrep & @MigiMadid
@cool_lime & @Falanfilannnn
gogo2405 & @Mutlu2890
Ankee & @Harpy
@april22 & @madamesnow
@Metem & @Mavi boncukkk & @Gonulmeyvesi
HERKESE BASARILAR DİLERİM.
DONDURMAYI YEMEK İSTEYEN SPORUNU KONUŞTURSUN.
1 adet mekik egzersizi= 1 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 1 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik, yemek hazirlama vs) 1 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Mekik egzersizi haricindeki tum karin egzersizleri = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 2 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 2 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 2 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 2 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN
DİPNOT
ARKADAŞLAR PUANLARIMİZI BU HAFTA BEN TAKİP EDİCEM SİZDEN RİCAM TOPLU Bİ ŞEKİLDE GÜNLÜK MENULERİNİZLE BERABER HESAPLAYIP TOPLAMINI YAZIP BENİ ETİKETLERSENİZ TAKİP ETMEM DAHA RAHAT OLUR HERKESE BAŞARİLAR ŞİMDİDEN
Kalorisi az bir sey varsa yakinlarinda ye canim..
Kucuk bir sey, 1 kase yogurt, 1 avuc kuru yemis, 1 meyve gibi..
Yok be canim, yarisma heyecani diyelim, sabirsizlik diyelim, aslan burcu diyelim :))kaptiş ayrıcalığı diyorsun :)
Geçmiş olsun canım ya toparlamıştı sanki biraz? yeniden mi yakalandı kuzuKizlar Arasi doyuruyorum , onu yatirip gecen haftanin kazananlarini yazacagim.
Gec vakte kaldi aras hasta olunca kusura bakmayin..
Ayyyy teşekkür ederim kuzumSevgili pro üyemizfayfeyfiy senin prolugun da hayırlı olsun kuzu
(Not: Herkese kuzu/kuzum demeye başladım senin yüzünden)
Bak simdi haftaya gidicek kilolari dusun nasil fit olucaksin incecik olucaksin kiz ben bugun hic bisey yemedim yaaa sus acim deme bana bizim bu hedefimiz var yoksa o hedef karnimiz tokkenmiydiödül için değil de anneme kahve ısmarladım yaa kahve beraber içtik
ay çok açım çok şu an
Teşekkür ederim kaptanıııım
Ya canim arkadasindan kapti, Vanessanin kucuk oglundan.Geçmiş olsun canım ya toparlamıştı sanki biraz? yeniden mi yakalandı kuzu
Sen ilgilen Aras'la zaten öğrensek bile bu saatte yenmez
Ayyyy darısı başına kuzuuum teşekkür ederimfayfeyfiy canom hediyen cok fiyakali gule güle kullan tatlim prolugunu
Bende ilk gun ayni senin gibi olmustum, simdi buralarin muhtari gibiyim, kim gelmis, kim gitmis, kim kac dakikadir yazmiyor :))Teşekkür ederim kaptanıııım
Ben de Allah Allah kaç kişi izliyor özelliği mi gelmiş diyordum ki sonradan proluk dank etti
Ben bugun yemedim pek bisey git gel attim agzima hep menunu yaz desen yazamam yanisen neler yaptın bugün?Kozmogirl17
1 yemek kasigi tahinli pekmez 65 kalori,10 dilim sucuk incede olsa fazla olmus kahavalti icin
Teşekkür ederim kuzuuum darısı başına
Benim kahvaltilarim 500 kaloriden asagi olmuyor, ne yaptimsa daha fazla dusuremedim.normalde diyet listemde yok tabi ama 30 ağustoz olunca kociş evdeydi ve kahvaltı da ona göre genişledi tabi 65 kalori de çok değil gibi ama çok mu diyorsun?
Shahahahhaha muhtarımBende ilk gun ayni senin gibi olmustum, simdi buralarin muhtari gibiyim, kim gelmis, kim gitmis, kim kac dakikadir yazmiyor :))
Aa onlar da mı varBende ilk gun ayni senin gibi olmustum, simdi buralarin muhtari gibiyim, kim gelmis, kim gitmis, kim kac dakikadir yazmiyor :))
Benim kahvaltilarim 500 kaloriden asagi olmuyor, ne yaptimsa daha fazla dusuremedim.
En sevdigim ogun.
Oyuzden onu doyasiya yiyip , oglen ve aksam az kalori aliyorum.
senin menunde oyle olmus aslinda.
benimkine benzemis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?