Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kh ne canım bilmiyorum anlamini

Canım öğünlerin çok az değil mi günde en az 2 ana öğün mutlaka tüket veya 3 ana öğün tüket 1 tanesini ödem söktürücü içeceklerle değerlendirebilirsin zararlı şeyler yemiş bile olsan ertesi gün yeni bir gün senin için böyle yaparak kendine eziyet etme

menü bu mu
bu kadar mı?

Tamam tamam yürüyom stitchcim icabima baktı demin
Ama emoji de harika
Koşsam mi ne
Ben de kalkip 10 adet bench push ups yaptim. Gecen hafta 5te zorlaniyordum, bu hafta 10 yapabiliyorum. Bakalim kaca cikarabilecegim

Eklentiler

• download.webp
    3 KB · Görüntüleme: 35
Cok az olmus canim ogunlerin, bir de avokado cok kalorili, yarim hatta ceyrek ekleyin menulerinize derler. ama birsey diyemiyorum cunku menunun gerisi bos

canım o zaten zayıf bir insan
belki metabolizması çok hızlı çalışıyordur ya da hormonel sorunları vardır bu insanlar da 100binde bir falanlar
kaldı ki zayıfken 1-2 öğünde çok yiyebilirsin ve almazsın da
ama şu an sen kilo vermek istiyorsun, vereceğin kilo bir tık fazla.
biraz böyle diyetteyken kendini motive edici kitaplar okuyabilirsin, mesela dukan kitabında -diyeti uygulamasan bile- verdiği tavsiyeler hayata bakış açısı çok güzeldi, bir ay uyguladım diyeti sonra 1 yıl da almadım mesela..
hayat şeklini az değiştirebilirsin, daha çok hareket etmeye çalışabilirsin yaşın da çok genç, muhakkak ki verirsin.
bir hafta çok az ye bir hafta daha normal güzel ye bu şekilde dengele.
eğer ki 2 gün yapar 3. gün yapmazsan şu durumda çok başarılı sonuçlar elde edemezsin, canın da sıkılır bu sefer sürekli diyetteyim bir türlü kilo veremedim olarak düşünürsün. Bu da insanı yıpratır sonra komple bırakırsın.
Yani gerçekten bir lokma bile tatlı yeme mesela ama bunu bir iki hafta yap, sonra arada ödüller koy kendine. Bir dene bakalım.

Harika yazmışsın gamzecim

Kahvalti
Menemen
2 dilim esmer ekmek
Peynir domates ve zeytin ezmesi

Ara:
Cilek sirkeli limonlu su

Yemek 16:00 (disardaydik)
Izgara köfte
Salata barindan salata tabagi yaptim biraz kısır piyaz ve bol yesillikli
Ayran
Saat 5 gibi cay icmeye oturduk kizim tatli istedi ve bitirmedi bikac kasik kazandibi

5 ten sonra yemegi kestim.

Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor simdilik tam 5 saat avm gezisi net 3 saati yurumekle gecmistir
Aksamda spor yapip yazicam..
Yawrukush
besive

Eklentiler

• 20190903_103724.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 37
Guzel bence, kazandibiyi gormedim ben
ama yinede 20 mekik hakeder birkac kasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…