Canım 1 aydır şekerli gıda meyve dışında bide 3 kaşık toplam bal yemisimdir hiç tüketmedim 10 kilo verdikten sonra kendimi ödüllendircem bu hafta bende ödem diye bisey de kalmicak bomba geliyorum yanicanım o zaten zayıf bir insan
belki metabolizması çok hızlı çalışıyordur ya da hormonel sorunları vardır bu insanlar da 100binde bir falanlar
kaldı ki zayıfken 1-2 öğünde çok yiyebilirsin ve almazsın da
ama şu an sen kilo vermek istiyorsun, vereceğin kilo bir tık fazla.
biraz böyle diyetteyken kendini motive edici kitaplar okuyabilirsin, mesela dukan kitabında -diyeti uygulamasan bile- verdiği tavsiyeler hayata bakış açısı çok güzeldi, bir ay uyguladım diyeti sonra 1 yıl da almadım mesela..
hayat şeklini az değiştirebilirsin, daha çok hareket etmeye çalışabilirsin yaşın da çok genç, muhakkak ki verirsin.
bir hafta çok az ye bir hafta daha normal güzel ye bu şekilde dengele.
eğer ki 2 gün yapar 3. gün yapmazsan şu durumda çok başarılı sonuçlar elde edemezsin, canın da sıkılır bu sefer sürekli diyetteyim bir türlü kilo veremedim olarak düşünürsün. Bu da insanı yıpratır sonra komple bırakırsın.
Yani gerçekten bir lokma bile tatlı yeme mesela ama bunu bir iki hafta yap, sonra arada ödüller koy kendine. Bir dene bakalım.
Süpersin eşim:)Kahvalti
Menemen
2 dilim esmer ekmek
Peynir domates ve zeytin ezmesi
Ara:
Cilek sirkeli limonlu su
Yemek 16:00 (disardaydik)
Izgara köfte
Salata barindan salata tabagi yaptim biraz kısır piyaz ve bol yesillikli
Ayran
Saat 5 gibi cay icmeye oturduk kizim tatli istedi ve bitirmedi bikac kasik kazandibi
5 ten sonra yemegi kestim.
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor simdilik tam 5 saat avm gezisi net 3 saati yurumekle gecmistir
Aksamda spor yapip yazicam..
Yawrukush
besive
Sagol esim iyiki varsin :))))Süpersin eşim:)
Ne kadar guzel seyler yapiyorsunuz, hamaratsiniz. Tebrikler wallaKizlar eltimle ortak sayfamiz saglikli paylasimlar ve guzel tarifler paylasiyoruz bazen diyet yapanlara uygun bakmayin 2 gün diyet bozduguma aslinda saglikciyimsirke kullanim alanlarini vs paylasiyoruz satis amacli degil bilgilendirme icin paylaşıyorum umarim yasak degildir yasaksa uyarin kaldirayim hemen
Harikasin, cok da guzelsinKızlar size emeğimin resmini attım giden terlere bakin
Tesekkurlerrr :)Ne kadar guzel seyler yapiyorsunuz, hamaratsiniz. Tebrikler walla
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğinHarikasin, cok da guzelsin
Aynen bana da komik geldi bayagı havalılarHarika spor yapmışsin gerçekten videoyu izledim de iyi ter attırır
Yalnız yüz fadeleri halleri filan bana komik geldi nedense
o gevrekler burda olsaydi da yeseydim . lime geri donduKahvalti
Menemen
2 dilim esmer ekmek
Peynir domates ve zeytin ezmesi
Ara:
Cilek sirkeli limonlu su
Yemek 16:00 (disardaydik)
Izgara köfte
Salata barindan salata tabagi yaptim biraz kısır piyaz ve bol yesillikli
Ayran
Saat 5 gibi cay icmeye oturduk kizim tatli istedi ve bitirmedi bikac kasik kazandibi
5 ten sonra yemegi kestim.
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor simdilik tam 5 saat avm gezisi net 3 saati yurumekle gecmistir
Aksamda spor yapip yazicam..
Yawrukush
besive
tarifte verirsin artik demiKizlar eltimle ortak sayfamiz saglikli paylasimlar ve guzel tarifler paylasiyoruz bazen diyet yapanlara uygun bakmayin 2 gün diyet bozduguma aslinda saglikciyimsirke kullanim alanlarini vs paylasiyoruz satis amacli degil bilgilendirme icin paylaşıyorum umarim yasak degildir yasaksa uyarin kaldirayim hemen
komposto olmamis , hazirmi ? kendinmi yaptin ? seker varmi ?Bugunku menum
Limonlu maydanoz kuru
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynir zeytin sekersız cay
Limonlu maydanoz k
Oglen
Haslanmıs tavuk
1 dilim ekmek
Kayısı kompostosı
Aksam
6 kasık bulgur pilavı
Etlı patates
Salata
Komposto
3 lt su
25 dk kardıo 75 puan
100 yarım mekik 200 puan
Sımdı de parkta bisiklet suruyırum ve yuruyorım tamamladıktan sonra yazarım puanı
Yawrukush Kozmogirl17
guzel menu senden guzel bir eksi bekliyorum ona goreKahvaltı agrım oldu arkadaşlar ilaç altı yaptım yarim muz 1 küçük kutu süt
Oglen gibi oldu bu 13.00
1 domates 1 parca peynir 1 tane koz biber o patlıcanın yarısını yedim bide 6 tane zeytin
Ara ogun:18.00
1 Kefirix
Aksam: yoğurt bolca sebze ve az yağlı sebze sote içinde 1 tane büyük kırmızı biber birkaç tane küçük yeşil.biber 2 dis sarımsak 1 domates çeyrek soğan var sadece
2 litre su içtim
1 saat dans ettim= 180
100 squat: 200
Ipsiz ip atlama 100=200
5000 adim = 250
Toplam= 830
Sağol ablacım bu hafta bende bekliyorum 2 güne ödem de gider :))))guzel menu senden guzel bir eksi bekliyorum ona gore
Kendim yaptım cnm seker var amakomposto olmamis , hazirmi ? kendinmi yaptin ? seker varmi ?
Afiyet olsun canım ne guzel gayet saglık lıKızlar ablam börek gibi bisey yapmış dedim ben yemem ilk başta meğerse içinde sandığım gibi bisey yokmuş yeşil mercimek maydonoz bide bulgur varmış yağlı kagida koymuş tost makinesinde pişirmişbörek niyetine 2 tane yedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?