Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm kızlar
Sabah fotosunu atmıştım hepsini yedim erik hariç
Kefirix içtim spora giderken
Ara öğün 14.30
1 küçük kutu süt 1.5 avuç kuru yemiş çiğ olarak tabiki leblebi yer fıstığı felan da vardı
Oglen:16.30
yarim buyuk kase patates yemeği
4 kaşık pilav 1 küçük kase cacik
Aksam: 21.00
ton balıklı salata
5 parca tavuk soslu
2 litre su
40 dakka yürüyüş =40
20 dakka koşu = 60
50 squat =50
50 ipsiz ip atlama= 100
15.000 adım = 750
1000 Toplam puan

Eklentiler

• 15671977880235285772355654096222.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 27
Aynen kaptan, elde olmayan sebeplerden insn kahvemi bile eski zevkle içemiyorum damn (bunu yazınca aklıma evlilik programlarında bi tip vardı “kırdın beni god damn it” diyip duruyordu herkese, o geldi )
Canim fayfeyfiy gecen hafta mezun oldu pro oldu, ondan once FitFiliz mezun oldu o da pro oldu.
Bence senin prolukta gelecek insallah :))
Derya’yı biliyorum kaptanım, buradaydım o zamanlar, benim yokluğum sana asırlar gibi gelmiş Feyzoş kuzu hayırlı olsun benimki de gelir inş
Bana da bi tane coming kazandık az önce uğurlu geldin
Ayıpsın kankacım her zaman emrindeyim

Tesekkur ederim canm ben artik gelimmmm gelimmm kilom artiyor yavas yavas .4 gundur gezmelerdeyim ne yedim anlatamam bir o kadar da calistim tabi. Anneme yardim ettim konserve yaptik. Yogundum v
Canm.
Ellerinize saglik canim, cocuklar nasillar?
Gel ne zaman istersen , hep buradayiz..

O evlilik programini bilmiyorum ama instada bir yarismada (sanirim evlilik yarismasi) yari turkce yari ingilizce konusan bir adamin videosunu gormustum o olabilir belki soyledigin:)
Evet yoklugun asirlar gibi geldi:)
Hemen tam da suan kahve paylasimi yapayim senin icin :)

Hala cozmeye calisiyorum kanki

Aynen odur, ikonik baska yoktu zaten.
Karşılıklı içelim kaptanım, öyle yalnız olur mu hiçç

FitFiliz ve kanadali35 kizlar tebrikler afiyet olsun az degilmissiniz bunu anladim çakallar siziiii ama olsun 2 bebeyle 3. Olmusum ya siiz ona baķınnnn
Ya bi de o kadar 20lik gecemediniz bizi, utanın bre
baktık puanı fazla, tüm hafta JJ ve dizleri karına cekip koşu yaptık kardiyonun dibine vurduk

Aynen ya ben de her hafta havuz problemi gibi bakıyorum şu hesaplamalara
Kalp kalbe... devamını biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…