Kh ne canım bilmiyorum anlaminiFotoğraf yanıltıcı oldu heralde. Bir de Kh hakkımızı daha lifli şeylerde kullanmakta fayda var canim
Evet ben de bulamadım erse yemek yazdım görsellere çıktı
Anlaşalım bakalım
Sopa ise yaradı yürüyüşe çıktım senemcim
Karbonhidrat :)) ben de burda öğrendim bu kısaltmayıKh ne canım bilmiyorum anlamini
Çok ihtiyacım var psikolojim bozuldu artikYazarim elbette ama suan hic uygun bir zamanda degilim,firsat buldugum an ozelden yazacagim :)
Ahahaha bende kahvaltı mi acaba diyorumKarbonhidrat :)) ben de burda öğrendim bu kısaltmayı☺☺
Canım öğünlerin çok az değil mi günde en az 2 ana öğün mutlaka tüket veya 3 ana öğün tüket 1 tanesini ödem söktürücü içeceklerle değerlendirebilirsin zararlı şeyler yemiş bile olsan ertesi gün yeni bir gün senin için böyle yaparak kendine eziyet etmeKizlar bu aradadun menu paylasmadim galiba yazayımdunku menumude
Dun
Sabah
1 avokado 1 yumurta 2 tam bugday ekmek
Aksam
sadece yesilcayli sut
Onceki gunun cezasınıcektim ve tum gun is yaptim evde
Bugun
Sabah
Yumurta 2 dilim salam 1 dilim sucuk 2 ince hellim 2 dilim ekmek
Aksam
Birsey yemedim henuz yememde galiba
Kizlar bu aradadun menu paylasmadim galiba yazayımdunku menumude
Dun
Sabah
Aksam
sadece yesilcayli sut
Bugun
Sabah
Aksam
Ben de kalkip 10 adet bench push ups yaptim. Gecen hafta 5te zorlaniyordum, bu hafta 10 yapabiliyorum. Bakalim kaca cikarabilecegimTamam tamam yürüyomstitchcim icabima baktı demin
Ama emoji de harika
Koşsam mi ne
Demekki oyleymissin ama senin haberin yokmusDedim canim onuda nedeni ondan ayirsan nolacak sana mi doncem baskasi olsun olmasin senle olmam artik diyorum. Anlamiyor ki hayir dunya guzeli falanda degilim ki anlamadim gitti
Cok az olmus canim ogunlerin, bir de avokado cok kalorili, yarim hatta ceyrek ekleyin menulerinize derler. ama birsey diyemiyorum cunku menunun gerisi bosKizlar bu aradadun menu paylasmadim galiba yazayımdunku menumude
Dun
Sabah
Aksam
sadece yesilcayli sut
Bugun
Sabah
Aksam
Bugün kahvaltıda arkadaşım 1 ekmeğe yakın yedi kendisi 45 kiloarkadaşlarımı görünce böyle yeerken kendim çok yemiyorum belkide onlara göre çok yemiyorum daha mi.az yemem lazım bilmiyorum üzülüyorum böyle ac kalarak nasıl zayıf olunur
Cok az olmus canim ogunlerin, bir de avokado cok kalorili, yarim hatta ceyrek ekleyin menulerinize derler. ama birsey diyemiyorum cunku menunun gerisi bos
Güzelmiş, ben de deniyim birazdan. Spor aletleri de var yürüme yerimde birine ellerimi dayarim.Ben de kalkip 10 adet bench push ups yaptim. Gecen hafta 5te zorlaniyordum, bu hafta 10 yapabiliyorum. Bakalim kaca cikarabilecegim
Harika yazmışsın gamzecimcanım o zaten zayıf bir insan
belki metabolizması çok hızlı çalışıyordur ya da hormonel sorunları vardır bu insanlar da 100binde bir falanlar
kaldı ki zayıfken 1-2 öğünde çok yiyebilirsin ve almazsın da
ama şu an sen kilo vermek istiyorsun, vereceğin kilo bir tık fazla.
biraz böyle diyetteyken kendini motive edici kitaplar okuyabilirsin, mesela dukan kitabında -diyeti uygulamasan bile- verdiği tavsiyeler hayata bakış açısı çok güzeldi, bir ay uyguladım diyeti sonra 1 yıl da almadım mesela..
hayat şeklini az değiştirebilirsin, daha çok hareket etmeye çalışabilirsin yaşın da çok genç, muhakkak ki verirsin.
bir hafta çok az ye bir hafta daha normal güzel ye bu şekilde dengele.
eğer ki 2 gün yapar 3. gün yapmazsan şu durumda çok başarılı sonuçlar elde edemezsin, canın da sıkılır bu sefer sürekli diyetteyim bir türlü kilo veremedim olarak düşünürsün. Bu da insanı yıpratır sonra komple bırakırsın.
Yani gerçekten bir lokma bile tatlı yeme mesela ama bunu bir iki hafta yap, sonra arada ödüller koy kendine. Bir dene bakalım.
ay avokado kalorili mi
hayatımda hiç yemedim avokado
nasıl fakirim ben
ay avokado kalorili mi
hayatımda hiç yemedim avokado
nasıl fakirim ben
5 tane super, ben de 5 ile baslamistim. Ama sanki durusumu duzeltti gibi. devam edip hedefim 50ye cikmak ara vermeden. bakalim
Guzel bence, kazandibiyi gormedim benKahvalti
Menemen
2 dilim esmer ekmek
Peynir domates ve zeytin ezmesi
Ara:
Cilek sirkeli limonlu su
Yemek 16:00 (disardaydik)
Izgara köfte
Salata barindan salata tabagi yaptim biraz kısır piyaz ve bol yesillikli
Ayran
Saat 5 gibi cay icmeye oturduk kizim tatli istedi ve bitirmedi bikac kasik kazandibi
5 ten sonra yemegi kestim.
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor simdilik tam 5 saat avm gezisi net 3 saati yurumekle gecmistir
Aksamda spor yapip yazicam..
Yawrukush
besive
Valla kazandibine karsilik 300 ip atliyim diyorum senin icin mekikte yapayimGuzel bence, kazandibiyi gormedim ben
ama yinede 20 mekik hakeder birkac kasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?