nidahcım ben hiç tarçınlı süt içmediğim için bilemiyorum tatlım :44:
hypatia haftasonları diyet yapmasanda dikkat ediyosundur yoksa vermez alırdın tatlım biraz daha dikkat edersin bişi olmazz sonuçta sağlıklı besleniyoruzz
ıı ıhh malesef canım dikkat edemiyorum.. geçen cumartesi iki kahvaltıya gittim bir yerden çıkıp sonra hiç kahvaltı yapmamış gibi bi başka kahvaltı davetine katıldım mesela gene yedimmmo yüzden yerimde sayıp duruyorum yaa
Bugünkü menüm...
Sabah:1 portakal, 1 bardak süt
Ara:1 elma, 1 ceviz
Öğle:çorba, salata
Ara:1 kase yoğurt
ara:1 ayva
Akşam:Haşlanmış sebze ve yoğurt
Ara:1 meyve
3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay(3) ve funda çayı
prensesim menü güzel canım sporda yapmıssın masallah
annem eskisine göre daha yumusak en azından yaza kadar bekleyin diyor şimdi onceden asla olmaz diyordu..hayırlısı tatlım yaa beklicez baska yolu yokk..
bana nee bana neee ben birinci olacağım, artık vaktim kalmadı çabuk çabuk zayıflamak istiyorummmm. hedefim 62 idi, 58 oldu artıkçook yaklaştığımı hissediyorum tü tü tüüü maşşş
ablamın düğününde taş gibi olucam taşşş
prenses pericim...tatlım ben ygs sınavına giricem açıköğretim değil tatlım. sen açıktan fakülte mi bitiriyosun canım...seninde menün güzel canım afiyet olsun
vay be ne sohbet etmişiniz maşallah muhabbetimiz bol olsun
meyvecim...canımmm çok sevindim senin adına işte sonunda hakettiğin rakama ulaştın bitanem tebrikler allah bir daha göstermesin o 6'ları sana canım inşmenünde gayet güzel afiyet olsun canım cumaya 58i görürsün belkim
hypatiacım... haklısın canım pantolonların beli düşüyor benimde iyice zayıflasakta küçük beden kıyafet alışveirşine çıksakcanım menün çok güzel ama akşamları hep böyle yapma bak dengeni kaybedeceksin sonra kaliteli bir eşyler yemeye çalış az da olsa dikkat et kendine emi canım afiyet olsun
minnoşum...tatlım tartılamadım bu sabah misafirler yüzünden ama yarın tartılıp söylerim ne kadar verdiğimi tabi inş verirsem...
prenses pericim...tatlım ben ygs sınavına giricem açıköğretim değil tatlım. sen açıktan fakülte mi bitiriyosun canım...seninde menün güzel canım afiyet olsun
karçiçeğiartılardan kurtulmana sevindim canım maşallah cumaya daha çok vericen inş menünde çok güzel bu diyet seni 68e düşürür inş tatlım
nidahcım...öncelikle nice mutlu yıllara eşinle bebişinle birlikte inş.. menü çok da kötü olmamış sütlü tatlıları haftada bir kez yiyebiliyoruz sanırım afiyet olsun canımbugünkü menünde güzel afiyet olsun tekrar tatlım...
isilisilcim... aramıza hoşgeldin canım benim ben fatma monti uyguluyosun sanırım bende başlıycam montiye cuma günü inş
kızlar küçük bi acıklama isilisil listeye dahil olmıcak yer yok isterse listede yer olunca alıcam
o diyetten bana gına gelmişti ama bu gidişle ben bile yeniden yapıcam
kızlar bu gün iş yerinde elektrikler kesildi birden cıktım eve geldim yemekdi bulasıkdı yarının yemeğini yaptım ayy bide şu ıspanaklar vardı tabi bozulmuslarını ayıkladım onlarla uğrastım mutfağı topladım birazdan kalan ıspanakları pişiricem.
daha spor yapıcam artık ne ara yapıcaksam bilmiyorum bu gece cok gec yatıcam heraldee..
fatmacım inş yarın sabah cok güzel vermiş olucaksın canımm
selam kızlar nasılsınız?akşama kadar çatlıyorum sizinle muhabbet edemiyorum diye
annen öyle öyle alışacak görde bak.yaza tamam der muhtemelen
inşallahhhh inşallah.hepimis taş gibi olalım artık çok ama çok sıkıldım ben ya
biliyordum ama unutmusumtabi ya Allah yardımcın olsun.umarım istediğin gibi sonuçlar alırsın.evet ben bu sene işletme 3 üm.bizim sınavımızda nisanın ilkk haftası.
