Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nidahcım ben hiç tarçınlı süt içmediğim için bilemiyorum tatlım :44:

hypatia haftasonları diyet yapmasanda dikkat ediyosundur yoksa vermez alırdın tatlım biraz daha dikkat edersin bişi olmazz sonuçta sağlıklı besleniyoruzz

ıı ıhh malesef canım dikkat edemiyorum.. geçen cumartesi iki kahvaltıya gittim bir yerden çıkıp sonra hiç kahvaltı yapmamış gibi bi başka kahvaltı davetine katıldım mesela gene yedimmm o yüzden yerimde sayıp duruyorum yaa

ama emeklerine yazık ediyorsun böyle kendini daha çok yoruyorsun

bu kahvaltılar zorunlumuki gitmesen olmuyomu canım :97:

Bugünkü menüm...

Sabah:1 portakal, 1 bardak süt
Ara:1 elma, 1 ceviz
Öğle:çorba, salata
Ara:1 kase yoğurt
ara:1 ayva
Akşam:Haşlanmış sebze ve yoğurt
Ara:1 meyve

3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay(3) ve funda çayı

kızlar bu gün iş yerinde elektrikler kesildi birden cıktım eve geldim yemekdi bulasıkdı yarının yemeğini yaptım ayy bide şu ıspanaklar vardı tabi bozulmuslarını ayıkladım onlarla uğrastım mutfağı topladım birazdan kalan ıspanakları pişiricem.
daha spor yapıcam artık ne ara yapıcaksam bilmiyorum bu gece cok gec yatıcam heraldee..

fatmacım inş yarın sabah cok güzel vermiş olucaksın canımm

selam kızlar nasılsınız?akşama kadar çatlıyorum sizinle muhabbet edemiyorum diye
prensesim menü güzel canım sporda yapmıssın masallah
annem eskisine göre daha yumusak en azından yaza kadar bekleyin diyor şimdi onceden asla olmaz diyordu..hayırlısı tatlım yaa beklicez baska yolu yokk..

annen öyle öyle alışacak görde bak.yaza tamam der muhtemelen

inşallahhhh inşallah.hepimis taş gibi olalım artık çok ama çok sıkıldım ben ya
prenses pericim...tatlım ben ygs sınavına giricem açıköğretim değil tatlım. sen açıktan fakülte mi bitiriyosun canım...seninde menün güzel canım afiyet olsun

biliyordum ama unutmusum tabi ya Allah yardımcın olsun.umarım istediğin gibi sonuçlar alırsın.evet ben bu sene işletme 3 üm.bizim sınavımızda nisanın ilkk haftası.

bugun yediklerim
sabah domates salatalık maydonos yogurtlu salata kepek ekmeği
ara 2 tane yulaflı bisküvi
öğlen mantar çorbası 2 tane tavuk budu ayran
ara 1 elma
akşam 1 tabak yogurtlu makarna salata
ara 1 portakal

iş çıkışında kızlarda çene yapacaz derken eve geç kaldım mecburen makarna yaptım.şimdiden çıkmam lazım.kocamın dizisi yok beni dizinin dibine bekliyor

canımm selam hosbulduk
memnun oldum tanıstıgıma ben de cumartesı basladım montıye oncesınde aclık dıyetı yapıyordum sımdı montı cok memnunum sen de katıl canım ıyı olur cok

kızlar küçük bi acıklama isilisil listeye dahil olmıcak yer yok isterse listede yer olunca alıcam

yahu meybecım yer mı kalmadı tamam olsun zaten grup persembeden baslıyormus ben cumartesı basladım o yuzden gırememem normal ama bır dahakı gruba benı de dahıl et lutfen ben sımdı boyle yandan yandan katılımcı olurum :) sonra esas uyeyımmmm

inş meyvem benim teşekkürler canım

canım çok teşekkürler güzel dileklerin için sende ahyırlısıyla mezun olursun inş menün çok güzel afiyet olsun canım

her seye rağmen 1 saat sporumu yaptım ve cok yoruldumm..

inş sende cuma günü 58 olcan meyvemmm

bende memnun oldum canım...montiye alışabildinmi bende başlıycam cuma günü

hypatıam bende yarın senın dıyetını yapıcam busefer cok kararlıyımm ve kesınlıkle yapıcam sımdı spora gıdıyorum grsrukk vee yarın sabaha 64 kılo mınnoosss

yap minnoşum kim tutar seni hadi bakalım

ay ben hürremi izleyip geldiğim için kimse kalmamış burda

çok heycanlı bitti şehzadelere bişey olmasa bari... neyse hadin bakalım ehrkes yatağa iyigeceler 4. takımın güzelleri tatlı rüyalar

bende yatim uykum geldi

selam kızlar dün de rahatsızdım gelemedim
bugün de hiç iyi değilim başım ağrıyo
saat 19 da bi uyudum 11buçukta kalktım şimdi de film izlicem
tabii kafam kaldırırsa
neyse menüme geçeyim

sabah - tost (peyniri bi garipti sadece 1-2 ısırık aldım)
ara - elma
öğlen - ızgara köfte + Yoğurt + 2 tane patates
ara - light dondurmalı light kazandibi
akşam - dürüm çiğköfte +light ayran

