Tamam canım benim eşimle tubaninkini eslestirebilirsinSizi bosuyorum ozaman bu hafta ikinizde yarismada degilsiniz kuzullar
Tam jubileni yapmis oldun canim :))Zirvede bırakayım bari spor eşleşmelerini
Tesekkur ederim canm ben artik gelimmmm gelimmm kilom artiyor yavas yavas .4 gundur gezmelerdeyim ne yedim anlatamam bir o kadar da calistim tabi. Anneme yardim ettim konserve yaptik. Yogundum v@sserendipity , @klbk33 ,tomrs , @Aomine Daiki nasilsiniz kizlar epeydir gorusemedik...
@Wizardmom nasil oldun?
Aynen kaptan, elde olmayan sebeplerden insn kahvemi bile eski zevkle içemiyorum damn (bunu yazınca aklıma evlilik programlarında bi tip vardı “kırdın beni god damn it” diyip duruyordu herkese, o geldiGizos arayi cok actin, sensiz kahvelerin tadi cikmiyor.
Tebrik ederim canim mezuniyetini, sana mezun olup olmak istemedigini soracak firsatim olmadi, cok aktif siteye giremediginden , mezun ettim gitti :)
Magnumu ye ama arada sohbetede gel, opuyorum kuzum.
Derya’yı biliyorum kaptanım, buradaydım o zamanlar, benim yokluğum sana asırlar gibi gelmiş
Ayıpsın kankacım her zaman emrindeyimBana da bi tane comingkazandık az önce uğurlu geldin
Ellerinize saglik canim, cocuklar nasillar?Tesekkur ederim canm ben artik gelimmmm gelimmm kilom artiyor yavas yavas .4 gundur gezmelerdeyim ne yedim anlatamam bir o kadar da calistim tabi. Anneme yardim ettim konserve yaptik. Yogundum v
Canm.
O evlilik programini bilmiyorum ama instada bir yarismada (sanirim evlilik yarismasi) yari turkce yari ingilizce konusan bir adamin videosunu gormustum o olabilir belki soyledigin:)Aynen kaptan, elde olmayan sebeplerden insn kahvemi bile eski zevkle içemiyorum damn (bunu yazınca aklıma evlilik programlarında bi tip vardı “kırdın beni god damn it” diyip duruyordu herkese, o geldi)
Derya’yı biliyorum kaptanım, buradaydım o zamanlar, benim yokluğum sana asırlar gibi gelmişFeyzoş kuzu hayırlı olsun benimki de gelir inş
Ayıpsın kankacım her zaman emrindeyim
suhan ip atlama arkadasi feyzosun bizi onla aldatiyor:)fayfeyfiy canım bı ben mi farketmedim, başka ne grubun var bakiim senin? Biraz da ben kiskanayim Suhan kim, eski bi dizide vardi
Hala cozmeye calisiyorum kankiya o değil de demin yarışma sonuçlarında şunu gördüm X üye bilmem kaçıncı haftada döndüğü için oran 38 e bölündü, şu şöyle oldu 67 ye bölündü
dedim bu nedir?
6 yıldır mali müşavirim böyle karışık hesap görmedim
peki bunları hesaplarken “ya şuna bakabilir misiniz doğru hesaplamış mıyım?” denilen bir karar mercii var mı??
Aynen odur, ikonik baska yoktu zaten.O evlilik programini bilmiyorum ama instada bir yarismada (sanirim evlilik yarismasi) yari turkce yari ingilizce konusan bir adamin videosunu gormustum o olabilir belki soyledigin:)
Evet yoklugun asirlar gibi geldi:)
Hemen tam da suan kahve paylasimi yapayim senin icin :)
Az degilsin filiz varya dondurmayi kaptin tabii daha ziplamazsin.Zirvede bırakayım bari spor eşleşmelerini
Ooo canimsin , ozlemisim senle kahveli paylasimlarimizi..Aynen odur, ikonik baska yoktu zaten.
Karşılıklı içelim kaptanım, öyle yalnız olur mu hiççEki Görüntüle 2303091
Ya bi de o kadar 20likFitFiliz ve kanadali35 kizlar tebrikler afiyet olsun az degilmissiniz bunu anladim çakallar siziiii ama olsun 2 bebeyle 3. Olmusum ya siiz ona baķınnnn
Aynen ya ben de her hafta havuz problemi gibi bakıyorum şu hesaplamalaraya o değil de demin yarışma sonuçlarında şunu gördüm X üye bilmem kaçıncı haftada döndüğü için oran 38 e bölündü, şu şöyle oldu 67 ye bölündü
dedim bu nedir?
6 yıldır mali müşavirim böyle karışık hesap görmedim
peki bunları hesaplarken “ya şuna bakabilir misiniz doğru hesaplamış mıyım?” denilen bir karar mercii var mı??
Kalp kalbe... devamını biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?