bugun yediklerim
sabah domates salatalık maydonos yogurtlu salata kepek ekmeği
ara 2 tane yulaflı bisküvi
öğlen mantar çorbası 2 tane tavuk budu ayran
ara 1 elma
akşam 1 tabak yogurtlu makarna salata
ara 1 portakal
iş çıkışında kızlarda çene yapacaz derken eve geç kaldım mecburen makarna yaptım.şimdiden çıkmam lazım.kocamın dizisi yok beni dizinin dibine bekliyor
her seye rağmen 1 saat sporumu yaptım ve cok yoruldumm..
canımm selam hosbulduk
memnun oldum tanıstıgıma ben de cumartesı basladım montıye oncesınde aclık dıyetı yapıyordum sımdı montı cok memnunum sen de katıl canım ıyı olur cok
yahu meybecım yer mı kalmadı tamam olsun zaten grup persembeden baslıyormus ben cumartesı basladım o yuzden gırememem normal ama bır dahakı gruba benı de dahıl et lutfen ben sımdı boyle yandan yandan katılımcı olurum :)sonra esas uyeyımmmm
hypatıam bende yarın senın dıyetını yapıcam busefer cok kararlıyımm ve kesınlıkle yapıcam sımdı spora gıdıyorum grsrukk vee yarın sabaha 64 kılo mınnoosss
prensesim menü güzel canım afiyet olsun..
annemelr kabul etsinlerde canım yazda olurr eylülde düğün yaparızz
her seye rağmen 1 saat sporumu yaptım ve cok yoruldumm..
canım çok teşekkürler güzel dileklerin için sende ahyırlısıyla mezun olursun inş menün çok güzel afiyet olsun canım[/COLOR]
[
bende memnun oldum canım...montiye alışabildinmi bende başlıycam cuma günü
[/COLOR]
günaydın kızlar
dün yeşil cay içmediğim için 100 gr vermişim..
katrem olmamıs canım yaa dünkü menünü hiç beğenmedim..
kızlar nisa dün yine gelemdi.. kurallar acıkk hepimiz biliyoruzz... bu hafta sadece 1 kez menü bildirdi.
isilsil takıma katılmasını da oylamaya sunuyorum..
10 kişiyiz yaso haftaya dönücek. 11 etti takım 12 kişi olmalı daha fazla olamıyor özgede gelcem demişti ses cıkmadı cemrede öyle gelicem biraz toğarlanınca demişti tabi pamukcukda var stajım bitince dönücem demişti.. :97:
nediyorsunuz bu konudaa
herkeslere günaydınnn....
fikrimi belirtmek gerekirse, takım kararı neyse desteklerim. isilisil aramıza hoşgelebilir ama diğer arkadaşlar döndüğünde onları almayacak mıyız yani anlamadım şimdi
katremcım cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne olurmu
gunaydınnn kızlarrrr mucuck mucuckkk bende bu sabah 100 gr vermıstım meyvemm yıhuhuama yınede 64 u goremedım ona yanarımm ama ama bu sabah ıtıbarıylen hypatıamın dıyetıne basladım ama ama sabahtan yarım lıtre su ıctıgım ıcın kahvaltıda bıse yıyemeedım yarım portakal bır bardak sut ıctım bıde 2 tane cevız attım agzıma yanımda cevızlerımı elmalarımı kurukayısılarımı getırdım ohhhh mıs gıbın bır gun oglen salata yerımm ohh degme keyfıme bugun dıyete nıye basladım kızlar cunku aksama annemlere gıdıyorum orda mutlaka dayanamaz bısey yerım dıye aksama gıderken sadece 2 tane yumurta hasla anne dıycem ve ısın ıcınden cıkıcammm cuma gecesı de pılatesım baslıyor zatennn ohh ohhh fıstık gıbın kız olucamm
herkeslere günaydınnn....
fikrimi belirtmek gerekirse, takım kararı neyse desteklerim. isilisil aramıza hoşgelebilir ama diğer arkadaşlar döndüğünde onları almayacak mıyız yani anlamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?