2011-03-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mado Light Sade Dondurma 0.5 100 gr 54.5
[2] Bolulu Hasan Usta Light Kazandibi 1.5 100 gr 160.5
[3] Sütaş Light Ayran 0.2 LİTRE 66
[4] Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 çiğköfte ile) 1 adet 262
[5] Patates (haşlanmış) 0.3 ADET 30
[6] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 0.2 adet 33.4
Toplam : 1009.4 kal.

günaydın canlarımmmm

prensesim menü güzel canım afiyet olsun..
annemelr kabul etsinlerde canım yazda olurr eylülde düğün yaparızz

her seye rağmen 1 saat sporumu yaptım ve cok yoruldumm..

ohh ohh erisin yağlar :118::118::118:
canım çok teşekkürler güzel dileklerin için sende ahyırlısıyla mezun olursun inş menün çok güzel afiyet olsun canım [/COLOR]

günaydın kızlar
dün yeşil cay içmediğim için 100 gr vermişim..

katrem olmamıs canım yaa dünkü menünü hiç beğenmedim..

kızlar nisa dün yine gelemdi.. kurallar acıkk hepimiz biliyoruzz... bu hafta sadece 1 kez menü bildirdi.

isilsil takıma katılmasını da oylamaya sunuyorum..

10 kişiyiz yaso haftaya dönücek. 11 etti takım 12 kişi olmalı daha fazla olamıyor özgede gelcem demişti ses cıkmadı cemrede öyle gelicem biraz toğarlanınca demişti tabi pamukcukda var stajım bitince dönücem demişti.. :97:

nediyorsunuz bu konudaa

katremcım cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne olurmu

gunaydınnn kızlarrrr mucuck mucuckkk bende bu sabah 100 gr vermıstım meyvemm yıhuhu ama yınede 64 u goremedım ona yanarımm ama ama bu sabah ıtıbarıylen hypatıamın dıyetıne basladım ama ama sabahtan yarım lıtre su ıctıgım ıcın kahvaltıda bıse yıyemeedım yarım portakal bır bardak sut ıctım bıde 2 tane cevız attım agzıma yanımda cevızlerımı elmalarımı kurukayısılarımı getırdım ohhhh mıs gıbın bır gun oglen salata yerımm ohh degme keyfıme bugun dıyete nıye basladım kızlar cunku aksama annemlere gıdıyorum orda mutlaka dayanamaz bısey yerım dıye aksama gıderken sadece 2 tane yumurta hasla anne dıycem ve ısın ıcınden cıkıcammm cuma gecesı de pılatesım baslıyor zatennn ohh ohhh fıstık gıbın kız olucamm

herkeslere günaydınnn....

fikrimi belirtmek gerekirse, takım kararı neyse desteklerim. isilisil aramıza hoşgelebilir ama diğer arkadaşlar döndüğünde onları almayacak mıyız yani anlamadım şimdi

oleyy gunaydınnn

fikrimi belirtmek gerekirse, takım kararı neyse desteklerim. isilisil aramıza hoşgelebilir ama diğer arkadaşlar döndüğünde onları almayacak mıyız yani anlamadım şimdi

ınsallah alırsınız benı aranıza :) almasanız da yandan yandan takılırım takılıyorum canlar

sabah kahvaltım:
1 bardak tam yaglı sute bal sıcak ıctım
yarım saat sonra
1 dl kızarmıs ekmek
1 domates yarım salatalık
yarım kt beyaz peynır

sonra çay içiyorum...
takımda yedek de olabilirim diğer arkadaslar geldiklerinde ben çıkarım olmazsa

minnosum minnosummm
ne güzel eksilmissin
ayy canımm annenlere gittiğin gün yapman cok güzel olmus hep annenlerde dayanamıyorsun cünkü bide platesede baslıyorsun süper süperr

evet hypatiam en cok 12 kişi olmamız gerekiyor ama 1 aya kada zaten biz mezun olucaz kuyabiyemle onuda almak istiyorum acıkcası zayıflamak isteyen birine faydamız dokunsun hepimizin derdi bu malesefkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…