Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay çok güzel gözüküyor, yakın plan kahvee
İkimize de afiyet olsun
Yalniz gizemin kahveye dibim dustu , birde benimkine bak gariban kahvesi gibi
bebe uyurken hizla bogazina dikmek suretiyle, bahcede bebe oyuncaklari manzarasi farkedilmesin diye , ozensizce masaya konmus vazo esliginde, ahahahaaa yazik bebeli insanlara ya cinecin

Öyle deme senin bene oyuncakları manzarası da şahane fincan takımı çok güzel ya bavulda bir gram yer kalmış olsa gözü karartıcam

Öyle deme senin bene oyuncakları manzarası da şahane fincan takımı çok güzel ya bavulda bir gram yer kalmış olsa gözü karartıcam
Bilirim ben o bavulu kapanmaz o , hatta son dakikada koyacak seylerde cikar, biz en son birimiz uzerine oturmak suretiyle bastirip kapatiyoruz esimle:))
Tum kirli camasirlarimiz cikiyor meydana bak anlattikca :))

Olsun canım
Biraz daha versen kese kagidina sarcaz seni Filiz :))
Bakalım okuldakiler ne tepki vericek çok merak ediyorum
Bu arada önemli olan sunum değil kahveyi cuvalda da içsen güzel (bu örnek de olmadı ama )

Vaaaay seni seni Ozlem kapmissin haftanin bireysel olarak sporlarda 1. olan kisisini Minnakeller :))
Evet bende simdi bi bakim nekadar sansim var haftaya dedim baya baya cokmus eee kac haftadir tak etti canima bi yiyemedim su magnumu aseriyorum artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…