Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öncelikle herkese günaydın

canım kaptanım bu konuda tabiki son söz senin bende 4. takımın kararlarına uyarım ve ne diyorsanız kabulüm.

bugünkü menüm dünkünün aynısı ama yinede yazayım
sabah
1 bardak süt.1 tane muz
ara
3 adet kayısı kurusu
öğle
salata. yoğurt.çorba
ara
kaysı kurusu
akşam
2 tene yumurta.1 tane patetes.salata
ara
1 bardak ayran
bugün ikinci günü birinci gününde sadece 200 gram vermişim hadi hayırlısı bakalım yarın ne olacak

canım günaydınn

sabah olmamısss bal yasak sekerimm tam yağlıda yasak.. ve sütü kahvaltıda içiceksinn

bu arada zaten takımda takılmaya devam ediyorsun hiç olmazsa ben 1 ay sonra mezun olucam ozamn listeye girersin ben sana ayrı liste yaparım sekercim üzülme sen

canım günaydınn

menü aynı ama sen neden bu kadar az verdin kii :44: biz ilk gün cok vermiştikkk hadi bakalım yarın ne olucakkk

isilcım dün kuru yemiş yemişsin hemde 1 avuc dolusu bademmm

kız naptın senn duymadm sayıyorum ben bunu

yarın cuma bacummm kendine gelll spor spor sporr

canım günaydınn

menü aynı ama sen neden bu kadar az verdin kii :44: biz ilk gün cok vermiştikkk hadi bakalım yarın ne olucakkk

bende anlamadım canım hayal kırıklığına uğradım dün sabah tartıldım 69.400 diyeti harfiyen uyguladım yürüdümde ama bu sabah tartıldım 69.200 hatta 2 defa tartıldım regl nin 3. günümdeyim ondan olurmu acaba çünkü aklıma başka bişi gelmiyor sen ne kadar vermiştin ilk günde tatlım

düzeni bozmadan bu günkü yediklerimi ve yiceklerimi yazayımm

sabah 4 dilim t.b ekmek peynir zeytin 250 ml süt

öğlen etli kabak yoğurt salata

aksam ıspanaklı yumurta (anneannem usulü ) yoğurt

3 litre su 1 saat spor bol yeşil cay cay

Son düzenleme:

reglden olabilir tatlım dediğin gibi tam hatırlamıyorum ama 1 kilo civarında vermiştim ..
ama sen cok düşük kalorili beslendiğin içinde öyle olablir mesela ben monti yaptığımdan doyana kadar yiyorum yani günlük 1500 kaloriyi bulluyorumdur fazlasıyla belkide ondan da böyle bi sonuc cıkma ihtimali var..

afiyet olsun canım menün çok güzelde sabah yediğin 4 dilim ekmek fazla bence

canım veremedin diye hiç üzülme. 2 kg veren ablamda iki gün boyunca değişiklik olmadı ve 3.günün sabahı 2 kg nin birden gittiğini gördü. inş. senin de öyle olur. o yüzden ısrarla 3. günün sabahı tartılınca falan dedim eski mesajlarda... inş. sende de fark edecek

kızlar ben kendimi zayıf hissetmeye basladım yaaa bu nasıl güzel bir duygu anlatamam mutluyum yürükken böyle daha bi baska hissediyorummm ayyy anlatılmaz bişi buuuu

kızlar ben kendimi zayıf hissetmeye basladım yaaa bu nasıl güzel bir duygu anlatamam mutluyum yürükken böyle daha bi baska hissediyorummm ayyy anlatılmaz bişi buuuu

senin adına çok mutlu oldun canım şimdiden kendini farklı hissetmeye başlamışın bak ne güzel ama dikkat et doymak nedir bilmiyordum diye abartma hooooppppp eski kilonda olursun yoksa bir defa benim başıma geldi ordan biliyorum tatlım

sen zaten zayıftınnn ama bunu hissetmen kendini mutlu hissetmen en güzelini olmuş... tebrikler canımm, doya doya keyfine var, hepsi senin emeğin hakkın...

yok canım o konuda cok rahatım montide kalori hesabı yok doyana kadar yiyorsun yani sadece kuralları yerine getirmek yetiyor.. 7 kilomu montiyle verdim ben ilk 2 kiloyu şok diyetlerle monti yaparken hiç ac kalmadım ve midemi yarım doldurmadım ondan rahatımm..

sen zaten zayıftınnn ama bunu hissetmen kendini mutlu hissetmen en güzelini olmuş... tebrikler canımm, doya doya keyfine var, hepsi senin emeğin hakkın...

platesede baslıcam hypatiam sıkılassın vücudum dahada ince olayımm aslında benim istediğim cıtır olmak yani incecik olmak onuda platesle basarıcam inş bu yaz cıtır olucammm

karcıcegım reglın bıtınce esas verdıgın kılo ortaya cıkar bence uzulmee

valla meyvem tamam montı yapıyorsunda bece 4 dılım ekmek cok fazla yarın oburgun montıyı bırakınca mıden cok buyur bu seferde doymak bılmezsın omur boyu montı yapıcak degılsın . hee bıde senın bu 4 dılım o bımın ekmeklerının buyuk dılımlerı degıldır ınsallah eger oyleyse

platesede baslıcam hypatiam sıkılassın vücudum dahada ince olayımm aslında benim istediğim cıtır olmak yani incecik olmak onuda platesle basarıcam inş bu yaz cıtır olucammm

basla tabı sekercım ben okadar cok ınceldım kı demıstım sanada 5 kılo zayıf halımdekı kıyafetlerım sımdı bana bol oluyor dusun yanı pılates harıka bır spor yaa

bende bugun gercek anlamda bır hypatıa olmaya karar verdım bakalım yarın cuma hemen etkı edıcekmı bu dıyet acaba bu dıyetle verıdıgnız kıloyu gerı aldınızmı hemen kızlar

ayyy valla kırk yılda bi 4 dilim ekmek yedim aslında 4 dilim de değil minnosum yaa onu nun tam buğdayı bitmiş cankırıda hiç bi yerde bulamadım bi market var kendi ekmek üretimi yapıyor onun t.b. ekmeğini aldım bimin ki gibi kocaman değil dilimlerin onun küçüğü o sekilde 2 dilimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…