Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Derya_the_queen tebrikler

Elim yandı çok fena
ay canım geçmiş olsun silversin varsa sür, sürdüğün krem o mu?

aa umduğumdan iyi puan yapmışım ben
ama bazı üyeler hep ip atladı puan yüksek diye kaptanım çok uyanıklar

Evet feyzos senin 2. bir grubun daha var, mihtar oldugumdan, gozumden kacmamisti, azicik da kiskanmistim :))

ben de gördümmmmm kaçmaaaazzzzz

Başarmışız kanki kanadali35 stratejinin gücü

canim bu hafta 58.1 isen kilo vermis oluyorsun ama + yazmissin farki yazarken??
tebeik ederim hepinizi kizlar. kilocuklar cok guzel gitmis.
cinecin canisi son dakikada seni mezun ettim, mezuniyet hedefin 58 idi, bugunku bildirimle mezun olabiliyordun.
Tebrik ediyorum mezuniyetini, aramiza don bir kutlama yapalim.
cinecin aman da aman mezun mu oldun çen
Tebrikler gizocan, kutlayayim bunu bir kakaolu ballı muzla
cinecin canim tebrikler mezuniyetin icin
Kızlaaaar sizi nasıl özledim anlatamam gözümde tütüyorsunuz aşırı yoğunum bir sürü şey oldu dönüşüm, ordaki ev, pasaport eşya toplama ile ilgili, anlatacak halim bile yok valla
Mezun olmuşum demeeek daha 100 gr var sanıyordum çok teşekkürler kaptanım ve arkadaşlarım destekleriniz için burada takılmaya devam edicem tabii, sadece böyle sık uğrayamadığımdan iyi oldu belki de
Deryoş kız nerde gördün benim herhangi bir kutlamayı muzla geçiştirdiğimi, magnum is coming

bi de itiraf da ediyorlar bak bak strateji diye
özleden hep ip atla diye taktikler yaptınız di mi
işte o özel mesajları takip edemiyorum
Yakinda seni moderator yaparlar kuzum , o zaman onlarida gorursun :))
Yalniz bende proyum kimse bana mesaj atmiyo, gunun guzel gecsin, misafirlerin geliyo vs diye:)

Ben 3 4 gundur giriyorum canim.Daha once defalarca diyet yaptim.maksimum 10 gun suruyor
29 yasindayim.boyum 160 cm.82.6 kiloyum.ilk hedefim 70.

Gizos arayi cok actin, sensiz kahvelerin tadi cikmiyor.
Tebrik ederim canim mezuniyetini, sana mezun olup olmak istemedigini soracak firsatim olmadi, cok aktif siteye giremediginden , mezun ettim gitti :)
Magnumu ye ama arada sohbetede gel, opuyorum kuzum.

Spor olunca benim eslerim ama otomatik kaybediyor onlara bir guzellikmi yapilsa kaptisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…