oleyy gunaydınnn
ınsallah alırsınız benı aranıza :) almasanız da yandan yandan takılırımtakılıyorum canlar
sabah kahvaltım:
1 bardak tam yaglı sute bal sıcak ıctım
yarım saat sonra
1 dl kızarmıs ekmek
1 domates yarım salatalık
yarım kt beyaz peynır
sonra çay içiyorum...
takımda yedek de olabilirim diğer arkadaslar geldiklerinde ben çıkarım olmazsa
öncelikle herkese günaydın
canım kaptanım bu konuda tabiki son söz senin bende 4. takımın kararlarına uyarım ve ne diyorsanız kabulüm.
bugünkü menüm dünkünün aynısı ama yinede yazayım
sabah
1 bardak süt.1 tane muz
ara
3 adet kayısı kurusu
öğle
salata. yoğurt.çorba
ara
kaysı kurusu
akşam
2 tene yumurta.1 tane patetes.salata
ara
1 bardak ayran
bugün ikinci günü birinci gününde sadece 200 gram vermişim hadi hayırlısı bakalım yarın ne olacak
canım günaydınn
menü aynı ama sen neden bu kadar az verdin kii :44: biz ilk gün cok vermiştikkkhadi bakalım yarın ne olucakkk
bende anlamadım canım hayal kırıklığına uğradım dün sabah tartıldım 69.400 diyeti harfiyen uyguladım yürüdümde ama bu sabah tartıldım 69.200 hatta 2 defa tartıldım regl nin 3. günümdeyim ondan olurmu acaba çünkü aklıma başka bişi gelmiyor sen ne kadar vermiştin ilk günde tatlım
düzeni bozmadan bu günkü yediklerimi ve yiceklerimi yazayımm
sabah 4 dilim t.b ekmek peynir zeytin
öğlen etli kabak yoğurt salata
aksam ıspanaklı yumurta (anneannem usulü) yoğurt
3 litre su 1 saat spor bol yeşil cay cay
öncelikle herkese günaydın
canım kaptanım bu konuda tabiki son söz senin bende 4. takımın kararlarına uyarım ve ne diyorsanız kabulüm.
bugünkü menüm dünkünün aynısı ama yinede yazayım
sabah
1 bardak süt.1 tane muz
ara
3 adet kayısı kurusu
öğle
salata. yoğurt.çorba
ara
kaysı kurusu
akşam
2 tene yumurta.1 tane patetes.salata
ara
1 bardak ayran
bugün ikinci günü birinci gününde sadece 200 gram vermişim hadi hayırlısı bakalım yarın ne olacak
afiyet olsun canım menün çok güzelde sabah yediğin 4 dilim ekmek fazla bence
kızlar ben kendimi zayıf hissetmeye basladım yaaa bu nasıl güzel bir duygu anlatamam mutluyum yürükken böyle daha bi baska hissediyorummm ayyy anlatılmaz bişi buuuu
kızlar ben kendimi zayıf hissetmeye basladım yaaa bu nasıl güzel bir duygu anlatamam mutluyum yürükken böyle daha bi baska hissediyorummm ayyy anlatılmaz bişi buuuu
senin adına çok mutlu oldun canım şimdiden kendini farklı hissetmeye başlamışın bak ne güzel ama dikkat et doymak nedir bilmiyordum diye abartma hooooppppp eski kilonda olursun yoksa bir defa benim başıma geldi ordan biliyorum tatlım
sen zaten zayıftınnn ama bunu hissetmen kendini mutlu hissetmen en güzelini olmuş... tebrikler canımm, doya doya keyfine var, hepsi senin emeğin hakkın...
karcıcegım reglın bıtınce esas verdıgın kılo ortaya cıkar bence uzulmeebende anlamadım canım hayal kırıklığına uğradım dün sabah tartıldım 69.400 diyeti harfiyen uyguladım yürüdümde ama bu sabah tartıldım 69.200 hatta 2 defa tartıldım regl nin 3. günümdeyim ondan olurmu acaba çünkü aklıma başka bişi gelmiyor sen ne kadar vermiştin ilk günde tatlım
düzeni bozmadan bu günkü yediklerimi ve yiceklerimi yazayımm
sabah 4 dilim t.b ekmek peynir zeytin 250 ml süt
öğlen etli kabak yoğurt salata
aksam ıspanaklı yumurta (anneannem usulü) yoğurt
3 litre su 1 saat spor bol yeşil cay cay
platesede baslıcam hypatiam sıkılassın vücudum dahada ince olayımm aslında benim istediğim cıtır olmak yani incecik olmak onuda platesle basarıcam inş bu yaz cıtır olucammm
karcıcegım reglın bıtınce esas verdıgın kılo ortaya cıkar bence uzulmee
valla meyvem tamam montı yapıyorsunda bece 4 dılım ekmek cok fazla yarın oburgun montıyı bırakınca mıden cok buyur bu seferde doymak bılmezsın omur boyu montı yapıcak degılsın . hee bıde senın bu 4 dılım o bımın ekmeklerının buyuk dılımlerı degıldır ınsallah eger oyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?