Eridin eridin zaten bi dur de artik.Ya bi de o kadar 20likgecemediniz bizi, utanın bre
baktık puanı fazla, tüm hafta JJ ve dizleri karına cekip koşu yaptıkkardiyonun dibine vurduk
Ay çok güzel gözüküyor, yakın plan kahveeAynen odur, ikonik baska yoktu zaten.
Karşılıklı içelim kaptanım, öyle yalnız olur mu hiççEki Görüntüle 2303091
Sagol canm iyler cok sukur geleyim artik olmuyor kilom eksilmiyorEllerinize saglik canim, cocuklar nasillar?
Gel ne zaman istersen , hep buradayiz..
Zaten eşim de öyle diyor ama ben biraz pay bırakayım kilo almak için diye düşündüm. Yani biraz daha versem sanki iyi olacakEridin eridin zaten bi dur de artik.
Sonra neden takimda herkes dizlerinden rahatsiz , alin iste cevabi :)))Ya bi de o kadar 20likgecemediniz bizi, utanın bre
baktık puanı fazla, tüm hafta JJ ve dizleri karına cekip koşu yaptıkkardiyonun dibine vurduk
Ay çok güzel gözüküyor, yakın plan kahvee
İkimize de afiyet olsun
İkinize de muc mucOoo canimsin , ozlemisim senle kahveli paylasimlarimizi..
O zaman mezuniyetinin serefine olsun kuzum.
Yalniz gizemin kahveye dibim dustu , birde benimkine bak gariban kahvesi gibiAy çok güzel gözüküyor, yakın plan kahvee
İkimize de afiyet olsun
Gel canim yarindan itibaren seni aramizda gormek istiyoruz..Sagol canm iyler cok sukur geleyim artik olmuyor kilom eksilmiyor
Biraz daha versen kese kagidina sarcaz seni Filiz :))Zaten eşim de öyle diyor ama ben biraz pay bırakayım kilo almak için diye düşündüm. Yani biraz daha versem sanki iyi olacak
AhahahhaSonra neden takimda herkes dizlerinden rahatsiz , alin iste cevabi :)))
Yalniz gizemin kahveye dibim dustu , birde benimkine bak gariban kahvesi gibi
bebe uyurken hizla bogazina dikmek suretiyle, bahcede bebe oyuncaklari manzarasi farkedilmesin diye , ozensizce masaya konmus vazo ahahahaaa yazik bebeli insanlara yacinecin
Vaaaay seni seni Ozlem kapmissin haftanin bireysel olarak sporlarda 1. olan kisisiniMinnakeller canım nerdesin yeni esim sensin hadi bu hafta kendimizi gosterelim
Bilirim ben o bavulu kapanmaz o , hatta son dakikada koyacak seylerde cikar, biz en son birimiz uzerine oturmak suretiyle bastirip kapatiyoruz esimle:))Öyle deme senin bene oyuncakları manzarası da şahanefincan takımı çok güzel ya bavulda bir gram yer kalmış olsa gözü karartıcam
Olsun canımYalniz gizemin kahveye dibim dustu , birde benimkine bak gariban kahvesi gibi
bebe uyurken hizla bogazina dikmek suretiyle, bahcede bebe oyuncaklari manzarasi farkedilmesin diye , ozensizce masaya konmus vazo ahahahaaa yazik bebeli insanlara yacinecin
Bakalım okuldakiler ne tepki vericek çok merak ediyorumBiraz daha versen kese kagidina sarcaz seni Filiz :))
Ay ben de farkettim de demiyim dedimVaaaay seni seni Ozlem kapmissin haftanin bireysel olarak sporlarda 1. olan kisisiniMinnakeller :))
Evet bende simdi bi bakim nekadar sansim var haftaya dedim baya baya cokmus eee kac haftadir tak etti canima bi yiyemedim su magnumu aseriyorum artıkınVaaaay seni seni Ozlem kapmissin haftanin bireysel olarak sporlarda 1. olan kisisiniMinnakeller :))
Bu da tam, hic haberim yokmus gibi cek panpa olmamis mi FilizimYanliz benim esimin puanlarina bi dondum baktimda napmissin sen ya ven bu hafta nasil bi es secmisim kendime harika puanlar canimMinnakeller seni de tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?