Yolculuga cikicam bu gece.yolda yesen de yemesen de siskinlik oluyor.Pofff.ama yapicam.Basaracagimmmoohh canım gözün aydın
canım valla yeme
bak şu an ben de çok açım ama yarın tartıda bir 100 gram bile - görsen gözlerimden kalpler çıkarböyle...
ben şu an sabah yiyeceğim şeyleri düşünüyorum, hazır hafta sonu hem diyet hem de güzel şeyler yapmak için güzel zaman
Sağol canım çok kötü oldugecmis olsun fena olmus ,insallah cok yaamistir.
Aynen canim valla cok haklisinAslinda o mutsuzluk 1 2 gune aliskanliga donuyor ve bi nbakiyosun hafiflenissin bu sefer mutlu oluyorsun oluyorsunda sigara gibi kriz anini gecirtmek lazım
Bana da bi tane comingKızlaaaar sizi nasıl özledim anlatamam gözümde tütüyorsunuzaşırı yoğunum bir sürü şey oldu dönüşüm, ordaki ev, pasaport eşya toplama ile ilgili, anlatacak halim bile yok valla
Mezun olmuşum demeeek daha 100 gr var sanıyordumçok teşekkürler kaptanım ve arkadaşlarım destekleriniz için burada takılmaya devam edicem tabii, sadece böyle sık uğrayamadığımdan iyi oldu belki de
Deryoş kız nerde gördün benim herhangi bir kutlamayı muzla geçiştirdiğimi, magnum is coming
Yağ sıçradı canım bayağı da kızgındıGeçmiş olsun nasıl yaktın ya opeyim elini geçsin
Canim buraya hergun, her firsatta gelmeye calis.Ben 3 4 gundur giriyorum canim.Daha once defalarca diyet yaptim.maksimum 10 gun suruyor
29 yasindayim.boyum 160 cm.82.6 kiloyum.ilk hedefim 70.
Birinci arkadaslari tebrik ediyorum...HAFTALIK ESLER YARISMAMIZIN SONUCLARI...
1.FitFiliz (7055 puan) & @kanadali35 (6081 puan) = 13136 puan
2. @pembecanavar (10030 puan) & @Akrrep (1380 puan) = 11410 puan
3.Kozmogirl17 (3277 puan) & besive (3345 puan) = 6622 puan
4. @DeryaOnDiet (890 puan) & @cool_lime (5675 puan) = 6565 puan
5. @madamesnow (4137 puan) & @Patlicanmoru =4137 puan
6.Yawrukush (3660 puan) & @kiloverirkenben (150 puan) = 3810 puan
7. @Harpy (940 puan) & @MigiMadid (482 puan) = 1422 puan
8.Ankee (1230 puan) & F Falanfilannnn (30 puan) = 1260 puan
9. @Konus dinliyorum 820 puan
10. @Gonulmeyvesi 467 puan
11 @gogo2405 460 puan
Birinci olan arkadaslarimiz FitFiliz ve @kanadali35 'i yurekten kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum. Dilediginiz bir tatliyi odulunuz olarak afiyetle yiyiniz.
Ah ablacım bizim mesleğin zorlukları iştegecmis olsun fena olmus ,insallah cok yanmamistir.
Dondurma hic ilgimi cekmiyor Filizcanim belki bugun turk restoranda baklava yerim, bayramda bile yemedim :))Ellerine, gözlerine sağlık canım. Paylasabilirim dondurma ödülümü. Zaten bu hafta yemiştim
Silverdin sürdüm ablacım yağ döküldü kızgındı bayağıAaa nasil yandi canim, iyi misin, aloe verali yanik kremleri acayip agriyi, siziyi aliyor..
Sen bastan umutsuz olma, ne kadar sureligine yolculukta olacaksin?Yolculuga cikicam bu gece.yolda yesen de yemesen de siskinlik oluyor.Pofff.ama yapicam.Basaracagimmm
Cok acin var mi, nasil bir krem surdun canim?Yağ sıçradı canım bayağı da kızgındıÇok sagol
Acil sifalar canim benim, Allah beterinden esirgesin, dikkat et calisirken kendine...Silverdin sürdüm ablacım yağ döküldü kızgındı bayağıyarına inşallah iyileşecek bu krem hemen geçiriyor su toplarsa kötü olacak işte
Yakinda seni moderator yaparlar kuzum , o zaman onlarida gorursun :))
Yalniz bende proyum kimse bana mesaj atmiyo, gunun guzel gecsin, misafirlerin geliyo vs diye:)
Kıskanmadik tabi kiYakinda seni moderator yaparlar kuzum , o zaman onlarida gorursun :))
Yalniz bende proyum kimse bana mesaj atmiyo, gunun guzel gecsin, misafirlerin geliyo vs diye:)
Ben eşleşmesem de olur, hesaplamak zor geliyor zaten kızlar, Tuba da haklı spor mazereti varSpor olunca benim eslerim ama otomatik kaybediyoronlara bir guzellikmi yapilsa kaptisim
Yok canim oyle bir karar mercii , bir tane karar defteri var, tum takim kaptanlari o kurallar cercevesinde, uyelerin butun izin , giris, cikis, mezuniyet, diskalifiye islerini yapiyor.ya o değil de demin yarışma sonuçlarında şunu gördüm X üye bilmem kaçıncı haftada döndüğü için oran 38 e bölündü, şu şöyle oldu 67 ye bölündü
dedim bu nedir?
6 yıldır mali müşavirim böyle karışık hesap görmedim
peki bunları hesaplarken “ya şuna bakabilir misiniz doğru hesaplamış mıyım?” denilen bir karar mercii var mı??
Seni eslestirdi sanirim ozlem canim ama tugbayi muaf tutmamiz daha guzel olur.Kıskanmadik tabi kiAnkee
Ben eşleşmesem de olur, hesaplamak zor geliyor zaten kızlar, Tuba da haklı spor mazereti varYawrukush Kozmogirl17
Sizi bosuyorum ozaman bu hafta ikinizde yarismada degilsiniz kuzullarKıskanmadik tabi kiAnkee
Ben eşleşmesem de olur, hesaplamak zor geliyor zaten kızlar, Tuba da haklı spor mazereti varYawrukush Kozmogirl17
Hemen ise el atti Ozlem kuzu :))Sizi bosuyorum ozaman bu hafta ikinizde yarismada degilsiniz kuzullar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?