Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yolculuga cikicam bu gece.yolda yesen de yemesen de siskinlik oluyor.Pofff.ama yapicam.Basaracagimmm

Bana da bi tane coming kazandık az önce uğurlu geldin

Ben 3 4 gundur giriyorum canim.Daha once defalarca diyet yaptim.maksimum 10 gun suruyor
29 yasindayim.boyum 160 cm.82.6 kiloyum.ilk hedefim 70.
Canim buraya hergun, her firsatta gelmeye calis.
Diyet yapmak cok zor ama burada sohbet, muhabbet derken kilolari, birbirimize destek olarak veriyoruz.
Eskiden yaptigin diyetleri bosver onlar eskide kaldi , yeni bir sayfa actin, yeni bir diyete basladin.
Hergun duzenli menulerini yaz, mesela nerde bugunun menusu, ictigin su miktarin, yaptigin egzersizin?
SIk sIk ugra ki takima, kaynasalim, kilolari verelim..

Birinci arkadaslari tebrik ediyorum

Yakinda seni moderator yaparlar kuzum , o zaman onlarida gorursun :))
Yalniz bende proyum kimse bana mesaj atmiyo, gunun guzel gecsin, misafirlerin geliyo vs diye:)

ya o değil de demin yarışma sonuçlarında şunu gördüm X üye bilmem kaçıncı haftada döndüğü için oran 38 e bölündü, şu şöyle oldu 67 ye bölündü
dedim bu nedir?
6 yıldır mali müşavirim böyle karışık hesap görmedim
peki bunları hesaplarken “ya şuna bakabilir misiniz doğru hesaplamış mıyım?” denilen bir karar mercii var mı??

Yok canim oyle bir karar mercii , bir tane karar defteri var, tum takim kaptanlari o kurallar cercevesinde, uyelerin butun izin , giris, cikis, mezuniyet, diskalifiye islerini yapiyor.
Yarisma gunu paylasiliyor.Yanlislik varsa farkeden kaptanlar uyarabiliyoruz birbirimizi , cunku sadece kendi takimimizin listesi degil hepsini kontrol ediyoruz.
Eger hic birimizin farketmedigi bir hata vs var ise editor seabahar goruyor ve yapilan hataya gore kaptan uyari ya da ceza aliyor.Yani epey karmasik isler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…